• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar doktordayım sira bekliyorum bakalım ne dicek dunki dusjeli arkadaşımin haberinden sonra iyice korkar oldum herseyden :(

Evet canım yaa bende gece acayip kabuslar gördüm. Allah korusun hepimizi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Su dr lar neden 3 hafta sure verirki ya bisii olsa hem kendime soz veriyorum diyorumki ben rabbime emanet ettimevladimi ne gelirse ondan gelir hemde pimpirik yapiyorum:18:

Su dr lar neden 3 hafta sure verirki ya bisii olsa hem kendime soz veriyorum diyorumki ben rabbime emanet ettimevladimi ne gelirse ondan gelir hemde pimpirik yapiyorum:18:

hepimiz öyleyiz canım tabi ki rabbime emanet ama annelik duygusu şimdiden fazlasıyla yerleşti

gönlünü ferah tut.Bu hayatta herşey bizler için..Rabbım ne yazdıysa o olacak.
Rabbım bize bu mucizelerimizi bahşetti mi bahşetti.. Bize kalan tevekkül o kadar..
Birde şu açıdan bakıyorum geçmişte annelerimiz falan ne bilsin kontrol falan..
Çok şükür azasız noksansız gelmişiz dünyaya...
Günümüzde bile bizim kadar şanslı olmayan milyonlarca kadın var..
Hamd olsun verdiği nimetlere..
Herşey yoluncadır Sılacım Korkma.

canım pko luyum demişsin ya sendrom olandan mı yoksa normal mi bir de tedaviyle hamile kalmadın değil mi :)

Biraz sakin ol anlıyorum seni ..biraz sessiz sakin bekle eşinde anlayacak, düşünecek geri gelip kendi konuşmak isteyecek inan bana sen elinden geldigi kadar sükunetini koru canım

hakkımda hayırlısı olsun sabrediyorum inna lillahi ve inne ileyhi raciun

canım ben hiç böyle değildim kızlar burada şöyle ağladık böyle ağlayasımız var derken garip geliyordu
ama bu gün böyle pöyküre pöyküre ağlayasım var
zaten sabah kalktığımda işe gitmeyi de hiç istemedi canım zorla gelmiştim
bebişide üzdüm şimdide ona ağlayasım var ay manyak oldum iyice :35:
Olsun canım demekki bugün iyice tavan yaptı senin hormonlar bebesi bosuna uzme ama annesi kalk bir elini yüzünü yika karnını oksa anneciğim ben iyiyim sende iyi olde yavruna :)
Evet canım yaa bende gece acayip kabuslar gördüm. Allah korusun hepimizi.

Allah hayira cikarsin canım korkulu düşün sonu hayırdır der hep annem iyi düşünelim iyi olsun insallah...
Canim bir sorun olsa illaki belli olur içimizi ferah tutalim iyice pinpirikli olduk hepimiz ..
Arkadaşlar benim lekelenmelerim devam ediyor..lekelenmeleri devam eden var mi?

Canim doktorunun bilgisi var mi lekelerin devam ettiğinden ?

Hala sira bekliyorum doktorda bulantılar da başlıyor yavaş yavaş offff ...

canım pko luyum demişsin ya sendrom olandan mı yoksa normal mi bir de tedaviyle hamile kalmadın değil mi :)

evet canım pco yum pcos degil.. Tam tersi tedavi olmadım hatta korundum. Pco dışında birde 5 cm kistim vardi..
Rabbım ol desin oluyor iste:16:

hakkımda hayırlısı olsun sabrediyorum inna lillahi ve inne ileyhi raciun
Tamam canım olumlu düşün inanki hepimizin hayatında böyle zamanlar oluyor sen haklısında ama erkekler bazen hemen idrak edemiyorlar bekle sabırla bak o gelip kendi konuşmak isteyecek.Biraz dinlen uyumaya çalış.Allah a emanet ol :)

Arkadaşlar benim lekelenmelerim devam ediyor..lekelenmeleri devam eden var mi?
doktoruna sor canım prolupon depot versin sana. Benım bıcak gibi kesildi lekelerim..
Cogu doktor acı bir iğne oldugu için yağlı vermiyor ama adı üstünde depo...

Merhaba annişler... Bebişlerinizle konuşun olur mu? Onlar sizi anlarlar ve rahatlarlar.. Annişlerinin sesi onlara ninni gibi gelir:34:

evet canım pco yum pcos degil.. Tam tersi tedavi olmadım hatta korundum. Pco dışında birde 5 cm kistim vardi..
Rabbım ol desin oluyor iste:16:

pko olduğun için kilo almamışsın ne güzel ben pcosluyum korunurken hamile kaldım Allahın izniyle ama sorun yüksek kiloyla hamile kalmış olmam dr bir problem yok dedi ama insan panik oluyor işte :52:

Canim doktorunun bilgisi var mi lekelerin devam ettiğinden ?[/QUOTE]

Doktorun burun kanaması gibi düşün rahimle alakasi yok dedi kanamalarim oluyordu onlar çok şükür geride kaldi simdi lekelenmelerim var benim gibi lekelenmesi olanlar var mi

Hala sira bekliyorum doktorda bulantılar da başlıyor yavaş yavaş offff ...

ay canım biz yurddışını hiç böyle bilmezdik hala sıra bekliyorum deyince şaşırdım
şimdi daha iyiyim sende inş. güzel haberlerle çıkarsın doktorunun yanından

Back
X