2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Normalde gunde 3 tane icmem gerek ben 1e dusurdum.sizler kac tane iciyosunuz?
ben bir tane içiyorum canım.
bende ilkinde oğlum olacağını gördüm kızım oldu.bende birşey hissetmiyorum canım

Buda bizzzz 11 haftalik olduk 😊😊sükürler olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah

Kizlar bisey soracagim. Dusuk riskli gruptayim. Evet hicbir seyin garantisi yok dogana kadar fakat simdi ben 12 haftami bitirince riskin buyuk kismi gider mi? Suan bana yolculuk yasak, iliski yasak, yorulmak yasak, yasak da yasak yani. Bu 9 ay boyunca boyle mi surecektir sizce? Bir de 9 haftadayiz artik yihuu ^_^

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Folic plus normalde günde 3 tane içilmeli, üzerinde de yazıyor 3 adet içindeki folic asit miktarı 400 mg, yani günlük alınması gereken doz diye. Ben geçen yıldan beri folic plus kullanıyorum, ha hamile kaldım ha kalıcam diye. Ara verdiğim de oldu ama açıkçası kendimde öyle iştah açıcı bir etkisini hissetmedim.
Son folic plus kutum dün bitti, doktorum previt pozitif'e geçirdi. Günde bir tane alınıyor ama irice bir tablet ve kokusu mide bulandırıcı. Keşke yine folic plus içsem diyorum yani o derece.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben bir tane içiyorum canım.
bende ilkinde oğlum olacağını gördüm kızım oldu.bende birşey hissetmiyorum canım

maşallah

angelsturkey:canım bende de bişey yokmuş gibi hissediyorum cuma kontrolum vardı bana temmuz 13 randevu verdi dedim bn naparım o zaman kadar kötü bişey olsa en kötü kanaman olur yada şiddetli bi ağrın olur o zaman kork sessizse korkma dedi rahattır dedi iyi düşünelim....

Yorulunca kalçam, belim , bacaklarım ağrıyor bu normal mi?

Bana da yasak bunlaaaarr 😔
Spor da yasak, yürüyüşe bile istemeyerek tamam dedi doktorum. O yüzden onu bile yapmıyorum. Bi de kahve yasak.

Ben de bugün 9 haftalık oldum 👏👏👏 tebrikler😊

Sana da kocamaan tebrik :) yuruyorum kahve de iciyorum. Yeme icmede sinirlamadi hic. Sucuk mucuk her seyden yiyorum ama tatil isi nolcak:/ ben tatil yapmadan okula baslarsam kafayi yedim gibi geliyo. Aliskanliktan da ote gelenek cunku artik bizde tatil isi. Püff

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

bende sabahtan beri böyleyim cnm bişiymi oldu diye tırsıyorum eşimede dedim ben bugün hiçbirşey hissetmiyorum

Ben de dün öyleyim canım. ÇoğumuZda da belli dönemlerde böyle oluyor anlaşılan.

Bence 12. Haftadan sonra bir çok şey serbest olur. Yani durumunu iyi görürse doktorun, bir kısıtlama yapacağını sanmıyorum . Tatil konusu önemli, hem rahatlamamız için hem de bebekle tatil zor olacak o yüzden son rahat tatilimiz sayılabilir uzun bir
süre için.

Yorulunca kalçam, belim , bacaklarım ağrıyor bu normal mi?

Canim hamile olmadığında bile bu agrilarin olması normal hamileyken cabuk yorulman ve agrin olmasi normal tabiki.
Ben demin azcık ayaga kalktım hemen uzandim sonra hic halim yok cünkü

Teşekkür ederiz canım. İçimizi rAhatlattın. Demek ki sağlıklıyız çok şükür.

Canım Dr gittim bugün pekmezi de sordum ebe de vardı yok öyle bişey farketmez ilaç gibi günlük bir tatlı kaşığı al sen dedi soğuk press i de ilk kez duyduk öyle bişey olsa biliriz dedi hatta nerden duyuyorsunuz bunları dedi 😁😁 bi arkadaşa Dr söylemiş dedim yok öyle bişey dedi

valla canım siz bilirsiniz. Ben okulunu da okudum. soğuk pressın daha ıyı oldugunu biliyorum. Bana soğuk press kullan diyen de doktor. Karar senin tabi.

Kizlar hersey yolunda derken sümüksü yogun kahve sari gibi akintim geldi acayip moralim bozuldu

Buda bizzzz 11 haftalik olduk 😊😊sükürler olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah size 😄😄
Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip etsin inş

valla canım siz bilirsiniz. Ben okulunu da okudum. soğuk pressın daha ıyı oldugunu biliyorum. Bana soğuk press kullan diyen de doktor. Karar senin tabi.

Hayırlısı bakalım yediğimiz içtiğimiz vesile şifası Allah'tan 😉

evet soğuk presi ben de biliyordum ama güvenilir bir marka arıyordum. sanırım keçi boynuzu özü diye geçiyor aktarlarda.
çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…