Merhaba kızlar 2014 ocak annesiyim bir bakayım dedim geçen sene bu zamanlar sizinle aynı şeyleri hissediyordum şimdi oğlum ne yese diye düşünüyorum 4 Ocak'ta Doğdu güzel oğlum. Seneye sizlerde bu tarihlerde ek gıdaya başlasak mı neler versek derdinde olacaksınız
ama yasal olarak almak zorundalar, hatta benim özel doktorum dediki ben kan almicam zaten sağlık ocağı alacak 2 kez kan verme boş yere dedi, aile hekimimde 11. hafta gel kan alacağız dedi
Merhaba kızlar 2014 ocak annesiyim bir bakayım dedim geçen sene bu zamanlar sizinle aynı şeyleri hissediyordum şimdi oğlum ne yese diye düşünüyorum 4 Ocak'ta Doğdu güzel oğlum. Seneye sizlerde bu tarihlerde ek gıdaya başlasak mı neler versek derdinde olacaksınız Eki Görüntüle 1161252
Eki Görüntüle 1161253
Lilicim ayiptir soylemesi ben de missdely gibi survivor cok seviyorum kocamla ikimiz de gokhan keser e bayiliyoruz yuzu filan da guzel ya onun gibi yumusak huylu guzel yuzlu olsun diye bol bol survivor izliyorum cok cakalimdir
ahaa aynen ya. Bende cok begenıyorum onu. Ahh birde hedef sporlarında iyi olsa. Turabi attıgını vuruyor Gökhanda iş yok.
Kızım olursa da merve gıbı olsun istiyorum erkek fatma ya. Maşallah
Merhaba kızlar 2014 ocak annesiyim bir bakayım dedim geçen sene bu zamanlar sizinle aynı şeyleri hissediyordum şimdi oğlum ne yese diye düşünüyorum 4 Ocak'ta Doğdu güzel oğlum. Seneye sizlerde bu tarihlerde ek gıdaya başlasak mı neler versek derdinde olacaksınız Eki Görüntüle 1161252
Eki Görüntüle 1161253
bizde manyaklık babamdaydı. Bana da kocam bir sürü kitap almış. tam 5 tane. her 15 gunde 1 tane bitecek dedi. Artık pc yok.. Tv zaten izlemıyorum tek izlediğim survivor.. O da bitince kaldım ortada
yani şimdi izlediğiniz dizilerin programların doğmamış bebeği etkileyeceğine inanıyor musunuz gerçekten :) gözü kapalı izlemeler falan ,yani kızlar hamile olmak aklını kaybetmek yada saçma sapan şeyler düşünmek değilya, böyle giderseniz bebeğe değilde kendinize zarar verirsiniz
ama yasal olarak almak zorundalar, hatta benim özel doktorum dediki ben kan almicam zaten sağlık ocağı alacak 2 kez kan verme boş yere dedi, aile hekimimde 11. hafta gel kan alacağız dedi
canım bende dün gittim sağlık ocağına kayıt için hastanenin yaptığı tahlil yanımda dedim gerek yok o zaman bi daha yapmaya dedi o tahlillerde taa 2 mayısta yapılmıştı düşün yani o tahlillere bakıp tamam sorun yok dedi. mecbur olsa çağırırdı tekrar yada gittiğimde yapardı
canım bende dün gittim sağlık ocağına kayıt için hastanenin yaptığı tahlil yanımda dedim gerek yok o zaman bi daha yapmaya dedi o tahlillerde taa 2 mayısta yapılmıştı düşün yani o tahlillere bakıp tamam sorun yok dedi. mecbur olsa çağırırdı tekrar yada gittiğimde yapardı
Lilicim ayiptir soylemesi ben de missdely gibi survivor cok seviyorum kocamla ikimiz de gokhan keser e bayiliyoruz yuzu filan da guzel ya onun gibi yumusak huylu guzel yuzlu olsun diye bol bol survivor izliyorum cok cakalimdir
bizde onu tutuyoruz her oyunda diyorum kazan oğlum olursa adını gökhan koycam :) ama turabi çıkınca ekrana allahım diyorum buna benzemesin nolur özellikle huyu için
bizde onu tutuyoruz her oyunda diyorum kazan oğlum olursa adını gökhan koycam :) ama turabi çıkınca ekrana allahım diyorum buna benzemesin nolur özellikle huyu için
Kızlaar bugün ilk ultrasonuma girdim çok şükür. 7 haftalık gebeliğim var :) Ama bir baktık ki 2 kese göründü şok olduk eşimle çünkü ailede hiç yok ikiz :) ama doktorum biri daha minik tutunamayabilir dedi. Bu konu hakkında duyumunuz varmı acaba. Maşallah demeyi unutmayalım çok teşekkürler.
inşallah kısa sürede atlatırsın bol bol yat . yattığın yerden kalkarken yan dön ayaklarını önce aşağı indir sonra kolundan destek alıp kalk . karnına yük verme. sıcaklar beni de çok bunalttı .