evet haklısın kaderde ne varsa o ama ilk bebeğimi düşük yaptım ve çok zor oldu o yüzden insan ister istemez endişeleniyor.
kendimi telkin etmeye çalışıyorum pozitif düşünüyorum sürekli ama bi yanda kafamda sorular dönüp duruyo :26: :26:
rabbim ilk bebeginin omrunu buna versin insallah canim uzulme melegin seni cennette bekliyor olucak annesi
Allah kimseye yaşatmasın. inşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olur küçük küçük parmakları pembiş dudakları olur mis kokulu ooohhhhhh
Lili hosgeldin canm aramıza
Endişelenmen gayet normal ama kendıne ve bebişine bu stresli bekleyiş cok zarar verıyo
O yüsden canım benım lütfen sürekli la havle ve kuvvete cek
İçindeki sıkıntını stresını alır
Bebegını rahtlatr sanmaki bi mercimek tanesi kadar anlamaz bılmez duayı inan ona bıle sirayet eder bu duan
Canm inş bol bol dua ve sabır bu iş baska turlu yurumez
ben 1 mayısta 132
2 mayısta da 261 çıkmıştı bi daha da yaptırmadım
cumartesi doktor isterse öyle yapılacak
ama progestan diye bi ilaç alıyorum düşük riskine karşı
haklısın regaip kandilinde öyle çok dua ettim ki öbür günü hamile olduğumu öğrendim cuma günü .çok şükür ettim.
dualar Allahın kelamı her derdimize derman . çok saol bol bol okumaya devam edecem
amin canimmmmAllah kimseye yaşatmasın. inşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olur küçük küçük parmakları pembiş dudakları olur mis kokulu ooohhhhhh
Kız lili kardes
Su profıl resmindeki gibi bebişin olsun inş
Kızlar hem ne kadar sanslıyız bakın ilk ayımız recep ayına denk geldi
Bence bu Rabbimizin bize bir ikramı
Recep ayı Allhın ayı bu ayda ilk hamilelik ayımızz Allhım ne gısel
Daha bir kere verdim sılacım ehehe :) o da düşük çıktı.. Yarın 2. Ye gitcem işte.. Bak gördünmü arkadaş 12 benim 2 nisan.. Arada on gün var ama değerler aynı ..
haklısın regaip kandilinde öyle çok dua ettim ki öbür günü hamile olduğumu öğrendim cuma günü .çok şükür ettim.
dualar Allahın kelamı her derdimize derman . çok saol bol bol okumaya devam edecem
Kızlar böle arada bi basım dönüyo saftım kayıyo resmn
:)))
Abowww bnm bıcırık bn burdayımmm anacım mı diyo :))
amin canimmmm
bende kandil gecesi cok dua ettim iki gun sonra ogrendim hamile oldugumu rabbim herkese gonlundekini nasip etsin insallah 3 ayimiz gecsin cinsiyeti ne merakina duseriz artik
Aboww kac kız kac erkek olcak bakalımmm
ayni seyi bende dusunmustum mervemm ama ramazan ayinda nasil oruc tutucam diye simdiden dusunmeye basladim cok uzun o kadar sure susuz kalmaya dayanabilicekmiyim dayansam bebegim icin zararli olurmu bu korkular var icimde
7 - 8 haftalık usg kağıtlarında cinsiyet tahmini yapıyorlar kızlar
usg kağıdını eline aldığında
bebek kesenin içinde sol taraftaysa erkek sağ taraftaysa kız oluyormuş :)
ben de regaip kandilinde öğrendim hamile olduğumu..
bu gün tam 1 hafta oldu
bebeğim 1 hafta daha büyümüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?