Ama bitek beni öyle çağırmış drum sorun yok mu diosun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ama cidden göğüsler en çabuk etkilenen bölge herhalde
seninkileri bilmem ama benimkilerin görüntüleri çok değişti inanılmayacak derecede koyulaştı. bi garip oldular yaa
Kızlar hazır göğüs muhabbeti açılmışken soruyim dedim😄 göğüs uçlarımdaki süt gelicek deliğin açıldığını farkettim bugün. Önceden belli olmazdı o delikler. Bugün soyunurken bi baktım anaa dedim süt gelicek bebişime hazırlıklar başlamış😊 sizde de var mı bu belirti?
Yok canım bende artık ayda bir gidicem doktor bundan sonra ayda bir yeterli dedi.
Bi sorun olsa doktor seni gerekirse her hafta cagirir sorun olmadiktan sonra bosuna gitmeye gerek yok ..
Ayrıca ayda bir bebegini gördükçe her defasında daha bir büyümüş oluyor bebegin :)
canım bizim aile de asla yaşlanamazsın o derece halam ve eşi hacı.ev göre geldiler yeni evliyken malum ev geZdirilir.yatak odasında halam demez mi ne yapıyoruz burda diye:):)eniştem de arkasında normalde çekinir eniştemden ama görmedi..kafasına kaşkolu yedi halam.aaa sen ne ara geldin dedi enişteme.eniştemde ya havle çekiyor :):)aldım 17yaşında geldin 67yaşına hala kafa aynı kafa demez mi:)biz koptuk tabi :)çok şekerler Cook:):)
Kızlar hazır göğüs muhabbeti açılmışken soruyim dedim😄 göğüs uçlarımdaki süt gelicek deliğin açıldığını farkettim bugün. Önceden belli olmazdı o delikler. Bugün soyunurken bi baktım anaa dedim süt gelicek bebişime hazırlıklar başlamış😊 sizde de var mı bu belirti?
Tatlım inan hepimizin kendine göre derdi sıkıntısı var. Hepimiz zaman zaman üzülüp ağlıyoruz korkma. Ben iyice sulugöz oldum, kitap okurken bile ağlıyorum duygusal şeyler okuyunca, bugün yine hüngür hüngür ağladım bir bölümünde. Ben de yalnızım eşim yanımda yok aylardır. Ama burda birbirimize destek olucaz tamam mı? Belirtilerin azalması normal, canını sıkma, vücudumuz bebeğimize alışıyor artık o yüzden azalıyor belirtiler. Gönlünü ferah tutkızlar son bir haftadır bazı sebeplerden dolayı sürekli üzülüp ağlıyorum, beş gündür de bebekle alakalı hiçbir şey hissetmiyorum sanki içimde değilmiş gibi:/ belirtilerim de baya azaldı . çok üzülüyorum acaba ağlamalarım ona zarar mı verdi diye zaten kan sulandırıcı igne coraspin falan kullanıyorum bir de dayanamadım iki kez parol içtim, hiç halim yok hep yatmak istiyorum kan dolaşımı olması lazım ama yürüyüş bile yapmıyorum. hamileliğimi hiç böyle hayal etmemiştim. ayrıca çok yalnızım akşama kadar evde kv var türkçe de bilmiyor bir de onunla uğraşmak zorunda kalıyorum eşimle aram kötü resmen soğudum herşeyden duanıza ihtiyacım var
Linea Nigra veya Linea Negra denilen çizgi bazı hamile bayanlarda oluşan göbek altından başlayarak aşağıya doğru uzanan dikey koyu çizgidir.
bende bu çizgi de belirmeye başladı. sizler de var mı?
aferin kız tek belirti göğüslerde o:)güZel tespit
bende de var ve etrafında ki kabartılar da şiş gibi.
inanılır gibi değil gerçekten şimdiden bu kadar değişim olması resmen mucize
Bende aynı durumdayim oturduğum yerden uyuyabilirim o derece:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim bunda daha çizgi yok ama diger 2 hamileligimde olmuştu dogumdan sonrada kalıyor hemen gitmiyor o çizgi kahverengi gogus altından asagiya kadar uzun baya :)
Dimi😊 nası mutlu oldum ama farkedince kendi kendime sırıttım uzun süre böle😁😁😁
Elim kolum kalkmıyo vücudum boşalıyor sanki o derece ama çok komik oluyor kendime gülerken uyuyorum 😁😁
gözümde canlandırdım da koptum resmen :)))
kızlar son bir haftadır bazı sebeplerden dolayı sürekli üzülüp ağlıyorum, beş gündür de bebekle alakalı hiçbir şey hissetmiyorum sanki içimde değilmiş gibi:/ belirtilerim de baya azaldı . çok üzülüyorum acaba ağlamalarım ona zarar mı verdi diye zaten kan sulandırıcı igne coraspin falan kullanıyorum bir de dayanamadım iki kez parol içtim, hiç halim yok hep yatmak istiyorum kan dolaşımı olması lazım ama yürüyüş bile yapmıyorum. hamileliğimi hiç böyle hayal etmemiştim. ayrıca çok yalnızım akşama kadar evde kv var türkçe de bilmiyor bir de onunla uğraşmak zorunda kalıyorum eşimle aram kötü resmen soğudum herşeyden duanıza ihtiyacım var
deli:)bak o kadar bakmıştım şimdi sen diyince fark ettim:)
Bi de arada sıçrıyorum hep gülüyorum hem tırsıyorum tlf sesine uyandım hala gülüyodum şaka gibi 😁😁😝
benim göbekten aşağı kadar hafif bir şekilde var henüz. erkek bebek bekleyenlerde erken çıkar diye duymuştum , sende tutmuş demek ki bu söylenti sılacım. bu arada foruma sürekli yazamasam da mail yoluyla mutlaka takip ediyorum. daha iyisindir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?