Arkadaşlar sizlerden ufak bir ricam olacak lütfen yemek adı yazmayın(
Hiçbir şey yiyemiyorum istifra etmekten ama aşeriyorum yine de canım deli gibi istiyor... Annem şunu güzel yapar diyorsunuz, isim vermeden canım x in en meşhur şeyini çekti diyorsunuz ben burada ağlayarak eşimi arıyorum:))) Allah kimseyi darda koymasın ve yoklukla imtihan etmesin , herkese kolay sağlıklı hayırlı hamilelikler doğumlar ve bebekler nasip etsin inş.. Kusura bakmayın bunu yazıyorum ama ben bile kendimi tanımamaz oldum, daha önceden rica etmiştim .. İnstagrama falan bile girmiyorum korkudan resim çıkar diye:))) iyice tuhaf oldum ben :))
Ilk sayfamizin giriş yazısını değiştirdim artık topigimiz hemen hemen tamamlandi bundan sonrası rabbimin yardimiyla hamileligimizi sarunsuz bir sekilde tamanlamaya kalıyor.
Ben bu yasima kadar dualara cok inandim ve dualarla birçok istedigim seye sahip oldum.Dualarim olmasssa hayat bos ve anlamsiz benim icin.
Inanirmisiniz bu hamileligimde hamile kalmadan önceki ay cok dua ettım eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayirli bir kiz evladı nasip et rabbim diye ve sirf bu yüzden inanıyorum ki rabbim bana o kiz evladini nasip edicek :)zaten hayırlısı degilse erkek olsun demiştim erkek olursada demekki benim için erkek evladi hayirliymis dicem yine icim rahat edicek :)
Şükür ki aramızdaki arkadaşlarım hemen hemen hepside benim gibi maneviyata ve dualara önem veren kardeslerim maşallah seçilmiş gibi hepimiz aynı ayda hamile kalmisiz kızlar:)
Iste ilk sayfamiz artık böyle başlıyor :
Bismillahirrahmanirrahim ...
Rabbim, sen topigimizdeki ve bizimle birlikte anne olmayi bekleyen herkesin karnindaki bebeklerini koru, onlara sağlıklı uzun ömürler nasip et,onlarin anne,babalari ve islam alemi icin hayirli evlatlar olmasini nasip eyle ...
Evlat hasretiyle yanıp tutuşan kardeslerimize de evlat sevgisini tatmayi nasip eyle ...
Rabbim evlatlarimizi sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip eyle ...
Ancak senden diler ve ancak senden isteriz AMİNN ...
Tüm Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
kızlar merhaba bende 2 gün önce kontrole gittim ve bebişin kalp atışlarını duydum çok şükürrr...doktorum bir ay sonra 2 li testler için gelirsin dedi..sizcede çok fazla aralık yok mu??birde bu ikili test ücretleri özelde ne kadar acaba fikriniz var mı:44:
kızlar merhaba bende 2 gün önce kontrole gittim ve bebişin kalp atışlarını duydum çok şükürrr...doktorum bir ay sonra 2 li testler için gelirsin dedi..sizcede çok fazla aralık yok mu??birde bu ikili test ücretleri özelde ne kadar acaba fikriniz var mı:44:
dünkü kaos302 nin yazısından sonra değişmiş bu yazı ben bunda biraz nispet görüyorum kusura bakmayın,,,, din biraz insanın kendi kendine kendisi için yaptığı bir şey değil midir? Ben burada biraz bende böyle yaparımı sezinliyorum,,, ve çok rahatsız oldum,,,,
dünkü kaos302 nin yazısından sonra değişmiş bu yazı ben bunda biraz nispet görüyorum kusura bakmayın,,,, din biraz insanın kendi kendine kendisi için yaptığı bir şey değil midir? Ben burada biraz bende böyle yaparımı sezinliyorum,,, ve çok rahatsız oldum,,,,
Size katlıyorum bu konuda. Bende aynen böyle düşünmüştüm..
Ben forumda ilgimi çeken mesajları okuyorum ilgimi çekmeyenlere şöyle bir bakıp geçiyorum. Burada farklı yaşlarda, farklı şehirlerde, farklı inançlarda, farklı kültürlerde, farklı eğitim düzeylerinde yüz küsur anne adayı var. Ve asgari ortak noktamız da aynı dönemde bebek sahibi olacak olmamız. Bu yüzden çok farklı paylaşımlar olması çok normal.
Bence böyle güzel bir ortamda kimse kimseyi yargılamamalı. Birbirimize karşı anlayışlı olmalıyız. Yine en büyük desteği ilgiyi burada görüyoruz. Birbirimize arkadaş, dost, kardeş, öğretmen, doktor bile oluyoruz.
Gerisine fazla takılmamak lazım bence.
Ben burayı çok sevdim, iyi ki varsınız kızlar ❤️❤️❤️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Düşüncende yanılıyosun canım ...
Biz öyle bi inanca sahibiz öle yüce bi inanca sahibiz ki....
Bizim inancımızıda her türlü düşünceye ve inanca sahip insanlara saygı göstermek vardır... Sıla öle bişi düşünerek yapmış olsa burdaki hanımlara arkadaslar kaos arkadasın yazdıklarını yanlıs anlamayın hiçbişey olmamıs gibi dewam edelim yazısını yazmaz ve burda yine o kaos arkadasın yaptıgı gibi alaycı bi şekilde cevap verebilirdi...
Ama öle yapmadı..biz dualarımızı burdaki anneler ve bebeklerin saglıklı olması için yapıyoruz bınu anlaman gerekırdi... Bizim inancımızda bencillikte yok... Biz hep bizi bagısla bizi esirge bize yardım et deriz....
Tabi bilmeyen için bunu anlamak zor....
İnancımızla dalga gecer gibi konusup cekip giden birine saygılı dawrandıgımızı degilde alakası olmayan seleri düşünüp ön plana cıkarmakta bi iş.....
Yanlış düşüünyosun diyen varsa söleyin arkadaslar....
Bitek ben bi abestlik görmedim heralde....
Bitek ben bi abestlik görmedim heralde....
Kac gunde bitirmemiz gerekiyor cok hizli okuyamiyorumda41 YASİNİ ŞERİF eflalim in özeline
KELİME İ TEVHİD dusjelinin özeline
HATMİ ŞERİFE BASLIYORUZ
HUMEYRA.1.. Cüz
Sılam.2. Cüz
Hatibulut.3. Cüz
Ecepelin4. Cüz
Hayroshayroshayros:5.cüz
Awah:6.cüz
Mrv5534:7. Cüz
Nahidemia:8.cüz
Akgokcen:9. Cüz4
Flufem:10.cüz
Adzeynep:11 cüz
Habbik:12.cüz
Ponita:13.cüz
Hayroshayroshayros:14.cüz
Bu listeyi sürekli guncel tutmaya calışıcam cüz almak isteyen arkadaslarımız bna msj atarlarsa daha kolay olur canlarım
Ne kadar kısa sürede okursak okadar iyi bizim icin. Son ayımıza kadar dualarla kuranı kerimle tevhşdlerle bebeklerimizi NUR BEREKET ile doyuralım inşallah..
Katılımlarınızı beklıyorum..
Not: cüzlerini okuyanlar bildirimde buluncaklar oldumu canlarım.. Eger tekrar isterseniz cüz belirtin ona göre böle böle tamamlarız biiznillah
Düşüncende yanılıyosun canım ...
Biz öyle bi inanca sahibiz öle yüce bi inanca sahibiz ki....
Bizim inancımızıda her türlü düşünceye ve inanca sahip insanlara saygı göstermek vardır... Sıla öle bişi düşünerek yapmış olsa burdaki hanımlara arkadaslar kaos arkadasın yazdıklarını yanlıs anlamayın hiçbişey olmamıs gibi dewam edelim yazısını yazmaz ve burda yine o kaos arkadasın yaptıgı gibi alaycı bi şekilde cevap verebilirdi...
Ama öle yapmadı..biz dualarımızı burdaki anneler ve bebeklerin saglıklı olması için yapıyoruz bınu anlaman gerekırdi... Bizim inancımızda bencillikte yok... Biz hep bizi bagısla bizi esirge bize yardım et deriz....
Tabi bilmeyen için bunu anlamak zor....
İnancımızla dalga gecer gibi konusup cekip giden birine saygılı dawrandıgımızı degilde alakası olmayan seleri düşünüp ön plana cıkarmakta bi iş.....
Yanlış düşüünyosun diyen varsa söleyin arkadaslar....
Bakın herkesin kendine göre inancı vardır, siz daha giriş cümlenizde bizim inancımız diye başlayarak, sanki bu konuda rahatsızlığını dile getiren insanlar farklı bir inançtanmış gibi bir imaj veriyorsunuz. Allah'a şükür bende müslümanım, inşallah, maşallah, Allaha şükür çok kullandığım kelimelerdendir, dini sohbet etmeyi de severim ve bu sevgimi giderecek platformlarda fikir alış verişinde bulunurum. Ama bu konu Ocak anneleri paylaşım alanında ise siz burda konunun özü hakkında daha çok konuşulmasını isteyen bir arkadaşın bu eleştirisine tahammül göstermek zorundasınız. Kaldı ki siz kendiniz "Bizim inancımızda her türlü düşünceye ve inanca sahip insanlara saygı göstermek vardır... " diyorsunuz fakat bu arkadaşın ve devamında bizim düşüncemize pek saygı göstermiyorsunuz bence.
Kesinlikle katılıyorum arkadasim sana. Rabbimiz böyle bi mucizeyi bize nasip etmişken biz nasıl lafini sözünü etmeden burda 1000sayfayi aşan muhabbetler surdurebilelimki. Kaldiki birtek din konusulmuyo, eğer bunca konunun içinden birtek bu çekilip cikartiliyorsa niyetin iyiliği de tartisilabilir bence.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?