2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bendeeeeee kız istiyorum yaaa bi mucize olsun doktor kız desin :))
ama doktorum erkek gibi dedi çok erken birşey demek için dedi. hayırlısı bakalım

İnşallah canım Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin de :)) tahminleri tutuyor doktorların genelde.. Ama hiç belli olmaz :))

Rabbim gönlüme göre versin canım ben de hep en baştan mavi düşündüm nedense :) evet doktoru sıkıştırdık söylemek zorunda kaldı eşim kız istiyordu ben erkek.. Bir de bebek kesenin sağında diye kendimi erkeğe de inanırdırmıştım o da var :))

Bakarsın erkek Fatma gibi olur ya da abilik yapar kuzenleri :)) allahım gönlüne gönlümüzde göre verir inşallah :))

Kızlar hemen kahvaltı yapayım ben hazır bulantının sesi çıkmıyorken gerçi yedikten sonra başlıyor, cinsiyet tahmininde bulunsak birbirimize, benim ne olur hadi tahminleri alalım

cnm bi oğlun varmış bi tanecikte kızın olsa güzel olur ama içimden erkek geçti senin bende alayım tahmin

şaka gibi :) bebeğin var mıydı? kısment canım.. umarım bebekler ve sen sağlıklı mutlu atlatırsınız bu süreci ...hakkında hayırlısı olsun..

hmmm anladım...durum biraz daha karışıkmış...ne diyim o da senin sınavın ozaman...hatta en zor şey karşındakini değiştirmek...oyüzden ona zaman kaybetme...kabul et...kendini değiştir...yinede üzülme cnm...:))))) hamilesin hayat güzel...bebeğin sağlıklı ıns...bak bi oğlun da varmış

günaydın kızlar bende işe yarayan bir kaç tavsiye vereceğim
ilk olarak sabah ki bulantıda boş midenin suyunu çıkarın ona dokunmayın
kahvaltıdan sonra mide bulandıkça su için ben öyle yaptım bi süre sonra bulantılar kesiliyor (ama kesildikten sonra suya devam)
öğlen yemekten sonra mutlaka bir tane soda için (sodadan nefret ederim ama yinede zorla içiyorum)
akşam yemeğinden sonra giyin eşofmanları yürüyüş yapın (eşimle 2 gündür parkta yürüyoruz sonra bi bankta oturup sohbet ediyoruz eve döndüğümde hem şişliğim azalıyor hem rahat uyuyorum)
akşam saat sekiz buçuktan sonra ağzınıza lokma koymayın (ben o saatten sonra yediğim bir avuç leblebiyi bile çıkarıyorum)
bunları yaptım ve mide bulantılarım epey azaldı. yapmadığım gün enkaz gibi oluyorum umarım sizde de işe yarar

günaydın kızlar
doktorunuz size ayakta kalma süresi olarak ne dedi bugün gordiona gidip alışveriş yapacağım da bana kimse şu kadar ayakta kalma veya şu kadar yürüme filan dememişti
bir de kızlar ben hakiki sucuk filan yiyorum iyi pişirin bir sorun olmaz her şeyden az az yenilebilir maydonoz bamya bile

Bnm ilk cocugumda yasadıgım şeylerin aynısını yasamısson.. Kızın dogunca içim nedn buruldu diye vicdan azabı cekıceksın...

Biliyorum biz Dr çok kız kardeşim ve iyi ki varlar sadece kendimi rlere hazırlamıştım nedense :)) gerçi ben kız anlaşırım o belli ama Rabbim erkekten de kızdan da mahrum etmesin inş iki lezzeti de tadalım..

Sağol canım biraz rahatlamak için yazdım kimseye söylemiyorum bir tek kk, herkes mutlu mesut sanıyor beni...

Eflalim benim güzel annem... Erkeklerin çoğu böyle malesef.. Bizim de ilk bebeğimiz ama eşimden yana tık yok evet Allah razı olsun bebeğe hevesli beni sever vs ama doktor sıkıntı stres yasak der o göyaaa şaka maksatlı düşünmeden beni deli eder ya da hamileliğim o kadar ağır geçerken beni hastanede bırakır hastanede tek başıma kalırım kendisi işe gider.. Ki gitmese de olur işin sahibi.. Ama işi her şeyden önce gelir.. Evde hiçbir şey yapmaz yapmayı bırak dağıtır hasta Halimle bir kere çorba istedim gel dışarıda ısmarlayayım dedi:))) şakacı şeyy:) bu Halimle istiyor diye taşındım... Doktor randevuları sabah 8 de alır 7 trafik saati yola çıkarız işe gidecek diye ben rezil olurum aç bi ilaç istifra ede ede giderim.. Yeni bebekli ablam eniştem annem bende kalıyor eşim akşam geliyor tv izliyor yatıyor:))

Bunları şikayet amaçlı anlatmıyorum sadece erkeklerin hepsi böyle ve şimdi bunları kafanı takıp da kendi hamileliğini kendine zehir etme boşşşveeer bebek olursa düzelir yok düzelmezse kendi bilir... Kendimizden başka kimseyi değştiremiyoruz malesef :)))

Bir de ne düğünde takılacaklar ne oturacağım eve karıştım aşkımdan gözüm bir şeyi görmüyordu yıkım çıkmaz yapı itibariyle mrs çok baskın tip eşini basıyor ondan kız olacak demişler peeh :)) dışarıdan hiçbir şey göründüğü gibi değil sen dua et eşine takılma bebeğine sarıp lütfen :)

slm kızlaar kusmaktan şikayet etmeyin kusamamak berbat birşey akşama kadar sarhoş gibi yatıyorum , ayrıca afedersiniz büyük wc geliyor ama yapamıyorum resmen işkence, temmuz 2 de kontrolüm var iki haftadır bebekle alakalı hiçbir bilgim yok umarım iyidir. bu arada şaka maka üç ayı geride bıraktık aferin bize

kızlar dün kontrolümüz vardı.bebeğim 8 haftalık babası ile bizi görünce o kalbi fırlicaktı nerdeyse.çok güzeldi ya sesi görüntüsü.5 tüp kan verdim ve idrar tahlil 10 gün sonra tekrar gideceğiz.harika bir duygu.çok mutluyum ya

kendime okadar kızıyorumki artık hasta olucam karnım indi lekem devam ediyor sağa sola dönerken ağrım vardı yok kusma tiksinme zağten hiç olmadı neyim var yarabbi kafayı oynatıcam

aynı ben alttan gitmiyo üstten çıkmıyo valla

kesinlikle katiliyorum aynisi bendede vardi buaralar az yani bulaniyo gibi bulanmiyo gib i midede bir agri sislik rahat bir uyku yok gece gunduz full uyku halsizlik kizimda böle degildim ama 5 yas yaslandidm belki ondandir

kendime okadar kızıyorumki artık hasta olucam karnım indi lekem devam ediyor sağa sola dönerken ağrım vardı yok kusma tiksinme zağten hiç olmadı neyim var yarabbi kafayı oynatıcam

Cnm regl olmaya devam etseydin bu tarihlerdemi olcktin ? Benim öyle oldu da. Bide yokmu yakinlarda gidebilecegin bi hastane flan. Git bi görde için rahatlasin. Cok stres oluyosun yokssa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

regl zamanım değil cnm ama yarın sabah kontrolüm var zağten allah büyük yarın belli olur ne olacağı

kimseye doktoru şu kadar yürüyün veya şu kadar ayakta kalın demedi sanırım neyse kendin araştırayım biraz buradan da iş çıkmadı

Canım erkeklerin geneli öyle yok aman abartıyorsun yok efendim doldu artık yeter gibi gibi ama canım sende de biraz inatçılık var gibi gibi 😜 gene eşinle gidi ver oda bilsin sorumluluğunu sonuçta bebek ikinizin yeri geldi nazını çekecek yeri geldi sen onun kini çekeceksin ama biz kadınlar bu dönemde daha da nazlanmak istiyoruz bazen bizi anlamıyor lar maalesef ???

Allah de ötesini bırak...

canım emin ol çoğumuzun eşi aynı durumda, mesela benimkinin abisi ameliyat olcak önemsiz birsey on kardeş olmalarına rağmen benimki gidip refakatçilik etcek başka şehirde bir de, üstelik anasını da bana bıraktı kadın türkçe bilmiyor benim ailem uzakta zaten kendime hayrım yok bir de o çıktı, yani beterin beteri var haline şükret,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…