• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bu haftalarda duyarlar mı ki bizi :52: annenin sesini 16. haftada hissetmeye başlıyormuş diye duymuştum

Duyarlar inşaalah.. Bilimsel bir tespit değil bu manevi.. Daha ana rahmindeyken hissederler onlar.. Yani ben konuşunca o kadar rahatlıyorum ki hatta bir kitapta okumustum bu ilerde anne çocuk ilişkisini çok etkiliyormuş:34:

canım beni değil oğullarını etkiliyorlar o geri zekalı da hemen etkileniyor sinsi annesinden dün resmen ağzıma sıçtı sen hamilesin üzmeyeyim demedi gece dondum bana sarılır mısın çok üşüyorum dedim oralı olmadı bile çok üzgünüm gerçekten toparlayamıyorum kendimi

umurlarında değil ki yani eşime de inanamıyorum kandil günü benim kalbimi kırdı tamam onlar da annesi babası ama eşimin tarafsız düşünmesii lazım ne beni ne onları tutması lazım yani şu an gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumdayım Allah yardımcım olsun inşallah

Rappunzel canim hic uzme kendini. Erkekler birazcik odun olabiliyorlar bazen. Bazi seyleri dusunemiyorlar. Diger arkadaslarin soyledigi gibi sen sakin ol ve sukunetini koru. Ne laf soyle ne de kendini savun. Esin mutlaka amlicaktir hatasini. O zaman da naz yaparsin bir guzel. Ama uzulup de kendine de bebegine de zarar verme. Kv kp de takma. Mumkun oldugunca muhattap olmamaya calis. Onlardan gelecek hayir baskasindan gelsin bosver. Sonra da konusur dururlar hamileyken biz baktik vs diye. Allah kimseye muhtac etmesin. Az kalmis sabret annecigine kavusunca rahatlarsin insaallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

pko olduğun için kilo almamışsın ne güzel ben pcosluyum korunurken hamile kaldım Allahın izniyle ama sorun yüksek kiloyla hamile kalmış olmam dr bir problem yok dedi ama insan panik oluyor işte :52:

Bende 74 ile kaldın şuan 70 düştüm yememde iyi ama :( anlamadım yüksek kılo olunca yüksek tandıuonuda tetıklıyo zaten bende var bir tansiyon düzensizliği açta kalmıcan cokta yemıcen bir 8 aya girseydık :)))

canım sabahtan beri ağlıyorum çok gerildim
az önce geldi şefim kızamık değilmiş
şimdide kendime kızıyorum boşu boşuna bebişi de sıkıntıya soktum
ama hala ağlayasım var :43::43::43::43::43:

Ay kıyamam, valla bende kızımın arkadaşı su çiçeği geçirince senin gibi panik oldum sabaha kadar uyumadım zırladım tüm gece sabah drumu arayınca söyledi de bağışıklığımın olduğunu rahatladım. Ama ben şimdi de kızım için üzülüyorum, 10 yaşında ve hiçbir çocuk hastalığını geçirmedi, ne su çiçeği, ne kızamık, ne kabakulak. Hamileliğinde naapçak benim prensesim diye şimdi de onu kafaya taktım. Hormonlarımız bize çooook kötü oyun oynuyor sanırım..

Kizlar bugun ogleden sonra randevum vardi iptal olmus. Daha ilk randrvumda sadece keseyi gormustum. Bebek yoktu. Bebek gelisti mi, kalbi atiyor mu, durum nedir vs cok merak ediyorum. Cok da endiseliyim. Kanamam lekem vs yok ama yine de icim rahat etmiyo gormeden. Pztesiye randevu alabildik en erken. Bakalim haftasonu nasil gececek. Zaten hicbisi yiyemiyorum da poffffff... Zor ismis vesselam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay kıyamam, valla bende kızımın arkadaşı su çiçeği geçirince senin gibi panik oldum sabaha kadar uyumadım zırladım tüm gece sabah drumu arayınca söyledi de bağışıklığımın olduğunu rahatladım. Ama ben şimdi de kızım için üzülüyorum, 10 yaşında ve hiçbir çocuk hastalığını geçirmedi, ne su çiçeği, ne kızamık, ne kabakulak. Hamileliğinde naapçak benim prensesim diye şimdi de onu kafaya taktım. Hormonlarımız bize çooook kötü oyun oynuyor sanırım..

canım aşıları yapıldıysa illa geçirmesine gerek yokmuş aşı koruyormuş
inş. bişi olmaz ama dedim ya kafaya takacak bir şeyler mutlaka buluyoruz

tünaydın kızlar :16:

DUŞJELİ arkadaşımıza çok ama çok üzüldüm..çok etkilendim...Allah sabırlar versin..hayırlı-sağlıklı evlatlar nasip etsin...

benim de 2 gündür midem çok bulanmıyor korkar oldum:18:
bi hareketlerini hissetsek o kadar güzel olucak ki şimdi içerde ne yappıyorlar bilmiyoruz..

RAPUNZEL hiç kafana takma boşver..
kv kp daha umursamaz oluyor...insanın kendi ana babası gibi oluyorlar maalesef..benim de kırıldığım çok nokta var ama huzurumuz bozulmaın diye eşime belli etmemeye çalışıyorum...senin eşin de bence bu akşam gelip sana sarılıcak..dayanamazlar ki :1:

benim hala iştahım yok ama memnunum bu durumdan....çünkü en fazla 10 kilo almam lazım ..
bi arkadaşla konuştum kasımda doğum yaptı 7-8 kilo almış demekki mümkün :52:

41 YASİNİ ŞERİF eflalim in özeline

KELİME İ TEVHİD dusjelinin özeline

HATMİ ŞERİFE BASLIYORUZ

HUMEYRA.1.. Cüz
Sılam.2. Cüz
Hatibulut.3. Cüz
Ecepelin4. Cüz
Hayroshayroshayros:5.cüz
Awah:6.cüz
Mrv5534:7. Cüz
Nahidemia:8.cüz
Bu listeyi sürekli guncel tutmaya calışıcam cüz almak isteyen arkadaslarımız bna msj atarlarsa daha kolay olur canlarım
Ne kadar kısa sürede okursak okadar iyi bizim icin. Son ayımıza kadar dualarla kuranı kerimle tevhşdlerle bebeklerimizi NUR BEREKET ile doyuralım inşallah..

Katılımlarınızı beklıyorum..

Not: cüzlerini okuyanlar bildirimde buluncaklar oldumu canlarım.. Eger tekrar isterseniz cüz belirtin ona göre böle böle tamamlarız biiznillah

Canım ben de Yasin ve cüz almak istiyorm özele yazmayı beceremedim telden.. Yasin 2-3 tane de alabilirim

tünaydın kızlar :16:

DUŞJELİ arkadaşımıza çok ama çok üzüldüm..çok etkilendim...Allah sabırlar versin..hayırlı-sağlıklı evlatlar nasip etsin...

benim de 2 gündür midem çok bulanmıyor korkar oldum:18:
bi hareketlerini hissetsek o kadar güzel olucak ki şimdi içerde ne yappıyorlar bilmiyoruz..

RAPUNZEL hiç kafana takma boşver..
kv kp daha umursamaz oluyor...insanın kendi ana babası gibi oluyorlar maalesef..benim de kırıldığım çok nokta var ama huzurumuz bozulmaın diye eşime belli etmemeye çalışıyorum...senin eşin de bence bu akşam gelip sana sarılıcak..dayanamazlar ki :1:

benim hala iştahım yok ama memnunum bu durumdan....çünkü en fazla 10 kilo almam lazım ..
bi arkadaşla konuştum kasımda doğum yaptı 7-8 kilo almış demekki mümkün :52:

Ay mümkün de bende 9kilo almıştım benim gibi zayiflarda cok almak istiyor 44 kilodan bir gram yukarı çıkamadım benimde istahim yok midem bulaniyo yesem hazmedemiyo:50:

kızlar kafayı yicem dün eşim kafasını göbeğime koydu hafif bi baskı oldu, normalde karnımın sağ tarafında yani bebeğin olduğu yerde hep bi kasılma hissederdim ama dünden beri hiç birşey hissedemiyorum, üstelik bugün kalktığımda hiç hamile gibi değildim midem bulanmıyo göğüslerimdeki hassasiyet azaldı acaba bebeğe bişey mi oldu yaa ya da psikolojik mi bunlar, belki de ilk zor dönemi atlattığımız için vücudumuz belirtilere alışmıştır bilemiyorum bir fikri olan var mı tecrübeli arkadaşlar bi cevap versin kalbi mi durdu yoksa :S:S:S:S:S:S:S::S:S:S:S:SS::S:S:S:S:S:S:SS:

kızlar kafayı yicem dün eşim kafasını göbeğime koydu hafif bi baskı oldu, normalde karnımın sağ tarafında yani bebeğin olduğu yerde hep bi kasılma hissederdim ama dünden beri hiç birşey hissedemiyorum, üstelik bugün kalktığımda hiç hamile gibi değildim midem bulanmıyo göğüslerimdeki hassasiyet azaldı acaba bebeğe bişey mi oldu yaa ya da psikolojik mi bunlar, belki de ilk zor dönemi atlattığımız için vücudumuz belirtilere alışmıştır bilemiyorum bir fikri olan var mı tecrübeli arkadaşlar bi cevap versin kalbi mi durdu yoksa :S:S:S:S:S:S:S::S:S:S:S:SS::S:S:S:S:S:S:SS:

korkma canım belirtiler azalıyo o kadardan bişey olmaz içini rahat tut biz evde köşe kapmaca oynuyoruz resmen şekilden şekile giriyorum benim de azaldı belirtilerim çok arada yokluyo hemen gidiyo

Allah korusun aklına kötü birşey getirme

Canim haftaya perşembe doktor kontrolüm var beklesem mi ki yoksa yarin gitsem mi ki

bekleme derım canım haftaya da gıtsen sonucta ıkılı tarama ıcın gıdeceksın 2 hafta sonra yine bir dahaki sefere 2. li tarama için gidersin

yok be canım hafif baskı diyorsun ondan ne olacak. Tamamen psikolojik senin ki. ALLAH korusun birşey oldu diyelim hemen mi anlarız asla...
Lütfen böyle yapmayın. Bİrsey yok sen iyi bebek iyi..

Canim doktorunun bilgisi var mi lekelerin devam ettiğinden ?

Doktorun burun kanaması gibi düşün rahimle alakasi yok dedi kanamalarim oluyordu onlar çok şükür geride kaldi simdi lekelenmelerim var benim gibi lekelenmesi olanlar var mi[/QUOTE]

benim cnm lekelenmem akıntı fibi başladı sonra doktorum iğne verdi depot vuruldum yağlı bir iğne zağten vurulunca yakıyor birde progestan vrdi günde 3 adet 100 lük kullanıyorum birde yatak istirati verdi evde bana yardım edecek kimse olmadığı için yemektir kahvaltıdır dolanmak zorundayım yoksa eşim aç hemen geliyor lekem yatayım akşama kadar bişi yok azcık hareket edeyim geliyor rengide şeftali rengi gibi bazende sarı oluyor dün doktorumu aradım yapılacak herşeyi yaptım ben sana diyor bende dinlenmeye çalışıyorum rabbime emanet artık

Back
X