Ben de salondaki kanepe ile bütünleştim. 8+5 teyim. Değil evden çıkmak oda değiştirmeyi gözüm almıyor. Hiç halim yok.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de sistit oldum ama atlatamadım iltahapa dönüştüantibiyotik kullanmaya başladım bugün.. Mecbursun dedi doktorum sonuçları daha kötü olur dedi..
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Antibiyotik hamileyken de kullanılır. Bu duruma uygun ilaçlar var. Üzülme iyi olacaksın inşallah. Ben de bir idrar tahlili veriyim gidip.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen de hangi belirtiler var?
Ben de 8+2 yim. Geceleri çok uykum geliyor ama gündüz iyiyim. Bulantı arada bir oluyor ama kusmuyorum çok şükür ... Bugün gittik gördük eşimle yavrumuz çok iyiymiş.. İlk defa bebek gibi göründü gözümüze kafası vucudu belliydi.. Bu akşam tatile çıkıyoruz biz de :) herşey güzel olacak hepimiz için.. Allah dualarımızı kabul etsin..
Cinsiyetten vaz gectimde sağlikli olsun rabbim ne olur
Canım iyi tatiller. Fakat denize ve havuza girme.
Amin canım inşallah cümlemizinki.
herşey cok guzel olacak canım cumanın yüzü suyu hürmetine
:)) hadi bakalım ne çıkacak:) senin ki bence kız:)
haklısın canım zaten aslında artık takmıyordum ama bebeğimi göremeyince onun yüzünden çoştum
aynen canım
sağol canım tavisiyeler için havalar ısındı bende yürüycem artık inşaallah
ah canım herkesin derdi var işte dediğin gibi dört dörtlüğü nadir erkeklerin:) Allah yardımcın olsun seninde, bende düğünde takılacağa karışmadım takılmadı zaten:) eşya bile alınmadı...
maşallah bebişine
aşk olsun ben mi inatçıyım canım ne yaşadığımı ayrıntılı yazmıyorum benim yerimde olsanız çatlarsınız, o benim nazımı çekmez normal zamanı geçtimde hamileyken nazlasa ölmez sanırım
ah canım seninkide düşüncesizlik etmiş, işin zor nasıl anlaşıyorsun kv ile Allah yardımcın olsun
gönlüne göre olsun inşallah canım
Ben de sistit oldum ama atlatamadım iltahapa dönüştüantibiyotik kullanmaya başladım bugün.. Mecbursun dedi doktorum sonuçları daha kötü olur dedi..
Yan yatiyormus ikili test yapamadi doktor dönmedi doktor hareketlerini gördüm kipir kipir
Eki Görüntüle 1162374
Selam kızlar. Kafam karışık, yardımınıza ihtiyacım var.
Bir kaç gündür bir öksürük tuttu, geçmiyor. Bugün işyeri hekimine gittim öksürük şurubuyla Aerius tablet verdi. Bebeğe bir zararı olmaz dedi. Yine de doktorumu arayıp sordum, o da kullanabilirsin dedi.
Ama prospektüse baktım şimdi, hamileyseniz kullanmayın yazıyor. Ne yapsam bilmiyorum.
Kan sayımı yapıldı kan değerlerim normal, mikrobik bir durum yokmuş. O yüzden alerjik olabilir diye bu ilacı verdi. Ne yapayım sizce?
Bende normal doğum düşünüyorum .. Sezeryan olan arkadaşlarım var hiç birinin sütü gelmemiş gazı , sancısı daha sonra feci oluyormuş... Doğumda çekiyorsun sonra bitiyor, bebek hemen emiyor . Solunum sıkıntısı , süt gelmemesine bağlı sarılık falanda olmuyor.. Umarım kısmet olurda normal doğururum.. Mesleğim gereği defalarca izledim korkacak bir şey yok...
Kızlar bulantısı sıkıntısı olanlar eve kapandım diyenler ne olur üzülmeyin bunların hepsi geçecek kalıcı olan anlayışlı destekleyici sizi şımartan hamileliğinizi yaşatan eşinizin olması, ben eşimden o ilgiyi göremiyorum ve artık çok yoruldum çok kırgınım ona iki gündür ağlama nöbetim tutuyor, hormonlardan diye kendimi avutuyorum ama değil benim ona kırgınlığımın sebebi bu değil, doktora gidemedim inat ettim kızdım seninle gitmiycem sen haketmiyorsun zaten umrunda değil dedim, hiç bir yerde randevu yok, bir yeri aradım gün içinde gelin muayene olursunuz dedi ücreti de çok az 15 lira bir şey değil, kayınpederime diyeceğim artık baba beni götür diye çok zoruma gidiyor, eşimin plansızlığı programsızlığı bıktırdı beni, ben almasam bir randevuyu ayarlayamıyor, sizce gideyim mi kp le olur mu, tek gidemem evim merkeze uzak, çok doluyum ve ağlıyorum anlatmakla bitmez, ona kalsa hiç bir sorun yok o bir şey yapmıyor.....
kimseye doktoru şu kadar yürüyün veya şu kadar ayakta kalın demedi sanırım neyse kendin araştırayım biraz buradan da iş çıkmadı
tatlım en iyi öksürük şurubu, tavanın içine bir çay kaşığı tereyağı erit, eridikten sonrada içine bir fincan pekmez at, böyle ılık ateşde yavaş yavaş karıştırarak pişir, tam kaynamadan ocakdan al, ılıkken iç,, bak gör öksürüğün kesilicek,,, eğer yağla uğraşamam dersende ,, bir cezvede bir fincan pekmezi ısıt pekmezi ılık ılık iç tatlım,,
kimseye doktoru şu kadar yürüyün veya şu kadar ayakta kalın demedi sanırım neyse kendin araştırayım biraz buradan da iş çıkmadı[/QUOTE
canım benim doktorum eski hayatına devam et kendini kısıtlama daha cabuk yorulacaksın yoruldukça dinlen devam et dedi
canım teşekkür ederim gittim ama çok gezemedim korktum açıkçası az dolaşabildim korkudan
ya kızlar bu arada H&Min hamile koleksiyonunu bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?