2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

herkesin yaşadığı zorluklar var evet biz de üzülüyoruz elbette ama gerçekten midelerimiz şu dönemde hassas psikolojilerimiz hassas empati kurup düşünmek lazım

13. cüzü alan olmadıysa ben alabilirim..

Allah ım bebeklerimizi hepimize bağışlasın çok çok geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlanmaz huzurlu bir gebelik geçirirsin sende bizlerde..

Âmin.
Hamile kalmadan önce hep Allah a bıraktım hayırlı zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin tanrım diye dua ettim. Bir sene bekledim sabrettim. Hamileliğini öğrendiğim günden beri her anım Allahla konuşarak dua ederek geçiyor. Allahım hayırlısını versin sağlıklı evlat nasip etsin. Bu bebekleri bize bağışlasın. Bebeğimi Allah a emanet ettim.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

41 YASİNİ ŞERİF eflalim in özeline

KELİME İ TEVHİD dusjelinin özeline

HATMİ ŞERİFE BASLIYORUZ

HUMEYRA.1.. Cüz
Sılam.2. Cüz
Hatibulut.3. Cüz
Ecepelin4. Cüz
Hayroshayroshayros:5.cüz
Awah:6.cüz
Mrv5534:7. Cüz
Nahidemia:8.cüz
Akgokcen:9. Cüz
Flufem:10.cüz
Adzeynep:11 cüz
Habbik:12.cüz
Ponita:13.cüz
Bu listeyi sürekli guncel tutmaya calışıcam cüz almak isteyen arkadaslarımız bna msj atarlarsa daha kolay olur canlarım
Ne kadar kısa sürede okursak okadar iyi bizim icin. Son ayımıza kadar dualarla kuranı kerimle tevhşdlerle bebeklerimizi NUR BEREKET ile doyuralım inşallah..

Katılımlarınızı beklıyorum..

Not: cüzlerini okuyanlar bildirimde buluncaklar oldumu canlarım.. Eger tekrar isterseniz cüz belirtin ona göre böle böle tamamlarız biiznillah

Devlet hastanelerinde insana insan muamelesi yapılmıyor maalesef. Sanki bedavaya çalışıyorlar ve sanki bize bakmaları lütuf gibi davranıyorlar. Bebek konusu hassas mevzuu olduğu için özele gidiyorum ben.

Çok üzüldüm. Veren Allah alan Allah. İnşallah çabuk toparlarsın ve yine hamile kalırsın.

Canım bnm haklısın

Kızlar biraz daha anlayıslı olalım...
Kimi asermek diye birsey yok diyo.. Olmayabilir ama psikoljık insan o an o yıyecegin kokusunu bile alıyo yasayanlar vardır.. Burda birbirimizi düşünelim...

Kızlar arkadasımız o resmi paylasırken aslında acısını paylasmak istemiş.. Ewet keske o resmi koymasaymıs ama bence böle olacagını düşününemedi..
Resmi unutup normal sohbetimize dewam edelim ....

Ewet kızlar bu konuya deginmişssiniz bende eşimle aldıgım karar üzerine yaptırmamaya karar verdik...
Dün özellikle bu konu hakkında doktorumuzla konustuk ... Bize mantıklı gelen hep yi düşünmek Allaha saglıklı sıhhatlı bi ewlat nasip et diye dua etmek ....
Sonucta erkenden ögresek kötü bişi olduunu cocuk dogana kadar bi stres altında kalıcak .... Annenin stresi bebege yansıyor ...

Bebeklerimiiz Allaha emanet olsunlar...
Biz eşimle onu en güvenilir kimseye emanet ettik.. Gözümüz arkada aklımız bebekte kalmıyo elhamdülillah....

Kafana takma canım. Nazar duası oku her gün kendine ve bebeğine. Ben de kararsızdım ama beşinci haftamda herkes biliyordu. Zaten her şey olacağına varır. Allah'a emanet.

Aminnn canımmmmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım yasadıkların cok agır şeyler... Sakin olmaya calış dua et sabret inş düzelirsin kısa zamanda
Dikkat et..
Hastanede yasadıklarını nerdeyse bn özellikle o birsürü milletin baktıgı zamanı bizzat yasadım ...
Sinirden bütün asistanlara bagırmıstım... Daha baska kimse yokmuydu bu ne Allah askına diye
İnsanın osikoljısı bozuluyor.. İnş aynı seylerı birdaha yasamassın...
Rabbimin ya şafi ismin üzerine tecelli etsin.. Acil şifalar dilerim canım

Ben çok zayıfım ama göbeğim biraz vardı. Hala da biraz göbeğim var. Yağ olduğu belli ama sert hamile göbeği değil. 8 haftalık olacak iki gün sonra. Karnımız ne zaman çıkacak acaba. Ben de göğüs büyümesi de yok daha.

Canim benimki sayesinde herkes duydu zaten yapacak bisey yok. Yavrularimiz Allaha emanet nazar edenin gozu ciksin.

Kızlar ya bisey sorcam. Aile hekimine gidip kayit falan yaptirmamiz gerekiyo mu? Bikac yerde öyle bisey okudum sanki ama emin değilim:what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dördüncü ayda tetanos aşısı yapıyorlarmış. O yüzden gitmek için acele etmiyorum.

Haha normalde geçmişi okumam şansa bak :)) bende endometriozis hastasıyım. Ankara baskente gidiyorum benim ikinci denememde grldi bebeğim inşallah birakmaz annesini:)) bizde 6+5 iz.iki embriyo transfer fakat sen gibi teki tuttu hamdolsun kalbinide duyduk.ben progestan fitil.apikobal vitamin.folbiol.kan sulandirici iğne. Bunlari kullaniyorum.estrofemi gebeligi ogrenince kesti doktorum.kan sulandirici ignede test yapcaz pihtilasma yoksa onuda birakcaz dedi..umarim bebislerimizi kucagimiza almakta nasip olur
Tanistgma sevindim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…