• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bende öyle. Ne yesem ne icsem duzelmiyo. Zaten benim Ilk hamilelik belirtimde buydu. Bugn dahada bi artti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar benimde tek problemim ağzımın tadının olmaması..ne yesem ne içsem aynı :(

Cnm seninde baya bi çıkmış karnin. Maşallah 😇 ama netten bieaz baktimda bu haftalardaki sislik hep gazmis.13. 14. Haftaya kadar bebiş belli olmazmis..

Doğru şişlik var 😔 ama büyüsün istiyorum hamile kıyafetleri almak istiyorum hala eşofmanlarla ve normal pantolonlarımı giyorum tabii pantolon da düğme açık üzerine ısın bişiler giyerek geziyorum 😜😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar benimde tek problemim ağzımın tadının olmaması..ne yesem ne içsem aynı :(

benimde aynı canım agzım tatsız midem de devamlı gaz ekşime aklına ne gelirse arada bulantı ama kusmuyorum 10.haftama girdim 6.haftadan beri böyle ne yesem olmuyor gaz şişkinlik gitmiyor aç kalsam bile gaz oluyo düşün..yokmu çaresi ya valla bebek felan heycanı kalmadı öyle bıktımki nezman geçicek yaaaa

Bulantilarim gecmedi benim henüz :(cok zorlanıyorum. Yemek yapamiyorim yiyemiyorum.cok zor bu durum.zofran verdi doktor 2 kutu kullandim 3.yu de kullanacagim galiba. Kullanmayayim dedikce bulaniyor :(canım cok sıkkın normal eski hayatima donmek istiyorim:(

mide bulantısıda kötü bende yok ama en azından çıkarınca rahatlıyosundur bende şişkinlik var ne yapsam geçmiyor Allah yardımcın olsun

Kızlar günaydın, bi şey sormak istiyorum size, sabaha karşı tuvalete girdim küçük tuvaletimi yaptım silinirken çok ufak kan peçeteye bulaştı, siz hiç böyle bi durumla karşılaştınız mı ?
Kanama çok ufaktı bu saatte kadar devamı da gelmedi ? Sizce nedir

Canım özel mesaj atmak istiyorum sana ama sanırım özel mesaj kutun dolu ?

benim bebek yine kazıya başladı kesin amele olacak.kasık batması kasık agrısı her bi halt var...:)

eskisi kadar sık olmasa da benimki de yapıyo canım iki büklüm yapıyo beni sonra geçiyo bende diyoru eşime çocuğuna bişi de şimdiden beni parmağında oynatıyo yeri dar geldi heralde :9::9:

eskisi kadar sık olmasa da benimki de yapıyo canım iki büklüm yapıyo beni sonra geçiyo bende diyoru eşime çocuğuna bişi de şimdiden beni parmağında oynatıyo yeri dar geldi heralde :9::9:

aynen ya ama olmazki teyzesi.. Ahh bir doğsun o kazı yaptıgı ellerini ayaklarını ıssırmazsan adam degilim o kadar:36::36::27:

şu nöbet işine sinir oluyorum. evin içinde yapayalnız :14: insanın bişey yiyesi bile gelmiyor.

aynen bende hiç sevmiyorum nöbetleri bide vardiyalarımız ve haftasonu mesailerimiz var bizim onları da sevmiyom ben evdeyken hep evde olsun istiyorum

Yaa salgamlarda cok fazla katki maddesi var. Biz ne zaman numune alsak koruyucu amacla koyduklari katki maddesi kodeksin çok çok üstünde çıkıyo. Ben içmeyin derim..

Bide biri 11+0da ikili test olurmu soruma cvp verebilirmi, kimse bilmiyomu:(

canım en az 11+0 olmalı diye biliyorum ama en uygun zaman hangi hafta onu bilmiyorum

Bugün balık yemeyi başardım zor da olsa. Hiç canım istemiyor kokusundan bile öğürtü geliyor ama her şey bebişlerimiz için işte. Balık ve yumurtayı mümkün olduğunca yiyebilmek istiyorum, çok faydalı ikisi de.
Beslenme konusunda doktorlarınız ne diyor kızlar?
Benimki kahve dışında hiç bişeyi yasaklamadı ama sen bilinçlisin dedi. İnşallah öyleyimdir.
Hazır gıdaları tüketmemeye çalışıyorum ama geçen hafta dayanamadım bir paket yumuşak şeker yedim.
Konserve yasak mı, yiyor musunuz?
Tavuk ve hindi konusunda ne düşünüyorsunuz? Sağlıklı mı sizce, yemeli miyiz?

konserve yemiyorum canım ama daha öncesinden alışkanlığım da yok ondan da kaynaklı biraz. tavuk da yemek istemiyorum ne oldukları belli değil memlekete gittiğimde babama köy tavuğu kestircem onu yicem, burda da bulursam köy tavuğu alır yerim ama markettekilere güvenmiyorum

Günaydın hamisler.. ilk defa bu gece rüyamda bebeğimi gördüm bendeee. Kızım olmuştu emziriyorum böyle bembeyaz süt ağzının kenarindan tasiyodu resmen. Subhanallah ya ne guzeldii rüyası bile😍😍😇

ya ben normalde de öyleyim canım. mutfakta bişeylerle uğraşıyorum eşim yanıma eğer sessizce gelirse korkudan elim ayağım tutmuyor. diyorum sessiz sessiz gelme korkuyorum. evde benden başka kim olacak niye korkuyorsun diyor ama anlatamıyorum işte istemeden korkuyorum. uyurken özellikle çok korkarım en ufak sese . tırsak tırsak :1:

aynen canım bende çok korkak bişi oldum. eşim mutfağa gelince korkuyorum bide geliyo kapıdan beni izliyo dönünce hop karşımda yada geliyo arkadan sarılıyo belime gene korkuyorum diyorum bi tıkırtı falan bişi yap artık tıkır tıkır tıkır diye diye geliyo yanıma :)

Bugün balık yemeyi başardım zor da olsa. Hiç canım istemiyor kokusundan bile öğürtü geliyor ama her şey bebişlerimiz için işte. Balık ve yumurtayı mümkün olduğunca yiyebilmek istiyorum, çok faydalı ikisi de.
Benimki kahve dışında hiç bişeyi yasaklamadı ama sen bilinçlisin dedi. İnşallah öyleyimdir.
Hazır gıdaları tüketmemeye çalışıyorum ama geçen hafta dayanamadım bir paket yumuşak şeker yedim.

canım cokta takılmamak lazım. Balık konserve haftada 80 gram yanı ufak konserveyi geçmeyecek kadar yiyebilirsiniz. Buyuk balıklar cıva ıhtvıva eder ama ton balıgında en düşük orandır. ama omega 3 konusunda en zengin olan balıkta odur. O yüzden ölçülü olsun yiyebilirsiniz. Tavuk falan da yiyin ama tavsiyem haşlama olarak.Kızarmış tavukları cok sağlıklı görmüyorum. Bu ara köy tavugu arıyordum ama tavukların hepsi veba kapmış köy tavugu yıyecegine sanayi tavugu ye dedi bilen biri.
Herşeyi yemeliyiz,o yasak bu yasak dersek ohoooo:1:.
Bilmemiz gereken çeşitli beslenmek, herşeyden azar azar.. Mevlanın verdiği nimetin azı karar cogu zarar:34:

8+5 olarak gittim nihayet. 8+6 lik bir koca kafa karsiladi beni. 2 haftadir nasil ozlemistim. Kalbi atiyor mu iyi mi diye diye. Haftaya yine gidicem ohh. 2.16 cm lik bir bebisim var. Hareketini gormedim maalesef. Dr 12 haftadan sonra rahat rahat gorursun dedi. Her sey yolundaymis. Fakat benim dengeler degisti. Tansiyon dusuklugu ve bulantilarim artti. Bir de ya kabizim ya ishal. Kilolari cok fena almis. Tam 4 kilo almisim saka gibi. Neyse ne ama. Yolculuk iliski her sey hala yasak ama tosbigim iyi sukur :)))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
maşallah bebişine:nazar:
beceremedim galiba neyse bende işten cıkıcam yarın bi daha deneyim
ekledim canım bakarsın bugün
evet bir zamanlar cıtı pıtıydım da şimdi kendimi duba gibi hissediyorum simdi markete gittim ordaki çalışanlardan ikisi bebek bekliyodu ikisininki de erkekmiş o zaman benimki kesin kız aynı cografyadan bu kadar erkek çıkmaz bence :s kızlar göbeğime bakarak bi tahminde bulunun cok merak ediyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa:40::37:
sen dubaysan ben neyim:1::1: varil:1: çıkar canım çünkü erkek nüfusu gitgide kadından çok olacak:) şu an ki göbeğine göre yorum olmaz canım ancak dört aylık olacaksın ki yorum yapabilelim:) aynen böyle sivri giderse erkek olur:)
Selam kızlar dünden beri kasıgımda batmalar oluyor neden acaba böyle oluyo korkumdan yatıp duruyorum 😳

canım korkma bebeğin büyüyor normal bu batmalar
Ne bulantı ne kusma nede kasık agrosı hattabazen korkuyorumbebişe. Bişey oldunu dıye ani harekette olsun yatarken kalkarken olsun hic hissetmiyorum Çarşamba gitcem bakalım kısmet 9+6 olcak Cook haksızım full yatıyorum baş ağrısından mahvaldum yani kimimizin bulantısı olmaz kanamadı olmaz ama yınede bir sıkıntısı olur buna şükürrabbim dermansız dert vermesin
canım halsizlikte büyük bir belirti
tam herşey yoluna giriyor diyorum birşey çıkıyor. yine leke geldi. gece yatarken eşim kapıyı biraz sert açtı korkarak uyandım ondan mı oldu acaba. ne zaman korksam leke geliyor. ama hemen gelmiyor dün gece 12de oldu bu olay bugün öğlen geldi kahverengi leke. buna mı bağlamalıyım. uykudayken çok korkuyorum herşeyden tüm vücudum titriyor. korkağım :43:
canım sürekli oku Felak Nas Ayetel Kürsi, bende korkağım dün gök gürültüsünden korktum taaa arka odaya eşimin yanına kaçtım:) karnım kasıldı korkudan:(
kütahyadan kimse yok mu
eskiden ordaydım:)
bebeğin olduğu yerde bazen ağrı hissediyor musunuz...
evet canım oluyor
bende o batmalar yok :)) bugün kontrolüm vardı, çok sükür ki hersey yolunda, ikili testimde bu cumartesi size gün verdiler mi test için kızlar
maşallah bebişe:nazar:
Kızlar yarın 8 haftalık oluyorum bu zmna kdr 2 kere midem bulandı onda da çok az kanamam olmuştu haricinde çok İyiyim ağrı yok bulantı yok sadece iştahsızlık var bu saat oldu hala kahvaltıyla duruyorum :( kendimi çocuğun bu aylarda kandan beslendiğiyle avutuyorum yanlış mı yapıyorum acaba ?!!

canım kendini avutmuyorsun öyle gerçekten şimdi böyle canının istemediğini yemeye zorlarsan kendini dokuz ay tiksinirsin o yiyecekten, rahat ol
kızlar beni dövün dövün:41: içim tuzlu bişiler istiyor cips yiyorum yaa:14: faydalı bişi ye desen yok süt yoğurt hak getire. iki gündür cipse sardım:47: az yiyorum ama yine de çok kızıyorum kendime offfff:30:
canım fırında kendin yağ dün ben yaptım:)
Canım bnm özwlimden yazamadım tevhidleri ben toplamıyorum canım arkadassım
Ben hatımleri topluyorum bitanem sen dewam et :16::16:

Tamam canim bende bi yanlislik olmasin diye şettim

kusura bakmayın kızlar ben demiştim merve topluyor diye:17:
Ooy oyy kızlar çok yalnızım çokk... Annemler memlekete gitti akrabanın düğünü var, artık geri gelmezler buralar çok sıcak..Eşimin görevden gelmesine daha 10 gün var. Koca şehirde bebişimle bi başımıza kaldık. Atlatır mıyız bugünleri:(

Allah kolaylık versin canım, biz hep burdayız:38:
Slm kizlar sukurler olsun rabbim bugun biraz daha iyiyim sanki bulantim var ama halsizligim azda olsa azaldi hic degilse evin icinde ayaga kalktim bugun o bile yetti inanin ahh tam olarak iyi olsam dunyalar benim olucak kesin :52:

sidal yanliz degilsin canim biz variz bak burda takil buraya bol bol canin sikilmaz :16:

cipsi nail yiyorsunuz kizlar ya o kadar yagli ve sagliksizki adini duydum midem kalkti inanin sakin yemeyin faydasi yok zarari cok :27:
maşallah canım daha da iyi olursun umarım
Kizlar benim de bugun kontrolum vardi. 8+3 olmam lazim sata gore. Ama olcumlere gore 7+3 gorundu. Doktorum gec dollenme ya da gec yumurtlama olmustur onemli degil dedi. Kalp atislarini gordum ekranda pit pit. Cok heyecanlandim. Iste o an gercekten hamileymisim gibi hissettim. Su bulantilar, kokulara hassasiyet, istahsizlik, tiksinmeler de gecseydi hayirlisiyla. Haftaya persembe tekrar gidicem bakalim.

maşallah bebişe:nazar:
Yaa salgamlarda cok fazla katki maddesi var. Biz ne zaman numune alsak koruyucu amacla koyduklari katki maddesi kodeksin çok çok üstünde çıkıyo. Ben içmeyin derim..

Bide biri 11+0da ikili test olurmu soruma cvp verebilirmi, kimse bilmiyomu:(

olmaz canım 12 den sonra bakılıyor

canım o şekerlere geçen hafta sarım ben sorma eşimde çok kızıyor ama elim de değil çok istedi canım aşerdim yani, hep tatlıya aşeriyorum zaten
Eki Görüntüle 1159378 size özendim bu da benim 8h ama bir an evvel kocaman olsun istiyorum ☺😍😍

al bir çıtı pıtı daha maşaallah:nazar:
Günaydın kızlar benimde bulantılarım tam gaz devam
:(

günaydın aynen benimde
Günaydın kızlar... Ankaradakilerr duyuomusunuzzz
günaydın

Günaydın herkese:16::16:

Üç gündür ful bulanıyorum:52::52: herkesin ki geçer benimki artıyor:52:

Kızlar dün eşim uyardı sulara dikkat et diye salgın varmış ishal, hazır sulara bile güven yok dedi malum susuzluk var ya şimdi, güvenilir markaları tüketin mümkünse damacana almayın 5 litrelik sulardan alın daha güvenli

Bu arada 700 gr almışım çok değil dimi kızlar:18:

Back
X