2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
eşim bana yarım porsiyon anne diyor biraz minyon tipliyim de:) sen bebeksin daha bizim bebekimiz mi olcak diyo :)

Eşler komedi ya 😊😊 benimkide inanamıyor hala ve çok heyecanlı
Tlfla arıyor naapıyosun Dio snr fasülyeyle görüşmek istiyorum fasulyeyi verir misin dio ben asistanıyım görüşme kabul etmiyo söyleyin ben kendisine iletirim diyorum cadı kadın aramızdan çekil Dio bende görüşme bitmiştir diyip kapatıyorum 😁😁😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Soğuk press demedi bana ben neresinden anlaycam öyle olup olmadığını 😒

alemler gerçekten

Soğuk press demedi bana ben neresinden anlaycam öyle olup olmadığını 😒

canım internette satılıyor soguk press keçi boynuzu pekmezi diye. Ben prof. Saracoğlunun pekmezini aldım. Tadı harıka ve cok yogun..Sıcak pekmezlerde seker yanıyor fayda falan kalmıyor o yüzden onu tavsiye ediyor. 25 tl ye aldım ben

Ben ilacı gece yatmadan önce içip yatıyodum bulantı yapmadı o yüzden 😉 şifa niyetine bi tatlı kaşığı yiyorum umarım faydası olur soğuk press olması lazımmış benimki nasıl bilmiyorum 😒

Günaydın kızlar: )))bulantim geçiyor die sevinirken bu sabah geri geldi...neyse size kızımin cicilerinden birkaç resim atayım...diş notlugu...iki ki DOĞDUN çerçevesi...mama tepsisini ve kapı susunu kendim yaptim...kapı susunun iç sungerini hepsi.bur.com aalmıştım tullerini kumaş pazarından tuhafiyeden kenarını bebegide silikonladim oldu gitti: )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403076287741.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 52
  • $1403076300817.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 52
  • $1403076315842.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 48
  • $1403076334076.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 61

Bende bi soruyum bakalım Dr bu işime yaramıyorsa yemiyim boşuna

Hepsi çok güzel kapı süsüde ayrı güzel ellerine sağlık bayıldım :))

Günaydın arkadaşlar

Oku oku bitiremedim yine geçmiş sayfaları okumayıncada meraktan çatlıyorum

Benim bulantılarım 7 haftada başlamıştı 2 hafta sonra bitmişti şimdi 2 gündür yine başladı en çokta su içmek istiyorum ama azıcık içsem bile midem bulanıyor Ankarada çok sıcak zaten bu sıcaklarda vücut su istiyor ekstra ama içemiyorum ama yapacak birşey yok minnak meleklerimiz için herşeye değer bi doğsunlarda hayırlısıyla o totosunu ısırcam onun

ya kesinlikle çok mantıklıymış. ben yıllardır savunurum saatlerce kaynayan şeyde vitamin mineral kalmaz diye ilk defa duydum böyle bişeyi. çok saol cnmcım bende alıcam hemen

tamam canım sağol fikrin için, benim oğlumun ayrı odası var ama hala park beşiğinde yatıyor bir de kanepe ve dolabı var, bu aralar almayı istiyorum ama yine yan çiziyor beyimiz
Birbirimize dua edelim canım. Dediğin gibi dualAra ihtiyacımız var.

canım demir eksikliği vardır bol bol ye zararı yok şanslısın
12. haftadan sonra canım
güzel fikir canım sağol,ayy benimklide aynı mantık işte hala oda yapacak
hoş geldin
çok güzel canım
Selam kızlar,
Bende 7 haftalık hamileyim. Bulantım olmasına rağmen çok iştahlıyım. korkuyorum kilo almaktan
korkma canım az az sık sık yersen hamur işinden uzak durursan çok almazsın
maşallah canım
Bu arada kizlar dun gittim 8+5 im. anasi gibi ters bu da. :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
:)) ayy yesinler onu maşaallah
çok güzeller canım
Kızlar roka yiyebiliyormuyuz?
evet canım ben oğlumda 9 ay her gün yedim:)
kan şekerin düşüyor canım onun belirtisi sakın aç kalma
uyu canım uyu fırsatın varken:) bak benim paşam uyutmuyor beni:)
maşallah canım
kızlar kabızlık için çözüm bulan var mı ?
kuru erik yiyorum
maşallah canım

sağol canım hediye fikride süper
canım hamilelikte daha duygusalız bu bir gerçek, inşallah çabuk toparlanırsın hem yalnız değilsin bizler varız, ağlamalarından bir şey olmaz bebişe korkma öyle olsa bütün hamilelerin bebeklerinde sıkıntı olurdu
bunu söylediğin iyi oldu canım akşama döneri kalmayan bir yer var bizim burda pek meşhur canım isterse ordan yerim keşke istese

ayyy canım halana çok güldüm
Eki Görüntüle 1160499

bu da benim foto..Tam olarak bebek mi göbek mi emin değilim gerçi. Sanırım gaz ve su filan. Cunku Ozellikle aksamları davul gibi şişiyorum
maşallah canım
benimkide öyle canım
Linea Nigra veya Linea Negra denilen çizgi bazı hamile bayanlarda oluşan göbek altından başlayarak aşağıya doğru uzanan dikey koyu çizgidir.
bende bu çizgi de belirmeye başladı. sizler de var mı?
bende henüz yok canım
Canım Allah yardımcın olsun inşallah hallolur sıkıntın, inan kimse dörtdörtlük değil ben eşimin odunluklarını yazsam çıldırırsınız sabrediyorum
Iyi akşamlar kızlar muhabbetiniz bol olsun.. Ceviz yiyordum aklıma geldi bi hamile arkadaşım cevizi yiyeceği zaman kırıp yiyordu. Öyle etkisi daha çok oluyormuş demişti siz duydunuz mu böyle birşey
bende kabuklu ceviz aldım daha sağlıklı
göbek deliğinizin içinde renk koyulaşması oldu mu...
olmadı canım
maşallah bebişine
Nanelimon icilebiliyo mu hamilelikte kizlar?

hayır içilmiyor sadece ıhlamur
Gunaydin kizlar dun komusmustuk annemin yigenim icin yaptigi kapi susu cok net bi foto degil ama bunu bulabildim

çok güzel canım
Gunaydınn kızlarrrr..

günaydın
biz artık üç kişiyiz deyin:)
maşallah bebişine
canım maalesef bilgim yok
canım süt daha beter yapar katı şeyler ye sabahları
hayırlı sabahlar kızlar
sana da canım
keçiboynuzu pekmezi en iyisi canım
buğun çok kötü bi rüya gördüm sanırım açıkta kaldım
hayrolsun:)

oyy çok güzeller

Günaydın canım bende beş gündür öyleydim hamdolsun bugün bitmiş ara ara yokluycak sanırım

Günaydın herkese

Hamdolsun bulantım ve baş ağrım geçmiş, hemen evimi süpürüp sildim makinaya çamaşır attım , akşam yemeğimi yaptım maşallah deyin bana kahvaltı henüz yapmadım atıştırdım şimdi yapıcam

Bugün dörtte randevum var çok endişeliyim dua edin güzel haberler alayım

ya kesinlikle çok mantıklıymış. ben yıllardır savunurum saatlerce kaynayan şeyde vitamin mineral kalmaz diye ilk defa duydum böyle bişeyi. çok saol cnmcım bende alıcam hemen

aynen canım. soguk buharla yogunlaştırılıyor. ve inanırmısın resmen zift gibi. tadı desen harıka oluyor. normalde valla yiyemem keçi boynuzu ama bayılarak yiyorum. Kan değerlerimi de topladı baya. Yatmadan once 2 tatlı kaşıgı yıyorum

ayy sinir oldum doktora bugun kontrole gittim doktorum gelmemiz gelmisken bebisime bakim dedim bilmedigim doktora sira aldim neyse 10 kisi aldi iceri 5 kisi sekreterin yaninda beside uzerini cikarmis ultrasonun yaninada uzan ac karnini diyen bir ses neyse la havle cektim yattim 3 saniye surdu kalk dedi
kalp atisi var demi dedim evt dedi baska bi bigi vrmedi soramadimda baska birini yatirdi bisey anlamadim haftaya insallah gelir doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…