2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canim ayakta kalma süren eger kanaman veya bir rahatsızlıgin yoksa sana bağlı. Illa su kadar gezcen diye birsey olmaz yorulana kadar gez yorulursan dinlen sonra devam et.bunu doktor bilemez sen bilirsin kendi durumunu hamile olman gezmene asla engel değil bir sorunun olmadikca...
Ahh keske halim olsada aksamlara kadar gezebilsem (

Oyyy muhabbet baya koyuymuş ☺️ ben bugun bakamadım oğlumun canı sıkılıyormuş onunla ilgilendim. Cinsiyetler yavaş yavaş belli olmaya başlamış hayırlısı allahtan rabbim herkesin gönlündekini versin. Benim eşimde hep kızım diye seviyor herkes kızın olacak diyor bizim ailede de erkek bolluğu var eşimin kardeşleride erkek 4erkek kardeşler. üstüne bide kardeşlerinin cocuklarının hepsi erkek toplam 4 torun hepsi erkek. Düşünemiyorum kızım olursa napar yavrum ☺️ rabbim hayırlısını versin diyorum her zaman ama bende bi kız çocugum olsun istiyorum 😊😊 hep allah'a öyle dua etmiştim hayırlısı bakalim 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bu dönemde sistite dikkat edelim. Benim iki gündür idrardan sonra hafif yanmam oluyor. Bol su içerek bu durumu çözmeyi düşünüyorum.

kendime okadar kızıyorumki artık hasta olucam karnım indi lekem devam ediyor sağa sola dönerken ağrım vardı yok kusma tiksinme zağten hiç olmadı neyim var yarabbi kafayı oynatıcam

canım benim de kasık ağrılarım birden kesildi. Birkaç gündür ne ağrı var ne şişkinlik. Yarın doktora gidicem. İyidir inşallah bebeklerimiz.

Kizlar kontrole geldim doktor kapisindayim sira bekliyorum güzel geçsin diye bildiğim tim dualari okuyorum gelen geçen de bana tuhaf tuhaf bakıyor

Maşallah valla. Ben misafiri geçtim kendime hayrım yok. Biri bana baksın istiyorum. Enerjim hiç yok.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm bi oğlun varmış bi tanecikte kızın olsa güzel olur ama içimden erkek geçti senin bende alayım tahmin
:)) hadi bakalım ne çıkacak:) senin ki bence kız:)
haklısın canım zaten aslında artık takmıyordum ama bebeğimi göremeyince onun yüzünden çoştum
benim de yedikten sonra oluyor...yesen bir dert yemesen bir dert
aynen canım
sağol canım tavisiyeler için havalar ısındı bende yürüycem artık inşaallah
ah canım herkesin derdi var işte dediğin gibi dört dörtlüğü nadir erkeklerin:) Allah yardımcın olsun seninde, bende düğünde takılacağa karışmadım takılmadı zaten:) eşya bile alınmadı...
maşallah bebişine
aşk olsun ben mi inatçıyım canım ne yaşadığımı ayrıntılı yazmıyorum benim yerimde olsanız çatlarsınız, o benim nazımı çekmez normal zamanı geçtimde hamileyken nazlasa ölmez sanırım
ah canım seninkide düşüncesizlik etmiş, işin zor nasıl anlaşıyorsun kv ile Allah yardımcın olsun

gönlüne göre olsun inşallah canım

canım benim de kasık ağrılarım birden kesildi. Birkaç gündür ne ağrı var ne şişkinlik. Yarın doktora gidicem. İyidir inşallah bebeklerimiz.

Yarin sabah randavum var okadar korkuyorumki rabbim hayirlisini versin ne diycemi bilemiyorum hic rahat olamadim zağten

Hayirli cumalar kizlar.. biz 9+1 gunluk olduk çok sukur. :) cinsiyetini cok merak ediyorum ne guzel ogrenenler olmus :) bizim butun eltilerin ilk cocugu kiz ondan dolayi herkes bana seninkide kiz olcak diyo. Ama yinede Allah bilir tabiki :)) siz ne diyosunuz bu boyle gidermi :)) yoksa en kucuk eltinin erkek olabilirmj :)) ben en kucukleriyim ve son elti :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 10 gündür var baş ağrısı,parol içtim bi kaç defa ama o kadar hafifki fayda etmedi..dayanamadım artık aktara gittim migren taşı verdi bana mentollü bişi,onu sürdüm rahatladım azcık :/

patatesdeki nişasta baş ağrısına iyi gelir tatlım, patatesi yuvarlak olarak kes, çiğ olarak başına koy ve tülbentle bağla, doktora sormadım bir riski varmıdır diye ama, patatesi yiyebiliyorsak başımıza da koyabiliriz ???? veyahut doktoruna sor,,,

Tıp merkezine gidicem şimdi kızlar. Hem kan sonuçları için hem de idrar testi yaptırayım enfeksiyon için. Bol su içmeye devam.

Ben de sistit oldum ama atlatamadım iltahapa dönüştü antibiyotik kullanmaya başladım bugün.. Mecbursun dedi doktorum sonuçları daha kötü olur dedi..

3 yaşındaki komşu kizina sordum erkek olacak dedi
Ama ben hiç tatlı yemek istemiyorum
Ekşili tuzlu şeyler istiyor canım hep
Benim de içimden kız geçiyor
Ilk bebeğim rabbim hayirlisini versin
Tam olarak kaçıncı haftada cinsiyet belli oluyor

Ben de sistit oldum ama atlatamadım iltahapa dönüştü antibiyotik kullanmaya başladım bugün.. Mecbursun dedi doktorum sonuçları daha kötü olur dedi..

Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Antibiyotik hamileyken de kullanılır. Bu duruma uygun ilaçlar var. Üzülme iyi olacaksın inşallah. Ben de bir idrar tahlili veriyim gidip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…