Çok üzüldüm arkadaşın için 😔 Allah kimseye göstermesin.Cnm ultrosanu gidince görcem onu sormadım, güven hastanesinde park sıkıntısı artık yok vale var kapıda ona arabanı verıısun ı çekio😃😃 tobb hastanesıne bi önyargım var bı arkadasım a zorla normal dgum yaptrmıslardı be dogumda kaybetmiştik o yuDen o hastaneye bı onyargım var cnm... Senin kayıplarının sebebi ne cnm bnm pıhtılasma iğne vuruluyorum şimdi...
Çok üzüldüm arkadaşın için 😔 Allah kimseye göstermesin.
Ama bu konuda yetkili olan kişi doktordur, hastaneyle direkt ilgili olduğunu düşünmüyorum. Yine de insanın canı istemez oraya gitmeyi, anlıyorum seni.
Benim kayıplarımın sebebi belli değil. Pıhtılaşma testi yaptırdım, bir sorun yok. Tutturamadık diyelim.
Ben de doktorumla konuşucam hastane konusunu, nereyi seçmeliyiz beraber bi karar verelim.
Senin randevun hangi gün?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen canım. soguk buharla yogunlaştırılıyor. ve inanırmısın resmen zift gibi. tadı desen harıka oluyor. normalde valla yiyemem keçi boynuzu ama bayılarak yiyorum. Kan değerlerimi de topladı baya. Yatmadan once 2 tatlı kaşıgı yıyorum
Bende aynı böyle gittim...tek folbiol kullaniyorm başka birşey vermedi...
Devlete mi gittin ?
Hem iki hasta birden almıyorlar normalde
Haftaya perş cemil hocayla yarında asıl drum polat dursunla senin ne zmn??
Arkadaşlar göbüş resimlerinizi paylaşırken haftalarınızı da yazar mısın kaç haftalıkken ne kdr oluyor onlarada bakalım 😊😊
günaydın hanımlar...
dün doktora gittik. 11+6 günlük dedi yani bugun 12. haftaya başlamış olduk :) 2li tarama için kan testi vermedim. doktor kendisi ölçümler yaptı çok şükür herşey normaldı.
bize bebeğimizin videosu, kalp atışları ve epey bir fotoğrafı da olan bir cd verdi. sürekli videosuna bakıyoruz, hareketlerine filan :)
çok duygulandım onu kıpır kıpır görünce :) cinsiyet sorduk. ancak bir tahmin olabilir söyleyecegim dedi. epey uğraştı bebiş dönmedi :) tahminen kız dedi.
doktorumdan da çok memnun kaldım.
ayrıca dün hamilelik pilatesine başladım.
şimdi seminere gitme vakti. sonrasında güne gidiyorum :)
gelince sizlerin de yazdıklarını okuyacagım..
görüşmek üzre :)
Eşler komedi ya ���� benimkide inanamıyor hala ve çok heyecanlı
Tlfla arıyor naapıyosun Dio snr fasülyeyle görüşmek istiyorum fasulyeyi verir misin dio ben asistanıyım görüşme kabul etmiyo söyleyin ben kendisine iletirim diyorum cadı kadın aramızdan çekil Dio bende görüşme bitmiştir diyip kapatıyorum ������
Normalde gunde 3 tane icmem gerek ben 1e dusurdum.sizler kac tane iciyosunuz?
selam kızlar rüyamda doktor bana kızın olacak diyordu :)
bu aarada benim gibi birkaç hafta önce bebeğini karnında hissedip şu anda karnında hiçbir şey hissetmeyen var mı (ağrı, sızı, kasılma, seyirme vs),?
bende sabahtan beri böyleyim cnm bişiymi oldu diye tırsıyorum eşimede dedim ben bugün hiçbirşey hissetmiyorum
Benim bu cuma akşamı, çok heyecanlıyımmm 😄
yuhhh yani olmaz öyle şikayet etmek lazım canım ne bu afedersin ahır mıyok yok abartisiz böle ben 14 siradaydim doktor geldi 1den 10 dedi sekreter girsin sonra cikan olunca 10dan 20ye dedi böle agzim acik kaldi benim doktorumda devlet ayni yer yani kadin dogum hastanesinde ama hafatnin 1 gunu gelmesine ragmen 20den fazla hasta almiyo vede 1 hastada abartisiz yarim saat bakiyo doktordan doktora ya nebicim bisey
sağol canım inşaallahgünaydın canım benimde bi azalıyor bi artıyor inş. seninki komple geçmiştir
hayırlı haberlerle gelirsin inş.
haklısın canım kaç gündür kötüydüm hemen yemek yaptım iyiyken:) benim tansiyon yükseliyor maalesef düşde daha iyiMaşallah Canım ama bir anda okadar yüklenme kendine sonra acısı çıkıyor bende senin gibi yaptım şimdi biraz iş yapsam hemen tansiyonum düşüyor aman dikkat et kendine dinlenerek yap inş. Randevun güzel geçecek hep olumlu güzel düşünmeliyiz endişe bende de oluyor inş. Minik meleklerimiz bizi hiç bırakmaz 🙏🙏
Allah de ötesini bırak...
ben canım sık hissetmiyorum artık korkma zaten o bebek hareketi değil seğirmeydi bebek hareketi çok farklıselam kızlar rüyamda doktor bana kızın olacak diyordu :)
bu aarada benim gibi birkaç hafta önce bebeğini karnında hissedip şu anda karnında hiçbir şey hissetmeyen var mı (ağrı, sızı, kasılma, seyirme vs),?
Buda bizzzz 11 haftalik olduk 😊😊sükürler olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar: )))bulantim geçiyor die sevinirken bu sabah geri geldi...neyse size kızımin cicilerinden birkaç resim atayım...diş notlugu...iki ki DOĞDUN çerçevesi...mama tepsisini ve kapı susunu kendim yaptim...kapı susunun iç sungerini hepsi.bur.com aalmıştım tullerini kumaş pazarından tuhafiyeden kenarını bebegide silikonladim oldu gitti: )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben cookk kilo aldim simdiden...folic plus mi yapiyo acaba?
Ayyy kaçırdım ben konuşulanları kızlar,keçiboynuzu pekmezini ne için kullanıyorsunuz dr mu önerdi?
canım kansızık ıcın. demir eksıklıgınde yanı.
canım prof.saracoğlu keçiboynuzu siparişini nasıl verdin. Arayıp mi sipariş ettin bende alacamda
kızlar eğer lekeniz ve kanamanız yoksa çok sık dr gitmek gerekmez sorun olsa belli eder kendini ağrı olur falan normali 6 -7 haftalıkken gidip bide 13. haftada 2'li teste gitmek . içinizi ferah tutun herşey cok güzel olur..bende öyle yapıyorum ve kuzenim kadın doğumcu oda öyle diyor..11. haftada sağlık ocagına gidip kan vericem ilk kez..inşallah herşey hepimiz için çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?