• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar günaydın
Aklıma dün takılan birşeyi sizle paylaşmak istiyorum
Dün bir arkadasima gittim ve konu açıldı ultrason goruntusunu gosterdim.
Ben 1 kez gittim doktora 6 haftalikti
O ultrasonda kesenin içinde iki tane beyazlik farkettik
Doktor birini ölçtü gostersin ikincisini hiç farketmedi
Ikinci beyazlık ne olabilir ?

Iki olabilir canım kalp atışında belli olur 😊

Allah de ötesini bırak...

Canım ben dün 2 ve 4 saat arayla 3 tane içmek zorunda kaldim. Çok siddetliydi
Bu taş nasıl birşey doktor mu yazıyor alayım evde dursun çok şiddetli yaşıyorum basagrilari

Doktor falan yazmadı, zaten bitkisel bişey. İçinde okaliptus yağı,mentol vs var.. Migren taşı dersen anlarlar

Kızlar omega 3 hapı içen var mı? Ilk 3 ay bitince mi verecek Dr acaba?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy arkadaşlar daha 11 haftalık hamileyim ama doğum hikayeleri anlattılar bugün dinlememek istediğimi söyledim ama ısrarla anlattılar sezeryan doğumu diyorum bak tüm sıkıntılarınız geçmiş çocuklarınız ne güzel yanınızda hala doğum sürecini anlatıyorlar Rabbim yardım ediyordur ya tecrübeli anneler değil mi?

Canım bendede oluyor ama normal diye düşünüyorum eşimde denedim ondada atıyor öle yoksa oda mı hamile 😀😀 öyle atması çok hoşuma gidiyor hızlı atıyor bir de 😊

yuhh canım dr keyfine göre hareket etmiş,keşke şikayet etseydin

canım çok sık içmek iyi olmaz sen bilirsin

canım yorgunluktan olur

canım rahat ol tabi belirti olurdru

yok canım korkma sakın birden yüklendiğin için olmuştur hep yatıyordun, yorgunluktan o geçer, birde bu haftalarda olur öyle ağrı

maşallah bebişe:nazar::nazar:

canım bazı doktorlar söylüyor bazıları emin olmadan söylemiyor

ooo ne yaptın sen canım senin dikkat etmen lazım çok yüklenmişsin kendine, bende yapıyorum ama bir gün yapıp üç gün yatıyorum:1:

bende oluyor canım:) hatta kumanda karnımın üstünde olunca o oynuyor:) damarlar seğiriyor bebişimiz besleniyor

hadi hayırlısı canım:)

ayy bu doktorlar acayip canım sakın sağlık ocağın da ki doktorun ebenin söylediklerine çok takılma en iyisini kendi doktorun bilir, sen zaten iğne olmuşsun benim bildiğim doğumdan sonra olunuyor zaten

günaydın

sana da canım amin

benimki artıyor:52: dün sabah sevinmiştim öğlen bir başladı doktora gidene kadar

çok güzel canım maşaallah

aynen arkadaşalra yorulunca yada kusunca falan çok daha hızlı atıyor hatta üzülüyorum bebişi yoruyorum diye:31:

benim de bulantılarım azalıyorrr :52:
ama iştahsızlık ve bazı besinlerden tüksintim devam ediyor...

süper bence :52:

canım inanamazsın ben de çok fazla hapşırıyorum...
hamilelikten mi diye düşündüm ama alaka kuramadım....
ama nezle-grip olsam bukadar olur..bazen bebişin olduğu yer acıyor korkuyorum :50:

Canım hapşırığın yan etkisi olmuyor bebeğe bana transfer edildiğinde embriyolarım grip oldum 3 gün boyunca hapşırdım ama öle böyle değil korktum tutunmayacak düşecekler diye doktorumda hiç bişey olmaz demişti için rahat olsun Allaha güven tamamdır bil 😊

aynen bende bebişle ilişki kuramadım ama tuhaflandım işte öyle kendi kendime :2::2::2::2::2:

ayy arkadaşlar daha 11 haftalık hamileyim ama doğum hikayeleri anlattılar bugün dinlememek istediğimi söyledim ama ısrarla anlattılar sezeryan doğumu diyorum bak tüm sıkıntılarınız geçmiş çocuklarınız ne güzel yanınızda hala doğum sürecini anlatıyorlar Rabbim yardım ediyordur ya tecrübeli anneler değil mi?

Erkeklerin askerlik anıları, kadınların doğum anıları bitmez:31: Bana da anlatanlar oluyor ama herkes farklı şeyler yaşayacak, bunu düşünerek cesaretimi kırmamaya çalışıyorum.

Kızlar günaydın

Tatlim ikinci beyazlik yolk sac olabilir diğer adi yolk kesesi 10. Haftaya kadar bebegin beslenmesinde sorumlu yapi netten inceleyebilir sin

Tatlim ikinci beyazlik yolk sac olabilir diğer adi yolk kesesi 10. Haftaya kadar bebegin beslenmesinde sorumlu yapi netten inceleyebilir sin

biri bebek ufak ulan yuvarlak olan ise yolk saç canım sonra yolk sac kayboluyor bebiş kocaman oluyor.:16:

doğum anıları dıyorsunuz da kızlar ben çatır çatır doğurmak istiyorum hiç korkum yok ya.. Cocuguma seni normal dogurdum demek istiyorum:16:.
Baş ağrısı mide agrısını sebepsiz çekiyoruz evladıma kavuşmak için ne çekersem az.. Birde normal doğumda acıyla süt kanalları patlarmış,süt çabuk inermiş.Biran önce emzirmek istiyorumm:16:

Kızlar günaydın

Yolk deniyor adına yanlış hatırlamıyorsam beslenme kesesi, ilerleyen haftalarda kayboluyor

doğum anıları dıyorsunuz da kızlar ben çatır çatır doğurmak istiyorum hiç korkum yok ya.. Cocuguma seni normal dogurdum demek istiyorum:16:.
Baş ağrısı mide agrısını sebepsiz çekiyoruz evladıma kavuşmak için ne çekersem az.. Birde normal doğumda acıyla süt kanalları patlarmış,süt çabuk inermiş.Biran önce emzirmek istiyorumm:16:

senin yazdıkların bana çok iyi geliyor :16: bi kendime geliyorum olumsuz düşünmüyorum hiç :16: :38::38:

Canim bende iki kez sezeryan doğum yaptım ilki tam narkozla ikincisi spinal anestezi ile oldu ikincisinde cok rahattim dogumdan sonra da fazla agrim olmadı zaten ağrı kesici veriyorlar agrini hissetmiyorsun.tabiki doğum kolay değil ama korkulacak bir yanida yok sonucta canından can çıkıyor olsun o kadarcikta :)

merhaba beni listeden cıkarabılır mısınız. benım olan haftadan kucuk gorunuyor ondan dolayı ocakta doğmayacak sanırım. şubat annelerine gecıyorum.

Tamam canim hayırlı dogumlar şimdiden :)

Vayy maşallah hic doğum yapmamis biri olarak supersin canım :)
Sezeryandan sonrada hemen geliyor sütun bebegi ne kadar çabuk emzirirsen o kadar cabuk iner sut.birde dogumdan sonra ilk cikan sut degil su gibi acik renkte bir sivi o sıvıyı mutlaka bebeginiz emmeli hemsirem bu sivi cok onemli bebek için demişti ..

senin yazdıkların bana çok iyi geliyor :16: bi kendime geliyorum olumsuz düşünmüyorum hiç :16: :38::38:

canım benım annem beni sezeryanla doğurmuş yanında kimsesi yokmuş acıdan,dikişten benımle ilgilenememiş sütü tam inmediğinden sadece 1 ay emzirebilmiş o da mama ile karışık.. Tıbben mecburmuş annem. Ama ben o acıyı çekmek için can atıyorum. Her yolu denicem. Hatta doktora sorucam sancıyı da son raddeye kadar evde eşim ve annemle geçirmek istiyorum.Eşimde destek bana. .İnsallah Rabbım istediklerimi yaşamak nasip eder..:nazar::16:

canım benım annem beni sezeryanla doğurmuş yanında kimsesi yokmuş acıdan,dikişten benımle ilgilenememiş sütü tam inmediğinden sadece 1 ay emzirebilmiş o da mama ile karışık.. Tıbben mecburmuş annem. Ama ben o acıyı çekmek için can atıyorum. Her yolu denicem. Hatta doktora sorucam sancıyı da son raddeye kadar evde eşim ve annemle geçirmek istiyorum.Eşimde destek bana. .İnsallah Rabbım istediklerimi yaşamak nasip eder..:nazar::16:

duygularıma tercüman olmuşssun annem beni de kardeşimi de normal doğurmuş ama sıkıntılıymış o bile doğurduysa diyorum bende doğurabilirim bende normal olsun diye herşeyi yapcam 42yi beklemeyi düşünüyorum sancılarım gelsin diye gerisi nasip bakalım

Vayy maşallah hic doğum yapmamis biri olarak supersin canım :)
Sezeryandan sonrada hemen geliyor sütun bebegi ne kadar çabuk emzirirsen o kadar cabuk iner sut.birde dogumdan sonra ilk cikan sut degil su gibi acik renkte bir sivi o sıvıyı mutlaka bebeginiz emmeli hemsirem bu sivi cok onemli bebek için demişti ..

valla canım sen çok sanslıymıssın ne guzel. Annemın sütü gelmemiş tabi genel anestezi ile olmuş annem 30 yıl önce..En büyük destekçinim başta o zaten. Rabbim nasip etsin de kuzumu ilk benım kollarıma versinler:16::16:

Kızlar bebeginin cinsiyeti belli olan olursa bana özelden bildirsin lütfen tablomuz yavaş yavas kiz erkek bebislerle dolacak inşallah :)

Son düzenleme:
Back
X