Selam kızlar😊 ben an itibariyle ev hanımı oldum okul açılana kadar😊 antalyada sıcaklar bastırdı mahvoluyodum okula gidip gelene kadar, artık kanepe ve yatakla iyicene akraba olurum😁 hiç halim yok.. Ev aldı başını gitti. Ayağıma bişey değmesin batmasın diye terlik giyiyorum heryer pis eşim çarşamba gelcek inş o zamana kadar yavaş yavaş yapıyım diyorum temizliği..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canımantibiyotik oradan geçmiyorsa o zaman sigara da içki de içebiliriz sonuçta hepsi kana geçiyor antibiyotik de dahil ama belki doktorun çok etkili olmayan bir antibiyotik vermiştir
canımantibiyotik oradan geçmiyorsa o zaman sigara da içki de içebiliriz sonuçta hepsi kana geçiyor antibiyotik de dahil ama belki doktorun çok etkili olmayan bir antibiyotik vermiştir
bende normal doğum istiyorum, hatta şimdien kegel hareketini yapmaya başladım, vajinal kaslarım gelişsin doğum normal olsun diye,,,bende izledim normal doğumu hatta beni daha da cesaretlendirdi,,,
Maşallah size kız keşke ben de cesaretli olabilsem.Vajnismusu zor yendim ben, doğum da öyle olucak diye çok korkuyorum. Ama belki epidural doğuma cesaret edebilirim
Hayirli cumalar kizlar.. biz 9+1 gunluk olduk çok sukur. :) cinsiyetini cok merak ediyorum ne guzel ogrenenler olmus :) bizim butun eltilerin ilk cocugu kiz ondan dolayi herkes bana seninkide kiz olcak diyo. Ama yinede Allah bilir tabiki :)) siz ne diyosunuz bu boyle gidermi :)) yoksa en kucuk eltinin erkek olabilirmj :)) ben en kucukleriyim ve son elti :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar hep açım hep açım😢😢😢 nohutum 2 cm olmuş bugün yarın9. hafta bitecek. 12. hafta ikili test için çağırdı doktorum. Sizler testlerinizi yaptırdınız mı?? Sağlık ocağına kaydımı da yaptırdım. 20 hafta tetanoz aşısı yapacaklarmış. Kayıt yaptırmayan arkadaşlar var ise bilginiz olsun. Önemliymiş bu aşı hemşire öyle söyledi.
Sağlıkla kalın...
Kizlarrrr ben de Ankara'ya geldim cok sukurrrr.... ama haftasonu icin sadece. Dugun var dayimin oglunun. Pazar geri donucez, bir hafta daha sabredip cuma gunu tatile giricez. Ankara'ya gelicez insaallah. Hattaaaa esimin tayini cikarsa da kesin donus yapicaz oleeeeyyyy. Dua edin de ciksin nolurrrr :) hayirlisiyla tabiki :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlım sen kendi kendine moralini bozuyorsun. Yapma böyle. Allah korusun kötü bir şey olsa ağrın olur, kanaman olur. Daha hissetmek için çok erken, o haftalarda bulantıların azalması, yorgunluk hissinin azalması normal diyor herkes. Vücudun hamileliğe alışıyor verdiği tepkiler azalıyor.