2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

maşallah süphanallah kızzzzz bende ikizim olsun istemiştim hep.
valla sabah haberlerde kadın 7 yıl sonra hamile kalmış ve 4üz. doktorlar bazılarını sonlandıralım yaşamaz demişler ama iyi bir takiple devam etmişler maşallah hepsi yaşıyor 4ü birden çok sağlıklılar. inşallah bebişin tutunur

valla canım içinde hem tam idrar hemde tam kan sayımı vardı bide bi hastalıklar var ya onlar içinde yapılan bişi vardı şimdi tam bilemiyeceğim

hıh tamam işte ondan yapmamışlar..o zaman hersey yolunda şimdi 13. haftada doktoruna gidersin 2li testini yapar. ozamana kadarda içini ferah tut sen rahat olursan herşey yolunda gider aksilikler olmaz inşallah..

kızlar yazıp çıkıcam, kontrolüm olmadı çünkü dr yok randevu günleri karışmış vs. zaten kendi doktorum değildi sinir oldum, eşimde beni bırakıp acil işe dönünce kaldım özele git dedi bende ona sinir olduğum için gitmedim eve geldim çok sinirliyim ve üzgünüm göremedim bebeğimi, ne zaman giderim bilmiyorum eşim az erken gelseydi hemen ordan başka doktora randevu alacaktım o kadar sinirliyim ki şu an birde tekrar beni arıyor ben geliyorum özele diye, ben eve gidiyorum varmak üzereyim gitmiycem demiştim dedim, şimdi gelince görmek istemiyorum..

canım onu doktorun söyler bazıları dokuz ay dikkat etmek zorunda oluyor
Kızlar dr dan geldik .. Kanamalı alanımız kapanmamış ama azalmış.. Yatak istirahati devam.. Havada inanılmaz sıcak...izmir bugün 38 derece
maşallah canım daha iyi olursunuz inşaallah
sağol canım ne hamaratım ya:) eskiden di çok eskiden:) öğlen midem yine başladı kendime nazar ettim:)
Kizlar her izledigim cocugumu etkiliycek diye korkuyorum. En sevdigim dizi olan taht oyunlarini bile gozumu kapatarak yarisini izliyorum. Anneler niye manyak oluyolar cocuklari icin simdi yeni yeni anlamaya basladim:)
ben bugün izledim onu:)
maşallah süphanallah
maşallah hayırlı olsun

İnşallah canım ya açıkçası ilk duyduğumda birden aman Allahım nasıl bakarız diye geçirdim aklımdan ama Rabbim bir değil iki vermiş Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok teşekkür ederim 😊

yazık adamın ne suçu var . işe gitmek zorundaymış napsın.
bence hormonlar tavan yapıyor bizde o yüzden . sıkma canını kısa zamanda görürsün inşallah. eşinin yazık suçu yokki

Canim gecicek inşallah bu gunlerde sabir çoğu gitti azi kaldı bulantili gunlerimizin biliyorsun ben 1 buçuk aydır cekiyorum halada devam ediyor bulantilar ya sabir gecicek inşallah ...

biliyorum tek tesellim o zaten geçicek inşallah doktor serum dedi ama damar yolumu açmakta zorluk çekiyorlar delik deşik oluyorum ve sonunda da serumu takamamış oluyorlar yani bana serumdan da fayda yok inşallh bir an önce geçer artık çook geçmiş olsun
sende serumlardan sonra değişiklik olmadı mı hiç?

ben 2012 haziran annesiyim yıllar çabuk geçiyor kuzular çabuk büyüyor ya

selamm kızlar dün geldimmmm anneciğimin evine uzun bir yolculuktan sonra
bu gün de doktora gittik sincanda garip bi yer Allahıma binlerce kez şükürler olsun bebişim benimle kalbi pıt pıt atıyor yavrumun onu çoooooooooooookkkkkkkkkkkkkk seviyor annesi
bugün optimuma filan gittim birazcık yoruldum

İnşallah canımmm

Onlar duymamış olabilir mi 😄 bende çok duydum sıcak yapılanın faydası kalmıyormuş,özellikle vurgu yapıyor Saraçoğlu da, mutlaka soğuk press olmalı diye.

2015 ocak anne adayı olarak bende varım :) hayırlı olsun inşş

yolculuğunun sorunsuz geçmesine sevindim canım inş. bundan sonra sıkıntısız stressiz bir hamilelik geçirirsin

İzmir tutkudur canım...havasını solumak mutluluktur

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah canım rabbim onların rızklarını verir inş sıkı sıkı tutunur ikiside ikiz bebek çok güzel canım bol boldinlen

aynenn öyle canım game of thrones belki 1-2 sahneye bakılmayabilir ama genel olarak sıkıntılı bir dizi değil kadınlarhamileyken nelere maruz kalıyor da Allah korusun bebekleri sağlıklı bir beyne sahip oluyorlar

yolculuğunun sorunsuz geçmesine sevindim canım inş. bundan sonra sıkıntısız stressiz bir hamilelik geçirirsin

amin canım benim adam yavaş kullanıyordu bebişe bişiy olmasın filan die en son aldım burdurda arabyı yeter ulan dedim ankaraya kadar işte saat başı durduk filan bugün de bebişi merak ettim o adrenalinde naptı bebişim die doktor iyi dedi bakıldık geldik

kızlar az önce lierac kremimi aldım 2 tane 200 mL. lik 140a aldım. bana uygun geldi fiyatı baya, üzerinde 3. aydan sonra kullanılmaya başlanmalıdır yazıyo sizinde aklınızda olsun

Bende bugün sordum 2 li 250 tl dedi.. Sen nerden aldınki baya uygunmuş

12. Cad bi kadın doğum hast var orayamı gittin :) bende optimumdaydım bugün

ben de bugün doktora gittim.. doktor arayışı içindeyim hala bu gittiğimi de pek sevdiğimi söyleyemiycem. bebişi mi gördüm ama pıtı pıtı atan kalbini de gördüm.. herşey çok güzel dedi doktor .. bir sıkıntı yok dedi. idrar yolu enfeksyonu için antibiyotik içmek istemediğimi söyledim tekrar kültür alındı. bakalım ne çıkacak. cum günü de tatile çıkıyorum.. kocacımla iki kişilik son tatilimiz :) allah nasip ederse bundan sonra çekirdek aile olucaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…