Canım tobbdaki fiyatı bilmiyorum. Muayenehane 300 lira. 3D ultrasonu da sorayım olur mu? Benim şimdiye kadar girdiğim 3D değildi ama belki vardır ya da tobb'da olabilir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm aradım öğrendım saol vnmm randevuda aldımm cok saoll
maşallah canım.çok şirin göbeğin
maşallah seninkide çıkmış baya canım
maşallah bence iyidir.inceciksin maşallah
bence cipsin bi zararı olmaz.ben canım ne istiyorsa yiyorum.hiç birşey olmaz canım rahat olun.canınız isteyip yemzseniz daha tehlikeli bence
benim eşimde polis allah hepimize kolaylık versin
senin kesinlikle oğlun olucak göbeğin çok sivri canım.böyle gördüklerimin hep oğlu oldu.
bencede canım az az canım ne isterse yemek lazım.hamilelikte vucut ihtiyacı olanı istermiş.eskiler bulaşık suyu istese tadına bak derler.bu arada bebeklerimiz zararlı maddeleri keselerine almazlar.dışarıda kalır sadece ihtiyacı olanı alırlar.vucut koruyor yani merak etmeyin
benim göbeğimde çıktı yuvarlacık bir göbek benim bir kızım var.acaba budamı kız diyorum hayırlısı.tiksindim bazı şeylerden.
Şalgama sardım bu aralar, zararı yoktur değil mi?
günaydın kızlar dün doktora gittik bebişi gördük kalp atışını duyduk çok şükürartık içim daha rahat 1 ay sonra gel dedi doktor 8+2 haftalık olduk mide bulantılarım çok kötü durumda birşey yemek istemiyorum çünkü yediğim mideme gitmeden kusuyom yaaa doktor 2 hafta sürer daha fazla sürerse haber ver dedi
Günaydın canım bende geçen hafta gitmiştim duydum kalp atışını bugün 8h olduk banada 1 ay snr gel dedi :) günlerimiz çok yakın seninle
aynen canım bende çok korkak bişi oldum. eşim mutfağa gelince korkuyorum bide geliyo kapıdan beni izliyo dönünce hop karşımda yada geliyo arkadan sarılıyo belime gene korkuyorum diyorum bi tıkırtı falan bişi yap artık tıkır tıkır tıkır diye diye geliyo yanıma :)
benim de 8 hafta 4 günlük teyzesi
canım benim iştahım vardı nasıl yiyordum hem de:) birde sürekli midem kazınıyor, şimdi de acıkıyorum ama canım artık hiç bir şey istemiyor,inşaallah geçecek canım bu günlerimiz Rabbim beterinden korusun, içimi rahatlattın zaten kiloluyum çok almak istemiyorum:)bende senin gibiyim bulantılarım gün geçtikçe artıyo 8de başladı zaten dün resmen öldürdüiştahsızdım zaten bulantı artınca daha da yiyemez oldum bende vermişim hemen iki günde. 700 gramda çok değil canım ilk 3 ayda 2 kiloya kadar normalmiş
geçecek canım az kaldı balayımıza:)Uzun süredir giremiyordum int. Bozuktu ancak simdi düzeldi gobisler konmuş maşallah cinsiyet tahminlerinde başlamış geçişin hepsine bakamadim baktigim kadarıyla herkeze iyi duruyor benimde kusmalarim halsiLigim halen devam ediyor ilk kez pazar günü kusmadim oda piknikteydik açık havada sanırım ondan neyse bebislerimiz sağlıklı olsun da kusmaya raziyim bu donemde geçecek ya kızlar merak ediyorum İstanbul aavcılar Beylikdüzü yada bu civarlarda oturan varmı aranizda
canım bu yeni bir uygulama önceden verilmiyordu d3 ,şimdi iyi ki veriyorlar ben kullanıcam çünkü gebelik öncesi endokrin doktorum vermişti d3 eksikliği vardı parathormon diye bir hormonum yüksek çıkmıştı, kemiklerimde ki kalsiyumu emiyordu, kesinlikle çok gerekli d3, ebe eğer dr vitamin verirse 4 damla vermezse 9 damla dedi, tetanozu ilk gebeliğimde iki doz oldum sonrasını ihmal ettim ama sıkıntı yokmuş bunda bir doz yapılacakgünaydın kızlar bu gün sağlık ocağına kayıt yaptırdım hemşiremiz çok tatlı bir bayan
beslenmeyle ilgili ayrıntılı bilgi verdi bol bol su içmeye dikkat et dedi
birde 12. haftada başlamak üzere monovit d3 diye bi damla verdi bundan kullanan var mı yada kullanacak olan
ben doktoruma sormadan başlamayacağım, zaten daha iki haftam var
birde tetanoz için gebelikte 2 doz gebelik sonrası 1 doz birer yıl arayla 2 doz daha vuracağız dedi toplamda 5 doz
hamdolsun sen nasıl oldun?Kızlar nasılsınızz??
maşallah bebişinegünaydın kızlar dün doktora gittik bebişi gördük kalp atışını duyduk çok şükürartık içim daha rahat 1 ay sonra gel dedi doktor 8+2 haftalık olduk mide bulantılarım çok kötü durumda birşey yemek istemiyorum çünkü yediğim mideme gitmeden kusuyom yaaa doktor 2 hafta sürer daha fazla sürerse haber ver dedi
iyisin yine canım bende 69 la kaldım:) şişkoda olma canım kararında olsun sonra vermesi çok zor:)) amin sağlıklı olsunlar yavrularımızal bir çıtı pıtı daha maşaallah
Fotoda öyle çıkmıştır canım benim 60 kiloyla kaldım hamileliğe henüz kilo almadım 60-61 olmuşumdur ama ilerleyen zamanlarda çok alırım tiksinme yada bulantım yok tek başıma yemek yiyemiyorum sadece :)) sağlıklı olsun da bebeğim ben razıyım Şişko olmaya ☺
bende de mi istesem ne yapsam çarşamba günü millet gider mersine ben giderim tersine herkesin ki azalıyor benim ki artıyorkızlar emadur fitil ne guzel şeymiş.tavsiye ederimm bulantı falan hıc bırsey yok bende.. .100 mg emadur fitil alın makkattan kullanın. bıcak gibi kesti bulantıyı. Doktor da en az zararlı bulantı hapı bu dedi. .
ayy ayy maşallah canım kuzunaadamları da şaşkına çevirttik.
kızlarrrrr bebişim kımıl kımıl yaaaaaa . elini kolunu hareket ettiriyo göbüş atıyo.kafasını kaldırıyor.. gözümden yaşlar süzülüverdi.
çok şükür burun kemiği falan da var sağlıklı dedi doktorum.
Allahım çok şükür. bu ne büyük mutluluk
ay maşallahh
ya ben her şeye gözüm dolar oldu geçen bir reklam çıktı kendimi ağlarken buldum :) ne ara gözlerim doldu hiçç hatırlamıyorum
canım benim iştahım vardı nasıl yiyordum hem de:) birde sürekli midem kazınıyor, şimdi de acıkıyorum ama canım artık hiç bir şey istemiyor,inşaallah geçecek canım bu günlerimiz Rabbim beterinden korusun, içimi rahatlattın zaten kiloluyum çok almak istemiyorum:)
geçecek canım az kaldı balayımıza:)
canım bu yeni bir uygulama önceden verilmiyordu d3 ,şimdi iyi ki veriyorlar ben kullanıcam çünkü gebelik öncesi endokrin doktorum vermişti d3 eksikliği vardı parathormon diye bir hormonum yüksek çıkmıştı, kemiklerimde ki kalsiyumu emiyordu, kesinlikle çok gerekli d3, ebe eğer dr vitamin verirse 4 damla vermezse 9 damla dedi, tetanozu ilk gebeliğimde iki doz oldum sonrasını ihmal ettim ama sıkıntı yokmuş bunda bir doz yapılacak
hamdolsun sen nasıl oldun?
maşallah bebişine
iyisin yine canım bende 69 la kaldım:) şişkoda olma canım kararında olsun sonra vermesi çok zor:)) amin sağlıklı olsunlar yavrularımız
bende de mi istesem ne yapsam çarşamba günü millet gider mersine ben giderim tersine herkesin ki azalıyor benim ki artıyor
ayy ayy maşallah canım kuzuna
seçemedim canım bebişi
canım benim iştahım vardı nasıl yiyordum hem de:) birde sürekli midem kazınıyor, şimdi de acıkıyorum ama canım artık hiç bir şey istemiyor,inşaallah geçecek canım bu günlerimiz Rabbim beterinden korusun, içimi rahatlattın zaten kiloluyum çok almak istemiyorum:)
geçecek canım az kaldı balayımıza:)
canım bu yeni bir uygulama önceden verilmiyordu d3 ,şimdi iyi ki veriyorlar ben kullanıcam çünkü gebelik öncesi endokrin doktorum vermişti d3 eksikliği vardı parathormon diye bir hormonum yüksek çıkmıştı, kemiklerimde ki kalsiyumu emiyordu, kesinlikle çok gerekli d3, ebe eğer dr vitamin verirse 4 damla vermezse 9 damla dedi, tetanozu ilk gebeliğimde iki doz oldum sonrasını ihmal ettim ama sıkıntı yokmuş bunda bir doz yapılacak
hamdolsun sen nasıl oldun?
maşallah bebişine
iyisin yine canım bende 69 la kaldım:) şişkoda olma canım kararında olsun sonra vermesi çok zor:)) amin sağlıklı olsunlar yavrularımız
bende de mi istesem ne yapsam çarşamba günü millet gider mersine ben giderim tersine herkesin ki azalıyor benim ki artıyor
ayy ayy maşallah canım kuzuna
seçemedim canım bebişi
hayırlısı olsun tatlım,,, kıpır kıpırlar değil mi? şimdi gelişen kaslarını deniyorlarmış, önümüzdekş haftalarda artık emmeyi öğrenmeye başlıyorlarmış,, ki böylelikle doğduklarına emebilsinler,,,
ayyy hep böyle doktor randevunlarımız olur umarım,, mutlu ve sevinçli ayrılalım doktorlardan,,,
yeniden tebrikler, tatlım,,,
ay maşallahh
ya ben her şeye gözüm dolar oldu geçen bir reklam çıktı kendimi ağlarken buldum :) ne ara gözlerim doldu hiçç hatırlamıyorum
Bende 9 hafta oldu ama midem çok kötü zayıfm çok halsiz düşüyorum korkuyorum çok agliyorum psikolojim sıfır .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?