eşim bana yarım porsiyon anne diyor biraz minyon tipliyim de:) sen bebeksin daha bizim bebekimiz mi olcak diyo :)
benım doktorumda keçi boynuzu verdı ama soguk press al diğerleri zarar faydası yok dedi.Bilgin olsun.Diğerleri şekeri yaktığından fayda etmez dedi doktorum.. Bu arada zaten 2 ceviz canım 1 avuca tekabul eder. Normal yani..bu arada ıspanak seviyorsanız yeşil sebze olarak haftada 1 kere tüketin dedi doktorum yada brokoli..
Eşler komedi ya 😊😊 benimkide inanamıyor hala ve çok heyecanlı
Tlfla arıyor naapıyosun Dio snr fasülyeyle görüşmek istiyorum fasulyeyi verir misin dio ben asistanıyım görüşme kabul etmiyo söyleyin ben kendisine iletirim diyorum cadı kadın aramızdan çekil Dio bende görüşme bitmiştir diyip kapatıyorum 😁😁😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Soğuk press demedi bana ben neresinden anlaycam öyle olup olmadığını 😒
2 olmasına ben karar verdim :)) fazlasını yiyemem diye. bide tüm kabuklu ceviz 2 tane az sayılmaz .. 2-3 tane tüm ceviz kafi . fazlası kilo yapar diye biliyorum.
harnup pekmezinin kokusuna da ben dayanamıyorum. doktorum kan ilacı vermedi bulantı yapar dedi. sanırım 3.ayda verecek
canım internette satılıyor soguk press keçi boynuzu pekmezi diye. Ben prof. Saracoğlunun pekmezini aldım. Tadı harıka ve cok yogun..Sıcak pekmezlerde seker yanıyor fayda falan kalmıyor o yüzden onu tavsiye ediyor. 25 tl ye aldım ben
Günaydın kızlar: )))bulantim geçiyor die sevinirken bu sabah geri geldi...neyse size kızımin cicilerinden birkaç resim atayım...diş notlugu...iki ki DOĞDUN çerçevesi...mama tepsisini ve kapı susunu kendim yaptim...kapı susunun iç sungerini hepsi.bur.com aalmıştım tullerini kumaş pazarından tuhafiyeden kenarını bebegide silikonladim oldu gitti: )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım internette satılıyor soguk press keçi boynuzu pekmezi diye. Ben prof. Saracoğlunun pekmezini aldım. Tadı harıka ve cok yogun..Sıcak pekmezlerde seker yanıyor fayda falan kalmıyor o yüzden onu tavsiye ediyor. 25 tl ye aldım ben
tamam canım sağol fikrin için, benim oğlumun ayrı odası var ama hala park beşiğinde yatıyor bir de kanepe ve dolabı var, bu aralar almayı istiyorum ama yine yan çiziyor beyimizAynen süper olur hatta süsleri kardeşinin hediyesi gibi yaparsan kıskanmaz da 😊😊
Benim eşimde sevmiyor bu tarz şeyleri ihtiyacı neyse tabiki alıcaz ama böyle şeyler özentilik diyor bende deli oluyorum sen karışma ben alırım yaparım diyorum hatta abartısız çocuk odası almaya gerek yok 1 sene zaten bizim odamızda yatmıycak mı dedi yani düşüp bayılsam tam yeriydide bayılamıyorum onu da ben alırım karışma dedim snr neyse olsun da bakarız dio haklı olduğumu düşünüyorum
Birbirimize dua edelim canım. Dediğin gibi dualAra ihtiyacımız var.
canım demir eksikliği vardır bol bol ye zararı yok şanslısınYa kızlar ben hamile olduğumu ödenmeden başlamıştı canım et istemeye hala deli gibi et istiyorum her an et yiyebilirim karnın acikiyo aklıma direk et geliyor birde ben et sevmezdim arada yerdim olmasa da aramazdim önceleri simdi ne yemek yapsam diyorum aklım hemen et geliyor ilk hamilelogimde boyle olmamıştı acaba vucudumda biseymi eksik diyorum olabilirmi
12. haftadan sonra canımEki Görüntüle 1160270
Bunlar benim kankalarım, yanımdan ayırmadığım can dostlarım.
Bulantılar kaçıncı haftadan sonra geçiyor Allah rızası için söyleyin kızlar 😱
güzel fikir canım sağol,ayy benimklide aynı mantık işte hala oda yapacakCanım oda süsü yapacaksan bebekle ilgili değilde oğluna ilgili yap. X abi oldu gibi süslemeleri abart onun da abiliğini kutlayarak kardeşinin gelmesini kutla aslında :))
Bu erkekler çok odun:) ben de ilk düşüğümde eşim beni bebeğe 200 tl den fazla para vermem pusetine yok oda yapmam 18ine gelince araba almam iPad almam ıvır sıfır sinirimi bpzup ağlatırız beni :)) oğluşuna sağlıkla kavuşmuştum ya en önemlisi o...
Fotoğraflara gelince düğünüm o kadar güzel olmasına rağmen bi fotom bile yok büfotocu alkolikmiş:)) ama bizde de unutulur hep öyle şeyler
hoş geldinForuma çok yeni katıldım şu an doğru yere mi yazıyorum onu bile bilmiyorumÖzelden mesaj atmak istedim size fakat daha yeni olduğum için yollayamadım. Bende katılmak isterim. YAŞ:19 SAT:20/04/2014 BDT:25/01/2015
çok güzel canımCnm şeker değil ama kurabiye yapmistim ben düğünümde. Bebisimide yapicam nasip olursa. Resmini de buldum telde ekliyorum onuda. Bebis için olani tabi daha süslü yapcam
korkma canım az az sık sık yersen hamur işinden uzak durursan çok almazsınSelam kızlar,
Bende 7 haftalık hamileyim. Bulantım olmasına rağmen çok iştahlıyım. korkuyorum kilo almaktan
maşallah canımEki Görüntüle 1160315
Teyzeleri bu da biz:) lutfen masallah deyin cok korkagim. 7 haftalik oldu bugun bebis. Kotlar beni olduruyor ama yapcak bisey yok burda alisveris yapck yer bile yoksu seminerler bi bitsin kosa kosa alisverise gitcem.
:)) ayy yesinler onu maşaallahBu arada kizlar dun gittim 8+5 im. anasi gibi ters bu da. :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
çok güzeller canımKızlar ben kızıma hamileyken yapmistim sandık ve beşiği. ..sandığı bez koymak için kullaniyorum diğer beşiğide bebeyagi sabunu ıslak mendili için tabi şimdi arada bir oyuncak niyetine kullanıyor...kapı süsü ve sekerlerimuzide birara atarım fikir olsun: )
evet canım ben oğlumda 9 ay her gün yedim:)Kızlar roka yiyebiliyormuyuz?
kan şekerin düşüyor canım onun belirtisi sakın aç kalmakızlar bu aralar acıkmış olmasam da ani terleme sonrası acayip bir açlık hissediyorum, o an elim ayağım tutmaz oluyor, bu kan şekeriyle mi yoksa tansiyonla mı alakalıdır? tahlilde açlık kan şekerim biraz düşük çıkmıştı.
uyu canım uyu fırsatın varken:) bak benim paşam uyutmuyor beni:)Kızlar sabah 9 da kalkıyorum 10 gibi kahvaltı yapıyorum saat 12 -13 gibi artık kollarım kalkmıyor aşırı bir uyku hâli 15.3 da uyanıyorum iki gündür böyleyim gecede uyuyamıyorum öğlen uyuduğum için varmı benim gibi tavuk sürekli uyku halindeyim ev aldı başını gidiyo kadın alıyım diyorum bu evi bu hale nasıl getirdin die yüzüme tükürür heralde 😒 Allah sonumu hayır etsin
maşallah canımEki Görüntüle 1160362 bu da biz 11 hafta.61kılo ile hamile kaldım 61 olarak devam ediyorum.boyum165.bunları neden mı yazdım kılolu degilim doğduğum günden berri göbekliyim :):)
kuru erik yiyorumkızlar kabızlık için çözüm bulan var mı ?
maşallah canımEki Görüntüle 1160445
Kıskandık biz de geldik teyzeleri 😊
8+6'yız bugün.
Babamız daha gelemedi, açlık da biraz gaz yaptı😊
herkesin bana göğüslerin ne durumda demesinde sapkınlık arayabilirmiyim sizce???iyi ellerinizden öper diyesim var yeminle.size ne lan benim ciciklerimden....acıyormu büyüdü mü tövbe tövbe ya....
sağol canım hediye fikride süperne güzel göbişer çıkmışş
benim hamilelikten önce de vardı
o yüzden bebiş mi göbiş mi ayırt edmiyorum
canım bence bu bebeğinde içinde bişey kalmasın ne istersen yap derim ben...
abisiyle falan bol bol foto çekinirsinizi 3ünüz daha iyi olur..
bi de abiye hediye alırsınız klasik kardeşin getirdi diyee bayılırrr
ah ne güzel canım yaa et yazarken bile midem bulanıyor
hazır canın isterken bol bol ye...
valla ben de uykusuz geceleri düşündükçe uyuyorum hep
bi de hamileliğin son aylarında da uykusuzluk başlarmış
o zamann yaşasın uyumak
canım ayıptır sorması ne kadara aldın kremi?
ben de dün akşam folikten 1 saat sonra istifra etmiştim ama içmedim bi daha
ama aklıma da takılmıştı...
canım hamilelikte daha duygusalız bu bir gerçek, inşallah çabuk toparlanırsın hem yalnız değilsin bizler varız, ağlamalarından bir şey olmaz bebişe korkma öyle olsa bütün hamilelerin bebeklerinde sıkıntı olurdukızlar son bir haftadır bazı sebeplerden dolayı sürekli üzülüp ağlıyorum, beş gündür de bebekle alakalı hiçbir şey hissetmiyorum sanki içimde değilmiş gibi:/ belirtilerim de baya azaldı . çok üzülüyorum acaba ağlamalarım ona zarar mı verdi diye zaten kan sulandırıcı igne coraspin falan kullanıyorum bir de dayanamadım iki kez parol içtim, hiç halim yok hep yatmak istiyorum kan dolaşımı olması lazım ama yürüyüş bile yapmıyorum. hamileliğimi hiç böyle hayal etmemiştim. ayrıca çok yalnızım akşama kadar evde kv var türkçe de bilmiyor bir de onunla uğraşmak zorunda kalıyorum eşimle aram kötü resmen soğudum herşeyden duanıza ihtiyacım var
bunu söylediğin iyi oldu canım akşama döneri kalmayan bir yer var bizim burda pek meşhur canım isterse ordan yerim keşke istesecanım dönerdeki et 2türlü olur kıyma ve parça et.genellikle kıyma kullanılır.pişme konusunda rica edersin daha iyi pişer o sorun olmaz ama endişelenmen gereken dönerin kaç gün askıda kaldığı.malum hemen bitmezse kaldırıp ertesi gün kaldığı yerden devam ediyorlar.
canım anlarım ama insan direk memeleri soruyor ya.:)benimkiler de değişim yok gayet normaller:)inanmıyor millet bakayım diyen halam bile var başka söze gerek var mı:):)
ayyy canım halana çok güldümcanım bizim aile de asla yaşlanamazsın o derece halam ve eşi hacı.ev göre geldiler yeni evliyken malum ev geZdirilir.yatak odasında halam demez mi ne yapıyoruz burda diye:):)eniştem de arkasında normalde çekinir eniştemden ama görmedi..kafasına kaşkolu yedi halam.aaa sen ne ara geldin dedi enişteme.eniştemde ya havle çekiyor :):)aldım 17yaşında geldin 67yaşına hala kafa aynı kafa demez mi:)biz koptuk tabi :)çok şekerler Cook:):)
maşallah canımEki Görüntüle 1160499
bu da benim foto..Tam olarak bebek mi göbek mi emin değilim gerçi. Sanırım gaz ve su filan. Cunku Ozellikle aksamları davul gibi şişiyorum
benimkide öyle canımKızlar hazır göğüs muhabbeti açılmışken soruyim dedim😄 göğüs uçlarımdaki süt gelicek deliğin açıldığını farkettim bugün. Önceden belli olmazdı o delikler. Bugün soyunurken bi baktım anaa dedim süt gelicek bebişime hazırlıklar başlamış😊 sizde de var mı bu belirti?
bende henüz yok canımLinea Nigra veya Linea Negra denilen çizgi bazı hamile bayanlarda oluşan göbek altından başlayarak aşağıya doğru uzanan dikey koyu çizgidir.
bende bu çizgi de belirmeye başladı. sizler de var mı?
Canım Allah yardımcın olsun inşallah hallolur sıkıntın, inan kimse dörtdörtlük değil ben eşimin odunluklarını yazsam çıldırırsınız sabrediyorumbenim problemim kıskançlık, fethiye de yaşamama rağmen daha denize giremedim henüz uc aylık evliyim ve bundan once cooooooooook rahat bir hayatım vardı . gittim kendimle uzaktan yakından ilgisi olmayan bi insanla evlendim batmanlı yaşantımız cok farklı, artık boğululyorum her isteğim kavgayla sonuclanıyor. baktım olcak gibi değil ben de odadan cıkmadım agladım günlerdir. gerçi bugün geldi özür diledi yeterki mutlu ol ne yapmak istiyosan yap falan dedi pek inanmıyorum da neyse en azından vicdan azabı çekebildi o da iyi bişey! kv ye gelince ne zaman gideceğini hiç bilmiyorum ama rahat 3 4 ay kalır gibime geliyo hatta geçen bebek doğana kadar burdayım dedi umarım bu bir şakadır:S:S:S:S memlekette on çocuğun var burada benle napcan anlamıyorum ya dilini bilmem kültürünü bilmem,, ayrıca benim bebeğin arkasına sığınmama gerek yok çünkü iğnelerden her tarafım mosmor zaten insan olan halimi görüp acır zaten.. neyse kızlar cevaplar için cok saolun iyi geldi sizi seviyorum.. ama anladım ki dertsiz insan yok allah dermanını da verir ins tez zamanda :44::44:
bende kabuklu ceviz aldım daha sağlıklıIyi akşamlar kızlar muhabbetiniz bol olsun.. Ceviz yiyordum aklıma geldi bi hamile arkadaşım cevizi yiyeceği zaman kırıp yiyordu. Öyle etkisi daha çok oluyormuş demişti siz duydunuz mu böyle birşey
olmadı canımgöbek deliğinizin içinde renk koyulaşması oldu mu...
maşallah bebişineHerkese selamlar...
Insaallah tum ocak anneleri ve bebisleri iyisinizdir.
Bugun bebisimizi ilk defa ultrasonda gorduk. Dr. un ofisindeki ultrason olcum icin yeterli degilmis, o nedenle cuma ya daha detayli olcum icin buyuk bir hastaneye yonlendirdi bizi.
Bugun kalp atis hizini da soyledi dr. 160 mis. Buna gore cinsiyet tahmini yapan bir site var. Bana erkek cikti:)) Bebeklerimizin cinsiyetleri bolumune konu actim, isterseniz sizlerde deneyin ve yorum birakin lutfen, bakalim cinsiyetlerini vakti gelip ogrendigimizde dogrulugunu test etmis oluruz.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=728888&p=35777309#post35777309
hayır içilmiyor sadece ıhlamurNanelimon icilebiliyo mu hamilelikte kizlar?
çok güzel canımGunaydin kizlar dun komusmustuk annemin yigenim icin yaptigi kapi susu cok net bi foto degil ama bunu bulabildim
günaydınGunaydınn kızlarrrr..
biz artık üç kişiyiz deyin:)Gunaydinlarrrrr...
Artik su seminerler bitsin uleynnnnnn... Ailemin yanina gitmek istiyorum bir an onceBu haftasonu da kuzenimin dugunu var. O yuzden gidicez cuma gunu pazar geri donucez insaallah. Cok heyecanliyim cunku ailelere de soylucez bebek bekledigimizi :)
Sizce nasil soylemeliyim fikir verebilecek olan var mi arkadaslar?
maşallah bebişinegünaydın hanımlar...
dün doktora gittik. 11+6 günlük dedi yani bugun 12. haftaya başlamış olduk :) 2li tarama için kan testi vermedim. doktor kendisi ölçümler yaptı çok şükür herşey normaldı.
bize bebeğimizin videosu, kalp atışları ve epey bir fotoğrafı da olan bir cd verdi. sürekli videosuna bakıyoruz, hareketlerine filan :)
çok duygulandım onu kıpır kıpır görünce :) cinsiyet sorduk. ancak bir tahmin olabilir söyleyecegim dedi. epey uğraştı bebiş dönmedi :) tahminen kız dedi.
doktorumdan da çok memnun kaldım.
ayrıca dün hamilelik pilatesine başladım.
şimdi seminere gitme vakti. sonrasında güne gidiyorum :)
gelince sizlerin de yazdıklarını okuyacagım..
görüşmek üzre :)
canım maalesef bilgim yokGünaydın güzel anneler bir şey soracam serklaj rahim dikişi atılan var mı ? Normalde en erken 12. Haftada atılır yazıyor internete ve genelde herkese öle yapılıyor ama bana hemşire 11. Haftaya verdi v sordum sorun olmaz dedi ama benim kafamda soru işareti var nedense ? Bilgisi olan bana yazarsa çok sevinirim
Allah de ötesini bırak...
canım süt daha beter yapar katı şeyler ye sabahlarıGünaydın kızlar her sabah oldugu gibi bugünde bulantıdan ayaga kalkamıyorum
Demin bi bardak süt içtim içmez olaydım keşke sanırım oda cıkıcak birazdan ayaga kalkamıyorum yaa
sana da canımhayırlı sabahlar kızlar
keçiboynuzu pekmezi en iyisi canımfaydası var dedi doktorum. hem yemesi daha kolay oluyor. 1 bardak suya 2 tüm cevizi kırıp içini çıkardım sabah uyanınca da yedim suyunu da içtim .
normalde ceviz daha ağır oluyor böyle suda bekleyince hafif oldu. artık 1er kaşık pekmez yememi de önerdi.
ama ne pekmezi diye sormayı unuttum .
hayrolsun:)buğun çok kötü bi rüya gördüm sanırım açıkta kaldım
Günaydın kızlar: )))bulantim geçiyor die sevinirken bu sabah geri geldi...neyse size kızımin cicilerinden birkaç resim atayım...diş notlugu...iki ki DOĞDUN çerçevesi...mama tepsisini ve kapı susunu kendim yaptim...kapı susunun iç sungerini hepsi.bur.com aalmıştım tullerini kumaş pazarından tuhafiyeden kenarını bebegide silikonladim oldu gitti: )
Günaydın arkadaşlar
Oku oku bitiremedim yine geçmiş sayfaları okumayıncada meraktan çatlıyorum
Benim bulantılarım 7 haftada başlamıştı 2 hafta sonra bitmişti şimdi 2 gündür yine başladıen çokta su içmek istiyorum ama azıcık içsem bile midem bulanıyor Ankarada çok sıcak zaten bu sıcaklarda vücut su istiyor ekstra ama içemiyorum ama yapacak birşey yok minnak meleklerimiz için herşeye değer bi doğsunlarda hayırlısıyla o totosunu ısırcam onun
Günaydın canım bende beş gündür öyleydim hamdolsun bugün bitmiş ara ara yokluycak sanırım
ya kesinlikle çok mantıklıymış. ben yıllardır savunurum saatlerce kaynayan şeyde vitamin mineral kalmaz diye ilk defa duydum böyle bişeyi. çok saol cnmcım bende alıcam hemen
aynen canım. soguk buharla yogunlaştırılıyor. ve inanırmısın resmen zift gibi. tadı desen harıka oluyor. normalde valla yiyemem keçi boynuzu ama bayılarak yiyorum. Kan değerlerimi de topladı baya. Yatmadan once 2 tatlı kaşıgı yıyorum
Günaydın canım bende beş gündür öyleydim hamdolsun bugün bitmiş ara ara yokluycak sanırım
çok sevindim canım çok şükürdarısı başıma inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?