2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Çok üzüldüm arkadaşın için 😔 Allah kimseye göstermesin.
Ama bu konuda yetkili olan kişi doktordur, hastaneyle direkt ilgili olduğunu düşünmüyorum. Yine de insanın canı istemez oraya gitmeyi, anlıyorum seni.

Benim kayıplarımın sebebi belli değil. Pıhtılaşma testi yaptırdım, bir sorun yok. Tutturamadık diyelim.

Ben de doktorumla konuşucam hastane konusunu, nereyi seçmeliyiz beraber bi karar verelim.

Senin randevun hangi gün?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haftaya perş cemil hocayla yarında asıl drum polat dursunla senin ne zmn??

Ayyy kaçırdım ben konuşulanları kızlar,keçiboynuzu pekmezini ne için kullanıyorsunuz dr mu önerdi?

Bende aynı böyle gittim...tek folbiol kullaniyorm başka birşey vermedi...

kızlar eğer lekeniz ve kanamanız yoksa çok sık dr gitmek gerekmez sorun olsa belli eder kendini ağrı olur falan normali 6 -7 haftalıkken gidip bide 13. haftada 2'li teste gitmek . içinizi ferah tutun herşey cok güzel olur..bende öyle yapıyorum ve kuzenim kadın doğumcu oda öyle diyor..11. haftada sağlık ocagına gidip kan vericem ilk kez..inşallah herşey hepimiz için çok güzel olur

Buda bizzzz 11 haftalik olduk 😊😊sükürler olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403083944066.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 49

günaydın maaşallah yavruna bende şu platese başlamak istiyorum int ten mi izliyorsun link verirmisn bende bir araştırayım

şahanesiniz yaaa

Normalde gunde 3 tane icmem gerek ben 1e dusurdum.sizler kac tane iciyosunuz?

bende 3 içiyordum ama doktorum 1 e indirdi şimdi daha mutluyum gerçekten içmesi çok zordu folic plus ı

buda benim göbeğim 171 boyunda 67 ile hamile kaldım şimdi 66yım sanki çıkmadı daha gibi geliyor sizinkileri görünce 10 hafta 2 günlük oldm
bu sabah kasığımda batma vardım bende yattım uyudum sonra geçmiş şükürler olsun

Son düzenleme:

bende sabahtan beri böyleyim cnm bişiymi oldu diye tırsıyorum eşimede dedim ben bugün hiçbirşey hissetmiyorum

bende sabahtan beri böyleyim cnm bişiymi oldu diye tırsıyorum eşimede dedim ben bugün hiçbirşey hissetmiyorum

VALLA BENDE son bir haftadır hiçbir şey hissetmiyorum, kasılıyorum geriliyorum bir batma olacak mı diye :S hiçbir şey yok. kanama da yok ağrı da yok, ama pek çok kişi bu dönem için normal diyor. hemen endişelenmeyelim.

Slm kızlar Günaydın :)

Daha çok erken birseyler hissetmek icin merak edilcek bi durum yok demekki hersey yolunda agriniz sanciniz yok zaten olmasi gereken de bu :)
Ilk 4 aya kadar bile bebegin hareketini hissetmeyenler var ben üçüncü ayda baslamistim hissetmeye.
Gec hissederseniz kızınız olucak demek zaten :)

Benim bu cuma akşamı, çok heyecanlıyımmm 😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy cnm hadi iyi haberler alalım inşallahh bn senden çnce görcmm bbgımıı ayy görmek duygusu bu kadar heyecanlandrıo doguma giderken napcaz acaba😃😃😃

yuhhh yani olmaz öyle şikayet etmek lazım canım ne bu afedersin ahır mı benim kendi doktorumda iyi ama hastalar anlayışsız sekreter kovuyor yine giriyorlar arsızlar
günaydın canım benimde bi azalıyor bi artıyor inş. seninki komple geçmiştir
hayırlı haberlerle gelirsin inş.
sağol canım inşaallah
haklısın canım kaç gündür kötüydüm hemen yemek yaptım iyiyken:) benim tansiyon yükseliyor maalesef düşde daha iyi
ben canım sık hissetmiyorum artık korkma zaten o bebek hareketi değil seğirmeydi bebek hareketi çok farklı
Buda bizzzz 11 haftalik olduk 😊😊sükürler olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah size

selam kızlar...
2 gündür mide bulantım az gibi ama ne zaman böyle olsa minik 3.gün süpriz yapıyor midem coşuyor
yine de iştahım yok..miniğim için et süt yiyim diyorum ama ı ıh içim almıyor
bi arkadaş cornflakes demiş ya iyi fikir bi de onu deniyim..

canım çok güzeller hepsi..
ellerinize sağlık

Son düzenleme:

Benim ebe 11.haftada gel demedi cumartesi 11 haftalık olacağız inşaallah,taa eylülde aşıya gel dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…