2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

uff devlette bu sıkıntı var işte ama seninki baya abartmış en azından benim gittiğimde ultrason yerine kimse girmiyor

o nasıl bir muayene yahu.. Söverimde döverimde oyle adamı..

çok güzeller pembiş pembiş kız çocuklarının şansı daha çok bu konularda

uff devlette bu sıkıntı var işte ama seninki baya abartmış en azından benim gittiğimde ultrason yerine kimse girmiyor

yok yok abartisiz böle ben 14 siradaydim doktor geldi 1den 10 dedi sekreter girsin sonra cikan olunca 10dan 20ye dedi böle agzim acik kaldi benim doktorumda devlet ayni yer yani kadin dogum hastanesinde ama hafatnin 1 gunu gelmesine ragmen 20den fazla hasta almiyo vede 1 hastada abartisiz yarim saat bakiyo doktordan doktora ya nebicim bisey

günaydın canım benimde bi azalıyor bi artıyor inş. seninki komple geçmiştir
hayırlı haberlerle gelirsin inş.

buğun çok kötü bi rüya gördüm sanırım açıkta kaldım
hayır olsun canım.bende ilk hamileliğimde çok abuk sabuk rüyalar görürdüm:) hormonlardan daha çokkkk görcez :)

canım benim böyle olup doğuran arkadaşlarım oldu.tosun gibi bebekler doğurdular merak etme kavuşursun yavru kuşuna inşallah

bu arada herkese günaydın güzel,bulantılı ince fikirli hamişler cinsiyetler belli olmaya başladı sanırım.bir kızım var rabbim banada tatlı bir oluş versin.tabi önce sağlık sıhatli bir bebek versin.gerisi teferruat.amin.

hayr olsun canım :) beni de rüyamda eşim sinir etti sabah sabah adama laf saydırdım :))

gece ağlayarak uyandım anlatıyorum eşime açıkta kalmış korkma uyu dioo dedim bn yaşadım nasıl uyuycam ama uyanınca nasıl mutlu oldum gerçek değil die:)bebeğimiz sıkı sıkı sarılsın bize...

Devlete mi gittin ?
Hem iki hasta birden almıyorlar normalde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın canım benim bulantılarım da geri geldi tam gitti diye sevinir ken artık Sabredicez inş. En kısa zamanda gider bulantılarımız 🙏🙏

Allah de ötesini bırak...

Maşallah Canım ama bir anda okadar yüklenme kendine sonra acısı çıkıyor bende senin gibi yaptım şimdi biraz iş yapsam hemen tansiyonum düşüyor aman dikkat et kendine dinlenerek yap inş. Randevun güzel geçecek hep olumlu güzel düşünmeliyiz endişe bende de oluyor inş. Minik meleklerimiz bizi hiç bırakmaz 🙏🙏

Amin canım inş. Kavuşuruz tosuncuklarımıza bana herkes oğlun olacak diyor cinsiyetlerini merak ediyorum hayırlı olsunlar eli ayakları sağlam sağlıklı olsunlar artık cinsiyet ne olursa olsun 😊😊

Hepsi çok güzel kapı süsüde ayrı güzel ellerine sağlık bayıldım :))

Teşekkürler canım daha çicileri sizin olsun)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim de iki kaybım var geçtiğimiz yıl içinde. O yüzden doktorumu çok araştırıp seçtim.

Cnm ultrosanu gidince görcem onu sormadım, güven hastanesinde park sıkıntısı artık yok vale var kapıda ona arabanı verıısun ı çekio😃😃 tobb hastanesıne bi önyargım var bı arkadasım a zorla normal dgum yaptrmıslardı be dogumda kaybetmiştik o yuDen o hastaneye bı onyargım var cnm... Senin kayıplarının sebebi ne cnm bnm pıhtılasma iğne vuruluyorum şimdi...

selam kızlar rüyamda doktor bana kızın olacak diyordu :)
bu aarada benim gibi birkaç hafta önce bebeğini karnında hissedip şu anda karnında hiçbir şey hissetmeyen var mı (ağrı, sızı, kasılma, seyirme vs),?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…