kıyamam ki teyzesiiiiii o benim görmeden sevdiğim rabbimin hediyesi bebeğimmmmm nasıl kıyarım ben onun tatlı canına
bende yaaa sonuçta bebekler daha küçük hareket etmiyorlar nerden anlayacaz ne olduğunu... ben 27sinde gidecem doktora teee
Ben de kalbini duydum bu Pazartesi. Diğer randevum 23ünde. Dediğin gibi nasıl anlıcaz anlayamayız Allah korusun. Riskli dönem ne zaman bitecek acaba.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Devlet hastanelerinde insana insan muamelesi yapılmıyor maalesef. Sanki bedavaya çalışıyorlar ve sanki bize bakmaları lütuf gibi davranıyorlar. Bebek konusu hassas mevzuu olduğu için özele gidiyorum ben.
Kızlar 13 tane oldu 41 e tamamlıycaz, yazarken çekiniyorum kimse baskı olarak algılamasın isteyen okuyor yanlış anlaşılmayalım:)
Bir teklifim var şimdi bu 41 Yasin'i önce hamile kalmak isteyen bebek hasreti çekenlere okusak razı olurmusunuz, sonra da bizim bebişlere okuruz inşallah, bu bir teklif tabi, biz hamdolsun tattık bu duyguyu tatmayanlarda tatsın hamilenin duası kabul olur diye yazıyorum
yine hafif hafif sancım var acaba neden neden neden yanma gibi hafif ağrı gibi
Slm kızlar bugun tam teşekküllü kontrol yapildi bebegin 9+5 teyim tum ölçüleri a-dan z ye tum degerler kontrol edildi.masallah kocaman olmus yavrum kipir kipirdi elleri ayaklari hic durmuyordu kalp atışlarını duydum herseyini gördüm öyle icim rahat ettiki anlatamam.cok güzel kontrol etti doktorum çok ilgilendi 50 gr in ustunde 4 cm olmus yavrum hersey yolunda maşallah :)
Ama sanki ultrasonda gördüğüm koca bebekti elleri ayaklari kipir kipir oynuyor esimde bende şaşırdık bu kadar kisa sürede nasıl kocaman olmus diye daha cumartesi günü hastaneden cikmadan ultrasonda görmüştüm hic böyle değildi simdi bildiğin bebek olmus yavrum dünyalar benim oldu cok mutluyum inşallah herkes yavrusunun iyi haberlerini alir en kisa zamanda :)
kızlar kafayı yicem dün eşim kafasını göbeğime koydu hafif bi baskı oldu, normalde karnımın sağ tarafında yani bebeğin olduğu yerde hep bi kasılma hissederdim ama dünden beri hiç birşey hissedemiyorum, üstelik bugün kalktığımda hiç hamile gibi değildim midem bulanmıyo göğüslerimdeki hassasiyet azaldı acaba bebeğe bişey mi oldu yaa ya da psikolojik mi bunlar, belki de ilk zor dönemi atlattığımız için vücudumuz belirtilere alışmıştır bilemiyorum bir fikri olan var mı tecrübeli arkadaşlar bi cevap versin kalbi mi durdu yoksa :S:S:S:S:S:S:S::S:S:S:S:SS::S:S:S:S:S:S:SS:
Dördüncü ayda tetanos aşısı yapıyorlarmış. O yüzden gitmek için acele etmiyorum.
ayh kız bizde kaynana olmazzz aman allahım biz napıcaz bakalım yerin dibine soktuk kaynanaları hahay
Kizlar kan tahlilimin sonuçlarını aldim daha yeni. Anti hbs pozitif cikmis. Ordaki hemşire hepatit b ye karsi bagisikligin var dedi daha once aşı yaptirdinmi dedi. Hatirlamiyorumki ben :) okulda bu aşıyi yapiyorlarmiydi . Benkm gibi pozitif cikan varmı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım yasadıkların cok agır şeyler... Sakin olmaya calış dua et sabret inş düzelirsin kısa zamanda
Dikkat et..
Hastanede yasadıklarını nerdeyse bn özellikle o birsürü milletin baktıgı zamanı bizzat yasadım ...
Sinirden bütün asistanlara bagırmıstım... Daha baska kimse yokmuydu bu ne Allah askına diye
İnsanın osikoljısı bozuluyor.. İnş aynı seylerı birdaha yasamassın...
Rabbimin ya şafi ismin üzerine tecelli etsin.. Acil şifalar dilerim canım
Kaynanaların yaptıklarını unutmayacağız ve biz kaynana olduğumuzda gelinlerimize öyle yapmayacağız. Akıllı davranmak lazım. Tabi kaynana bu ne yapsa da yaranamaz ve asla öz anne gibi olamaz.
kızlar kaynanalarla ilgili yazılanları görünce ben de yazıyım dedim
benim de kv ilk defa bize gelicek zaten daha 3 aylık evliyim ( şu hasta halimle niye geliyor onu da anlamadım insan biraz düşünür!). bu arada benim kv batmanlı Türkçe bilmiyor ben de Kürtçe bilmiyorum, evin içinde de ikimizden başka kimse yok nasıl anlaşcaz allah bilir :SSS
neyse tek tesellim kaynana dırdırı çekmiycem dediklerini anlamıyom zaten hahahahaha:):):):):)
Temizlik işi erkeklere çok anlamsız geliyor sanırım. Ben de az önce eşime dedim akşam temizlik yapalım diye çünkü biliyorum kendimi yarın erken çıkıyorum eve gidince girişicem dipköşe... Bi çıkıştı beyefendi bana .. Yapamıyorsam kalsaymış evi tenizleyipte kime hava atıyormuşım.. Halin yok bırak dinlen diyo.... Ama benim eve bakıp bakıp ağlayasım geliyo... 😔
Slm kızlar bugun tam teşekküllü kontrol yapildi bebegin 9+5 teyim tum ölçüleri a-dan z ye tum degerler kontrol edildi.masallah kocaman olmus yavrum kipir kipirdi elleri ayaklari hic durmuyordu kalp atışlarını duydum herseyini gördüm öyle icim rahat ettiki anlatamam.cok güzel kontrol etti doktorum çok ilgilendi 50 gr in ustunde 4 cm olmus yavrum hersey yolunda maşallah :)
Ama sanki ultrasonda gördüğüm koca bebekti elleri ayaklari kipir kipir oynuyor esimde bende şaşırdık bu kadar kisa sürede nasıl kocaman olmus diye daha cumartesi günü hastaneden cikmadan ultrasonda görmüştüm hic böyle değildi simdi bildiğin bebek olmus yavrum dünyalar benim oldu cok mutluyum inşallah herkes yavrusunun iyi haberlerini alir en kisa zamanda :)
Hehehe gerçekten kısa ve öz olmuşaramıza hoşgeldin güzel hamiş :) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi:) ben de kan iğnesi vuruluyorum ve bi ara iğneleri sayıyordum senin gibi sonra çıldırmamak için bıraktım :)
Aramıza hoşgeldin tekrardan..
bebişin olup kısmet olurda büyüyünce anlatırsın seni dünyaya getirmek için bak neler neler yaşadım diye.
inşallah kıymet bilen hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur.
bizlerde iyi anne oluruz inşallah
Haha normalde geçmişi okumam şansa bak :)) bende endometriozis hastasıyım. Ankara baskente gidiyorum benim ikinci denememde grldi bebeğim inşallah birakmaz annesini:)) bizde 6+5 iz.iki embriyo transfer fakat sen gibi teki tuttu hamdolsun kalbinide duyduk.ben progestan fitil.apikobal vitamin.folbiol.kan sulandirici iğne. Bunlari kullaniyorum.estrofemi gebeligi ogrenince kesti doktorum.kan sulandirici ignede test yapcaz pihtilasma yoksa onuda birakcaz dedi..umarim bebislerimizi kucagimiza almakta nasip olur
Tanistgma sevindim:)))
Çok iyiymiş:) süper kaynana. Tarzanca anlaşırsınız artık. Geldiğine göre yardım edecek yemek yapacak temizlik yapacak herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?