Açlık baş ağrısı yapıyo ve susuzluk yemek ye bol su iç gözlerini bağla karanlık olsun iyice öyle yat hiç bişeyciğin kalmaz ilaç içmeden de geçer böyle yaparsan çok geçmiş olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Açlık baş ağrısı yapıyo ve susuzluk yemek ye bol su iç gözlerini bağla karanlık olsun iyice öyle yat hiç bişeyciğin kalmaz ilaç içmeden de geçer böyle yaparsan çok geçmiş olsun
Kızlar bugün 8+5 oldum fakat sanki hiç bir şey yokmuş gibi içimde. Şükür bulantı vs de olmadı. Daha kontrole iki hafta var.. Merak ediyorum bi sıkıntı olsa bi belirti falan olurdu değil mi??? Rahatım ama sadece pıhtılaşması için kan sulandırıcı iğne yapıyorum göbeğime onun morarmıştı ve acısı dışında
Kızlar bugün 8+5 oldum fakat sanki hiç bir şey yokmuş gibi içimde. Şükür bulantı vs de olmadı. Daha kontrole iki hafta var.. Merak ediyorum bi sıkıntı olsa bi belirti falan olurdu değil mi??? Rahatım ama sadece pıhtılaşması için kan sulandırıcı iğne yapıyorum göbeğime onun morarmıştı ve acısı dışında
Canım hafta olarak hemen hemen aynıyız 8+2 çok şükür bende de bi belirti yok sorun olsa farkedersin kasma kendinide bebeğini de boşu boşuna rahat ol haline şükret bizde gayet iyiyiz bebeğimizde 😄😄
Canım rahat bırak kendini kasarak yatma salim ol bebeğini düşün gözlerini kapat güzel olacak herşey de meditasyon yap geçecek ve öncelikle geçeceğine İnan ya geçmezse deme geçecek çok fazlada ilaç almam Rabbim sana şifa versin inş
Oncelikle hoşgeldin Sincandamisiniz? ??optimum outlet Benim de mekanim eve yakın:) bebekler için sezon sonu indirimler oluyor kızım için çoğu eksiği ordan aldim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Veren Allah alan Allah kısmetten öteye yol yok Rabbim inş onada can verir vermezse bilki hayırlısı bu diğer kuzuna sarılırsın bende çoook istiyodum ama vermedi hayırlısı kalbini ferah tut her iş olacağına varır
canım gecen hafta 10 haftalıkken gece sabaha kadar karnım agrıdı dusuk yapıyorum diye düşündüm esimide uyandırmadım sıkıntıdan uçuk bile çıktı uyuyakallmışım uyandıgımda gecmişti doktora gittik sağlıklı duruyor bebişim stres yapma doktor bazı insanlarda ağrılar olabilir dedi gönlünü ferah tut bende o gece netten baktığımda uzun süren ağrı düşük diyordu alakası yokmuş bile yorulmuşundur dinlen gecer olmazsa doktorunu ararsın
Cnm önce tebrık edıyorım allhın izniyle saglıkla kucagına al yawrularını inşallaah... Bnm bı arkadasım ıkı keseydı 8 haftalıkkn dr bırı yasamayabilir ıkıze cok hazırlıklı olmayın dedi. 10. Haftada kontrolegttıgınde birinin kalbi durmuş dediler... İlac ve ıgne vurdular o durdu orda gecensene hazıranda dgum yaptı dıger kesede plasenta eşi arasındadır demiş dru ikizin teki şimdi 1 yasında abı olcak gün bklıolar tekrar hamile kaldı hmn ve soranlara öbürü noldu diyenlere allahım geri veriyo dicem dıo allha sıgın yıyecek ekmgı warsa gelır kuzunn...
Canım hafta olarak hemen hemen aynıyız 8+2 çok şükür bende de bi belirti yok sorun olsa farkedersin kasma kendinide bebeğini de boşu boşuna rahat ol haline şükret bizde gayet iyiyiz bebeğimizde 😄😄
Rahatım çok şükür canım da doktor bir ay sonra kontrol deyince önceleri sık gidiyorduk ya hani şimdi uzun geldi, acaba nasıl, büyüdü mü, gibi bir çok şey geçiyor aklımdan.