2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bende yaaa sonuçta bebekler daha küçük hareket etmiyorlar nerden anlayacaz ne olduğunu... ben 27sinde gidecem doktora teee

Ben de kalbini duydum bu Pazartesi. Diğer randevum 23ünde. Dediğin gibi nasıl anlıcaz anlayamayız Allah korusun. Riskli dönem ne zaman bitecek acaba.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Internetten ileriki haftalarin ultrasin videolarini izliyordum. Bir de 38 haftalik hamile bir kadinin videosunu gordum.. Allahim o karin lastik gibi esniyir bebek yattigi yerde kadinin gobegini bi uctan bi uca uzatiyor. Rabbim ne guzel yaratmis. Kadin olmak kesinlikle muthismis. Erkekler rahat olabilir umursamaz gorunebilir ama bizim koskoca anneligimiz varmis yaa. Rabbim bizlere o gunleri gostersin insallaah. Duygulandim vallahi.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Ben de kalbini duydum bu Pazartesi. Diğer randevum 23ünde. Dediğin gibi nasıl anlıcaz anlayamayız Allah korusun. Riskli dönem ne zaman bitecek acaba.

Canim dusme riski 1. Donemde yani 12 hafta bitene kadar deniyor ama Allah korusun dogum zamani bebeginin kalbi duranlar bile var. Hayirliysa kismetimizde varsa saglikla alacagiz kucagimiza. Sen hep iyiyi dusun Allah a emanet et yavrunu da kendini de.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

İstanbul da öyle gerçeği söylemek gerekirse, ben bir kere gittim devlet hastanesine ilk önce bir bayan doktor vardı ne kadar tatlı ne kadar iyiydi, sonra hemşireler çok tatlıydı ama bir tane kendini bilmeyen asistan dr yüzünden yemin ettim gitmem bir daha, İstanbul da ,,,,
izmirde olsaydım eğer kesinlikle devlet hastanesine giderdim,,, çünkü özel hastaneye verdiğim paraya içim acıyor ama veriyorsunda,,,,

Cnm benden yana sıkıntı yok. Cok güzel düşünmüşsún. Msjim gelmistr heralde sana. Okumaya caliscam yine ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Sılacim çok sevindim cnm maşallah diyelim Rabbim evladinin hep mutlu haberlerini ve gunlerini gostersin ikimizin de 3.cocukya kendimi sana yakin hissediyorum

Benim de kasık ağrılarım vardı kaç haftadır bugün hiç yok. Halsizlik de geçiyor yavaş yavaş. Olumlu düşünelim.

Dördüncü ayda tetanos aşısı yapıyorlarmış. O yüzden gitmek için acele etmiyorum.

Cnm ben bugun hazır raporluyken izin alma derdim yok diye gidiyim dedim de. Dedigin gibi 20.haftada var aşılar ama simdiden dosya acmamiz lazim dediler. Test yapmak istediler,benim testlerim zaten var onlarin sonuçlarını getiriyim sonra dedim. Ama bizimde bebislerinde aşılarının takibi açısından gidilmeliymis yani..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayh kız bizde kaynana olmazzz aman allahım biz napıcaz bakalım yerin dibine soktuk kaynanaları hahay

Kaynanaların yaptıklarını unutmayacağız ve biz kaynana olduğumuzda gelinlerimize öyle yapmayacağız. Akıllı davranmak lazım. Tabi kaynana bu ne yapsa da yaranamaz ve asla öz anne gibi olamaz.

Ben aşı yaptırmıştım ama okulda değil. Küçükken yaptırmıştım ve bağışık çıktım testte. Demek ki etkisi geçmemiş. Bi de annene sor o hatırlar senin aşını. Bi de bu aşı bi kere yapılmıyor. Bi oluyorsun sonra bir ay sonra falan tekrar oluyorsun. Iki veya üç kez yapılıyor aşı tutsun diye.

Ah canım ah sorma ... Amin canımmmmmm

benim kızkardeşim yok eşimin iki ablası var ilk önce sevindim kızkardeşim ggibi olucak dedim ama nerde yuvam yıkılıyordu onların yüzünden, kv çok seviyordum ilk başlarda ama şimdi hiç sevmiyorum çünkü yaptıkları beni gerçekten sinir ediyor, doğumda annem 2-3 gün gelicek keşke kv sevseydim de o gelseydi,,, ama istemiyorum lohusa olarak onu görmek,,,, bazen dediğini düşünüyorum ama ben KV gibi bir kv olmam ,,,,

Çok iyiymiş:) süper kaynana. Tarzanca anlaşırsınız artık. Geldiğine göre yardım edecek yemek yapacak temizlik yapacak herhalde.

Ben haftasonu bi halıyı süpürmesini ve vileda yapmasını isteyeceğim. Ev beni temizle diye yalvarıyor:)

İnşallah grubumuzdan hep böyle güzel haberler alırız. Gözün Aydın:)

Hoşbuldumm teşekkür ederiim
Amiiin cümlemizin hamişlerine nasip etsin hayırla sağlıkla inşallah..
Bana kalsa 200 -300 iğne olmuşum gibi gelince dedim sayayım, ama o kadar çok değilmiş

Ah amiin inşallah..
Ben mi istedim beni doğurmanı çekmeseymişsin diyen, ana babasına asi olan evlatlardan olmazlar inşallah

Yaa karşılaşacağımız varmış
Çok şükür elhamdülillah. Şimdilik seninde her şey yolunda gözüküyor. Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin.
Bende İstanbul Acıbadem Maslak'ta yaptırdım. Ama İstanbul'da yaşamadığım için gebelik takibini yapan doktorum farklı.
Tüp bebek merkezi Estrofemi ve Kan sulandırıcı iğneyi devam ettirmem için ısrar ediyor.
Bence de test yapılıp pıhtılaşma olup olmamasına bakılsa bana da keşke.. O uyuz iğnede öyle yakıyor ki canımı
Buradaki doktorum da, tüp bebek merkezini dinlememi söylüyor. Bakacağız işte

Hakkımızda herşeyin en hayırlısı olsun inşallah...

Çok iyiymiş:) süper kaynana. Tarzanca anlaşırsınız artık. Geldiğine göre yardım edecek yemek yapacak temizlik yapacak herhalde.

valla hizmet beklemesin de:) zaten akşama kadar birbirimize bakcak halimiz yok ya? mecbur önüne koycam fasülyeyi falan ayıklasın :):) töbe töbe evlilik akıl karı deil kızlar ben kendı oz anneme tahammül edemiyordum simdi düştüğüm duruma bak, neyse bebişler için değer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…