2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ama bitek beni öyle çağırmış drum sorun yok mu diosun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canım bende artık ayda bir gidicem doktor bundan sonra ayda bir yeterli dedi.
Bi sorun olsa doktor seni gerekirse her hafta cagirir sorun olmadiktan sonra bosuna gitmeye gerek yok ..
Ayrıca ayda bir bebegini gördükçe her defasında daha bir büyümüş oluyor bebegin :)

ama cidden göğüsler en çabuk etkilenen bölge herhalde
seninkileri bilmem ama benimkilerin görüntüleri çok değişti inanılmayacak derecede koyulaştı. bi garip oldular yaa

Kızlar hazır göğüs muhabbeti açılmışken soruyim dedim😄 göğüs uçlarımdaki süt gelicek deliğin açıldığını farkettim bugün. Önceden belli olmazdı o delikler. Bugün soyunurken bi baktım anaa dedim süt gelicek bebişime hazırlıklar başlamış😊 sizde de var mı bu belirti?

Linea Nigra veya Linea Negra denilen çizgi bazı hamile bayanlarda oluşan göbek altından başlayarak aşağıya doğru uzanan dikey koyu çizgidir.
bende bu çizgi de belirmeye başladı. sizler de var mı?

Nasılsınız kızlar? Üff ben aç olsam bulanıyor migdem tok olsam bulanıyor, yatsam bulanıyor kalksam bulanıyor...öyle geçiyor günler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende de var ve etrafında ki kabartılar da şiş gibi.
inanılır gibi değil gerçekten şimdiden bu kadar değişim olması resmen mucize

Bebeğimin düşüncesi bile çok güzel 😁😁😍

benim de halam beni pek sever ama sağolsun hamile olduğumu söyledim 1 ayı geçti aramadı hiç....
bi değişik seviyor demek ki

aferin kız tek belirti göğüslerde o:)güZel tespit

Tatlım inan hepimizin kendine göre derdi sıkıntısı var. Hepimiz zaman zaman üzülüp ağlıyoruz korkma. Ben iyice sulugöz oldum, kitap okurken bile ağlıyorum duygusal şeyler okuyunca, bugün yine hüngür hüngür ağladım bir bölümünde. Ben de yalnızım eşim yanımda yok aylardır. Ama burda birbirimize destek olucaz tamam mı? Belirtilerin azalması normal, canını sıkma, vücudumuz bebeğimize alışıyor artık o yüzden azalıyor belirtiler. Gönlünü ferah tut

Linea Nigra veya Linea Negra denilen çizgi bazı hamile bayanlarda oluşan göbek altından başlayarak aşağıya doğru uzanan dikey koyu çizgidir.
bende bu çizgi de belirmeye başladı. sizler de var mı?

Benim bunda daha çizgi yok ama diger 2 hamileligimde olmuştu dogumdan sonrada kalıyor hemen gitmiyor o çizgi kahverengi gogus altından asagiya kadar uzun baya :)

aferin kız tek belirti göğüslerde o:)güZel tespit

Dimi😊 nası mutlu oldum ama farkedince kendi kendime sırıttım uzun süre böle😁😁😁

Bende aynı durumdayim oturduğum yerden uyuyabilirim o derece:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elim kolum kalkmıyo vücudum boşalıyor sanki o derece ama çok komik oluyor kendime gülerken uyuyorum 😁😁

Benim bunda daha çizgi yok ama diger 2 hamileligimde olmuştu dogumdan sonrada kalıyor hemen gitmiyor o çizgi kahverengi gogus altından asagiya kadar uzun baya :)

benim göbekten aşağı kadar hafif bir şekilde var henüz. erkek bebek bekleyenlerde erken çıkar diye duymuştum , sende tutmuş demek ki bu söylenti sılacım. bu arada foruma sürekli yazamasam da mail yoluyla mutlaka takip ediyorum. daha iyisindir umarım.

Dimi😊 nası mutlu oldum ama farkedince kendi kendime sırıttım uzun süre böle😁😁😁

deli:)bak o kadar bakmıştım şimdi sen diyince fark ettim:)

gözümde canlandırdım da koptum resmen :)))

Bi de arada sıçrıyorum hep gülüyorum hem tırsıyorum tlf sesine uyandım hala gülüyodum şaka gibi 😁😁😝

tatlım, artık ikinci trimester a giriyoruz yavaş yavaş bulantılar azalmaya başlayacak bu çok normal,,,
bende senin gibiydim evde yattım sürekli, ama ne zaman ki kendimi zorlayıp dışarı çıkmaya başladım kendime geldim biraz,, birazcık hareket kendine getiriyor,,,
benimde eşimle çok problemlerim vardı ilk başlarda halen de oluyor ama ilk günlerdeki gibi değil,, walla bende yalan söyledim kanamam oldu dedim,, hatta bir keresinde tartışdıktan sonra kahverengi akıntım oldu, ölüyorum sandım,, gerçi vicdan azabı da duydum olmayan şeye var gibi ama ben ne zaman kanamam oldu dedim, eşim çok değişti biraz daha anlayışlı oldu,, halen oluyor tartışmalar ama ilk günküler gibi kesinlikle değil,,, ben sana benim yaptığımı yap diyemem,,,, çünkü baya bir vicdan azabı duydum, ama bebeğim için sonuçta,,,
geçenlerde de acaba hamileliğin arkasına mı sığınıyorsun dedi,, walla dedim şu anda vücudum plesanta yapıyor, damarlarımda eskisinden daha fazla kan dolaşıyor ben içimde bir canlı büyütüyorum ve bazı kadınlar bu dönemde çok yorulurmuş dedim,, biraz durdu hatta utandı,,,
yani konuşarak internetten yazıları da gösterebilirsin sonuçta normal dönemler değil,,, hormonlar her tarafda, yorgunluk, miğde bulantısı ,,,,
KV ne zaman gidecek?,,,

deli:)bak o kadar bakmıştım şimdi sen diyince fark ettim:)

Bi de arada sıçrıyorum hep gülüyorum hem tırsıyorum tlf sesine uyandım hala gülüyodum şaka gibi 😁😁😝

Kaç haftalık hamilesin ?

Canim diger ikisinde vardı ama ne zaman oluştu hic hatırlamıyorum demek erkek bebislerde oluyormuş inşallah bu sefer bende olmaz o zaman :)
Şükür kusmalar günde bire düştü canım bulantilar tam gaz devam 12 inci haftada biter umuduyla sabırla bekliyorum.
İnşallah zor günleri atlatip hamileligin güzel gunlerini yasicaz artık en kisa zamanda :)
3 üncü aydan 7 inci aya kadar en güzel zamanlar bence 7 inci ay sonrası doğuma kadar zor oluyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…