2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Aşkım yaptı bitti çok şükür... Sildi süpürdü bi güzel.. Ben de banyoları hallettim. Yarında çamaşır katlar ütü yaparım.. Bi rahatladım ki sorma... Darısı başına canım 😊😊

Eskiden yenilen içilen anlatılmazdı bile. Şimdi Facebook'ta instagram da lezzetli yemek resimleri paylaşılıyor. Tvdeki reklamlar da cabası. Herşeye canım çekiyor. Eskiden bu kadar özenmezdim.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dünkü kaos302 nin yazısından sonra değişmiş bu yazı ben bunda biraz nispet görüyorum kusura bakmayın,,,, din biraz insanın kendi kendine kendisi için yaptığı bir şey değil midir? Ben burada biraz bende böyle yaparımı sezinliyorum,,, ve çok rahatsız oldum,,,,

kızlar merhaba bende 2 gün önce kontrole gittim ve bebişin kalp atışlarını duydum çok şükürrr...doktorum bir ay sonra 2 li testler için gelirsin dedi..sizcede çok fazla aralık yok mu??birde bu ikili test ücretleri özelde ne kadar acaba fikriniz var mı:44:

Benim gittiğim hastanede test 292tl imiş. Niye böyle pahalı anlamadım ama devlete de gitmek istemem. Normal hastaları ayda bir çağırıyorlar. Kimisi de iki haftada bir çağırıyor. Istersen iki hafta sonra git niye geldin demez herhalde.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Normal benide 14. Haftamda cagiriyor

Size katlıyorum bu konuda. Bende aynen böyle düşünmüştüm..

Düşüncende yanılıyosun canım ...
Biz öyle bi inanca sahibiz öle yüce bi inanca sahibiz ki....
Bizim inancımızıda her türlü düşünceye ve inanca sahip insanlara saygı göstermek vardır... Sıla öle bişi düşünerek yapmış olsa burdaki hanımlara arkadaslar kaos arkadasın yazdıklarını yanlıs anlamayın hiçbişey olmamıs gibi dewam edelim yazısını yazmaz ve burda yine o kaos arkadasın yaptıgı gibi alaycı bi şekilde cevap verebilirdi...
Ama öle yapmadı..biz dualarımızı burdaki anneler ve bebeklerin saglıklı olması için yapıyoruz bınu anlaman gerekırdi... Bizim inancımızda bencillikte yok... Biz hep bizi bagısla bizi esirge bize yardım et deriz....
Tabi bilmeyen için bunu anlamak zor....
İnancımızla dalga gecer gibi konusup cekip giden birine saygılı dawrandıgımızı degilde alakası olmayan seleri düşünüp ön plana cıkarmakta bi iş.....

Yanlış düşüünyosun diyen varsa söleyin arkadaslar....

41 YASİNİ ŞERİF eflalim in özeline

KELİME İ TEVHİD dusjelinin özeline

HATMİ ŞERİFE BASLIYORUZ

HUMEYRA.1.. Cüz
Sılam.2. Cüz
Hatibulut.3. Cüz
Ecepelin4. Cüz
Hayroshayroshayros:5.cüz
Awah:6.cüz
Mrv5534:7. Cüz
Nahidemia:8.cüz
Akgokcen:9. Cüz
Flufem:10.cüz
Adzeynep:11 cüz
Habbik:12.cüz
Ponita:13.cüz
Hayroshayroshayros:14.cüz
Bu listeyi sürekli guncel tutmaya calışıcam cüz almak isteyen arkadaslarımız bna msj atarlarsa daha kolay olur canlarım
Ne kadar kısa sürede okursak okadar iyi bizim icin. Son ayımıza kadar dualarla kuranı kerimle tevhşdlerle bebeklerimizi NUR BEREKET ile doyuralım inşallah..

Katılımlarınızı beklıyorum..

Not: cüzlerini okuyanlar bildirimde buluncaklar oldumu canlarım.. Eger tekrar isterseniz cüz belirtin ona göre böle böle tamamlarız biiznillah

Ben forumda ilgimi çeken mesajları okuyorum ilgimi çekmeyenlere şöyle bir bakıp geçiyorum. Burada farklı yaşlarda, farklı şehirlerde, farklı inançlarda, farklı kültürlerde, farklı eğitim düzeylerinde yüz küsur anne adayı var. Ve asgari ortak noktamız da aynı dönemde bebek sahibi olacak olmamız. Bu yüzden çok farklı paylaşımlar olması çok normal.
Bence böyle güzel bir ortamda kimse kimseyi yargılamamalı. Birbirimize karşı anlayışlı olmalıyız. Yine en büyük desteği ilgiyi burada görüyoruz. Birbirimize arkadaş, dost, kardeş, öğretmen, doktor bile oluyoruz.
Gerisine fazla takılmamak lazım bence.
Ben burayı çok sevdim, iyi ki varsınız kızlar ❤️❤️❤️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İşte olması gereknde bu ama malesef sürekli yok bi nisbet var yok ne bu dini muhabbetler yaa gibi yorumlar beni üzüyo... Biz sonucta zorla kımseye birsey demiyor konumuza ortak kosmuyoruz.. Herkes işine gelen seyleri okusun 100 kişiyiz ya ...
Hemn her bulduumuz seyi neden yargılıyoruz...
Ben şöle düşündüm böle düşündüm... .....
Lütfen ama....
Birbirimize destek olalım her konuda ... Bu topik buunun için var....

Bitek ben bi abestlik görmedim heralde....

Bakın herkesin kendine göre inancı vardır, siz daha giriş cümlenizde bizim inancımız diye başlayarak, sanki bu konuda rahatsızlığını dile getiren insanlar farklı bir inançtanmış gibi bir imaj veriyorsunuz. Allah'a şükür bende müslümanım, inşallah, maşallah, Allaha şükür çok kullandığım kelimelerdendir, dini sohbet etmeyi de severim ve bu sevgimi giderecek platformlarda fikir alış verişinde bulunurum. Ama bu konu Ocak anneleri paylaşım alanında ise siz burda konunun özü hakkında daha çok konuşulmasını isteyen bir arkadaşın bu eleştirisine tahammül göstermek zorundasınız. Kaldı ki siz kendiniz "Bizim inancımızda her türlü düşünceye ve inanca sahip insanlara saygı göstermek vardır... " diyorsunuz fakat bu arkadaşın ve devamında bizim düşüncemize pek saygı göstermiyorsunuz bence.

Bitek ben bi abestlik görmedim heralde....

hayır bende art niyet görmüyorum...arkadaşlar yanlş değerlendirmiş olabilir.ama biz sadece kendi bebeğimiz ve sağlıığımız için değil hepimizin bebeği için dua ediyoruz.hatta ve hatta önce kardeşimize sonra bize...çünkü dinimiz böyle emreder....
her işin başı dua duasız olmaz arkadaşlar ...kesinlikle kimseye yapılmış bir tavır değil bence böyle anlamayın....

Kac gunde bitirmemiz gerekiyor cok hizli okuyamiyorumda

Kesinlikle katılıyorum arkadasim sana. Rabbimiz böyle bi mucizeyi bize nasip etmişken biz nasıl lafini sözünü etmeden burda 1000sayfayi aşan muhabbetler surdurebilelimki. Kaldiki birtek din konusulmuyo, eğer bunca konunun içinden birtek bu çekilip cikartiliyorsa niyetin iyiliği de tartisilabilir bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadas konunu özü hakkında konusulmasını istiyosa bunu be bu dini muhabeetler ya diyip dalga gecerek alaycı bi şekilde demesin o zaman.. Bn hiçbişekilde ayrımcılık yaptımı düşünmüyorum... Bizim dinimiz derken burdaki insanları bahsetmedim..genelden bahsettim.
Biz burda kanaması olan önceden düşük yapam veya hiçbişeyi olmayan arkadaslar için gece gündüz kuran okuyor tevhid cekiyoruz.. Ama biri cıkmıs bınunla alay edermiş gibi yorum yapıyo ... Kusura bakma arkadas eger senin dedigin gbi biri olsaydım inan böle davranmaz herkese hakkettigi cevabı verirdim veya verirdik...
Kimseye benm inandıgıma inancaksın demiyorum demiyoruz.... İşine gelene yorum yap..
hem bu celal ne anlamadım...
Valla kardeşim bnm herkese saygım var.. Burdakılerinde öle olduuna inanıyorum.....
Kaos gibi düşünen arkadaslarımızda var ama onun gibi yorum yapmıyo gayet saygıyla karsılıyo ama aramıDaki muhabeet bi baska masallah.....
Konu ocak anneleri konusu.... Bebeklerden bahsedicezeyw... Ama ihtiyacımız olan şeylerde bunlar bu ne tepkidir Allahım sen bizleri ıslah et...
SENDEN RİCAM BANA NE DERSEN DE SAYGI GÖSTERMİYOSUNIZ DEME....lütfen!!!!

Eallahı umrumda degil kardesim gercekten öle bak hatmimizin yarısı bitti bile nerdeyse...
Birbirimizi görmeden tanımadan sevgi saygı cercevesinde dogacak yawruşarımızın saglıgı hayırlı olması için dualar ediyoruz bunda ne kötülük var bilemedim ki bu kadar rahatsız olundu...
Cok zoruma gidiyo bazı şeyler
Ama boswer... Olmadı ayrı bi konu acıcam artık olmadı girmicem buraya...
Canım sıkıldı ...
Dualarla 2015 ocak anneleri diye isteyen gelir isteyen gelmez ..
Burdada bidaha duadır salavattır hatimdir konusmayız....

arkadaşlar kimse yanlış anlamasın ama kuran okumak namaz kılmak ruhun ihtiyacıdır eğer bu ihtiyaçlar karşılanmazsa insanın psikolojisi bozulur ve boşluğa düşer bu boşluk maneviyattan başka bir şekilde doldurulamaz
ha ben çok mu dinciyim hayır kapalı da değilim ama Elhamdülillah namaz ve kuran sevdasına tutuldu ve eski hayatımın ne kadar anlamsız olduğunu anladım
bence günde 1 kez bile olsa hadi geçtim haftada 1-2 kez bile yasin kuran okumak insan psikolojisi üzerinde olumlu etkiler bırakır freud bunu açıklayamamış çünkü müslüman değilmiş ve bilimin reddedildiği bir dönemde yaşıyormuş ama bizim dinimiz islam bilim yokken spremi açıklamış o sperm nasıl yolunu buluyor sanıyorsunuz furkanımızda bol bol aklınız yok mu düşünmez misiniz gibi sorular var kendinize sık sık sormanızı tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…