2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar dr dan geldik .. Kanamalı alanımız kapanmamış ama azalmış.. Yatak istirahati devam.. Havada inanılmaz sıcak...izmir bugün 38 derece

çok çok sağol canım mesajını aldım.ben de alayım yazdığın yerden kansızlık var bende.
ben sana soruyu sorduktan sonra bi güzel uyumuşum yeni uyandım. benim bebiş uykucu
benım kide uyuyacak canım da isteyim.aksam 10 dedin mi yatağa giriyorum bende
Hayırlısı bakalım yediğimiz içtiğimiz vesile şifası Allah'tan 😉

tabiki canım sifa olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet soğuk presi ben de biliyordum ama güvenilir bir marka arıyordum. sanırım keçi boynuzu özü diye geçiyor aktarlarda.
çok teşekkür ederim

rica ederim canım. benımde en güvenilir buldugum bu marka ve verdiğim site...

Kızlar dr dan geldik .. Kanamalı alanımız kapanmamış ama azalmış.. Yatak istirahati devam.. Havada inanılmaz sıcak...izmir bugün 38 derece

güzel izmiri özledim bayramda gideceğim ailemi yanına inşallah toprağı suyu havası bir başkadır bebim memleketimin selamalr

benım kide uyuyacak canım da isteyim.aksam 10 dedin mi yatağa giriyorum bende

rica ederim canım. benımde en güvenilir buldugum bu marka ve verdiğim site...

canım günde kaç kaşık yiyorsun bir de aç mı tok mu farkeder mi :)
ilerleyen zamanda da arı poleni de almayı düşünüyorum faydalı diye duymuştum ama alerjik birşey yapar mı o kafamı karıştırıyor

valla canım onu bilemıyorum ya ne desem doğru olmaz. :44:
Ben yemekten 1 saat sonra alıyorum 2 tatlı kaşıgı..Farketmiyor ama aç karına midem götürmüyor benım. zaten tatlı ile aram hiç olmamıştır o yüzden tok karına alıyorum ben

anladım canım çok sağol kansızlık sınırındayım . kan ilaçları da kabız ediyor belki böyle kanı arttırırsam ilaca gerek kalmaz inşallah

anladım canım çok sağol kansızlık sınırındayım . kan ilaçları da kabız ediyor belki böyle kanı arttırırsam ilaca gerek kalmaz inşallah

inşallah canım bende hamile kalmadan once hep kabızdım hamile kaldım rahatım
bebiş harıka etki yaptı bana insallah devam edr

inşallah kısa sürede atlatırsın bol bol yat . yattığın yerden kalkarken yan dön ayaklarını önce aşağı indir sonra kolundan destek alıp kalk . karnına yük verme. sıcaklar beni de çok bunalttı .

inşallah canım bende hamile kalmadan once hep kabızdım hamile kaldım rahatım
bebiş harıka etki yaptı bana insallah devam edr

nazar değmesin bazen böyle iyi olduğum sorunumu dillendirince tekrar başlıyor diyorum nazar değdi. benim ömrüm kabızlıkla mücadeleyle geçti buna bağlı çatlak hemoraid falan ne varsa var. o yüzden her sabah wc giriyorum düzene girmekte fayda varmış şimdi çok şükür iyiyim o yüzden kabız edecek herşeyden kaçıyorum

Kizlar her izledigim cocugumu etkiliycek diye korkuyorum. En sevdigim dizi olan taht oyunlarini bile gozumu kapatarak yarisini izliyorum. Anneler niye manyak oluyolar cocuklari icin simdi yeni yeni anlamaya basladim:)

ahhaaa benım ki alarm gibi artık ise gitmek için saat kurmuyorum. Barsaklarım gurgur sağolsun.
'Saat 7.15...WC zamanı' diye...
Düzenli girmek cok onemli. Birde alıştır canım kuru kayısı erik bunları eksik etme her akşam ye

Kizlar her izledigim cocugumu etkiliycek diye korkuyorum. En sevdigim dizi olan taht oyunlarini bile gozumu kapatarak yarisini izliyorum. Anneler niye manyak oluyolar cocuklari icin simdi yeni yeni anlamaya basladim:)

bizde manyaklık babamdaydı. Bana da kocam bir sürü kitap almış. tam 5 tane. her 15 gunde 1 tane bitecek dedi. Artık pc yok.. Tv zaten izlemıyorum tek izlediğim survivor.. O da bitince kaldım ortada

kızlar az önce lierac kremimi aldım 2 tane 200 mL. lik 140a aldım. bana uygun geldi fiyatı baya, üzerinde 3. aydan sonra kullanılmaya başlanmalıdır yazıyo sizinde aklınızda olsun

aynen bende öyle garip şeylere bakmıyorum. eşimde öyle garip tuhaf şeyler görünce sen bakma diyor . güzel olan şeylere bakıyorum bebişim benzesin diye :))

aynen bende öyle garip şeylere bakmıyorum. eşimde öyle garip tuhaf şeyler görünce sen bakma diyor . güzel olan şeylere bakıyorum bebişim benzesin diye :))

Lilicim ayiptir soylemesi ben de missdely gibi survivor cok seviyorum kocamla ikimiz de gokhan keser e bayiliyoruz yuzu filan da guzel ya onun gibi yumusak huylu guzel yuzlu olsun diye bol bol survivor izliyorum cok cakalimdir

Lilicim ayiptir soylemesi ben de missdely gibi survivor cok seviyorum kocamla ikimiz de gokhan keser e bayiliyoruz yuzu filan da guzel ya onun gibi yumusak huylu guzel yuzlu olsun diye bol bol survivor izliyorum cok cakalimdir

ahaa aynen ya. Bende cok begenıyorum onu. Ahh birde hedef sporlarında iyi olsa. Turabi attıgını vuruyor Gökhanda iş yok.
Kızım olursa da merve gıbı olsun istiyorum erkek fatma ya. Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…