2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Daha bir kere verdim sılacım ehehe :) o da düşük çıktı.. Yarın 2. Ye gitcem işte.. Bak gördünmü arkadaş 12 benim 2 nisan.. Arada on gün var ama değerler aynı ..

canım bide dün vermişsen ve yarın tekrar verceksen aynı hastane aynı saatte ver. doktor 48 saatlik artışı görmek istiyo.. benimki mutlaka 48 saat sonra aynı hastaneye aynı saatte ver dedi

Hobaaa teyy teyy
bas donmesi bendede iki haftadir ara ara oluyor canim daha onceki hamileliklerimde hic olmamisti bi bicirik cok erken belli etti kendini cok ve cok cabukte kabullendik esimde bendee oyy yaa rabbim saglikla kucagimiza aldirsinnn
Amin dünürümm kızz walla eşimde bugun magazan foto cekmiş zıbnlar falan canım ne zamn bunlardan alcaz dıye yazmıs watsptan
7 - 8 haftalık usg kağıtlarında cinsiyet tahmini yapıyorlar kızlar
usg kağıdını eline aldığında
bebek kesenin içinde sol taraftaysa erkek sağ taraftaysa kız oluyormuş :)
Şimdi usg kagıdını aldım karsıdan bakınca mı sag sol olcak kız tam yaparkn annem gördü bana gülüyo
Şimdi elime aldım karsıdan baktım bnm sagım mı usgmın sagımı
Ayy delirdim
insallah herkesin gonlundeki olur bana kiz sana erkek merve dunurum benim

Gel dünürr gell

ben de regaip kandilinin ertesi günü öğrendim :) ben de çok dua etmiştim hayırlı ve sağlıklı bi evlat için rabbim kabul etmiştir inşallah

canım bide dün vermişsen ve yarın tekrar verceksen aynı hastane aynı saatte ver. doktor 48 saatlik artışı görmek istiyo.. benimki mutlaka 48 saat sonra aynı hastaneye aynı saatte ver dedi

Canım aynı saatte gidicem ama başka hastaneye,bu gittiğimden memnun kalmadım çünkü.. Moralimi bozdular,4000 olması gerekiyomuş değeri,düşük olur vs saçmaladılar.. Geç döllenme falan hiç bahsetmediler.. Gıcık oldum oraya,dahada gitmem :)

valla ben bu sitede gördüm bu konuyu ve hemen hemen herkesinki öyle çıkmıştı. kağıdı eline alınca senin sağın.
yani kağıdı eline alıp bak arkasını falan çevirmeyeceksin.
o gün arkadaşın usg kağıdına baktım onun oğlu olacak onunki de bebek kesenin içinde sol tarafta

ben doktora gitmiyorum direk hastanenin laboratuvarına giriş yaptırıyorum kanı veriyorum daha sonra telefonla arayıp öğreniyorum. sonuçları da kendi doktorumla değerlendiricem güvendiğin tek bi doktor en güzeli yoksa insanın canını sıkıyolar. yapabiliyosan sen de laboratuvara ver başka kimseyle muhatap olma

7 - 8 haftalık usg kağıtlarında cinsiyet tahmini yapıyorlar kızlar
usg kağıdını eline aldığında
bebek kesenin içinde sol taraftaysa erkek sağ taraftaysa kız oluyormuş :)

tam aa ne güzel erken öğrenicez dicektim ki Sıla çürüttü teoriyi
neyse çin takvimine devam
kızlar kan sonucum geldi değerim 213 batım yarın buarada
hayırlı olsun canım değerin çok güzel çıkmış

birde çiğ yumurta yada az pişmiş yumurta kesinlikle yenmemeli, bunu burada ki doktorlar söylemiyor ama yurtdışında ki bütün siteler yazıyor,,,
birde pastörize olmamış sütten peynir yenmemeli,,,
birde derin deniz balıkları ve kabuklu deniz ürünleri yenmemeli,,,
mayonez de buna dahil içinde çiğ yumurta olabilir....
kafein de sınırlama olması gerekiyor...

maydonoz nane tere nar karaciğer de abartılı şekilde yenmemeliymiş bugün telefonda doktorum söyledi. ilk kontrolümde ayrıntılı konuşurum yazarım kızlar

ay ben çin takvimini tamamen unutmuşum siz yazınca fark ettim

çin takvimine göre benim erkek çıkıyo bakalım tutcak mı gerçi evlenmeden önceden beri benim hissim de ilk çocuğumun erkek olacağından yana :) tutturabilcek miyim ben de acaba

yaniii pastorize olmayan süt de içilmemeli mi?
İkilemde kaldım ben

çin takvimine göre benim erkek çıkıyo bakalım tutcak mı gerçi evlenmeden önceden beri benim hissim de ilk çocuğumun erkek olacağından yana :) tutturabilcek miyim ben de acaba

Benim ki de erkek çıktı
hayırlı evlat olsun da önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…