2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
yaniii pastorize olmayan süt de içilmemeli mi?
İkilemde kaldım ben

çiğ sütten yapılan hiçbir şey yenmemeli,,,
mümkünse günlük süt iç, ama açık süt alıyorsan da iyice kaynat,,,,
açık süt içmemeye çalış çünkü hiçbir zaman yeteri kadar temiz olamıyor tabii doktoruna da danış,,,

bi deee doktora gittikçe doktorun söylediklerini-tembihlerini paylaşalım kızlar..
özellikle ilk hamişliği olan arkadşlar olarak bilgisiz ve şaşkınız

e o zaman gecikme var demekki simdi bende cok merak ettim kan sonucunu haberi alir almaz yaz bize

Tamam canım yarın öğlen çıkacak zaten hemen yazarım inşaallah. bu arada iki ayrı idrar testi yaptım ikisinde de çıktı :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim ki de erkek çıktı
hayırlı evlat olsun da önemli değil

bir oğlum var allahım uzun ömür versin..... bir tane daha olsa hayır demem, ama Allah bilir sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsun da kız yada erkek farketmez.

..oğlum çok güzel bir bebekti kız gibi güzeldi gerçi hala öylede... kim görse bunun arkası kız derdi hayırlısı artık :)))

kaç gündür net kotam yoktu,bundan sonra rahat rahat sizinleyim inşallah.ooo sayfalar da epey ilerlemiş.ben 2 gün önce keseyi görmüştüm bugünde gittim doktora kese gayet güzel gelişiyormuş20 mayısta kalp atışlarını duyacağım bebeğimin inşallah.

şimdi geçmişi okuyayım çok şey kaçırdım:)

kalbini bozma canım sen bulduğunu iç , iç ki bebiş sağlıklı olsun

ya en iyisi canım yaa önceden mesela annelerimiz eminim pastorize içmemiştir ama sağlıklıyız çok şükür..
ya da herkes nrmal süt bulamaz pastorize içer..
çok takılıyoruz galiba hakılsın:44:

Mesela dereotun da süt den daha çok kalsuyum vardır arkadaşlar... benim gibi süt içemeyenlere duyrulur

sütü zorla içiyorum ama dereotu da iyi fikir..
maydonoz yememek gerekmişa am demek dereotu faydalı..severim tüm yeşillikleriii

hoşgeldin canım..
hayırlı olsun keseyi görmüşsün...ya benim fikrim yok da burda arkadaşlar konuşuyor kesenin içinde nokta var mı
ay ne garip sorular soruyor insan bilmeyince

ya kızlar son bir hafta çok yorgundum sürekli uyuyordum ama bugün kendimi çok iyi hissediyorum 5. haftanın başındayım anormallik varda hcg düştüğü için mi böyle yoksa normal midir ? bugün kendimi iyi hissedip yarın tekrar mı belirtileri yaşarım ?

Tamam canim yarin eklerim suan cepten giriyorum hoşgeldin aramiza bebeğin hayırlı olsun

Tamam dusjeli senimi kircaz ikisini bir cekelim canım yeterki iciniz rahat olsun

sağol canımm.kese daha 5 mm ama nokta yok sanırım bilmem zaten ufacık bişey:)nokta mı olması gerekirmiş?

Benim de daha önceleri yani öğrenmeden önce falan çok uykum geliyordu ama dediğin gibi şimdi en azından gündüzleri daha iyiyim..
bütün akşam yatıyorum 9 gibi de uyuyorum belki ondandır.
ben de hcg düşçek diye ödüm kopuyor ..gelmedi ki şu cumartesi

sağol canımm.kese daha 5 mm ama nokta yok sanırım bilmem zaten ufacık bişey:)nokta mı olması gerekirmiş?

bilmiyorum ki canım..bazı arkadaşlar öyle dedi sanki..
ben kese nedir yeni öğrenicem ilk benim

doktor herşeyin norml olduğunu söyledi ama noktadan bahsetmedi.

ayy bende kocaman bişey sanıyorum keseyi,mercimek kadar bişeybenimde ilk gebeliğim:)

Hosgeldin canm
Sat bdt yasını SILA_M a özel at bebiş listeye gir

Kız bnde 15 gün sonra kalp atısı in gidicem :))
Aynıyız senle heralde

Hosgeldin canm
Sat bdt yasını SILA_M a özel at bebiş listeye gir

Kız bnde 15 gün sonra kalp atısı in gidicem :))
Aynıyız senle heralde

hoşbulduk fıstık:)

attım sılaya msj.

senin ki daha önce sanırım benim bat 6 nisan doğum tarihi 11 ocak.senin nasıl?

Kızlar tefriciye okuyunlar gün sonunda bu listeye nickiyle kac adet okudugunu yazsın
En son listeyi dus jeline özel msjla atarız
O topluyo cunkü

Salavatı tefriciye listesi
Mrv5534:100 salavatı tefriciye

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…