Onlar duymamış olabilir mi 😄 bende çok duydum sıcak yapılanın faydası kalmıyormuş,özellikle vurgu yapıyor Saraçoğlu da, mutlaka soğuk press olmalı diye.
Nerden neredeye gittin yolculuk için drdan izin almak gerekiyormuş durumuna göre gidiyorsun tabii uzaksa
Neyse ki sen hayırlısıyla girmişsin ☺
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kuzum eşimin suçu öncesine dayanıyor, hamileliğimi öğrenince özele gidicem dedim yok dedi işte ücretler artmış falan nasıl sinir oldum halbu ki bundan dört yıl önce oğlumda da aynı ücreti veriyorduk, neyse devlette iyi dr buldum gittim sonra eşim oranın kalabalığını görünce yok dedi özele devam edelim ne böyle, bende şimdilik doktor çok sevdim kalalım sıkıntı olursa geçeriz dedim, neyse benim dr izne çıkmış beni randevuyu hafta sonu iptal ettiler mecburen başka doktora aldım ama istemeyerek eşim demedi ki özelde ki doktoruna gidersin neden üzülüyorsun, birde bugün böyle olunca tuzu biberi oldu biraz erken gelseydi başka doktora randevu alırdım, ki bu saate almamı kendi söylemişti keşke bu saat olmasaydı dedi birderandevu iptal olmuş deyincede ilk bir şey demedi napıcam şimdi deyince teli kapattıktan sonra arayıp özele git dedi bende çok sinir oldum, haksızmıyım şimdi bin bir hevesle gittim ama içimde kaldı vardır bir hayır eflal sakin ol diye kendimi teselli ettim sokakta gözlerim doldu ağlayamadım, tam eve varıcam mesaj atıp işi halletim ben geliyorum özele demiş iyice çıldırdım gitmiyorum ben eve geldim artık dedim
çok sevindim canım daha iyi olun inşaallah
maşallah bebişe
canım geçmiş olsun
Hay Allah'ım zorluğu varmışda güzelliği yokmuymuş evet zorluğu gerçekten var ama bir anne demesi ömre bedel
Canım maşallah size Rabbim kuvvet versin minik kesede tutunsun inş bende çok istiyodum ikizimin olmasını ama kısmet değilmiş
Kalp alışını duydun mu peki :))
Evet bir kesede bulunan bebişin kalbi oluşmuş sorun yok ama diğerinden henüz yok malesef 😞 zaten o diğerine göre daha küçükmüş. Haftaya tekrar gidicem bakalım 😊
pişman olmuş herhalde çocuk yaptığına arkadaş annelik babalık zaten fedakarlıktır ama bunu kötü bir şekilde dillendirerek değerlerini düşürüyorlar
günü gelecek uykusuz kalacağız günü gelecek fedakarlık edeceğiz ama kokusunu içine çekince herşey bitecek inşallah
nur yüzlü bebekler nasip etsin rABBİM hepimize
benim ne aile hekimi ne ebe ne dr. böyle birşey demedi ne yapsam ki acaba:18:
benim ne aile hekimi ne ebe ne dr. böyle birşey demedi ne yapsam ki acaba:18:
canım antalyadan ankaraya geldim dr sormuştum gelmeden 1 gün önce bi sıkıntı yok gidebilirsin demişti sağ salim geldim Rabbime şükürler olsun
eger başka bi yerde kan değerlerine bakıldıysa onu istemiştir aile hekimi onuda yapmadıysa senin gebe kaydını yapmamış demektir
selamm kızlar dün geldimmmm anneciğimin evine uzun bir yolculuktan sonra
bu gün de doktora gittik sincanda garip bi yer Allahıma binlerce kez şükürler olsun bebişim benimle kalbi pıt pıt atıyor yavrumun onu çoooooooooooookkkkkkkkkkkkkk seviyor annesi
bugün optimuma filan gittim birazcık yoruldum
Ankara'ya hoşgeldin bebişinlee 😊
Ya valla tecrubesizligimden bi doktora cattim hersey iyiydi sonra kahve lekem geldi kanlanma var dedi igne hap verdi tamam kullaniyorum kesilmedi aradim yapilcak herseyi yaptim dedi simdi sil kasiğıma ağri giriyor napicami bilemedim yarabbi yardim et eşimde gececi bugun
Kızlar idrar yanması yasiyorum ve karnma agrilar giriyor .ss
Başım çok çok ağrıyor
Parol ictim 1 saat önce geçmedi hala
Bir tane daha icsem birşey olur mu ?
Kızlar idrar yanması yasiyorum ve karnma agrilar giriyor .ss
Sistit başlangıcı, ayağınıza sıcak su koyun, bol su için benimde yanma oldu bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?