2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Rahatım çok şükür canım da doktor bir ay sonra kontrol deyince önceleri sık gidiyorduk ya hani şimdi uzun geldi, acaba nasıl, büyüdü mü, gibi bir çok şey geçiyor aklımdan.

Demekki bebeklerimiz gayet sağlıklı banada 1 ay snr gel dedi bende merak ediyorum ama sağlıklı olduğunu biliyorum ben Rabbime bırakıyorum en hayırlısını o bilir kalbimizi ferah tutarsak bebeklerimiz rahat olur :)) merak etme diyemem elimizde değil o ☺ tatlı heyecanlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rahatım çok şükür canım da doktor bir ay sonra kontrol deyince önceleri sık gidiyorduk ya hani şimdi uzun geldi, acaba nasıl, büyüdü mü, gibi bir çok şey geçiyor aklımdan.

Aynı tedirginlik bende de var, 1 ay çok uzun bir zaman, sürekli kalbi atıyor mu diye düşünmeden edemiyorum neyse 1 haftası geçti kaldı 3 hafta...

Çok teşekkür ederim haklısınız Rabbim herşeyi kararlaştırmış inşallah hayırlısı olur 😊

Âmin canım hepimizin hakkında hayırlısı

Aynı tedirginlik bende de var, 1 ay çok uzun bir zaman, sürekli kalbi atıyor mu diye düşünmeden edemiyorum neyse 1 haftası geçti kaldı 3 hafta...

Ben 6+5 de gitmiştim en son bugün iki hafta oldu. Iki hafta sonra gideceğim inş kontrole. Sen nasılsın? Belirti vs biri var mı? Benimki tüp bebek.

Ben 6+5 de gitmiştim en son bugün iki hafta oldu. Iki hafta sonra gideceğim inş kontrole. Sen nasılsın? Belirti vs biri var mı? Benimki tüp bebek.

Bulantım nadiren oluyor, göğüs ağrılarım da çok azaldı, arada adet sancısı gibi hafif bir ağrı, bu kadar. Ben de geçen hafta bugün gitmiştim kontrole.

belkide ama benim hamile olan tüm arkadaslarımdan aile hekimi kan tahlili istedi, 4-5 sayfalık tahlilleri yaptırdın mı peki

kızlar sayfalar çok ilerlemiş okuycam geçmişe dönük ama önce müjdemi vereyim dedim. bugün kalp atışlarımızı gördük. yaa çoook tatlıydı ben bugün anne olduğumu daha iyi hissettim aşık oldum resmen ben yaaaa bu nasıl bi duygu nasıl bi lütuf sonsuz şükürler olsun Rabbimee

Haydi gözün aydın, hep böyle güzel haberler duyalım inşallah...

Tecrübeli anneler cuma günü kontrolün var bebeğim 11+6 olacak ikili test için cagirdi doktorun izine cikiyormus acaba cinsiyet sorsam fikir belirtir mi ki doktor yoksa daha erken mi

Hayırlı olsun Ben de ilk randevumu cumartesiye aldım. Çok heyecanlıyım.

Tecrübeli anneler cuma günü kontrolün var bebeğim 11+6 olacak ikili test için cagirdi doktorun izine cikiyormus acaba cinsiyet sorsam fikir belirtir mi ki doktor yoksa daha erken mi

Cok iyi doktorsa söyler cnm yada benzetiyorum der bende cumartesi doktora gidicem bakalim nasip

Kızlarnub teorisi diye nir sayfa var face te ultrason görüntünüzü yplluyordunuz .. Cinsiyeti söylüyorlar..

Kızlarnub teorisi diye nir sayfa var face te ultrason görüntünüzü yplluyordunuz .. Cinsiyeti söylüyorlar..

Ciddi misin kizda olsa erkek te olsa hic önemi yok sadece heyecanlaniyorum dur inceleyeyim hemen sen yolla din mi

Aynen öle canım bnm iki bebeğim karnımda öldü bak üçüncüye hamileym rabbim bana yazdıysa geleck ama yszmadıysa buda sınav diicez rabbimzde. Dua ile isticez birbirimizi dualardan eksik tutmayalım cnm bu arada dilim dilim ananas ye bebegi tutunmasını sağlıomus...

Ciddi misin kizda olsa erkek te olsa hic önemi yok sadece heyecanlaniyorum dur inceleyeyim hemen sen yolla din mi

Evet canım kız dediler bana .. Dr umda kız gibi davranıyor.. Çin takvimi koz diyor... Bıgun biri yollamış topiğe kalp atışına göre hesaplananda koz diyor.. Bir oğlum var ... Oğlumda çok koz kardeş istiyor.. Sağlıkla gelsinler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…