evet ben de aralık ayında doğum yapacaklarını gördüm kendi kendime niye ocak ayında doğum yapacaklara topik açılmadı diyordum
26 yaşındayım
son adet tarihim belli deil gibi .. tahmini doğum olarak 12 ocak çıkıyor :) Allah o günleri gösterir inşallah
sizinde kasıklarınızda adet gelecek gibi ağrı giriyor mu ya
Sağol canim :) 7 nisan sat
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim da kasıklarım çok ağrıyor canım bazen hasta oldum sanıp wc bile gidiyorum
tecrübeli bir arkadaşım her ay adet olacağın dönem ağrın olabilir dedi.
içim rahatladı valla sağolun . işte bebeği görene kadar içim rahatlamayacak
Pastorizelerde çok katkı oluyor doğalı en iyisi doktor haklı canım :)
içim rahatladı valla sağolun . işte bebeği görene kadar içim rahatlamayacak
bende daha görmedim canım inş. cumartesi görecez
aldım biraz önce değeri dün akşam üzeri 6 da vermiştim 317,25ti bugün öğlen 12de verdim 476,8 çıktı :) bakalım cumartesi ne çıkcak
evet canim onu bende duymustum her ay adet zamaninda agrin olurmus.
ilk 3 ay cok dikkat edelim kizlar bi arkadasim 3 ayini doldurmasina 1 hafta kala kaybetti bebegini cok uzulmustuk
pastorize iç bence allah korusun hayvanlardan brusella tarzı birçok şey geçiyor. çiğ olarak süt yumurta salam sosis sucuk yeme .
benim de göğüslerimin köklerinde var sadece ama milletin hep ucu acıyor ondan merak ettim .
Pastorizelerde çok katkı oluyor doğalı en iyisi doktor haklı canım :)
Son adet tarihin kaçtı ? Benim sat 2 nisan..dün yaptırdım kan testi 319 çıktı.. Yarın bidaha gitcem..
canim oncelikle rabbim o bebegi sana nasip ettiyse hicbisey engel olamaz bebegini kucagina almaya nasipte yoksada ne yapsan nafile o yuzden bosuna stres yapma sakin gecirmeye calis gunlerini inan bana sen ne kadar rahat ve sakin olursan bebeginde o kadar rahat buyur icinde
en tehlikeli dönem..şu 12 hafta tamamlarız allah ın izniyle hepimiz.....
Canm bnm 6 haftalık olmuş hala arada öle agrılarım oluyoevet ben de aralık ayında doğum yapacaklarını gördüm kendi kendime niye ocak ayında doğum yapacaklara topik açılmadı diyordum
26 yaşındayım
son adet tarihim belli deil gibi .. tahmini doğum olarak 12 ocak çıkıyor :) Allah o günleri gösterir inşallah
sizinde kasıklarınızda adet gelecek gibi ağrı giriyor mu ya
Doru sölemiş canm bnm aynen öle gercektenbenim da kasıklarım çok ağrıyor canım bazen hasta oldum sanıp wc bile gidiyorum
Bn kvdemler haywancılık yapıyolarbence pastörize içene kadar dogalı en güzeli...eskiden kutu süt için derlerdi şimdi de doğal güvendiniz yerden aldınız açık sütleri için diyorlar
rabbim ilk bebeginin omrunu buna versin insallah canim uzulme melegin seni cennette bekliyor olucak annesievet haklısın kaderde ne varsa o ama ilk bebeğimi düşük yaptım ve çok zor oldu o yüzden insan ister istemez endişeleniyor.
kendimi telkin etmeye çalışıyorum pozitif düşünüyorum sürekli ama bi yanda kafamda sorular dönüp duruyo :26: :26:
11 nisan canim onun son adet tarihi ..
esra sen hala kan tahlilindemisin kan vere vere kan kalmadi kisss
en son ne zaman kan tahlili yaptırdın ve değerin kaç çıktı çok merak ediyorum :26:
Daha bir kere verdim sılacım ehehe :) o da düşük çıktı.. Yarın 2. Ye gitcem işte.. Bak gördünmü arkadaş 12 benim 2 nisan.. Arada on gün var ama değerler aynı ..
kac yasinda oldugunu ve sat tarihini yazarmisin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?