ben bir tane içiyorum canım.Normalde gunde 3 tane icmem gerek ben 1e dusurdum.sizler kac tane iciyosunuz?
bende ilkinde oğlum olacağını gördüm kızım oldu.bende birşey hissetmiyorum canımselam kızlar rüyamda doktor bana kızın olacak diyordu :)
bu aarada benim gibi birkaç hafta önce bebeğini karnında hissedip şu anda karnında hiçbir şey hissetmeyen var mı (ağrı, sızı, kasılma, seyirme vs),?
maşallahBuda bizzzz 11 haftalik olduk 😊😊sükürler olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın maaşallah yavruna bende şu platese başlamak istiyorum int ten mi izliyorsun link verirmisn bende bir araştırayım
şahanesiniz yaaa
bende 3 içiyordum ama doktorum 1 e indirdi şimdi daha mutluyum gerçekten içmesi çok zordu folic plus ı
buda benim göbeğim 171 boyunda 67 ile hamile kaldım şimdi 66yım sanki çıkmadı daha gibi geliyor sizinkilerigörünce 10 hafta 2 günlük oldm
bu sabah kasığımda batma vardım bende yattım uyudum sonra geçmiş şükürler olsun
Eki Görüntüle 1161045
ben bir tane içiyorum canım.
bende ilkinde oğlum olacağını gördüm kızım oldu.bende birşey hissetmiyorum canım
maşallah
Slm kızlar Günaydın :)
Daha çok erken birseyler hissetmek icin merak edilcek bi durum yok demekki hersey yolunda agriniz sanciniz yok zaten olmasi gereken de bu :)
Ilk 4 aya kadar bile bebegin hareketini hissetmeyenler var ben üçüncü ayda baslamistim hissetmeye.
Gec hissederseniz kızınız olucak demek zaten :)
Kizlar bisey soracagim. Dusuk riskli gruptayim. Evet hicbir seyin garantisi yok dogana kadar fakat simdi ben 12 haftami bitirince riskin buyuk kismi gider mi? Suan bana yolculuk yasak, iliski yasak, yorulmak yasak, yasak da yasak yani. Bu 9 ay boyunca boyle mi surecektir sizce? Bir de 9 haftadayiz artik yihuu ^_^
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Bana da yasak bunlaaaarr 😔
Spor da yasak, yürüyüşe bile istemeyerek tamam dedi doktorum. O yüzden onu bile yapmıyorum. Bi de kahve yasak.
Ben de bugün 9 haftalık oldum 👏👏👏 tebrikler😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim ebe 11.haftada gel demedi cumartesi 11 haftalık olacağız inşaallah,taa eylülde aşıya gel dedi...
bende sabahtan beri böyleyim cnm bişiymi oldu diye tırsıyorum eşimede dedim ben bugün hiçbirşey hissetmiyorum
Sana da kocamaan tebrik :) yuruyorum kahve de iciyorum. Yeme icmede sinirlamadi hic. Sucuk mucuk her seyden yiyorum ama tatil isi nolcak:/ ben tatil yapmadan okula baslarsam kafayi yedim gibi geliyo. Aliskanliktan da ote gelenek cunku artik bizde tatil isi. Püff
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Yorulunca kalçam, belim , bacaklarım ağrıyor bu normal mi?
Slm kızlar Günaydın :)
Daha çok erken birseyler hissetmek icin merak edilcek bi durum yok demekki hersey yolunda agriniz sanciniz yok zaten olmasi gereken de bu :)
Ilk 4 aya kadar bile bebegin hareketini hissetmeyenler var ben üçüncü ayda baslamistim hissetmeye.
Gec hissederseniz kızınız olucak demek zaten :)
canım internette satılıyor soguk press keçi boynuzu pekmezi diye. Ben prof. Saracoğlunun pekmezini aldım. Tadı harıka ve cok yogun..Sıcak pekmezlerde seker yanıyor fayda falan kalmıyor o yüzden onu tavsiye ediyor. 25 tl ye aldım ben
Canım Dr gittim bugün pekmezi de sordum ebe de vardı yok öyle bişey farketmez ilaç gibi günlük bir tatlı kaşığı al sen dedi soğuk press i de ilk kez duyduk öyle bişey olsa biliriz dedi hatta nerden duyuyorsunuz bunları dedi 😁😁 bi arkadaşa Dr söylemiş dedim yok öyle bişey dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Buda bizzzz 11 haftalik olduk 😊😊sükürler olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben link vereyım ordan al. Cok guvendıgım bir site.
http://www................./Prof-ib...-Harnup-Pekmezi-Soguk-pres-450-gr_9383.html#0
ben burdan aldım
link acılmadı canım ben sana özelden atayım
valla canım siz bilirsiniz. Ben okulunu da okudum. soğuk pressın daha ıyı oldugunu biliyorum. Bana soğuk press kullan diyen de doktor. Karar senin tabi.
valla canım siz bilirsiniz. Ben okulunu da okudum. soğuk pressın daha ıyı oldugunu biliyorum. Bana soğuk press kullan diyen de doktor. Karar senin tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?