2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Sabırsızım zaman geçsin bir an evvel ☺

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende de var tatlım,, sabahları kalkınca çok sızlıyor ama göğüslerim,,,

kızlar cvplarınız için çok sağolun iyiki burası var yemin ediyorum tek dostum bu site şu anda ..

benim problemim kıskançlık, fethiye de yaşamama rağmen daha denize giremedim henüz uc aylık evliyim ve bundan once cooooooooook rahat bir hayatım vardı . gittim kendimle uzaktan yakından ilgisi olmayan bi insanla evlendim batmanlı yaşantımız cok farklı, artık boğululyorum her isteğim kavgayla sonuclanıyor. baktım olcak gibi değil ben de odadan cıkmadım agladım günlerdir. gerçi bugün geldi özür diledi yeterki mutlu ol ne yapmak istiyosan yap falan dedi pek inanmıyorum da neyse en azından vicdan azabı çekebildi o da iyi bişey! kv ye gelince ne zaman gideceğini hiç bilmiyorum ama rahat 3 4 ay kalır gibime geliyo hatta geçen bebek doğana kadar burdayım dedi umarım bu bir şakadır:S:S:S:S memlekette on çocuğun var burada benle napcan anlamıyorum ya dilini bilmem kültürünü bilmem,, ayrıca benim bebeğin arkasına sığınmama gerek yok çünkü iğnelerden her tarafım mosmor zaten insan olan halimi görüp acır zaten.. neyse kızlar cevaplar için cok saolun iyi geldi sizi seviyorum.. ama anladım ki dertsiz insan yok allah dermanını da verir ins tez zamanda :44::44:

Iyi akşamlar kızlar muhabbetiniz bol olsun.. Ceviz yiyordum aklıma geldi bi hamile arkadaşım cevizi yiyeceği zaman kırıp yiyordu. Öyle etkisi daha çok oluyormuş demişti siz duydunuz mu böyle birşey

canım benim severek mi evlendiniz.yanlış anlama benle uzaktan yakından alakası olmayan biriyle evlendim dediğin için soruyorum.rabbim bize mücize verdi onlara sarılıp güçlü olacağız

Iyi akşamlar kızlar muhabbetiniz bol olsun.. Ceviz yiyordum aklıma geldi bi hamile arkadaşım cevizi yiyeceği zaman kırıp yiyordu. Öyle etkisi daha çok oluyormuş demişti siz duydunuz mu böyle birşey

yok be canım arkadasın vitamini kabuğunda kelimesini yanlış anlamış sanırım :):)

Arkadaşlar size bir sorum olacaktı. Ben özel bölgeye ağda yaptırıyorum şimdi zamanı geldi fakat bir şey olur mu diye de tedirgin oluyorum. Yaptıran var mı? Bir sakıncası olur mu acaba?

Arkadaşlar size bir sorum olacaktı. Ben özel bölgeye ağda yaptırıyorum şimdi zamanı geldi fakat bir şey olur mu diye de tedirgin oluyorum. Yaptıran var mı? Bir sakıncası olur mu acaba?

tatlım hamilelik döneminde rahim açık, (aynı adet döneminde olduğu gibi), onun için bu dönemde hijyene çok dikkat etmek gerekiyor, ben burada yeniyim, gitmiyorum,, ama ailemin yanına gidince yıllardır tanıdığım çok temiz bir yer var oaraya gideceğim bir kere,,,

Allah sana sabır versin cnm. Farklı kültürden biriyle olmak gerçekten zor. Sevginiz aşkınız bebeğiniz üstün gelir mutlu bir yuvanız olur inşallah bebeğiniz eşini değiştirir. Senle evlenmeden önce bilmiyor muydu denize girdiğini fln çok ayıp yaptığı..

evet severek hatta iki tarafında ailesi şok oldu ama belki de severek zannettim bilemiyorum çok büyük bir boşluktaydım bir kurtarıcı olarak ona sığındım herkes hata yapıyorsun dedi dinlemedim, iyi bir insan ama farklıyız işte FARK LI YIZ! EVET mucizemize sığınalım <3

bende bugün berbat durumdayım meyve dışındaki ne yediysem çıktı şimdei dw çubuk kraker yiyorum bugün bebeğimi besleyemedim

yok be canım arkadasın vitamini kabuğunda kelimesini yanlış anlamış sanırım :):)

kabuklu ceviz yemek daha iyi, kırılmış ceviz içi yemekdense,,,

Aralarında Çok da büyük bi fark yoktur herhalde internetten bi araştırmak Lazım..

zamanla düzelir tatlım umarım,,, geçen gün benim eşimde yaptı bana kıskançlık yani dedim ben seninle 18 yaşında değil 32 yaşında evlendim ben bu zamana kadar kimseye hesap vermedim kimse bana karışmadı şimdi benden değişmemi bekleme dedim,,, bu benim kişiliğim,,, evlenmeden önce de gördün,, evlenmeden önce ne iyiyorsam şimdi de onu giyiyorum,,, rahatsız olduğunu o zaman belirtse idin,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…