regl zamanım değil cnm ama yarın sabah kontrolüm var zağten allah büyük yarın belli olur ne olacağı
kimseye doktoru şu kadar yürüyün veya şu kadar ayakta kalın demedi sanırım neyse kendin araştırayım biraz buradan da iş çıkmadı
günaydın kızlar
doktorunuz size ayakta kalma süresi olarak ne dedi bugün gordiona gidip alışveriş yapacağım da bana kimse şu kadar ayakta kalma veya şu kadar yürüme filan dememişti
bir de kızlar ben hakiki sucuk filan yiyorum iyi pişirin bir sorun olmaz her şeyden az az yenilebilir maydonoz bamya bile
kendime okadar kızıyorumki artık hasta olucam karnım indi lekem devam ediyor sağa sola dönerken ağrım vardı yok kusma tiksinme zağten hiç olmadı neyim var yarabbi kafayı oynatıcam
kimseye doktoru şu kadar yürüyün veya şu kadar ayakta kalın demedi sanırım neyse kendin araştırayım biraz buradan da iş çıkmadı[/QUOTE
canım benim doktorum eski hayatına devam et kendini kısıtlama daha cabuk yorulacaksın yoruldukça dinlen devam et dedi
Kizlar kontrole geldim doktor kapisindayim sira bekliyorum güzel geçsin diye bildiğim tim dualari okuyorum gelen geçen de bana tuhaf tuhaf bakıyor
aynen aynen kanepelerde kalıbım çıktı artık
Günnnaaayyydddııınnn
Ewet güzel anneler sabah kalktım şmdi evimi toparlıyorum .öglene misafirim var inş onlara güzel ikramlar hazırlıcam .. Tanıdıgım ve biribirimizi cok iyi anlayabılen kişiler.. Bni cok sewerler... Bekarlıgımda komsuyken bna ablalık yapan kişiler... Dawetim üzerine bni kırmadılar biri bursadan biri beykozdan birisi burda oda arkadasım bu 3 ü kardeşler inş onlar gelicek.. Bunun için elimdwn gelenin fazlasını yapmalıyım diye düşünüyorum... Rabbimin verdigi rızıklardan faylanıp güzel bişi cıkarırım inş ... Bismillah ve dua ile bSlıyayım ki şimdi işim kus gibi olsun ......
Hepinizi öpüyoummmm
:)) hadi bakalım ne çıkacak:) senin ki bence kız:)cnm bi oğlun varmış bi tanecikte kızın olsa güzel olur ama içimden erkek geçti seninbende alayım tahmin
haklısın canım zaten aslında artık takmıyordum ama bebeğimi göremeyince onun yüzünden çoştumhmmm anladım...durum biraz daha karışıkmış...ne diyim o da senin sınavın ozaman...hatta en zor şey karşındakini değiştirmek...oyüzden ona zaman kaybetme...kabul et...kendini değiştir...yinede üzülme cnm...:))))) hamilesin hayat güzel...bebeğin sağlıklı ıns...bak bi oğlun da varmış
aynen canımbenim de yedikten sonra oluyor...yesen bir dert yemesen bir dert
sağol canım tavisiyeler için havalar ısındı bende yürüycem artık inşaallahgünaydın kızlar bende işe yarayan bir kaç tavsiye vereceğim
ilk olarak sabah ki bulantıda boş midenin suyunu çıkarın ona dokunmayın
kahvaltıdan sonra mide bulandıkça su için ben öyle yaptım bi süre sonra bulantılar kesiliyor (ama kesildikten sonra suya devam)
öğlen yemekten sonra mutlaka bir tane soda için (sodadan nefret ederim ama yinede zorla içiyorum)
akşam yemeğinden sonra giyin eşofmanları yürüyüş yapın (eşimle 2 gündür parkta yürüyoruz sonra bi bankta oturup sohbet ediyoruz eve döndüğümde hem şişliğim azalıyor hem rahat uyuyorum)
akşam saat sekiz buçuktan sonra ağzınıza lokma koymayın (ben o saatten sonra yediğim bir avuç leblebiyi bile çıkarıyorum)
bunları yaptım ve mide bulantılarım epey azaldı. yapmadığım gün enkaz gibi oluyorum umarım sizde de işe yarar
ah canım herkesin derdi var işte dediğin gibi dört dörtlüğü nadir erkeklerin:) Allah yardımcın olsun seninde, bende düğünde takılacağa karışmadım takılmadı zaten:) eşya bile alınmadı...Biliyorum biz Dr çok kız kardeşim ve iyi ki varlar sadece kendimi rlere hazırlamıştım nedense :)) gerçi ben kız anlaşırım o belli ama Rabbim erkekten de kızdan da mahrum etmesin inş iki lezzeti de tadalım..
Eflalim benim güzel annem... Erkeklerin çoğu böyle malesef.. Bizim de ilk bebeğimiz ama eşimden yana tık yok evet Allah razı olsun bebeğe hevesli beni sever vs ama doktor sıkıntı stres yasak der o göyaaa şaka maksatlı düşünmeden beni deli eder ya da hamileliğim o kadar ağır geçerken beni hastanede bırakır hastanede tek başıma kalırım kendisi işe gider.. Ki gitmese de olur işin sahibi.. Ama işi her şeyden önce gelir.. Evde hiçbir şey yapmaz yapmayı bırak dağıtır hasta Halimle bir kere çorba istedim gel dışarıda ısmarlayayım dedi:))) şakacı şeyy:) bu Halimle istiyor diye taşındım... Doktor randevuları sabah 8 de alır 7 trafik saati yola çıkarız işe gidecek diye ben rezil olurum aç bi ilaç istifra ede ede giderim.. Yeni bebekli ablam eniştem annem bende kalıyor eşim akşam geliyor tv izliyor yatıyor:))
Bunları şikayet amaçlı anlatmıyorum sadece erkeklerin hepsi böyle ve şimdi bunları kafanı takıp da kendi hamileliğini kendine zehir etme boşşşveeer bebek olursa düzelir yok düzelmezse kendi bilir... Kendimizden başka kimseyi değştiremiyoruz malesef :)))
Bir de ne düğünde takılacaklar ne oturacağım eve karıştım aşkımdan gözüm bir şeyi görmüyordu yıkım çıkmaz yapı itibariyle mrs çok baskın tip eşini basıyor ondan kız olacak demişler peeh :)) dışarıdan hiçbir şey göründüğü gibi değil sen dua et eşine takılma bebeğine sarıp lütfen :)
maşallah bebişinekızlar dün kontrolümüz vardı.bebeğim 8 haftalık babası ile bizi görünce o kalbi fırlicaktı nerdeyse.çok güzeldi ya sesi görüntüsü.5 tüp kan verdim ve idrar tahlil 10 gün sonra tekrar gideceğiz.harika bir duygu.çok mutluyum ya
aşk olsun ben mi inatçıyım canım ne yaşadığımı ayrıntılı yazmıyorum benim yerimde olsanız çatlarsınız, o benim nazımı çekmez normal zamanı geçtimde hamileyken nazlasa ölmez sanırımCanım erkeklerin geneli öyle yok aman abartıyorsun yok efendim doldu artık yeter gibi gibi ama canım sende de biraz inatçılık var gibi gibi 😜 gene eşinle gidi ver oda bilsin sorumluluğunu sonuçta bebek ikinizin yeri geldi nazını çekecek yeri geldi sen onun kini çekeceksin ama biz kadınlar bu dönemde daha da nazlanmak istiyoruz bazen bizi anlamıyor lar maalesef ???
Allah de ötesini bırak...
ah canım seninkide düşüncesizlik etmiş, işin zor nasıl anlaşıyorsun kv ile Allah yardımcın olsuncanım emin ol çoğumuzun eşi aynı durumda, mesela benimkinin abisi ameliyat olcak önemsiz birsey on kardeş olmalarına rağmen benimki gidip refakatçilik etcek başka şehirde bir de, üstelik anasını da bana bıraktı kadın türkçe bilmiyor benim ailem uzakta zaten kendime hayrım yok bir de o çıktı, yani beterin beteri var haline şükret,
Oyyy muhabbet baya koyuymuş ☺️ ben bugun bakamadım oğlumun canı sıkılıyormuş onunla ilgilendim. Cinsiyetler yavaş yavaş belli olmaya başlamış hayırlısı allahtan rabbim herkesin gönlündekini versin. Benim eşimde hep kızım diye seviyor herkes kızın olacak diyor bizim ailede de erkek bolluğu var eşimin kardeşleride erkek 4erkek kardeşler. üstüne bide kardeşlerinin cocuklarının hepsi erkek toplam 4 torun hepsi erkek. Düşünemiyorum kızım olursa napar yavrum ☺️ rabbim hayırlısını versin diyorum her zaman ama bende bi kız çocugum olsun istiyorum 😊😊 hep allah'a öyle dua etmiştim hayırlısı bakalim 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benim de kasık ağrılarım birden kesildi. Birkaç gündür ne ağrı var ne şişkinlik. Yarın doktora gidicem. İyidir inşallah bebeklerimiz.
:)) hadi bakalım ne çıkacak:) senin ki bence kız:)
Bende 10 gündür var baş ağrısı,parol içtim bi kaç defa ama o kadar hafifki fayda etmedi..dayanamadım artık aktara gittim migren taşı verdi bana mentollü bişi,onu sürdüm rahatladım azcık :/
Kızlar bu dönemde sistite dikkat edelim. Benim iki gündür idrardan sonra hafif yanmam oluyor. Bol su içerek bu durumu çözmeyi düşünüyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de sistit oldum ama atlatamadım iltahapa dönüştüantibiyotik kullanmaya başladım bugün.. Mecbursun dedi doktorum sonuçları daha kötü olur dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?