- 29 Mayıs 2014
- 134
- 16
- 118
Kizlaaaar zilliler ne cabuk bebislerimizin sevincini unutup hemen bu fani meseleler icin birbirimize sarmaya basladikgidin sutunuzu icin dizinizi izleyin bebisinizi sevin canlar valla degmez kimse kimseye zorla kuran okutmuyo.
Arkadas konunu özü hakkında konusulmasını istiyosa bunu be bu dini muhabeetler ya diyip dalga gecerek alaycı bi şekilde demesin o zaman.. Bn hiçbişekilde ayrımcılık yaptımı düşünmüyorum... Bizim dinimiz derken burdaki insanları bahsetmedim..genelden bahsettim.
Biz burda kanaması olan önceden düşük yapam veya hiçbişeyi olmayan arkadaslar için gece gündüz kuran okuyor tevhid cekiyoruz.. Ama biri cıkmıs bınunla alay edermiş gibi yorum yapıyo ... Kusura bakma arkadas eger senin dedigin gbi biri olsaydım inan böle davranmaz herkese hakkettigi cevabı verirdim veya verirdik...
Kimseye benm inandıgıma inancaksın demiyorum demiyoruz.... İşine gelene yorum yap..
hem bu celal ne anlamadım...
Valla kardeşim bnm herkese saygım var.. Burdakılerinde öle olduuna inanıyorum.....
Kaos gibi düşünen arkadaslarımızda var ama onun gibi yorum yapmıyo gayet saygıyla karsılıyo ama aramıDaki muhabeet bi baska masallah.....
Konu ocak anneleri konusu.... Bebeklerden bahsedicezeyw... Ama ihtiyacımız olan şeylerde bunlar bu ne tepkidir Allahım sen bizleri ıslah et...
SENDEN RİCAM BANA NE DERSEN DE SAYGI GÖSTERMİYOSUNIZ DEME....lütfen!!!!
Bir konuda fikrimizi beyan etmek Allahın ıslah edeceği kullardan olmamıza vesile oldu sayenizde ne diyelim inşallah ıslah olurum. Saygısızsınız çünkü "işine gelene yorum yap" "hem bu celal ne anlamadım..." tarzı konuşmalar sizin saygılı olduğunuz iddianızı çürütüyor. "Kusura bakma arkadas eger senin dedigin gbi biri olsaydım inan böle davranmaz herkese hakkettigi cevabı verirdim veya verirdik..." demişsiniz, neydi hakedilen cevap çok merak ettim, bir eleştiri ne şekilde bir cevabı hakeder???
Kızlar bence bu konuyu kapatalım...
Cok hassas bi konu cunku..
Ama ben sılamın nispet yaptıgını düşünüyorum...
... Giriş yazısında bi yanlışlık hosunuza gitmeyen bişey warsa söleriz eski yazanlRı koyarız..
Leblecim basakcım ne olursak olalım burda bunları dile getirince iş baska yere varıyo... Birbirimizin kalbini kırmayalım... Görmedigim tanımadigim kişilerin hakkında ön yargıda bulunmak istemiyorum... Cok hassas bi konu oldugu içinde gerçekten morelim bızuluyo... Yani anlatamıyorumda ne hissettigimi ama lütfen su en güsel anlarımızı bu şekilde geçirmeyelim ve konuyu hiç acılmamak üzere kapatalım
Bir konuda fikrimizi beyan etmek Allahın ıslah edeceği kullardan olmamıza vesile oldu sayenizde ne diyelim inşallah ıslah olurum. Saygısızsınız çünkü "işine gelene yorum yap" "hem bu celal ne anlamadım..." tarzı konuşmalar sizin saygılı olduğunuz iddianızı çürütüyor. "Kusura bakma arkadas eger senin dedigin gbi biri olsaydım inan böle davranmaz herkese hakkettigi cevabı verirdim veya verirdik..." demişsiniz, neydi hakedilen cevap çok merak ettim, bir eleştiri ne şekilde bir cevabı hakeder???
Kızlar bence bu konuyu kapatalım...
Cok hassas bi konu cunku..
Ama ben sılamın nispet yaptıgını düşünüyorum...
... Giriş yazısında bi yanlışlık hosunuza gitmeyen bişey warsa söleriz eski yazanlRı koyarız..
Leblecim basakcım ne olursak olalım burda bunları dile getirince iş baska yere varıyo... Birbirimizin kalbini kırmayalım... Görmedigim tanımadigim kişilerin hakkında ön yargıda bulunmak istemiyorum... Cok hassas bi konu oldugu içinde gerçekten morelim bızuluyo... Yani anlatamıyorumda ne hissettigimi ama lütfen su en güsel anlarımızı bu şekilde geçirmeyelim ve konuyu hiç acılmamak üzere kapatalım
Bu yazıda ne gibi bi saygısızlık gördün anlamadım...
İşine glene cevap ver yazısı kaos arkadasaydı hani ona konusurmus gibi dedim.... Onu savunmussunuz ya...
Ben o gün arkadaslara hatırlatmada bulundum... Geçmişi okursanız...
İşte tevhidlerimize dewam edelim bagıslayalım yasını şerifler ne alemde diye.. Hatime baslayalım bebeklerimize bagıslayalım diye cüz dagıtmaya baslıyorım tabi arkadaslarda işte yorum yapıyo inş okuruz ay ne güsel böle iyi oluyo giisinden
Kaos arkadasta alaycı bi tawırla su sekılde aynen yazısı
Bu ne sürekli dini muhabbetler ya :)))
Gibi işte okuduysanız dewamında sunu konusalı bunu konusalım... Biz arkadaslarla inancımız dogrultusunda olması gerekeni yaparken bu arkadasın bu yruma üzerine saygısız biri ne cvp verirse onu verirdim...
Cwvapta verdim... Ama saygısızca degil....
Basakcım bu sert tavrınla gerçekten ama gercekten kalbimi cok amacok kırdın.... Birdahda sana asla yorum yapmam... Senin gbi saygısız oldugmu düşğnen arkadaslarda vars sölesin lütfen kendimi cok kötü hissediyorum çünkü ... Girmem topige....
Kendimi bos yere strese sokmak istemiyorum....
Sen yinede hakkını helal et...
O kadar konustuk... Tanımayıp görmedigim birinin hakkıyla yasmak istemem...
Bu yazıda ne gibi bi saygısızlık gördün anlamadım...
İşine glene cevap ver yazısı kaos arkadasaydı hani ona konusurmus gibi dedim.... Onu savunmussunuz ya...
Ben o gün arkadaslara hatırlatmada bulundum... Geçmişi okursanız...
İşte tevhidlerimize dewam edelim bagıslayalım yasını şerifler ne alemde diye.. Hatime baslayalım bebeklerimize bagıslayalım diye cüz dagıtmaya baslıyorım tabi arkadaslarda işte yorum yapıyo inş okuruz ay ne güsel böle iyi oluyo giisinden
Kaos arkadasta alaycı bi tawırla su sekılde aynen yazısı
Bu ne sürekli dini muhabbetler ya :)))
Gibi işte okuduysanız dewamında sunu konusalı bunu konusalım... Biz arkadaslarla inancımız dogrultusunda olması gerekeni yaparken bu arkadasın bu yruma üzerine saygısız biri ne cvp verirse onu verirdim...
Cwvapta verdim... Ama saygısızca degil....
Basakcım bu sert tavrınla gerçekten ama gercekten kalbimi cok amacok kırdın.... Birdahda sana asla yorum yapmam... Senin gbi saygısız oldugmu düşğnen arkadaslarda vars sölesin lütfen kendimi cok kötü hissediyorum çünkü ... Girmem topige....
Kendimi bos yere strese sokmak istemiyorum....
Sen yinede hakkını helal et...
O kadar konustuk... Tanımayıp görmedigim birinin hakkıyla yasmak istemem...
Tamam siz rahat olun farklı düşünen benim, emin olun topiğin tamamı sizinle aynı fikirdedir ben artık girmiycem topiğe. Dediğim gibi hakkınızı helal edin..
Kaos isimli arkadaş bi şey yazdı siz tartışıp tavır yaptınız ne gerek var? Konuyu kapatıp herkes topiğe devam etsin. Böyle yapmayın arkadaşlar.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet hadi kapatalim konuyu zaten sisim catliycam. progesteronu hem iğne hemde 200mg×3 şeklinde hap olarak aldigimdan olucak kabizliktan ölüyorum😢 kuru erikler flan hic bana misin demiyo. Tek ben miyim bu konuda muzdarip
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet hadi kapatalim konuyu zaten sisim catliycam. progesteronu hem iğne hemde 200mg×3 şeklinde hap olarak aldigimdan olucak kabizliktan ölüyorum😢 kuru erikler flan hic bana misin demiyo. Tek ben miyim bu konuda muzdarip
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?