2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
evet haklısın kaderde ne varsa o ama ilk bebeğimi düşük yaptım ve çok zor oldu o yüzden insan ister istemez endişeleniyor.
kendimi telkin etmeye çalışıyorum pozitif düşünüyorum sürekli ama bi yanda kafamda sorular dönüp duruyo :26: :26:

Lili hosgeldin canm aramıza
Endişelenmen gayet normal ama kendıne ve bebişine bu stresli bekleyiş cok zarar verıyo
O yüsden canım benım lütfen sürekli la havle ve kuvvete cek
İçindeki sıkıntını stresını alır
Bebegını rahtlatr sanmaki bi mercimek tanesi kadar anlamaz bılmez duayı inan ona bıle sirayet eder bu duan
Canm inş bol bol dua ve sabır bu iş baska turlu yurumez

rabbim ilk bebeginin omrunu buna versin insallah canim uzulme melegin seni cennette bekliyor olucak annesi

Allah kimseye yaşatmasın. inşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olur küçük küçük parmakları pembiş dudakları olur mis kokulu ooohhhhhh :D :16:

Lili hosgeldin canm aramıza
Endişelenmen gayet normal ama kendıne ve bebişine bu stresli bekleyiş cok zarar verıyo
O yüsden canım benım lütfen sürekli la havle ve kuvvete cek
İçindeki sıkıntını stresını alır
Bebegını rahtlatr sanmaki bi mercimek tanesi kadar anlamaz bılmez duayı inan ona bıle sirayet eder bu duan
Canm inş bol bol dua ve sabır bu iş baska turlu yurumez

haklısın regaip kandilinde öyle çok dua ettim ki öbür günü hamile olduğumu öğrendim cuma günü .çok şükür ettim.
dualar Allahın kelamı her derdimize derman . çok saol bol bol okumaya devam edecem

Kızlar hem ne kadar sanslıyız bakın ilk ayımız recep ayına denk geldi
Bence bu Rabbimizin bize bir ikramı
Recep ayı Allhın ayı bu ayda ilk hamilelik ayımızz Allhım ne gısel

ben 1 mayısta 132
2 mayısta da 261 çıkmıştı bi daha da yaptırmadım
cumartesi doktor isterse öyle yapılacak
ama progestan diye bi ilaç alıyorum düşük riskine karşı

ben de içiyorum hatta fitil olarakta kullanıyorum .ilki düşünce buna tedbir olsun dedi doktorum.
teşekkür ederim

haklısın regaip kandilinde öyle çok dua ettim ki öbür günü hamile olduğumu öğrendim cuma günü .çok şükür ettim.
dualar Allahın kelamı her derdimize derman . çok saol bol bol okumaya devam edecem

Kız lili kardes
Su profıl resmindeki gibi bebişin olsun inş

Allah kimseye yaşatmasın. inşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olur küçük küçük parmakları pembiş dudakları olur mis kokulu ooohhhhhh :D :16:
amin canimmmm

bende kandil gecesi cok dua ettim iki gun sonra ogrendim hamile oldugumu rabbim herkese gonlundekini nasip etsin insallah 3 ayimiz gecsin cinsiyeti ne merakina duseriz artik :emir_bebek:

Kızlar böle arada bi basım dönüyo saftım kayıyo resmn
:)))
Abowww bnm bıcırık bn burdayımmm anacım mı diyo :))

Kızlar hem ne kadar sanslıyız bakın ilk ayımız recep ayına denk geldi
Bence bu Rabbimizin bize bir ikramı
Recep ayı Allhın ayı bu ayda ilk hamilelik ayımızz Allhım ne gısel

ayni seyi bende dusunmustum mervemm ama ramazan ayinda nasil oruc tutucam diye simdiden dusunmeye basladim cok uzun o kadar sure susuz kalmaya dayanabilicekmiyim dayansam bebegim icin zararli olurmu bu korkular var icimde

Aboww kac kız kac erkek olcak bakalımmm

Daha bir kere verdim sılacım ehehe :) o da düşük çıktı.. Yarın 2. Ye gitcem işte.. Bak gördünmü arkadaş 12 benim 2 nisan.. Arada on gün var ama değerler aynı ..

canımm neolur değerine takılma
demiştim ya benim sat 17 marttı ama 1 mayısta 177 çıktı :53:
3 mayısta 410 çıkınca doktor normal dedi..geç döllenme olabiliyormuş...
senin bana göre iyi bile :9:

ben de regaip kandilinde öğrendim hamile olduğumu..
bu gün tam 1 hafta oldu :52:
bebeğim 1 hafta daha büyümüş :8:

Kızlar böle arada bi basım dönüyo saftım kayıyo resmn
:)))
Abowww bnm bıcırık bn burdayımmm anacım mı diyo :))

bas donmesi bendede iki haftadir ara ara oluyor canim daha onceki hamileliklerimde hic olmamisti bi bicirik cok erken belli etti kendini cok ve cok cabukte kabullendik esimde bendee oyy yaa rabbim saglikla kucagimiza aldirsinnn

amin canimmmm

bende kandil gecesi cok dua ettim iki gun sonra ogrendim hamile oldugumu rabbim herkese gonlundekini nasip etsin insallah 3 ayimiz gecsin cinsiyeti ne merakina duseriz artik :emir_bebek:

7 - 8 haftalık usg kağıtlarında cinsiyet tahmini yapıyorlar kızlar
usg kağıdını eline aldığında
bebek kesenin içinde sol taraftaysa erkek sağ taraftaysa kız oluyormuş :) :52:

ayni seyi bende dusunmustum mervemm ama ramazan ayinda nasil oruc tutucam diye simdiden dusunmeye basladim cok uzun o kadar sure susuz kalmaya dayanabilicekmiyim dayansam bebegim icin zararli olurmu bu korkular var icimde

Bebegım bn sordum ilk 3 ay oruc su uzun gunlerde rısklı olabılırmıs
3 ayını tam bitirdıkten sonra denersın dedı egrr bı problem olmazsa tutarsın baktın dayanamıyon bı tutarsın bı tıtmassın dedı 1 ay olcana 15 gun oruc borcumuz olur
Doktorumuz danısırız canm

7 - 8 haftalık usg kağıtlarında cinsiyet tahmini yapıyorlar kızlar
usg kağıdını eline aldığında
bebek kesenin içinde sol taraftaysa erkek sağ taraftaysa kız oluyormuş :) :52:

oylemi hemen ogluslarin kagitlarina bakayim bakalim dogrumu

Back
X