2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Cnm aradım öğrendım saol vnmm randevuda aldımm cok saoll

Ayy nasıl da çıkmış yaa ben de perşembe günü 8 haftalık olucan hiç bişi yok bende 😒

kızlar emadur fitil ne guzel şeymiş.tavsiye ederimm bulantı falan hıc bırsey yok bende...100 mg emadur fitil alın makkattan kullanın. bıcak gibi kesti bulantıyı. Doktor da en az zararlı bulantı hapı bu dedi. .

Günaydın canım bende geçen hafta gitmiştim duydum kalp atışını bugün 8h olduk banada 1 ay snr gel dedi :) günlerimiz çok yakın seninle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

adamları da şaşkına çevirttik.
kızlarrrrr bebişim kımıl kımıl yaaaaaa . elini kolunu hareket ettiriyo göbüş atıyo.kafasını kaldırıyor.. gözümden yaşlar süzülüverdi.
çok şükür burun kemiği falan da var sağlıklı dedi doktorum.
Allahım çok şükür. bu ne büyük mutluluk

benim de 8 hafta 4 günlük teyzesi

Oyy maşallah kuzuya bende 8+1 kabaca 8 diyorum :)
27 Ocak gösteriyor doğum tarihimiz ben oğlak burcu olsun istiyodum ama olamıyo kova oluyor bakalım hayırlısı :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1159710
doktor erkeğe benziyor. ama çok erken dedi daha 10 haftalık

hayırlısı olsun tatlım,,, kıpır kıpırlar değil mi? şimdi gelişen kaslarını deniyorlarmış, önümüzdekş haftalarda artık emmeyi öğrenmeye başlıyorlarmış,, ki böylelikle doğduklarına emebilsinler,,,
ayyy hep böyle doktor randevunlarımız olur umarım,, mutlu ve sevinçli ayrılalım doktorlardan,,,
yeniden tebrikler, tatlım,,,

canım benim iştahım vardı nasıl yiyordum hem de:) birde sürekli midem kazınıyor, şimdi de acıkıyorum ama canım artık hiç bir şey istemiyor,inşaallah geçecek canım bu günlerimiz Rabbim beterinden korusun, içimi rahatlattın zaten kiloluyum çok almak istemiyorum:)
geçecek canım az kaldı balayımıza:)
canım bu yeni bir uygulama önceden verilmiyordu d3 ,şimdi iyi ki veriyorlar ben kullanıcam çünkü gebelik öncesi endokrin doktorum vermişti d3 eksikliği vardı parathormon diye bir hormonum yüksek çıkmıştı, kemiklerimde ki kalsiyumu emiyordu, kesinlikle çok gerekli d3, ebe eğer dr vitamin verirse 4 damla vermezse 9 damla dedi, tetanozu ilk gebeliğimde iki doz oldum sonrasını ihmal ettim ama sıkıntı yokmuş bunda bir doz yapılacak
Kızlar nasılsınızz??
hamdolsun sen nasıl oldun?
maşallah bebişine
iyisin yine canım bende 69 la kaldım:) şişkoda olma canım kararında olsun sonra vermesi çok zor:)) amin sağlıklı olsunlar yavrularımız
bende de mi istesem ne yapsam çarşamba günü millet gider mersine ben giderim tersine herkesin ki azalıyor benim ki artıyor
ayy ayy maşallah canım kuzuna
Eki Görüntüle 1159710
doktor erkeğe benziyor. ama çok erken dedi daha 10 haftalık

seçemedim canım bebişi

ay maşallahh

ya ben her şeye gözüm dolar oldu geçen bir reklam çıktı kendimi ağlarken buldum :) ne ara gözlerim doldu hiçç hatırlamıyorum

kuzucum yandan poz vermiş :) Sende 1-2 haftaya görürsün inşallah.
öyle korkularla gittimki acaba doktor kalbi atmıyo filan dermi diye. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. çok güzel bir his. kendimi ilk defa anne gibi hissettim :)

Canım daha iyiyim yatmaktan bunaldım amaa çokkk

sadece kafası canım yandan ağzı burnu çenesi göz çıkuru :) profil fotosu :)

çok sağol daha 3 santim ama küçük insan ya. :)
inşallah sorunsuzca doğurup büyütürüz . Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…