Rahatım çok şükür canım da doktor bir ay sonra kontrol deyince önceleri sık gidiyorduk ya hani şimdi uzun geldi, acaba nasıl, büyüdü mü, gibi bir çok şey geçiyor aklımdan.
Demekki bebeklerimiz gayet sağlıklı banada 1 ay snr gel dedi bende merak ediyorum ama sağlıklı olduğunu biliyorum ben Rabbime bırakıyorum en hayırlısını o bilir kalbimizi ferah tutarsak bebeklerimiz rahat olur :)) merak etme diyemem elimizde değil o ☺ tatlı heyecanlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rahatım çok şükür canım da doktor bir ay sonra kontrol deyince önceleri sık gidiyorduk ya hani şimdi uzun geldi, acaba nasıl, büyüdü mü, gibi bir çok şey geçiyor aklımdan.
Benim aile dr. Kaydımı.aldı ilk kaydımı sağlık ocagina çünkü biz buraya yeni taşındık, sonra ebeye yönlendirdi oda gebelikle ilgili kaydimi yaptı eylül de.asi için gel dedi sonra dr. Kalp atışlarını dinlediği zaman 4-5 sayfa tahlil istedi dr. yapar diye mi istemediler acaba...
kızlar sayfalar çok ilerlemiş okuycam geçmişe dönük ama önce müjdemi vereyim dedim. bugün kalp atışlarımızı gördük. yaa çoook tatlıydı ben bugün anne olduğumu daha iyi hissettim aşık oldum resmen ben yaaaa bu nasıl bi duygu nasıl bi lütuf sonsuz şükürler olsun Rabbimee
kızlar sayfalar çok ilerlemiş okuycam geçmişe dönük ama önce müjdemi vereyim dedim. bugün kalp atışlarımızı gördük. yaa çoook tatlıydı ben bugün anne olduğumu daha iyi hissettim aşık oldum resmen ben yaaaa bu nasıl bi duygu nasıl bi lütuf sonsuz şükürler olsun Rabbimee
Tecrübeli anneler cuma günü kontrolün var bebeğim 11+6 olacak ikili test için cagirdi doktorun izine cikiyormus acaba cinsiyet sorsam fikir belirtir mi ki doktor yoksa daha erken mi
Tecrübeli anneler cuma günü kontrolün var bebeğim 11+6 olacak ikili test için cagirdi doktorun izine cikiyormus acaba cinsiyet sorsam fikir belirtir mi ki doktor yoksa daha erken mi
Aynen öle canım bnm iki bebeğim karnımda öldü bak üçüncüye hamileym rabbim bana yazdıysa geleck ama yszmadıysa buda sınav diicez rabbimzde. Dua ile isticez birbirimizi dualardan eksik tutmayalım cnm bu arada dilim dilim ananas ye bebegi tutunmasını sağlıomus...
Bende 10 gündür var baş ağrısı,parol içtim bi kaç defa ama o kadar hafifki fayda etmedi..dayanamadım artık aktara gittim migren taşı verdi bana mentollü bişi,onu sürdüm rahatladım azcık :/
Evet canım kız dediler bana .. Dr umda kız gibi davranıyor.. Çin takvimi koz diyor... Bıgun biri yollamış topiğe kalp atışına göre hesaplananda koz diyor.. Bir oğlum var ... Oğlumda çok koz kardeş istiyor.. Sağlıkla gelsinler..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi