2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
yarın olsunda bebeğimi görsem inş yaşıyordur karnım hiç hamileymişim gibi değil kızlar siz bana bakmayın iyice bunalıma girdim

yaşıyordur inşaallah arkadaşım...nasipten öte yapılacak hiç birşey yok...olumsuz düşünme dua et bol bol..bende bebeklerimi 3 haftadır görmedim allaha emanet.
yarın kaçta gidiyorsun muayeneye? bende merakla bekliyorum.

Kızlar kaç haftada bi gidiyorsunuz dr a
Bide benim hiç halim yok kalkıp yemek bile yapamıcam bulantım var eşim birazdan gelir yazık aç kalacak adam yapacak kimsede yokki ne yapim?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım senin bebişin nasıl ?:)

saat 9 da görşcem bu doktor doç değiştiriyorum zağten allah kötüsüne denk getirmesin kadın beni hasta etti böyle doktor olmaz olsun.. 2 gündür uyumuyorum yahuu hayattamı acaba eşimin yzü yerlerde adam mahvoldu gelin bi bakalım yok hala daha önmüzdeki hafta gelin bakalım diyor bana

sağol cnm inş öyledir benim ilkim kayıptı dşük yaptım hep acabalarım var işte

bence gayet iyi bebişin allahın izniyle...yarında güzel haberini paylaşırız...

Canım o endişe bende de çok fazla. Benim 5. gebeliğim. Bak bu güne kadar doktora bile gitmedim korkumdan. Ama olumlu düşünmeye çalışıyorum, ağrım yok, akıntım, kanamam yok, moralimi bozmanın faydası da yok.

Canım senin bebişin nasıl ?:)
Bakalım yarın göreceğiz, umarım iyidir.

Canim hep okuyorum bir turlu yazamiyorum lutfen endiselenme biz bugun cok sukur ben bugun 9. Haftaya girdim inan bi kac gundur benimde bulantilarim azaldi halsizligim azaldi artik buyuyoruz lutfen sakin olmaya calis bak yarin hayirlisiyla goruceksin bebesini guzel haberlerle gelceksin bize☺ Bu sekilde stresini oda hissediyor bol bol dua oku yarin cok rahatlicaksin ins ☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ben koluma bacağıma kolonya sürüyorum sıcaklarda iyi oluyor serinletiyor şimdi kolonyanın içinde alkol var ya bir problem olmaz değil mi

Kızlar ev taşıyorum çok berbat yaaa ilk defa taşınıyorum çok yorucuymuş okuldan öğretmen arkadaşlar yardıma geldi saüolsunlar ama belim çok ağrıdı ağır bişey de kaldırmadım ama çok yoruldum ev ayakta ben yatıştayım tosbik bebeğim iyidir inşallah

eminim çok zordur. tüh zamanlama kötü olmuş. eşin bir iki kişi getirseydi keşke yardıma. ağır birşey sakın kaldırma Allah korusun

Geçmiş olsun. Sütü nerden alıp tüketiyorsunuz paket sütlere zararli diyorlar...

Ben aoç günlük süt alıyorum. Ankara'da her yerde bulunuyor. Başka bir çok şehirde de var.
Diğer günlük sütler günü bir hafta geçse bile bozulmuyor o yüzden güvenemiyorum.

aynen bende senin gibi 8 haftalıkken göğüslerimin acısı geçti kesin bebeğe birşey oldu diye eşimle koşa koşa doktora gitmiştim.
Allah korusun. benim o günden beri göğüslerimde bir belirti yok acısı falan geçti. hiç şişmedi eskisi gibi . yani belirtiler bazen olmuyor . mide bulantıları da geçiyor

Biz doktordan geldiikk😊
9+2'yiz bugün. Kıpır kıpır gördüm bebeğimi. Her şey yolundaymış çok şükür.
Resmimizi de ekliyorum.

kızlar kontrolde doktoruma soracağım ama önce sizin fikirlerinizi almak istedim. 10. ve ya 11. haftamda memlekete gitmeyi düşünüyorum aslında 12. haftam dolsun diye bekleyecektim ama dayanamayacağım daha fazla burada yalnız psikolojim çok bozuk. otobüsle 12-13 saat sürüyor. uçakla da aktarma yapıp gidicem 1 saatlik uçak yolculuğundan sonra 2 saat de hızlı tren. acaba bi sıkıntı olur mu ki Allah korusun. doktorum çok garantici izin vermeyecek gibi geliyor ama bilemiyorum. ilk kontrolumde hiç bi düşük tehlikesi olmadığı halde direk ilk 3 ay ve son 3 ay ilişki yasak demişti. düşük tehlikesi olmadığı zaman sorun olmadığını biliyordum ama doktor diyince hiçbir şekilde insan cesaret edemiyor yine de. bu zamana kadar da düşük tehlikesi vs hiç yaşamadım çok şükür. ne dersiniz? sorun olur mu sizce?:26::26:

Bence çok bunaldığını anlatırsan doktorun izin verebilir. Yine de otobüsle gidip riske girmesen daha iyi olur. Gitmene izin çıkarsa uçak ve hızlı trenle konforlu bir şekilde gidersin.

sağol canım cevabın için. uçak yolculuğu tehlikeli değil mi bu aylarda acaba.:26:

Bende bayrama bi on gün kala falan annemlerin yanına konyaya gitmek istiyorum inşallah izin verir dr. Gittiğimde sorucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…