Yok canım bende artık ayda bir gidicem doktor bundan sonra ayda bir yeterli dedi.
Bi sorun olsa doktor seni gerekirse her hafta cagirir sorun olmadiktan sonra bosuna gitmeye gerek yok ..
Ayrıca ayda bir bebegini gördükçe her defasında daha bir büyümüş oluyor bebegin :)
Kızlar hazır göğüs muhabbeti açılmışken soruyim dedim😄 göğüs uçlarımdaki süt gelicek deliğin açıldığını farkettim bugün. Önceden belli olmazdı o delikler. Bugün soyunurken bi baktım anaa dedim süt gelicek bebişime hazırlıklar başlamış😊 sizde de var mı bu belirti?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kaç haftalık hamilesin ?
11.haftanın içindeyim doldurmadım daha...8h sen
Tatlım inan hepimizin kendine göre derdi sıkıntısı var. Hepimiz zaman zaman üzülüp ağlıyoruz korkma. Ben iyice sulugöz oldum, kitap okurken bile ağlıyorum duygusal şeyler okuyunca, bugün yine hüngür hüngür ağladım bir bölümünde. Ben de yalnızım eşim yanımda yok aylardır. Ama burda birbirimize destek olucaz tamam mı? Belirtilerin azalması normal, canını sıkma, vücudumuz bebeğimize alışıyor artık o yüzden azalıyor belirtiler. Gönlünü ferah tut
benim problemim kıskançlık, fethiye de yaşamama rağmen daha denize giremedim henüz uc aylık evliyim ve bundan once cooooooooook rahat bir hayatım vardı . gittim kendimle uzaktan yakından ilgisi olmayan bi insanla evlendim batmanlı yaşantımız cok farklı, artık boğululyorum her isteğim kavgayla sonuclanıyor. baktım olcak gibi değil ben de odadan cıkmadım agladım günlerdir. gerçi bugün geldi özür diledi yeterki mutlu ol ne yapmak istiyosan yap falan dedi pek inanmıyorum da neyse en azından vicdan azabı çekebildi o da iyi bişey! kv ye gelince ne zaman gideceğini hiç bilmiyorum ama rahat 3 4 ay kalır gibime geliyo hatta geçen bebek doğana kadar burdayım dedi umarım bu bir şakadır:S:S:S:S memlekette on çocuğun var burada benle napcan anlamıyorum ya dilini bilmem kültürünü bilmem,, ayrıca benim bebeğin arkasına sığınmama gerek yok çünkü iğnelerden her tarafım mosmor zaten insan olan halimi görüp acır zaten.. neyse kızlar cevaplar için cok saolun iyi geldi sizi seviyorum.. ama anladım ki dertsiz insan yok allah dermanını da verir ins tez zamanda :44::44:tatlım, artık ikinci trimester a giriyoruz yavaş yavaş bulantılar azalmaya başlayacak bu çok normal,,,
bende senin gibiydim evde yattım sürekli, ama ne zaman ki kendimi zorlayıp dışarı çıkmaya başladım kendime geldim biraz,, birazcık hareket kendine getiriyor,,,
benimde eşimle çok problemlerim vardı ilk başlarda halen de oluyor ama ilk günlerdeki gibi değil,, walla bende yalan söyledim kanamam oldu dedim,, hatta bir keresinde tartışdıktan sonra kahverengi akıntım oldu, ölüyorum sandım,, gerçi vicdan azabı da duydum olmayan şeye var gibi ama ben ne zaman kanamam oldu dedim, eşim çok değişti biraz daha anlayışlı oldu,, halen oluyor tartışmalar ama ilk günküler gibi kesinlikle değil,,, ben sana benim yaptığımı yap diyemem,,,, çünkü baya bir vicdan azabı duydum, ama bebeğim için sonuçta,,,
geçenlerde de acaba hamileliğin arkasına mı sığınıyorsun dedi,, walla dedim şu anda vücudum plesanta yapıyor, damarlarımda eskisinden daha fazla kan dolaşıyor ben içimde bir canlı büyütüyorum ve bazı kadınlar bu dönemde çok yorulurmuş dedim,, biraz durdu hatta utandı,,,
yani konuşarak internetten yazıları da gösterebilirsin sonuçta normal dönemler değil,,, hormonlar her tarafda, yorgunluk, miğde bulantısı ,,,,
KV ne zaman gidecek?,,,
benim problemim kıskançlık, fethiye de yaşamama rağmen daha denize giremedim henüz uc aylık evliyim ve bundan once cooooooooook rahat bir hayatım vardı . gittim kendimle uzaktan yakından ilgisi olmayan bi insanla evlendim batmanlı yaşantımız cok farklı, artık boğululyorum her isteğim kavgayla sonuclanıyor. baktım olcak gibi değil ben de odadan cıkmadım agladım günlerdir. gerçi bugün geldi özür diledi yeterki mutlu ol ne yapmak istiyosan yap falan dedi pek inanmıyorum da neyse en azından vicdan azabı çekebildi o da iyi bişey! kv ye gelince ne zaman gideceğini hiç bilmiyorum ama rahat 3 4 ay kalır gibime geliyo hatta geçen bebek doğana kadar burdayım dedi umarım bu bir şakadır:S:S:S:S memlekette on çocuğun var burada benle napcan anlamıyorum ya dilini bilmem kültürünü bilmem,, ayrıca benim bebeğin arkasına sığınmama gerek yok çünkü iğnelerden her tarafım mosmor zaten insan olan halimi görüp acır zaten.. neyse kızlar cevaplar için cok saolun iyi geldi sizi seviyorum.. ama anladım ki dertsiz insan yok allah dermanını da verir ins tez zamanda :44::44:
Iyi akşamlar kızlar muhabbetiniz bol olsun.. Ceviz yiyordum aklıma geldi bi hamile arkadaşım cevizi yiyeceği zaman kırıp yiyordu. Öyle etkisi daha çok oluyormuş demişti siz duydunuz mu böyle birşey
Iyi akşamlar kızlar muhabbetiniz bol olsun.. Ceviz yiyordum aklıma geldi bi hamile arkadaşım cevizi yiyeceği zaman kırıp yiyordu. Öyle etkisi daha çok oluyormuş demişti siz duydunuz mu böyle birşey
Arkadaşlar size bir sorum olacaktı. Ben özel bölgeye ağda yaptırıyorum şimdi zamanı geldi fakat bir şey olur mu diye de tedirgin oluyorum. Yaptıran var mı? Bir sakıncası olur mu acaba?
kabuklu ceviz yemek daha iyi, kırılmış ceviz içi yemekdense,,,
benim problemim kıskançlık, fethiye de yaşamama rağmen daha denize giremedim henüz uc aylık evliyim ve bundan once cooooooooook rahat bir hayatım vardı . gittim kendimle uzaktan yakından ilgisi olmayan bi insanla evlendim batmanlı yaşantımız cok farklı, artık boğululyorum her isteğim kavgayla sonuclanıyor. baktım olcak gibi değil ben de odadan cıkmadım agladım günlerdir. gerçi bugün geldi özür diledi yeterki mutlu ol ne yapmak istiyosan yap falan dedi pek inanmıyorum da neyse en azından vicdan azabı çekebildi o da iyi bişey! kv ye gelince ne zaman gideceğini hiç bilmiyorum ama rahat 3 4 ay kalır gibime geliyo hatta geçen bebek doğana kadar burdayım dedi umarım bu bir şakadır:S:S:S:S memlekette on çocuğun var burada benle napcan anlamıyorum ya dilini bilmem kültürünü bilmem,, ayrıca benim bebeğin arkasına sığınmama gerek yok çünkü iğnelerden her tarafım mosmor zaten insan olan halimi görüp acır zaten.. neyse kızlar cevaplar için cok saolun iyi geldi sizi seviyorum.. ama anladım ki dertsiz insan yok allah dermanını da verir ins tez zamanda :44::44:
canım benim severek mi evlendiniz.yanlış anlama benle uzaktan yakından alakası olmayan biriyle evlendim dediğin için soruyorum.rabbim bize mücize verdi onlara sarılıp güçlü olacağız
yok be canım arkadasın vitamini kabuğunda kelimesini yanlış anlamış sanırım :):)
kabuklu ceviz yemek daha iyi, kırılmış ceviz içi yemekdense,,,
evet severek hatta iki tarafında ailesi şok oldu ama belki de severek zannettim bilemiyorum çok büyük bir boşluktaydım bir kurtarıcı olarak ona sığındım herkes hata yapıyorsun dedi dinlemedim, iyi bir insan ama farklıyız işte FARK LI YIZ! EVET mucizemize sığınalım <3
bende bugün berbat durumdayım meyve dışındaki ne yediysem çıktı şimdei dw çubuk kraker yiyorum bugün bebeğimi besleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?