2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Onlar duymamış olabilir mi 😄 bende çok duydum sıcak yapılanın faydası kalmıyormuş,özellikle vurgu yapıyor Saraçoğlu da, mutlaka soğuk press olmalı diye.

Valla olabilir bebeğim hiç bir fikrim yok ebe de Dr da biz hiç duymadık dediler bi de nerden duyuyorsunuz böyle şeyleri diyince kaldım bi 😄😄 hayırlısı bakalım şifa niyetine yiyorum ama bende ilk defa duydum yıllardır kansızlık için harnup pekmezi ye derler ama soğuk press hiç duymamıştım o da benim cahilliğim yapacak bişi yok 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım antalyadan ankaraya geldim dr sormuştum gelmeden 1 gün önce bi sıkıntı yok gidebilirsin demişti sağ salim geldim Rabbime şükürler olsun

aminnnn canım inşallah hepimiz inşallah

Aynen canım bin pişman gibiler. Ben böylesini görmedim ya allah sabır versin diyolar. Töbe töbee. O senin parçan, canın ya zorlukları kadar güzellikleri de var ve o güzellikler değer bence tüm zorluklara

benim ne aile hekimi ne ebe ne dr. böyle birşey demedi ne yapsam ki acaba:18:

Benim aile hekimim ve ebe eve geldi yarın sabah aç karnına gel tahlil yapalım dedi baya bi tahlil yaptı Dr gittiğimde tahlil istiycekti sağlık ocağındaki sonuçları gösterdim süper dedi ayrıca sağlık ocağı Temmuz'a bir randevu daha yazdı tahlil yapacakmış onlar takip ediyo herşeyide

canım antalyadan ankaraya geldim dr sormuştum gelmeden 1 gün önce bi sıkıntı yok gidebilirsin demişti sağ salim geldim Rabbime şükürler olsun

Ohh iyi maşallah size 😊😊 kalp atışlarını yerim onun pıt pıt 😁

eger başka bi yerde kan değerlerine bakıldıysa onu istemiştir aile hekimi onuda yapmadıysa senin gebe kaydını yapmamış demektir

Benim aile dr. Kaydımı.aldı ilk kaydımı sağlık ocagina çünkü biz buraya yeni taşındık, sonra ebeye yönlendirdi oda gebelikle ilgili kaydimi yaptı eylül de.asi için gel dedi sonra dr. Kalp atışlarını dinlediği zaman 4-5 sayfa tahlil istedi dr. yapar diye mi istemediler acaba...

Veren Allah alan Allah kısmetten öteye yol yok Rabbim inş onada can verir vermezse bilki hayırlısı bu diğer kuzuna sarılırsın bende çoook istiyodum ama vermedi hayırlısı kalbini ferah tut her iş olacağına varır

Ankara'ya hoşgeldin bebişinlee 😊

Başım çok çok ağrıyor
Parol ictim 1 saat önce geçmedi hala
Bir tane daha icsem birşey olur mu ?

Bugün arkadaşım geldi biraz iş gördüm o gelmeden ama belimle kalçam arasında bi ağrı var uzaniyorum geçmiyooo...

Canım seninle aynı şeylerş yaşıyoruz.. Hala lekelenmem devammı?kasık ağrısı rahim büyümesindn oluyo.. Sürekli hiç kesilmeden değilse merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…