2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlaaaar zilliler ne cabuk bebislerimizin sevincini unutup hemen bu fani meseleler icin birbirimize sarmaya basladik gidin sutunuzu icin dizinizi izleyin bebisinizi sevin canlar valla degmez kimse kimseye zorla kuran okutmuyo.

Kizlaaaar zilliler ne cabuk bebislerimizin sevincini unutup hemen bu fani meseleler icin birbirimize sarmaya basladik gidin sutunuzu icin dizinizi izleyin bebisinizi sevin canlar valla degmez kimse kimseye zorla kuran okutmuyo.

hiç yaaa
Zorlaaa bişide yapmıyoz aa gardas ne olaki böle

Bir konuda fikrimizi beyan etmek Allahın ıslah edeceği kullardan olmamıza vesile oldu sayenizde ne diyelim inşallah ıslah olurum. Saygısızsınız çünkü "işine gelene yorum yap" "hem bu celal ne anlamadım..." tarzı konuşmalar sizin saygılı olduğunuz iddianızı çürütüyor. "Kusura bakma arkadas eger senin dedigin gbi biri olsaydım inan böle davranmaz herkese hakkettigi cevabı verirdim veya verirdik..." demişsiniz, neydi hakedilen cevap çok merak ettim, bir eleştiri ne şekilde bir cevabı hakeder???

Kızlar bence bu söz düellosunu bırakın. Hepiniz haklısınız. Tatlı tatlı yazışmalara devam edelim. Birbirimizi yanlış anlayıp kırmayalım.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bence bu konuyu kapatalım...
Cok hassas bi konu cunku..
Ama ben sılamın nispet yaptıgını düşünüyorum...
... Giriş yazısında bi yanlışlık hosunuza gitmeyen bişey warsa söleriz eski yazanlRı koyarız..
Leblecim basakcım ne olursak olalım burda bunları dile getirince iş baska yere varıyo... Birbirimizin kalbini kırmayalım... Görmedigim tanımadigim kişilerin hakkında ön yargıda bulunmak istemiyorum... Cok hassas bi konu oldugu içinde gerçekten morelim bızuluyo... Yani anlatamıyorumda ne hissettigimi ama lütfen su en güsel anlarımızı bu şekilde geçirmeyelim ve konuyu hiç acılmamak üzere kapatalım

Aynen bu konuya nokta koymanız en hayırlısı. Hepinizin niyeti güzel kalp kıracak bi durum yok.

beğenmeyen siteye girmesin kusura bakmayın ama probleminizi anlayamadım ve birtek sizi rahatsız etti bu konu neden acaba biz burdaki durumumuzdan memnunuz istersen iştirak edersin istemezsen kendin bilirsin ne diyelim keyif senin arkadaşım kimsenin kimseye katlanacak hali yok

din konusunda bazı arkadaşların tepkilerini hormonlarına bağlıyorum, ilaçlardan kocalara, kaynanalardan yemeklere kadar her konu konuşuluyor. elbetteki bu bebekleri bize bahşeden yaradanın da bahsi geçecek bururada, ayrıca ben topiğin başlığından da okunan cüzlerden de çok mutluyum, allah emeği geçenlerden razı olsun. sayelerinde benim gibi kurânı doğru düzgün okuyamayan insanlar için de dua edilmiş oluyor. bence bu konuyu artık kapatın yada hoşunuza gitmediyse sayfaya gırmeyın arkadaslar ..

Bu yazıda ne gibi bi saygısızlık gördün anlamadım...
İşine glene cevap ver yazısı kaos arkadasaydı hani ona konusurmus gibi dedim.... Onu savunmussunuz ya...
Ben o gün arkadaslara hatırlatmada bulundum... Geçmişi okursanız...
İşte tevhidlerimize dewam edelim bagıslayalım yasını şerifler ne alemde diye.. Hatime baslayalım bebeklerimize bagıslayalım diye cüz dagıtmaya baslıyorım tabi arkadaslarda işte yorum yapıyo inş okuruz ay ne güsel böle iyi oluyo giisinden
Kaos arkadasta alaycı bi tawırla su sekılde aynen yazısı
Bu ne sürekli dini muhabbetler ya :)))
Gibi işte okuduysanız dewamında sunu konusalı bunu konusalım... Biz arkadaslarla inancımız dogrultusunda olması gerekeni yaparken bu arkadasın bu yruma üzerine saygısız biri ne cvp verirse onu verirdim...
Cwvapta verdim... Ama saygısızca degil....
Basakcım bu sert tavrınla gerçekten ama gercekten kalbimi cok amacok kırdın.... Birdahda sana asla yorum yapmam... Senin gbi saygısız oldugmu düşğnen arkadaslarda vars sölesin lütfen kendimi cok kötü hissediyorum çünkü ... Girmem topige....
Kendimi bos yere strese sokmak istemiyorum....
Sen yinede hakkını helal et...
O kadar konustuk... Tanımayıp görmedigim birinin hakkıyla yasmak istemem...

Bu mesajınızla kalbimi fet ettiniz, hepimiz aynı inançtayız fakat düşüncelerimiz bazı konularda farklı olabilir. Hakkınızı helal edin, bende anlatmak istediğimi doğru ifade edemiyorum son günlerde.

Tamam siz rahat olun farklı düşünen benim, emin olun topiğin tamamı sizinle aynı fikirdedir ben artık girmiycem topiğe. Dediğim gibi hakkınızı helal edin..

sen neden canını sıkıyorsun gibi anlamadın senin ne suçun var bu kadar insanı 1 kişinin sözüylemi terk edeceksin cnm salla gece vakti sinirlerimi bozmak istemiyorum sende lütfen rahat ol işine gelmeyene gelmesinn

Tamam siz rahat olun farklı düşünen benim, emin olun topiğin tamamı sizinle aynı fikirdedir ben artık girmiycem topiğe. Dediğim gibi hakkınızı helal edin..

Kaos isimli arkadaş bi şey yazdı siz tartışıp tavır yaptınız ne gerek var? Konuyu kapatıp herkes topiğe devam etsin. Böyle yapmayın arkadaşlar.

Evet hadi kapatalim konuyu zaten sisim catliycam. progesteronu hem iğne hemde 200mg×3 şeklinde hap olarak aldigimdan olucak kabizliktan ölüyorum😢 kuru erikler flan hic bana misin demiyo. Tek ben miyim bu konuda muzdarip

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya zaten herkezin bir rahatsızlığı var kanaması olan var bulantıları olan var riskli dönemde olan var inan üzücü bişiy duymak istemiyorum

Kızlar kayinvalidemdeyim konuyu tam ama anlamadim.
ben dini konuda kime ne nispeti yapmisim niye böyle birsey yapayim ne gerek var boyl birşeye ???

Ben o yazıyı daha önceden degistirmistim zaten sadece degistirdigimi öğün yazdım öyle denkgeldi ama ne nispet nede başka birsey zerre kadar aklımdan geçmedi cok üzüldüm

Ben hastanede bile sizlerden gelen isimleri bulantılar icinde listeye eklemexe calistim özelden ne yazildiysa elimden geldiğince yardimci olmaya calistim simdi mükafatı sila nispet yapiyorsa pesss diyorum başka birsey demiyorum ...

Son düzenleme:

sana önerim cnm keçi boynuzu pekmezini çay bardağının yarısına kadar koy üzerine su gece yatarken sabah aç karnına bak ne oluyor

Ben de hem iğne oluyorum progestan hem crinone jel kullanıyorum. Sanırım hap kabızlık yapıyor. Mısır ye üstüne su iç desem acaba dokunur mu ya da kuru kayısı ye üzerine su iç tatlım.

Bu topic te farkli dinlere inanan insanlardan tutun hic inanci olmayan insanlar da bulunabilir. Dualarin okunmasi hatmetmeler gibi dini icraatlarin sanal bir platform uzerinde ne zarari olabilir? Inananlara fayda saglar. Burada cesit cesitiz. En onemlisi saygi duyabilmek. Inanc giyim kusam her ne ile ilgili olursa olsun. Insanliktir bunun adi. Kimse bir yere gitmesin. Saygi cercevesinde, ayrimciliktan uzak siz bix olmayan bir topic olarak devam etsin lutfen.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

neyse herkes ALLAHA emanet ben yattım yarın çok işim var benim taraf temizliğe gelecek ne varsa kardeşte var yahuu gelsin 2 günde evi bal dök yala yapar ütüleride yaptımı oohh kafa dinlerim iyi gecelerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…