2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Başım çok çok ağrıyor
Parol ictim 1 saat önce geçmedi hala
Bir tane daha icsem birşey olur mu ?

Açlık baş ağrısı yapıyo ve susuzluk yemek ye bol su iç gözlerini bağla karanlık olsun iyice öyle yat hiç bişeyciğin kalmaz ilaç içmeden de geçer böyle yaparsan çok geçmiş olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Uyumayı denesen???

Dediklerinizin hepsini yaptım inanın ama hala geçmedi

Kızlar bugün 8+5 oldum fakat sanki hiç bir şey yokmuş gibi içimde. Şükür bulantı vs de olmadı. Daha kontrole iki hafta var.. Merak ediyorum bi sıkıntı olsa bi belirti falan olurdu değil mi??? Rahatım ama sadece pıhtılaşması için kan sulandırıcı iğne yapıyorum göbeğime onun morarmıştı ve acısı dışında

Aklina kötü şeyler getirme bişey yoktur inşallah sıkıntı olsa ağrı verirdi sana veya başka bi belirti

Ya drum numarasni vermedi bende anlamadım kötüleşirsem biraz daha gitmek zorundayım çocuğa felan mikrop bulaşma olasiligi var herhalde dimi .ss

Yani korkutmak gibi olmasın ama evet o yüzden ihmal etmemek lazım saat geç olmasa sağlık Ocağı'na giderdin nerde oturuyosun

Canım hafta olarak hemen hemen aynıyız 8+2 çok şükür bende de bi belirti yok sorun olsa farkedersin kasma kendinide bebeğini de boşu boşuna rahat ol haline şükret bizde gayet iyiyiz bebeğimizde 😄😄

Dediklerinizin hepsini yaptım inanın ama hala geçmedi

Canım rahat bırak kendini kasarak yatma salim ol bebeğini düşün gözlerini kapat güzel olacak herşey de meditasyon yap geçecek ve öncelikle geçeceğine İnan ya geçmezse deme geçecek çok fazlada ilaç almam Rabbim sana şifa versin inş

Teşekkür ederim canımm hoş buldummm

Oncelikle hoşgeldin Sincandamisiniz? ??optimum outlet Benim de mekanim eve yakın:) bebekler için sezon sonu indirimler oluyor kızım için çoğu eksiği ordan aldim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Belimin ağrısı geçmedi kızlar yaaa 11. Haftadayim düşük olmaz inşaallah dimi...

Çok teşekkür ederim haklısınız Rabbim herşeyi kararlaştırmış inşallah hayırlısı olur 😊

Belimin ağrısı geçmedi kızlar yaaa 11. Haftadayim düşük olmaz inşaallah dimi...

canım gecen hafta 10 haftalıkken gece sabaha kadar karnım agrıdı dusuk yapıyorum diye düşündüm esimide uyandırmadım sıkıntıdan uçuk bile çıktı uyuyakallmışım uyandıgımda gecmişti doktora gittik sağlıklı duruyor bebişim stres yapma doktor bazı insanlarda ağrılar olabilir dedi gönlünü ferah tut bende o gece netten baktığımda uzun süren ağrı düşük diyordu alakası yokmuş bile yorulmuşundur dinlen gecer olmazsa doktorunu ararsın

Çok teşekkür ederim güzel duaların için. İnşallah Rabbim acısını vermez ama olur da tutunmazsa nasip. Hayırlaısı olsun dualarım kuzularımla😊

Rahatım çok şükür canım da doktor bir ay sonra kontrol deyince önceleri sık gidiyorduk ya hani şimdi uzun geldi, acaba nasıl, büyüdü mü, gibi bir çok şey geçiyor aklımdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…