2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım h&m'in hamile koleksiyonu benim bildiğim tek cepa'da var ankarada. Gordion, ankamall ve armadada yok.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Selam kızlar😊 ben an itibariyle ev hanımı oldum okul açılana kadar😊 antalyada sıcaklar bastırdı mahvoluyodum okula gidip gelene kadar, artık kanepe ve yatakla iyicene akraba olurum😁 hiç halim yok.. Ev aldı başını gitti. Ayağıma bişey değmesin batmasın diye terlik giyiyorum heryer pis eşim çarşamba gelcek inş o zamana kadar yavaş yavaş yapıyım diyorum temizliği..

Doktora giden annişler güzel haberler verin bize😊 ben de bebişimi görmek istiyorum özlediiiiiim

bende normal doğum istiyorum, hatta şimdien kegel hareketini yapmaya başladım, vajinal kaslarım gelişsin doğum normal olsun diye,,,bende izledim normal doğumu hatta beni daha da cesaretlendirdi,,,

Maşallah size kız keşke ben de cesaretli olabilsem.Vajnismusu zor yendim ben, doğum da öyle olucak diye çok korkuyorum. Ama belki epidural doğuma cesaret edebilirim

Canım benim tüm ablamların ailemin ilk çocukları da erkek olur herkes bana da öyle diyordu ama kız oldu bu hiiç belli olmaz :))

Kızlar hep açım hep açım😢😢😢 nohutum 2 cm olmuş bugün yarın9. hafta bitecek. 12. hafta ikili test için çağırdı doktorum. Sizler testlerinizi yaptırdınız mı?? Sağlık ocağına kaydımı da yaptırdım. 20 hafta tetanoz aşısı yapacaklarmış. Kayıt yaptırmayan arkadaşlar var ise bilginiz olsun. Önemliymiş bu aşı hemşire öyle söyledi.
Sağlıkla kalın...

canımantibiyotik oradan geçmiyorsa o zaman sigara da içki de içebiliriz sonuçta hepsi kana geçiyor antibiyotik de dahil ama belki doktorun çok etkili olmayan bir antibiyotik vermiştir

Plesantanın etkisiz kaldığı geçirdiği tek şey nikotin ve kafein canım..

Niye canım patlıcanda ne varki? İki gündür karnıyarık yiyom ben bişey olur mu

Patlicanda nikotin içerir cnm ama çok az miktarda. Yani hergün yemezsek bisi olmaz heralde..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarrrr ben de Ankara'ya geldim cok sukurrrr.... ama haftasonu icin sadece. Dugun var dayimin oglunun. Pazar geri donucez, bir hafta daha sabredip cuma gunu tatile giricez. Ankara'ya gelicez insaallah. Hattaaaa esimin tayini cikarsa da kesin donus yapicaz oleeeeyyyy. Dua edin de ciksin nolurrrr :) hayirlisiyla tabiki :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Plesantanın etkisiz kaldığı geçirdiği tek şey nikotin ve kafein canım..
tabi bir de alkol...

yok artık...daha neler ye canım ye şifa olsun
bazen okuduklarım kasıyor beni çok mu rahatım ne

yarın olsunda bebeğimi görsem inş yaşıyordur karnım hiç hamileymişim gibi değil kızlar siz bana bakmayın iyice bunalıma girdim

patlıcanda da az miktarda nikotin var canım sigarayı bırakanlara patlıcan yediriyorlar vücudun alıştığı nikotini alması için

yarın olsunda bebeğimi görsem inş yaşıyordur karnım hiç hamileymişim gibi değil kızlar siz bana bakmayın iyice bunalıma girdim

Tatlım sen kendi kendine moralini bozuyorsun. Yapma böyle. Allah korusun kötü bir şey olsa ağrın olur, kanaman olur. Daha hissetmek için çok erken, o haftalarda bulantıların azalması, yorgunluk hissinin azalması normal diyor herkes. Vücudun hamileliğe alışıyor verdiği tepkiler azalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…