- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Burada ki diğer arkadaslarida düşünmek lazım kimsenin gebeligi dört dörtlük geçmiyor herkes resim koymaya kalkarsa sağlıklı olmaz haklısınız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
41 YASİNİ ŞERİF eflalim in özeline
KELİME İ TEVHİD akgokcen özeline
HATMİ ŞERİFE BASLIYORUZ
HUMEYRA.1.. Cüz
Sılam.2. Cüz
Hatibulut.3. Cüz
Ecepelin4. Cüz
Hayroshayroshayros:5.cüz
Awah:6.cüz
Mrv5534:7. Cüz
Nahidemia:8.cüz
Akgokcen:9. Cüz
Flufem:10.cüz
Adzeynep:11.cüz
Habbik12.cüz
Bu listeyi sürekli guncel tutmaya calışıcam cüz almak isteyen arkadaslarımız bna msj atarlarsa daha kolay olur canlarım
Ne kadar kısa sürede okursak okadar iyi bizim icin. Son ayımıza kadar dualarla kuranı kerimle tevhşdlerle bebeklerimizi NUR BEREKET ile doyuralım inşallah..
Katılımlarınızı beklıyorum..
Not: cüzlerini okuyanlar bildirimde buluncaklar oldumu canlarım.. Eger tekrar isterseniz cüz belirtin ona göre böle böle tamamlarız biiznillah
Ne yapmadılarki .. İlk müracata 10 haftalık gebeyim pıhtı atıyorum desim.. Bana cevap olarak kan alıcaz gebemisin bakıcaz dedi elimde gebelik tahlilim ultrasonun var tc yazıyo ne nilelim p semin i dediler 1 sat 15 dakika kan tahlili bekledik yahlil uok dr umla konuşuyorum acil ultrasona aldınlar belki danar yolu açıp rahatlatmak lazım diyor iletiyorum kendi dr yna git o zaman diuor .. Tesadüfen arkadaşm aradı yanında o hastanede olan bir ark o varmış o atıyo hastaneyi herkez birden pır döndü .. Benim bişeyden haberim yok şalırdım hatta .. Sonra öğrendim.. Dr um alttan mıayne etmesin açmasın dedi sölememe rağmen hem vakvak la bakti hrm vaj ıltrasonla on kişi toplandı gelen hiden bi baktı sinir oldum snir ağlaya ağlaya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ilk sayfamizin giriş yazısını değiştirdim artık topigimiz hemen hemen tamamlandi bundan sonrası rabbimin yardimiyla hamileligimizi sarunsuz bir sekilde tamanlamaya kalıyor.
Ben bu yasima kadar dualara cok inandim ve dualarla birçok istedigim seye sahip oldum.Dualarim olmasssa hayat bos ve anlamsiz benim icin.
Inanirmisiniz bu hamileligimde hamile kalmadan önceki ay cok dua ettım eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayirli bir kiz evladı nasip et rabbim diye ve sirf bu yüzden inanıyorum ki rabbim bana o kiz evladini nasip edicek :)zaten hayırlısı degilse erkek olsun demiştim erkek olursada demekki benim için erkek evladi hayirliymis dicem yine icim rahat edicek :)
Şükür ki aramızdaki arkadaşlarım hemen hemen hepside benim gibi maneviyata ve dualara önem veren kardeslerim maşallah seçilmiş gibi hepimiz aynı ayda hamile kalmisiz kızlar:)
Iste ilk sayfamiz artık böyle başlıyor :
Bismillahirrahmanirrahim ...
Rabbim, sen topigimizdeki ve bizimle birlikte anne olmayi bekleyen herkesin karnindaki bebeklerini koru, onlara sağlıklı uzun ömürler nasip et,onlarin anne,babalari ve islam alemi icin hayirli evlatlar olmasini nasip eyle ...
Evlat hasretiyle yanıp tutuşan kardeslerimize de evlat sevgisini tatmayi nasip eyle ...
Rabbim evlatlarimizi sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip eyle ...
Ancak senden diler ve ancak senden isteriz AMİNN ...
Tüm Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
aynen canım sakınılan göze çöp batıyor bende diyorum az rahat olsun tabi sakınmamız gereken şeyler var ama abartıp hayatı zehir etmeyelim
ben yaptırmıycam oğlum da da yaptırmadım doktorlar illa yaptırın diyor çok önemli diyor ne için önemli bu bebekte down sendromu vs gibi bir sıkıntı var mı diye bakılan bir test ki doğruluk payı yüzde yüz değil asla, kaç kişiye bebeğin sakat deyip aldırtıyorlar, diyelim ki Allah korusun o rahatsızlık var bebeğimizde ne yapıcaklar bunun çaresi yok tedavisi yok kalan yedi ay bize işkence olacak her günümüz zehir olacak ve yanılma payı da çok yüksek, siz bilirsiniz tabi ama ben yaptırmam
doktoruna sor ama sürekli kullanılıyor bu ilaç
tamam canım kendi hatimlerimi bitireyim bende alırım inşallah cüz
maşallah bebişe, bir hafta önde geride olabilir sorun yok sıkma canını
canım bol bol dinleneceksin sıkı sıkı tutunsun bebişin inşallah sana
:)) bende yok canım
canım Allah yardımcın olsun herkesin bir imtihanı var benim eşim çok ilgilenmez beceremez yani ama kv görümcem çok iyiler onlar ilgilenir bir yer eksik olunca bir yer tamamlanıyor, benimde annem hiç sormaz kızım yapılacak işin var mı nasılsın diye hep öyleydi, daha bugün temizlik yaptım söyledim telefonda niye yaptın yardım edeyim demez hep biz onun işini yapalım ister neyse...
canım ilişkiyi yasaklar dr
canım okuyunca özelden mesaj at sana zahmet
şimdi sayfalarca yazıştık ve içinden sadece dini muhabbetimi cımbızladınız bu muhabbete dahil olmak zorunda değilsiniz ki, biz burda bebeklerimizi, ağrımızı, yediğimizi, içtiğimiz,i temizliğimizi kısacası bebeğimizle ilgili olan her konuyu konuşuyoruz sizde içinden size cazip gelenle ilgili konuşursunuz olur biter, burda kimseye dayatma yok
ilk üç ay olur sonra azalı genelde, düşüğü aklından çıkar Allah korusun düşük olunca zaten kanaman oluyor, hamile olduğumu çok olmasada bazen unutuyorum:)
ay ay maşallah bebişlerine canım
maşallah canım
karatay hoca aştı artık gerçekten bazı şeyleri abartıyor ne sakat kalması o zaman Türkiye de ki bütün bebekler sakat olurdu Allah korusun çünkü bu testin yapılmadığı hamile yok, 50 gr şeker nedir normalde gün içinde zaten alıyoruz onu her gün olmasa da, oğlumda yaptırdım açlık 60 yükleme sonrası 102 çıktı sınırı geçmedi, ayrıca yüksek çıkınca uzak durun demiyorlar doktorlar zaten hamileyken şekeri az tüketin diyorlar
sağol canım paylaşım için
ayyy canım sil kafandan olumsuzlukları hemeni gönlüne göre dr bulmak zor araştır iyice netten bakabilirsin yaşadığın şehirde dr yorumlarını oku
artık yasak:) oyy maşallah canım eline koluna
sağol canım
amin canım seninde tez vakitte göbeğinde bir bebiş olsun inşallah sonra doğsun kucağında uyusun
maşallah suphanallah koca adam olmuş:) erkek sanırım
amin canım
canım gözünle imayla kılabilirsin
yüreğine eline sağlık canım amiiiiiinnnnnnnn
canım olumsuz şeyleri düşünme lütfen bebeğin sıkı sıkı tutunacak sana inşallah bak hep dua ediyoruz
ah ah canım ben şimdi devlete gidiyorum doktorum çok iyi tek sıkıntım hurra hastalar doluyor içeriye ama bak bizim insanımızda geçmişten kalan bir eziklik korku var ne haddine doktorun hemşiren veya diğer personelin beni azarlaması dalga geçmesi hele bir olsun hastaneyi yıkarım başlarına o düzen eskidenmiş öyle sindirmişler ki bu milleti doktora soru sormaya korkar olmuşlar, kimse hakkını yedirmesin kendini ezdirmesin, karşımızdakiler insan bizden farklı özel varlıklar değiller yani.
benim annemim başına gelmişti bir rahatsızlığı için gidiyor doktora dr da annem önce kilo ver şu haline bak diye azarlamış ayyy duyunca kan beynime sıçradı annem nasıl üzülmüş çıkmış bir şey demeden ben yanında değildim başka şehirdeydim ablam yanındaydı hemen şikayet dilekçesi yazın dedim yazdılar, sonra annemi arayıp teyit ettirdiler doktoru uyarmışlar annem çok kızmıştım niye cevap vermedin diye o kim oluyor rencide etmeye ne hakkı var!!
arkadaşlar sizlere böyle bir haber vermek istemezdim. ne yazıkki bebeğimin kalbi durmuş ve salı günü kürtaj olmak zorunda kaldım. Rabbim hiç birinize yaşatmasın inşallah. çok dua ettim, hep hayırlısını istedim, hakkımızda böylesi hayırlıymış demekki elden birşey gelmiyor. tek tesellim iyiki erken dönemde başıma geldi, daha sonra olsa çok daha zor olacaktı bizim için. Allah sizinkilere uzun ömürler versin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Arkadaşlar sizlerden ufak bir ricam olacak lütfen yemek adı yazmayın(
Hiçbir şey yiyemiyorum istifra etmekten ama aşeriyorum yine de canım deli gibi istiyor... Annem şunu güzel yapar diyorsunuz, isim vermeden canım x in en meşhur şeyini çekti diyorsunuz ben burada ağlayarak eşimi arıyorum:))) Allah kimseyi darda koymasın ve yoklukla imtihan etmesin , herkese kolay sağlıklı hayırlı hamilelikler doğumlar ve bebekler nasip etsin inş.. Kusura bakmayın bunu yazıyorum ama ben bile kendimi tanımamaz oldum, daha önceden rica etmiştim .. İnstagrama falan bile girmiyorum korkudan resim çıkar diye:))) iyice tuhaf oldum ben :))
Allah ım bebeklerimizi hepimize bağışlasın çok çok geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlanmaz huzurlu bir gebelik geçirirsin sende bizlerde..
Ya benim kocam niye bu kadar aceleci bilmiyorum ki. Herkese duyurmus kizlar daha 6+2 yiz. Milletin gozu zaten hep ustumuzde. Benim akrabalarim bile akraba degil akrep, basima kotu bisey gelince sevinen cinsten. Nazar yuzunden kinam oldugu gun hicbisey yokken hastanelik olan insanim. Korkuyorum cok. Bebegime bisey olursa bi de arkamdan icin icin gulenlerle ugrasirim Allah korusun... erken degil mi kizlar duyurmak icin.
benim bi arkadaşım da paket paket içiyordu çocuk tosun gibi maşallaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh ama ben kıyamıyorum işteee
Aminnn canımmmmm
Kesinlikle bu düşünce meselesi biz kiyamiyoruz yavrularimiza oyyyy yerim onuuu
Arkadaşlar ben My Pregnancy diye bir application kullanıyorum, telefonuma yükledim. Burada da hafta hafta bebeğin gelişimini takip edebiliyorsunuz. Ayrıca arada tavsiyeler, hatırlatmalar, ipuçları var. 8. Haftada karın fotoğrafları çekmeye başlayabilirsiniz diyor. 4 haftada bir karnımın fotoğrafını çekip dışarıdaki gelişmeyi de takip etmeyi düşünüyorum. 😊
Bugün birkaç poz çektim pek hoşnut kalmadım ama😝...
Belki sizler de istersiniz diye yazdım, bize eğlence çıkıyor böyle işte😊
Canım bnm haklısın
Kızlar biraz daha anlayıslı olalım...
Kimi asermek diye birsey yok diyo.. Olmayabilir ama psikoljık insan o an o yıyecegin kokusunu bile alıyo yasayanlar vardır.. Burda birbirimizi düşünelim...
Kafana takma canım. Nazar duası oku her gün kendine ve bebeğine. Ben de kararsızdım ama beşinci haftamda herkes biliyordu. Zaten her şey olacağına varır. Allah'a emanet.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ya bisey sorcam. Aile hekimine gidip kayit falan yaptirmamiz gerekiyo mu? Bikac yerde öyle bisey okudum sanki ama emin değilim:what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese merhaba hanımlaar
Topik ilk açıldığından beri, pozitif sonucu aldığımdan beri sık sık takip ediyorum sizleri.
Daha önce bir gece çok uzun bir mesaj yazmıştım, kendimi anlatmıştım. Ancak bir sorun oldu yayınlanamadı mesajım.
Bende çok kızdım sonra yazarım dedim
Nasip bugüneymiş
Bugünün tarihi 13 Haziran 2014 ve ben 9+1 günlük hamileyim Allah'ın izniyle
Endometriozis (Çikolata kisti) hastasıyım. Tüp bebek tedavisiyle hamileyim.
15 Nisan 2014'te tedaviye başladık. 24 Nisan'da yumurtalarım toplandı. 29 Nisan'da 2 tane embriyo (blastokist) transferi yapıldı.
Bir tanesi tutundu. 10 Mayıs 2014, transferin 11. günü test günümdü. Tabi ki ben dayanamayıp erken yaptırdım
Ve pozitif sonucu aldık.
Hatta transferin 6. gününde erken gebelik testiyle evde silik 2. çizgiyi bile gördüm
2 günde bir test yaptırdım, düzenli artış görüldü. 26 Mayıs günü ilk kontrolümüze gittik. Tek kese ve kalp atışını birlikte gördük.
26 Mayıs'ta 6+2 günlük idi.
5 Haziran da ikinci kontrolümüze gittik; elhamdülillah her şey yolunda idi.
Bu arada doktorumun verdiği kan, idrar tahlili ve kültürünü yaptırdım. Onlarda güzel çıktı.
Tam 8 haftalıktı.
Tüp bebek tedavisiyle gebe kaldığım için, çok fazla ilaç kullanıyorum maalesef.
Hergün;
2 ampul progestan iğne,
Oksapar 4000 kan sulandırıcı iğne,
3 defa Estrofem,
1 Coraspin,
1 Folbiol.
Haplar ve progestan iğne 10. hafta bitince bitecekmiş inşallah.
Ancak kan pıhtılaşma sorunum olmadığı halde kan sulandırıcı iğne 16. haftaya kadar olacakmış.
Doktor demir hapı verene kadarda Folik asite devammış
Tedaviye başladığımdan beri 101 tane iğne oldum, ve olmaya devam ediyorum
İlk başlarda Progestan iğne o kadar ağır geliyordu ki yürüyemiyordum bile. Ama artık popomun 2 tarafında yumrular oluştu ve artık o kadar ağrıtmıyor
Benim son adet tarihim tedaviyle olduğu için tutmuyor.
Ama gebelik haftasından hesaplayınca 9 Nisan 2014 diyebiliriz.
3,5 yıllık evliyim,
Yaş 27,
İlk gebelik.
Burada bir çok kişinin bebeğini kaybetmesini okudum, bir çok kişinin kanaması olduğu yattığı, hastanelerde yattığını okudum.
Hepinize geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Bebeğini kaybedenlere Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Hamiş annelerimize de Allah hayırla sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah.
Ve Allah-u Teala çocuk sahibi olmak isteyen herkese Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda...
Tekrar görüşmek üzere çok öpüyorum hepinizi Allah'a emanet olun :13:
Ve bu arada okuduğunuz hatime ve yasinlere katılabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?