ayy sinir oldum doktora bugun kontrole gittim doktorum gelmemiz gelmisken bebisime bakim dedim bilmedigim doktora sira aldim neyse 10 kisi aldi iceri5 kisi sekreterin yaninda beside uzerini cikarmis ultrasonun yaninada uzan ac karnini diyen bir ses neyse la havle cektim yattim 3 saniye surdu kalk dedi
kalp atisi var demi dedim evt dedi baska bi bigi vrmedi soramadimda baska birini yatirdi bisey anlamadim haftaya insallah gelir doktorum
ayy sinir oldum doktora bugun kontrole gittim doktorum gelmemiz gelmisken bebisime bakim dedim bilmedigim doktora sira aldim neyse 10 kisi aldi iceri5 kisi sekreterin yaninda beside uzerini cikarmis ultrasonun yaninada uzan ac karnini diyen bir ses neyse la havle cektim yattim 3 saniye surdu kalk dedi
kalp atisi var demi dedim evt dedi baska bi bigi vrmedi soramadimda baska birini yatirdi bisey anlamadim haftaya insallah gelir doktorum
Günaydın kızlar: )))bulantim geçiyor die sevinirken bu sabah geri geldi...neyse size kızımin cicilerinden birkaç resim atayım...diş notlugu...iki ki DOĞDUN çerçevesi...mama tepsisini ve kapı susunu kendim yaptim...kapı susunun iç sungerini hepsi.bur.com aalmıştım tullerini kumaş pazarından tuhafiyeden kenarını bebegide silikonladim oldu gitti: )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
uff devlette bu sıkıntı var işte ama seninki baya abartmış en azından benim gittiğimde ultrason yerine kimse girmiyor
o nasıl bir muayene yahu.. Söverimde döverimde oyle adamı..
Günaydın herkese
Hamdolsun bulantım ve baş ağrım geçmiş, hemen evimi süpürüp sildim makinaya çamaşır attım , akşam yemeğimi yaptım maşallah deyin banakahvaltı henüz yapmadım atıştırdım şimdi yapıcam
Bugün dörtte randevum var çok endişeliyim dua edin güzel haberler alayım
hayır olsun canım.bende ilk hamileliğimde çok abuk sabuk rüyalar görürdüm:) hormonlardan daha çokkkk görcez :)buğun çok kötü bi rüya gördüm sanırım açıkta kaldım
canım benim böyle olup doğuran arkadaşlarım oldu.tosun gibi bebekler doğurdular merak etme kavuşursun yavru kuşuna inşallahMaşallah canım çok güzel Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin hangi şehirdesin hangi doktora gidiyon ne güzel cd vermiş sana ben 10+4 olmalıyım ama bir tanesi 3 gün geriden geliyordu haftaya rahim dikişi atılacak bana düşmemeleri için dua edin inş. Hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur 🙏
Allah de ötesini bırak...
hayr olsun canım :) beni de rüyamda eşim sinir etti sabah sabah adama laf saydırdım :))
Ben cookk kilo aldim simdiden...folic plus mi yapiyo acaba?
Günaydın arkadaşlar
Oku oku bitiremedim yine geçmiş sayfaları okumayıncada meraktan çatlıyorum
Benim bulantılarım 7 haftada başlamıştı 2 hafta sonra bitmişti şimdi 2 gündür yine başladıen çokta su içmek istiyorum ama azıcık içsem bile midem bulanıyor Ankarada çok sıcak zaten bu sıcaklarda vücut su istiyor ekstra ama içemiyorum ama yapacak birşey yok minnak meleklerimiz için herşeye değer bi doğsunlarda hayırlısıyla o totosunu ısırcam onun
Günaydın herkese
Hamdolsun bulantım ve baş ağrım geçmiş, hemen evimi süpürüp sildim makinaya çamaşır attım , akşam yemeğimi yaptım maşallah deyin banakahvaltı henüz yapmadım atıştırdım şimdi yapıcam
Bugün dörtte randevum var çok endişeliyim dua edin güzel haberler alayım
hayır olsun canım.bende ilk hamileliğimde çok abuk sabuk rüyalar görürdüm:) hormonlardan daha çokkkk görcez :)
canım benim böyle olup doğuran arkadaşlarım oldu.tosun gibi bebekler doğurdular merak etme kavuşursun yavru kuşuna inşallah
bu arada herkese günaydın güzel,bulantılı ince fikirli hamişler cinsiyetler belli olmaya başladı sanırım.bir kızım var rabbim banada tatlı bir oluş versin.tabi önce sağlık sıhatli bir bebek versin.gerisi teferruat.amin.
Folic plus kilo yapıo evet bn bu aralar içemiyorummidem çok bulanıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hepsi çok güzel kapı süsüde ayrı güzel ellerine sağlık bayıldım :))
Normalde gunde 3 tane icmem gerek ben 1e dusurdum.sizler kac tane iciyosunuz?
Benim de iki kaybım var geçtiğimiz yıl içinde. O yüzden doktorumu çok araştırıp seçtim.
insana iyi olmak yaranmıyor aylardır güler yüzle anlattım anlamadı ne zamanki delirdim adam melek oldu, akşama doğru denize gidicem:) bu arada haklısın bir kadın isterse herşeyi yaptırır emin ol ben bile bu sabırsızlığımla çok şey yaptırıyorum ama kadında biraz akıl olcak bende o yok:)Hemen ipleri koparma cnm bir anda kabul ettiremezsin bazı şeyleri alıştıra alıştıra güzellikle kendini de üzmeden onu da razı etmeli gönlünü almalısın.. Bir kadının isteyip de başaramadığı birşey yoktur cnm
benim de ailem dalamanda ben diyarbakırda yaşıyorum buranın sıcağı en azından kuru bizim oralar nemli daha boğucu batmana dayanamayan fethiyeye nasıl dayancakmış
amaan bahane işte,:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?