2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben de salondaki kanepe ile bütünleştim. 8+5 teyim. Değil evden çıkmak oda değiştirmeyi gözüm almıyor. Hiç halim yok.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de 8+2 yim. Geceleri çok uykum geliyor ama gündüz iyiyim. Bulantı arada bir oluyor ama kusmuyorum çok şükür ... Bugün gittik gördük eşimle yavrumuz çok iyiymiş.. İlk defa bebek gibi göründü gözümüze kafası vucudu belliydi.. Bu akşam tatile çıkıyoruz biz de :) herşey güzel olacak hepimiz için.. Allah dualarımızı kabul etsin..

Bebeğin plesantası oluşmui antibiyotik oradan geçmiyor zaten rahat ol dedi doktorum..

Canım iyi tatiller. Fakat denize ve havuza girme.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım iyi tatiller. Fakat denize ve havuza girme.

Evet havuz kesinlikle yasak zaten. Denizi de çok abarma dedi doktorum. Güneşte kalma dedi. Zateb mübarek 3 aylarda çokta girmeye niyetli değilim. Tenha bi yer bulursam belki 10 dk filan

İnş canımmmm 🙏😘

Yan yatiyormus ikili test yapamadi doktor dönmedi doktor hareketlerini gördüm kipir kipir

Oyy ne mutlu demek kıpır kıpırdı maşallah canım kuzuna ☺️ darısı bana bende haftaya gidicem inşallah 🙏

tatlım en iyi öksürük şurubu, tavanın içine bir çay kaşığı tereyağı erit, eridikten sonrada içine bir fincan pekmez at, böyle ılık ateşde yavaş yavaş karıştırarak pişir, tam kaynamadan ocakdan al, ılıkken iç,, bak gör öksürüğün kesilicek,,, eğer yağla uğraşamam dersende ,, bir cezvede bir fincan pekmezi ısıt pekmezi ılık ılık iç tatlım,,

Son düzenleme:

bende normal doğum istiyorum, hatta şimdien kegel hareketini yapmaya başladım, vajinal kaslarım gelişsin doğum normal olsun diye,,,bende izledim normal doğumu hatta beni daha da cesaretlendirdi,,,

kesinlikle tek başına gidemez misşn ? bu erkeklerin kavramaları biraz zaman alıyor tatlım tabi birde hormonlar tavan,,,,

kimseye doktoru şu kadar yürüyün veya şu kadar ayakta kalın demedi sanırım neyse kendin araştırayım biraz buradan da iş çıkmadı

tatlım benim doktorum bana yarım saat yürü daha fazla yürüme dedi,, ama hamilelik her kadında farklı, onun için drların söylediği şeyler hep farklı,,,,

Muayenemize 2 saat kaldı, işyerinde zor duruyorum 😁
İnşallah güzel haberlerle gelicez.

Teşekkürler canım, deniycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…