• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım tobbdaki fiyatı bilmiyorum. Muayenehane 300 lira. 3D ultrasonu da sorayım olur mu? Benim şimdiye kadar girdiğim 3D değildi ama belki vardır ya da tobb'da olabilir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm aradım öğrendım saol vnmm randevuda aldımm cok saoll

maşallah canım.çok şirin göbeğin

maşallah seninkide çıkmış baya canım

maşallah bence iyidir.inceciksin maşallah

bence cipsin bi zararı olmaz.ben canım ne istiyorsa yiyorum.hiç birşey olmaz canım rahat olun.canınız isteyip yemzseniz daha tehlikeli bence

benim eşimde polis allah hepimize kolaylık versin

senin kesinlikle oğlun olucak göbeğin çok sivri canım.böyle gördüklerimin hep oğlu oldu.

bencede canım az az canım ne isterse yemek lazım.hamilelikte vucut ihtiyacı olanı istermiş.eskiler bulaşık suyu istese tadına bak derler.bu arada bebeklerimiz zararlı maddeleri keselerine almazlar.dışarıda kalır sadece ihtiyacı olanı alırlar.vucut koruyor yani merak etmeyin :49:

benim göbeğimde çıktı yuvarlacık bir göbek benim bir kızım var.acaba budamı kız diyorum hayırlısı.tiksindim bazı şeylerden.:34:

Ayy nasıl da çıkmış yaa ben de perşembe günü 8 haftalık olucan hiç bişi yok bende 😒

kızlar emadur fitil ne guzel şeymiş:1:.tavsiye ederimm bulantı falan hıc bırsey yok bende..:27::27:.100 mg emadur fitil alın makkattan kullanın. bıcak gibi kesti bulantıyı. Doktor da en az zararlı bulantı hapı bu dedi. .

günaydın kızlar dün doktora gittik bebişi gördük kalp atışını duyduk çok şükür:9: artık içim daha rahat 1 ay sonra gel dedi doktor 8+2 haftalık olduk mide bulantılarım çok kötü durumda birşey yemek istemiyorum çünkü yediğim mideme gitmeden kusuyom yaaa doktor 2 hafta sürer daha fazla sürerse haber ver dedi

Günaydın canım bende geçen hafta gitmiştim duydum kalp atışını bugün 8h olduk banada 1 ay snr gel dedi :) günlerimiz çok yakın seninle

aynen canım bende çok korkak bişi oldum. eşim mutfağa gelince korkuyorum bide geliyo kapıdan beni izliyo dönünce hop karşımda yada geliyo arkadan sarılıyo belime gene korkuyorum diyorum bi tıkırtı falan bişi yap artık tıkır tıkır tıkır diye diye geliyo yanıma :)

adamları da şaşkına çevirttik.
kızlarrrrr bebişim kımıl kımıl yaaaaaa . elini kolunu hareket ettiriyo göbüş atıyo.kafasını kaldırıyor.. gözümden yaşlar süzülüverdi.
çok şükür burun kemiği falan da var sağlıklı dedi doktorum.
Allahım çok şükür. bu ne büyük mutluluk :emir_bebek:

benim de 8 hafta 4 günlük teyzesi :9::10::10::34:

Oyy maşallah kuzuya bende 8+1 kabaca 8 diyorum :)
27 Ocak gösteriyor doğum tarihimiz ben oğlak burcu olsun istiyodum ama olamıyo kova oluyor bakalım hayırlısı :))

$DSC_2200.webp
doktor erkeğe benziyor. ama çok erken dedi daha 10 haftalık :nazar:

Eki Görüntüle 1159710

hayırlısı olsun tatlım,,, kıpır kıpırlar değil mi? şimdi gelişen kaslarını deniyorlarmış, önümüzdekş haftalarda artık emmeyi öğrenmeye başlıyorlarmış,, ki böylelikle doğduklarına emebilsinler,,,
ayyy hep böyle doktor randevunlarımız olur umarım,, mutlu ve sevinçli ayrılalım doktorlardan,,,
yeniden tebrikler, tatlım,,,

bende senin gibiyim bulantılarım gün geçtikçe artıyo 8de başladı zaten dün resmen öldürdü :( iştahsızdım zaten bulantı artınca daha da yiyemez oldum bende vermişim hemen iki günde. 700 gramda çok değil canım ilk 3 ayda 2 kiloya kadar normalmiş
canım benim iştahım vardı nasıl yiyordum hem de:) birde sürekli midem kazınıyor, şimdi de acıkıyorum ama canım artık hiç bir şey istemiyor,inşaallah geçecek canım bu günlerimiz Rabbim beterinden korusun, içimi rahatlattın zaten kiloluyum çok almak istemiyorum:)
Uzun süredir giremiyordum int. Bozuktu ancak simdi düzeldi gobisler konmuş maşallah cinsiyet tahminlerinde başlamış geçişin hepsine bakamadim baktigim kadarıyla herkeze iyi duruyor benimde kusmalarim halsiLigim halen devam ediyor ilk kez pazar günü kusmadim oda piknikteydik açık havada sanırım ondan neyse bebislerimiz sağlıklı olsun da kusmaya raziyim bu donemde geçecek ya kızlar merak ediyorum İstanbul aavcılar Beylikdüzü yada bu civarlarda oturan varmı aranizda
geçecek canım az kaldı balayımıza:)
günaydın kızlar bu gün sağlık ocağına kayıt yaptırdım hemşiremiz çok tatlı bir bayan
beslenmeyle ilgili ayrıntılı bilgi verdi bol bol su içmeye dikkat et dedi
birde 12. haftada başlamak üzere monovit d3 diye bi damla verdi bundan kullanan var mı yada kullanacak olan
ben doktoruma sormadan başlamayacağım, zaten daha iki haftam var
birde tetanoz için gebelikte 2 doz gebelik sonrası 1 doz birer yıl arayla 2 doz daha vuracağız dedi toplamda 5 doz
canım bu yeni bir uygulama önceden verilmiyordu d3 ,şimdi iyi ki veriyorlar ben kullanıcam çünkü gebelik öncesi endokrin doktorum vermişti d3 eksikliği vardı parathormon diye bir hormonum yüksek çıkmıştı, kemiklerimde ki kalsiyumu emiyordu, kesinlikle çok gerekli d3, ebe eğer dr vitamin verirse 4 damla vermezse 9 damla dedi, tetanozu ilk gebeliğimde iki doz oldum sonrasını ihmal ettim ama sıkıntı yokmuş bunda bir doz yapılacak
Kızlar nasılsınızz??
hamdolsun sen nasıl oldun?
günaydın kızlar dün doktora gittik bebişi gördük kalp atışını duyduk çok şükür:9: artık içim daha rahat 1 ay sonra gel dedi doktor 8+2 haftalık olduk mide bulantılarım çok kötü durumda birşey yemek istemiyorum çünkü yediğim mideme gitmeden kusuyom yaaa doktor 2 hafta sürer daha fazla sürerse haber ver dedi
maşallah bebişine:nazar:
al bir çıtı pıtı daha maşaallah:nazar:

Fotoda öyle çıkmıştır canım benim 60 kiloyla kaldım hamileliğe henüz kilo almadım 60-61 olmuşumdur ama ilerleyen zamanlarda çok alırım tiksinme yada bulantım yok tek başıma yemek yiyemiyorum sadece :)) sağlıklı olsun da bebeğim ben razıyım Şişko olmaya ☺

iyisin yine canım bende 69 la kaldım:) şişkoda olma canım kararında olsun sonra vermesi çok zor:)) amin sağlıklı olsunlar yavrularımız
kızlar emadur fitil ne guzel şeymiş:1:.tavsiye ederimm bulantı falan hıc bırsey yok bende..:27::27:.100 mg emadur fitil alın makkattan kullanın. bıcak gibi kesti bulantıyı. Doktor da en az zararlı bulantı hapı bu dedi. .
bende de mi istesem ne yapsam çarşamba günü millet gider mersine ben giderim tersine herkesin ki azalıyor benim ki artıyor:52:
adamları da şaşkına çevirttik.
kızlarrrrr bebişim kımıl kımıl yaaaaaa . elini kolunu hareket ettiriyo göbüş atıyo.kafasını kaldırıyor.. gözümden yaşlar süzülüverdi.
çok şükür burun kemiği falan da var sağlıklı dedi doktorum.
Allahım çok şükür. bu ne büyük mutluluk :emir_bebek:
ayy ayy maşallah canım kuzuna:nazar::nazar:
Eki Görüntüle 1159710

seçemedim canım bebişi

ay maşallahh :nazar::nazar::nazar:

ya ben her şeye gözüm dolar oldu geçen bir reklam çıktı kendimi ağlarken buldum :) ne ara gözlerim doldu hiçç hatırlamıyorum :52::51:

kuzucum yandan poz vermiş :) Sende 1-2 haftaya görürsün inşallah.
öyle korkularla gittimki acaba doktor kalbi atmıyo filan dermi diye. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. çok güzel bir his. kendimi ilk defa anne gibi hissettim :)

canım benim iştahım vardı nasıl yiyordum hem de:) birde sürekli midem kazınıyor, şimdi de acıkıyorum ama canım artık hiç bir şey istemiyor,inşaallah geçecek canım bu günlerimiz Rabbim beterinden korusun, içimi rahatlattın zaten kiloluyum çok almak istemiyorum:)

canım bu yeni bir uygulama önceden verilmiyordu d3 ,şimdi iyi ki veriyorlar ben kullanıcam çünkü gebelik öncesi endokrin doktorum vermişti d3 eksikliği vardı parathormon diye bir hormonum yüksek çıkmıştı, kemiklerimde ki kalsiyumu emiyordu, kesinlikle çok gerekli d3, ebe eğer dr vitamin verirse 4 damla vermezse 9 damla dedi, tetanozu ilk gebeliğimde iki doz oldum sonrasını ihmal ettim ama sıkıntı yokmuş bunda bir doz yapılacak

iyisin yine canım bende 69 la kaldım:) şişkoda olma canım kararında olsun sonra vermesi çok zor:)) amin sağlıklı olsunlar yavrularımız

bende de mi istesem ne yapsam çarşamba günü millet gider mersine ben giderim tersine herkesin ki azalıyor benim ki artıyor:52:

seçemedim canım bebişi

Canım daha iyiyim yatmaktan bunaldım amaa çokkk

seçemedim canım bebişi

sadece kafası canım yandan ağzı burnu çenesi göz çıkuru :) profil fotosu :)

hayırlısı olsun tatlım,,, kıpır kıpırlar değil mi? şimdi gelişen kaslarını deniyorlarmış, önümüzdekş haftalarda artık emmeyi öğrenmeye başlıyorlarmış,, ki böylelikle doğduklarına emebilsinler,,,
ayyy hep böyle doktor randevunlarımız olur umarım,, mutlu ve sevinçli ayrılalım doktorlardan,,,
yeniden tebrikler, tatlım,,,

çok sağol daha 3 santim ama küçük insan ya. :)
inşallah sorunsuzca doğurup büyütürüz . Allah isteyen herkese nasip etsin

Back
X