benım kide uyuyacak canım da isteyimçok çok sağol canım mesajını aldım.ben de alayım yazdığın yerden kansızlık var bende.
ben sana soruyu sorduktan sonra bi güzel uyumuşum yeni uyandım.benim bebiş uykucu
Hayırlısı bakalım yediğimiz içtiğimiz vesile şifası Allah'tan 😉
tabiki canım sifa olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet soğuk presi ben de biliyordum ama güvenilir bir marka arıyordum. sanırım keçi boynuzu özü diye geçiyor aktarlarda.
çok teşekkür ederim
Kızlar dr dan geldik .. Kanamalı alanımız kapanmamış ama azalmış.. Yatak istirahati devam.. Havada inanılmaz sıcak...izmir bugün 38 derece
benım kide uyuyacak canım da isteyim.aksam 10 dedin mi yatağa giriyorum bende
rica ederim canım. benımde en güvenilir buldugum bu marka ve verdiğim site...
canım günde kaç kaşık yiyorsun bir de aç mı tok mu farkeder mi :)
ilerleyen zamanda da arı poleni de almayı düşünüyorum faydalı diye duymuştum ama alerjik birşey yapar mı o kafamı karıştırıyor
valla canım onu bilemıyorum ya ne desem doğru olmaz. :44:
Ben yemekten 1 saat sonra alıyorum 2 tatlı kaşıgı..Farketmiyor ama aç karına midem götürmüyor benım. zaten tatlı ile aram hiç olmamıştır o yüzden tok karına alıyorum ben
anladım canım çok sağolkansızlık sınırındayım . kan ilaçları da kabız ediyor belki böyle kanı arttırırsam ilaca gerek kalmaz inşallah
Kızlar dr dan geldik .. Kanamalı alanımız kapanmamış ama azalmış.. Yatak istirahati devam.. Havada inanılmaz sıcak...izmir bugün 38 derece
hayır 11. haftada kan alacak değerlere bakacak..bazı sağlık ocakları daha önce yapıyor ama bnki öyle ddedi..sen hiç kan verdin mi sağlık ocağına
iş konusunda rahatım canım hepsi erkek. ama konu komşu varya mahfediyor beni ya.. Karardı mı cıktı mı catladı mı süt geliyor mu . hey allahım
Napcan teyze artik ogluna alacak halin de yok ne soruyon o kadar:) hem bunlar hic dogum yapmamis mi kiz, 2 ayda sut mu gelir ayol
Günaydın herkese
Hamdolsun bulantım ve baş ağrım geçmiş, hemen evimi süpürüp sildim makinaya çamaşır attım , akşam yemeğimi yaptım maşallah deyin banakahvaltı henüz yapmadım atıştırdım şimdi yapıcam
Bugün dörtte randevum var çok endişeliyim dua edin güzel haberler alayım
Canim benim guzel haberlerini bekliyoruz. Ayrica hamaratligina da gipta ettim arkadasim darisi hepimize. Ben artik iyi hissetsem de yapasim gelmiyor lanet olasi bi tembel oldum ciktim hihih
Napcan teyze artik ogluna alacak halin de yok ne soruyon o kadar:) hem bunlar hic dogum yapmamis mi kiz, 2 ayda sut mu gelir ayol
Canim benim guzel haberlerini bekliyoruz. Ayrica hamaratligina da gipta ettim arkadasim darisi hepimize. Ben artik iyi hissetsem de yapasim gelmiyor lanet olasi bi tembel oldum ciktim hihih
ay bi anlasam süt gelirse sakın sıktırma bak diyenler. Ulan sapıkmıyım ben. 30 yıldır bu memeler bende ne sıktırdım ne birsey.. Manyak karılar
inşallah canım bende hamile kalmadan once hep kabızdım hamile kaldım rahatım
bebiş harıka etki yaptı bana insallah devam edr
nazar değmesin bazen böyle iyi olduğum sorunumu dillendirince tekrar başlıyor diyorum nazar değdi. benim ömrüm kabızlıkla mücadeleyle geçti buna bağlı çatlak hemoraid falan ne varsa var. o yüzden her sabah wc giriyorum düzene girmekte fayda varmışşimdi çok şükür iyiyim o yüzden kabız edecek herşeyden kaçıyorum
Kizlar her izledigim cocugumu etkiliycek diye korkuyorum. En sevdigim dizi olan taht oyunlarini bile gozumu kapatarak yarisini izliyorum. Anneler niye manyak oluyolar cocuklari icin simdi yeni yeni anlamaya basladim:)
ay bi anlasam süt gelirse sakın sıktırma bak diyenler. Ulan sapıkmıyım ben. 30 yıldır bu memeler bende ne sıktırdım ne birsey.. Manyak karılar
Ahahah sen de biraz catlaksin benim gibi, kesin susup cok bozulunca da pat diye lafi koyuyosundur benim staylabunlari aynen o teyzelere ilet bence. Soyle bi a-a-a biz iyiligin icin soyledik olsunlar da sussunlar biraz
Kizlar her izledigim cocugumu etkiliycek diye korkuyorum. En sevdigim dizi olan taht oyunlarini bile gozumu kapatarak yarisini izliyorum. Anneler niye manyak oluyolar cocuklari icin simdi yeni yeni anlamaya basladim:)
aynen bende öyle garip şeylere bakmıyorum. eşimde öyle garip tuhaf şeyler görünce sen bakma diyor . güzel olan şeylere bakıyorum bebişim benzesin diye :))
Lilicim ayiptir soylemesi ben de missdely gibi survivor cok seviyorum kocamla ikimiz de gokhan keser e bayiliyoruz yuzu filan da guzel ya onun gibi yumusak huylu guzel yuzlu olsun diye bol bol survivor izliyorum cok cakalimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?