Kızlaar bugün ilk ultrasonuma girdim çok şükür. 7 haftalık gebeliğim var :) Ama bir baktık ki 2 kese göründü şok olduk eşimle çünkü ailede hiç yok ikiz :) ama doktorum biri daha minik tutunamayabilir dedi. Bu konu hakkında duyumunuz varmı acaba. Maşallah demeyi unutmayalım çok teşekkürler.
12. Cad bi kadın doğum hast var orayamı gittin :) bende optimumdaydım bugün
12.caddede kadın doğum hastanesi mi var hiç bilmiyorum ki canım ben sincanın girişinde damla tıp merkezi die bi yer vardı oraya gittim ama usg aletleri filan çok eskiyi bi sonraki için ben asker hastanesine eski doktoruma gideceğim
valla optimumda 3-5 arası oradaydım yavaş yavaş gezmeye çalıştım
Merhaba kızlar 2014 ocak annesiyim bir bakayım dedim geçen sene bu zamanlar sizinle aynı şeyleri hissediyordum şimdi oğlum ne yese diye düşünüyorum 4 Ocak'ta Doğdu güzel oğlum. Seneye sizlerde bu tarihlerde ek gıdaya başlasak mı neler versek derdinde olacaksınız Eki Görüntüle 1161252 Eki Görüntüle 1161253
Kızlar size iş ortamımda dönen can sıkıcı muhabbetlerden bahsetmek istiyorum. Hemen hemen hepsinin çocuğu var, bi de bizim okulda müdür hariç herkes bayan. Haliyle konuşulan konular malum.. Hamile olduğumu söylediğimden beri herkes çocuk büyütmenin zorluklarından bahsediyor. Geçenlerde doğum izninden dönen biri, ayy allah kurtarsın çok zor çok gibi laflar etti iyice sinirlendim. Çocuk olmuş hayatları bitmiş de, hep fedakarlık yapıyorlarmış da, hayatları kısıtlanmış da, uyku uyuyamıyolar mış da mış mışş. Kardeşim anneysen bütün bunları severek yapmalısın böyle tüm gün şikayet ederek değil. İnsanı soğutmaya çalışıyolar sıkıldım ya şu seminer bitse de kurtulsam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende bugün sordum 2 li 250 tl dedi.. Sen nerden aldınki baya uygunmuş
Benim okulum sincanda az buçuk biliyorum sayılır. Bizim okuldaki hamişlerin çoğu sincan koru hastanesine gidiyo aklında olsun,aşkın bey varmış orda iyi diyolar.. Bende ağustosta başlıcam oraya inş.. Hava hastaneside iyiymiş kontrol için.. Benimde babam ve kayınpeder askerde :)
Kızlaar bugün ilk ultrasonuma girdim çok şükür. 7 haftalık gebeliğim var :) Ama bir baktık ki 2 kese göründü şok olduk eşimle çünkü ailede hiç yok ikiz :) ama doktorum biri daha minik tutunamayabilir dedi. Bu konu hakkında duyumunuz varmı acaba. Maşallah demeyi unutmayalım çok teşekkürler.
kuzum eşimin suçu öncesine dayanıyor, hamileliğimi öğrenince özele gidicem dedim yok dedi işte ücretler artmış falan nasıl sinir oldum halbu ki bundan dört yıl önce oğlumda da aynı ücreti veriyorduk, neyse devlette iyi dr buldum gittim sonra eşim oranın kalabalığını görünce yok dedi özele devam edelim ne böyle, bende şimdilik doktor çok sevdim kalalım sıkıntı olursa geçeriz dedim, neyse benim dr izne çıkmış beni randevuyu hafta sonu iptal ettiler mecburen başka doktora aldım ama istemeyerek eşim demedi ki özelde ki doktoruna gidersin neden üzülüyorsun, birde bugün böyle olunca tuzu biberi oldu biraz erken gelseydi başka doktora randevu alırdım, ki bu saate almamı kendi söylemişti keşke bu saat olmasaydı dedi birdeyazık adamın ne suçu var . işe gitmek zorundaymış napsın.
bence hormonlar tavan yapıyor bizde o yüzden . sıkma canını kısa zamanda görürsün inşallah. eşinin yazık suçu yokki
çok sevindim canım daha iyi olun inşaallahselamm kızlar dün geldimmmm anneciğimin evine uzun bir yolculuktan sonra
bu gün de doktora gittik sincanda garip bi yer Allahıma binlerce kez şükürler olsun bebişim benimle kalbi pıt pıt atıyor yavrumun onu çoooooooooooookkkkkkkkkkkkkk seviyor annesi
bugün optimuma filan gittim birazcık yoruldum
maşallah bebişeben de bugün doktora gittim.. doktor arayışı içindeyim halabu gittiğimi de pek sevdiğimi söyleyemiycem. bebişi mi gördüm ama pıtı pıtı atan kalbini de gördüm.. herşey çok güzel dedi doktor .. bir sıkıntı yok dedi. idrar yolu enfeksyonu için antibiyotik içmek istemediğimi söyledim tekrar kültür alındı. bakalım ne çıkacak. cum günü de tatile çıkıyorum.. kocacımla iki kişilik son tatilimiz :) allah nasip ederse bundan sonra çekirdek aile olucaz :)
canım geçmiş olsunKızlar dün gece çok ateşlendim hastaneye gittik, gebe olduğum için iğne yapamadılar, bu tür durumlarda hamilelere sadece PAROL veriyolarmış, ve hamilelik boyunca da güvenle içebilirmişiz, aklınızda bulunsun, hep sağlıklı günler görelim, çok sarstı beni ateş...
Hay Allah'ım zorluğu varmışda güzelliği yokmuymuş evet zorluğu gerçekten var ama bir anne demesi ömre bedelKızlar size iş ortamımda dönen can sıkıcı muhabbetlerden bahsetmek istiyorum. Hemen hemen hepsinin çocuğu var, bi de bizim okulda müdür hariç herkes bayan. Haliyle konuşulan konular malum.. Hamile olduğumu söylediğimden beri herkes çocuk büyütmenin zorluklarından bahsediyor. Geçenlerde doğum izninden dönen biri, ayy allah kurtarsın çok zor çok gibi laflar etti iyice sinirlendim. Çocuk olmuş hayatları bitmiş de, hep fedakarlık yapıyorlarmış da, hayatları kısıtlanmış da, uyku uyuyamıyolar mış da mış mışş. Kardeşim anneysen bütün bunları severek yapmalısın böyle tüm gün şikayet ederek değil. İnsanı soğutmaya çalışıyolar sıkıldım ya şu seminer bitse de kurtulsam
ama yasal olarak almak zorundalar, hatta benim özel doktorum dediki ben kan almicam zaten sağlık ocağı alacak 2 kez kan verme boş yere dedi, aile hekimimde 11. hafta gel kan alacağız dedi
Devlete mi gittin ?
Hem iki hasta birden almıyorlar normalde
Ya valla tecrubesizligimden bi doktora cattim hersey iyiydi sonra kahve lekem geldi kanlanma var dedi igne hap verdi tamam kullaniyorum kesilmedi aradim yapilcak herseyi yaptim dedi simdi sil kasiğıma ağri giriyor napicami bilemedim yarabbi yardim et eşimde gececi bugun
yuhhh yani olmaz öyle şikayet etmek lazım canım ne bu afedersin ahır mıbenim kendi doktorumda iyi ama hastalar anlayışsız sekreter kovuyor yine giriyorlar arsızlar
sağol canım inşaallah
haklısın canım kaç gündür kötüydüm hemen yemek yaptım iyiyken:) benim tansiyon yükseliyor maalesef düşde daha iyi
ben canım sık hissetmiyorum artık korkma zaten o bebek hareketi değil seğirmeydi bebek hareketi çok farklı
maşallah size
selamm kızlar dün geldimmmm anneciğimin evine uzun bir yolculuktan sonra
bu gün de doktora gittik sincanda garip bi yer Allahıma binlerce kez şükürler olsun bebişim benimle kalbi pıt pıt atıyor yavrumun onu çoooooooooooookkkkkkkkkkkkkk seviyor annesi
bugün optimuma filan gittim birazcık yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?