bağımlılık yaptı bende.
bende tam gaz devam
bendeeeeee kız istiyorum yaaa bi mucize olsun doktor kız desin :))
ama doktorum erkek gibi dedi çok erken birşey demek için dedi. hayırlısı bakalım
cinsiyetler ne güzel erkenden gelmeye başladı. canım hayırlı olsun. inş bende 12. haftamda gidicem bana da kız desinn yaaaama tabi insan hep korkuyo inş sağlıklı olsun önceliğimiz o ama kız denilince içim eriyor valla
aaa bak benım doktor söylemem dedi bana vay kerata 1 hafta sonra gidince ümüğüne çökerim artık.
Ailede herkes kız istiyor. Erkek bollugundan sanırım.
sivri zeka ben eşime 'o kadar erkeğin arasında kızımız olursa hali nasıl olur hic düşünüyor musun' dedim.
Adam şimdi tutturdu erkek olsun kızım olursa kimselere huzur vermem demeye.
Ahh bu babalar.. Benım babam da öyleydi. Beni karadeniz gezisine gönderip ilk otobüsle arkamdan gelen babam
Kızlar hemen kahvaltı yapayım ben hazır bulantının sesi çıkmıyorkengerçi yedikten sonra başlıyor, cinsiyet tahmininde bulunsak birbirimize, benim ne olur hadi tahminleri alalım
slm kızlar ben ilk defa yazıyorum kulüpte ; benim sat 8 nisan 5+3 de gittim iki kese gördük, 6+3 de gittim küçük kese boş vücut atacak fakat diğer kesede kalp atışı var dı.. neyse bi baktık büyük kesenin diğer tarafında bir kalp atışı daha aaaaa ikizinanamadık tabii neyse riskleri falan konuşuldu dr la haftaya gel bakalım dedi.biz tabii ikiz fikrine zor alıştık tuhaf geldi ,tekrar haftaya gittik dr bana ekranda kaç kalp atışı gördüğümü sordu bende yanlış görüyorum herhalde dedim fakat 3 kalp atışı vardı,tabii ikinci şok ve arkasından endişe ve korkular çünki tek yumurta üçüzleri ve aynı eşden besleniyorlar tek kesedeler bu da riskleri çok feci arttırıyor, sevinemedik bile hamileliğime o derece kötü yani,
şu an 10+2 olduk gelişimleri normal bizde sadece ense kalınlıklarına bakılıyor diğer testler yapılamıyormuş.... durum bu yani sizi gelişmelerden haberdar ederim...sevgiler. (bu arada tedavi sonucu değil tamamen doğal yollarla olan bir gebelik)
Canım bu ikinci gebeliğim oğlum da da aynıydı doğana kadar doğunca beni yine unuttu oğlum oğlum der sadece,çok şey beklemiyorum ondan nasılsın demekle ağzı aşınmaz, randevuları hep ben ayarlarım bu sefer aksilik oldu iptal oldu falan o ben ayarlıycam dedi ama akşamdan ayarlaması gerekeni sabaha bırakınca yine randevu alamadık, inan artık hiç beklentim yok, evde her işimi kendim yapıyorum düşüğüm olduğu halde bunu bildiği halde dur ben yapıyım demez ağzımla isterim süründürür iki saat, hangi birini yazayım neyse....
Kızlar hemen kahvaltı yapayım ben hazır bulantının sesi çıkmıyorkengerçi yedikten sonra başlıyor, cinsiyet tahmininde bulunsak birbirimize, benim ne olur hadi tahminleri alalım
Bnm ilk cocugumda yasadıgım şeylerin aynısını yasamısson.. Kızın dogunca içim nedn buruldu diye vicdan azabı cekıceksın...
Sağol canım biraz rahatlamak için yazdım kimseye söylemiyorum bir tek kk, herkes mutlu mesut sanıyor beni...
slm kızlaar kusmaktan şikayet etmeyin kusamamak berbat birşey akşama kadar sarhoş gibi yatıyorum , ayrıca afedersiniz büyük wc geliyor ama yapamıyorum resmen işkence, temmuz 2 de kontrolüm var iki haftadır bebekle alakalı hiçbir bilgim yok umarım iyidir.bu arada şaka maka üç ayı geride bıraktık aferin bize
slm kızlaar kusmaktan şikayet etmeyin kusamamak berbat birşey akşama kadar sarhoş gibi yatıyorum , ayrıca afedersiniz büyük wc geliyor ama yapamıyorum resmen işkence, temmuz 2 de kontrolüm var iki haftadır bebekle alakalı hiçbir bilgim yok umarım iyidir.bu arada şaka maka üç ayı geride bıraktık aferin bize
kendime okadar kızıyorumki artık hasta olucam karnım indi lekem devam ediyor sağa sola dönerken ağrım vardı yok kusma tiksinme zağten hiç olmadı neyim var yarabbi kafayı oynatıcam
Cnm regl olmaya devam etseydin bu tarihlerdemi olcktin ? Benim öyle oldu da. Bide yokmu yakinlarda gidebilecegin bi hastane flan. Git bi görde için rahatlasin. Cok stres oluyosun yokssa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bulantısı sıkıntısı olanlar eve kapandım diyenler ne olur üzülmeyin bunların hepsi geçecek kalıcı olan anlayışlı destekleyici sizi şımartan hamileliğinizi yaşatan eşinizin olması, ben eşimden o ilgiyi göremiyorum ve artık çok yoruldum çok kırgınım ona iki gündür ağlama nöbetim tutuyor, hormonlardan diye kendimi avutuyorum ama değil benim ona kırgınlığımın sebebi bu değil, doktora gidemedim inat ettim kızdım seninle gitmiycem sen haketmiyorsun zaten umrunda değil dedim, hiç bir yerde randevu yok, bir yeri aradım gün içinde gelin muayene olursunuz dedi ücreti de çok az 15 lira bir şey değil, kayınpederime diyeceğim artık baba beni götür diye çok zoruma gidiyor, eşimin plansızlığı programsızlığı bıktırdı beni, ben almasam bir randevuyu ayarlayamıyor, sizce gideyim mi kp le olur mu, tek gidemem evim merkeze uzak, çok doluyum ve ağlıyorum anlatmakla bitmez, ona kalsa hiç bir sorun yok o bir şey yapmıyor.....
Kızlar bulantısı sıkıntısı olanlar eve kapandım diyenler ne olur üzülmeyin bunların hepsi geçecek kalıcı olan anlayışlı destekleyici sizi şımartan hamileliğinizi yaşatan eşinizin olması, ben eşimden o ilgiyi göremiyorum ve artık çok yoruldum çok kırgınım ona iki gündür ağlama nöbetim tutuyor, hormonlardan diye kendimi avutuyorum ama değil benim ona kırgınlığımın sebebi bu değil, doktora gidemedim inat ettim kızdım seninle gitmiycem sen haketmiyorsun zaten umrunda değil dedim, hiç bir yerde randevu yok, bir yeri aradım gün içinde gelin muayene olursunuz dedi ücreti de çok az 15 lira bir şey değil, kayınpederime diyeceğim artık baba beni götür diye çok zoruma gidiyor, eşimin plansızlığı programsızlığı bıktırdı beni, ben almasam bir randevuyu ayarlayamıyor, sizce gideyim mi kp le olur mu, tek gidemem evim merkeze uzak, çok doluyum ve ağlıyorum anlatmakla bitmez, ona kalsa hiç bir sorun yok o bir şey yapmıyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?