2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Cnm önce tebrık edıyorım allhın izniyle saglıkla kucagına al yawrularını inşallaah... Bnm bı arkadasım ıkı keseydı 8 haftalıkkn dr bırı yasamayabilir ıkıze cok hazırlıklı olmayın dedi. 10. Haftada kontrolegttıgınde birinin kalbi durmuş dediler... İlac ve ıgne vurdular o durdu orda gecensene hazıranda dgum yaptı dıger kesede plasenta eşi arasındadır demiş dru ikizin teki şimdi 1 yasında abı olcak gün bklıolar tekrar hamile kaldı hmn ve soranlara öbürü noldu diyenlere allahım geri veriyo dicem dıo allha sıgın yıyecek ekmgı warsa gelır kuzunn...

12. Cad bi kadın doğum hast var orayamı gittin :) bende optimumdaydım bugün

12.caddede kadın doğum hastanesi mi var hiç bilmiyorum ki canım ben sincanın girişinde damla tıp merkezi die bi yer vardı oraya gittim ama usg aletleri filan çok eskiyi bi sonraki için ben asker hastanesine eski doktoruma gideceğim
valla optimumda 3-5 arası oradaydım yavaş yavaş gezmeye çalıştım

Benim okulum sincanda az buçuk biliyorum sayılır. Bizim okuldaki hamişlerin çoğu sincan koru hastanesine gidiyo aklında olsun,aşkın bey varmış orda iyi diyolar.. Bende ağustosta başlıcam oraya inş.. Hava hastaneside iyiymiş kontrol için.. Benimde babam ve kayınpeder askerde :)

Kızlar çatlaklara karşı badem, kakao ve kayısı yağı karışımı hazırladım. Umarım işe yarar, tabi düzenli kullanabilirsem

Kızlar dün gece çok ateşlendim hastaneye gittik, gebe olduğum için iğne yapamadılar, bu tür durumlarda hamilelere sadece PAROL veriyolarmış, ve hamilelik boyunca da güvenle içebilirmişiz, aklınızda bulunsun, hep sağlıklı günler görelim, çok sarstı beni ateş...

Ya valla tecrubesizligimden bi doktora cattim hersey iyiydi sonra kahve lekem geldi kanlanma var dedi igne hap verdi tamam kullaniyorum kesilmedi aradim yapilcak herseyi yaptim dedi simdi sil kasiğıma ağri giriyor napicami bilemedim yarabbi yardim et eşimde gececi bugun

Benim okulum sincanda az buçuk biliyorum sayılır. Bizim okuldaki hamişlerin çoğu sincan koru hastanesine gidiyo aklında olsun,aşkın bey varmış orda iyi diyolar.. Bende ağustosta başlıcam oraya inş.. Hava hastaneside iyiymiş kontrol için.. Benimde babam ve kayınpeder askerde :)

Kızlar size iş ortamımda dönen can sıkıcı muhabbetlerden bahsetmek istiyorum. Hemen hemen hepsinin çocuğu var, bi de bizim okulda müdür hariç herkes bayan. Haliyle konuşulan konular malum.. Hamile olduğumu söylediğimden beri herkes çocuk büyütmenin zorluklarından bahsediyor. Geçenlerde doğum izninden dönen biri, ayy allah kurtarsın çok zor çok gibi laflar etti iyice sinirlendim. Çocuk olmuş hayatları bitmiş de, hep fedakarlık yapıyorlarmış da, hayatları kısıtlanmış da, uyku uyuyamıyolar mış da mış mışş. Kardeşim anneysen bütün bunları severek yapmalısın böyle tüm gün şikayet ederek değil. İnsanı soğutmaya çalışıyolar sıkıldım ya şu seminer bitse de kurtulsam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah size 😍😍😍

pişman olmuş herhalde çocuk yaptığına arkadaş annelik babalık zaten fedakarlıktır ama bunu kötü bir şekilde dillendirerek değerlerini düşürüyorlar

günü gelecek uykusuz kalacağız günü gelecek fedakarlık edeceğiz ama kokusunu içine çekince herşey bitecek inşallah

nur yüzlü bebekler nasip etsin rABBİM hepimize

evet sırrımı açıklamak istemem kalabalık olmaması için ama hava hastanesi için asker birine ihtiyaç yok orası da devlet hastanesi haahahahha ben kontrol için oraya gidicem evlenmeden önce de hep oraya giderdim koru hastanesine kardeşim gitmişti ve hiç memnun kalmamıştı balgattaki yeri iyi die biliorm

Canım maşallah size Rabbim kuvvet versin minik kesede tutunsun inş bende çok istiyodum ikizimin olmasını ama kısmet değilmiş
Kalp alışını duydun mu peki :))

yazık adamın ne suçu var . işe gitmek zorundaymış napsın.
bence hormonlar tavan yapıyor bizde o yüzden . sıkma canını kısa zamanda görürsün inşallah. eşinin yazık suçu yokki
kuzum eşimin suçu öncesine dayanıyor, hamileliğimi öğrenince özele gidicem dedim yok dedi işte ücretler artmış falan nasıl sinir oldum halbu ki bundan dört yıl önce oğlumda da aynı ücreti veriyorduk, neyse devlette iyi dr buldum gittim sonra eşim oranın kalabalığını görünce yok dedi özele devam edelim ne böyle, bende şimdilik doktor çok sevdim kalalım sıkıntı olursa geçeriz dedim, neyse benim dr izne çıkmış beni randevuyu hafta sonu iptal ettiler mecburen başka doktora aldım ama istemeyerek eşim demedi ki özelde ki doktoruna gidersin neden üzülüyorsun, birde bugün böyle olunca tuzu biberi oldu biraz erken gelseydi başka doktora randevu alırdım, ki bu saate almamı kendi söylemişti keşke bu saat olmasaydı dedi birde randevu iptal olmuş deyincede ilk bir şey demedi napıcam şimdi deyince teli kapattıktan sonra arayıp özele git dedi bende çok sinir oldum, haksızmıyım şimdi bin bir hevesle gittim ama içimde kaldı vardır bir hayır eflal sakin ol diye kendimi teselli ettim sokakta gözlerim doldu ağlayamadım, tam eve varıcam mesaj atıp işi halletim ben geliyorum özele demiş iyice çıldırdım gitmiyorum ben eve geldim artık dedim
çok sevindim canım daha iyi olun inşaallah
maşallah bebişe
canım geçmiş olsun
Hay Allah'ım zorluğu varmışda güzelliği yokmuymuş evet zorluğu gerçekten var ama bir anne demesi ömre bedel

ama yasal olarak almak zorundalar, hatta benim özel doktorum dediki ben kan almicam zaten sağlık ocağı alacak 2 kez kan verme boş yere dedi, aile hekimimde 11. hafta gel kan alacağız dedi

benim ne aile hekimi ne ebe ne dr. böyle birşey demedi ne yapsam ki acaba:18:

Arkadaşım Allahim sifa versin inşallah sanada bebegine de. Sen kendini kasma ama kasik ağrıları batmalari hepimizde var. Oluk oluk kanamasi olupta evladını kucağına alan var. Kahverengi leke hicbisi degil cnm bendede olmuştu. Yat dinlen iğneni ilacını al duani et gerisi Allaha emanet inşallah cnm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla oluyomus bugun gordum soke oldum cok hasta varsa sinir koysunlar gunluk 30 hasta mesela 9.15te doktor geldi ben 14 siradaydim 9.30da ciktim dusun kacar dakka bakiyo 3 saniye benimki

Nerden neredeye gittin yolculuk için drdan izin almak gerekiyormuş durumuna göre gidiyorsun tabii uzaksa
Neyse ki sen hayırlısıyla girmişsin ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…