yarın olsunda bebeğimi görsem inş yaşıyordur karnım hiç hamileymişim gibi değil kızlar siz bana bakmayın iyice bunalıma girdim
Tatlım sen kendi kendine moralini bozuyorsun. Yapma böyle. Allah korusun kötü bir şey olsa ağrın olur, kanaman olur. Daha hissetmek için çok erken, o haftalarda bulantıların azalması, yorgunluk hissinin azalması normal diyor herkes. Vücudun hamileliğe alışıyor verdiği tepkiler azalıyor.
yaşıyordur inşaallah arkadaşım...nasipten öte yapılacak hiç birşey yok...olumsuz düşünme dua et bol bol..bende bebeklerimi 3 haftadır görmedim allaha emanet.
yarın kaçta gidiyorsun muayeneye? bende merakla bekliyorum.
Tatlım sen kendi kendine moralini bozuyorsun. Yapma böyle. Allah korusun kötü bir şey olsa ağrın olur, kanaman olur. Daha hissetmek için çok erken, o haftalarda bulantıların azalması, yorgunluk hissinin azalması normal diyor herkes. Vücudun hamileliğe alışıyor verdiği tepkiler azalıyor.
saat 9 da görşcem bu doktor doç değiştiriyorum zağten allah kötüsüne denk getirmesin kadın beni hasta etti böyle doktor olmaz olsun.. 2 gündür uyumuyorum yahuu hayattamı acaba eşimin yzü yerlerde adam mahvoldu gelin bi bakalım yok hala daha önmüzdeki hafta gelin bakalım diyor bana
Canım o endişe bende de çok fazla. Benim 5. gebeliğim. Bak bu güne kadar doktora bile gitmedim korkumdan. Ama olumlu düşünmeye çalışıyorum, ağrım yok, akıntım, kanamam yok, moralimi bozmanın faydası da yok.sağol cnm inş öyledir benim ilkim kayıptı dşük yaptım hep acabalarım var işte
Bakalım yarın göreceğiz, umarım iyidir.Canım senin bebişin nasıl ?:)
sağol cnm inş öyledir benim ilkim kayıptı dşük yaptım hep acabalarım var işte
Canım benim tüm ablamların ailemin ilk çocukları da erkek olur herkes bana da öyle diyordu ama kız oldu bu hiiç belli olmaz :))
Kızlar ev taşıyorum çok berbat yaaa ilk defa taşınıyorum çok yorucuymuş okuldan öğretmen arkadaşlar yardıma geldi saüolsunlar ama belim çok ağrıdı ağır bişey de kaldırmadım ama çok yoruldum ev ayakta ben yatıştayım tosbik bebeğim iyidir inşallah
Geçmiş olsun. Sütü nerden alıp tüketiyorsunuz paket sütlere zararli diyorlar...
saat 9 da görşcem bu doktor doç değiştiriyorum zağten allah kötüsüne denk getirmesin kadın beni hasta etti böyle doktor olmaz olsun.. 2 gündür uyumuyorum yahuu hayattamı acaba eşimin yzü yerlerde adam mahvoldu gelin bi bakalım yok hala daha önmüzdeki hafta gelin bakalım diyor bana
kızlar kontrolde doktoruma soracağım ama önce sizin fikirlerinizi almak istedim. 10. ve ya 11. haftamda memlekete gitmeyi düşünüyorum aslında 12. haftam dolsun diye bekleyecektim ama dayanamayacağım daha fazla burada yalnız psikolojim çok bozuk. otobüsle 12-13 saat sürüyor. uçakla da aktarma yapıp gidicem 1 saatlik uçak yolculuğundan sonra 2 saat de hızlı tren. acaba bi sıkıntı olur mu ki Allah korusun. doktorum çok garantici izin vermeyecek gibi geliyor ama bilemiyorum. ilk kontrolumde hiç bi düşük tehlikesi olmadığı halde direk ilk 3 ay ve son 3 ay ilişki yasak demişti. düşük tehlikesi olmadığı zaman sorun olmadığını biliyordum ama doktor diyince hiçbir şekilde insan cesaret edemiyor yine de. bu zamana kadar da düşük tehlikesi vs hiç yaşamadım çok şükür. ne dersiniz? sorun olur mu sizce?:26::26:
Bence çok bunaldığını anlatırsan doktorun izin verebilir. Yine de otobüsle gidip riske girmesen daha iyi olur. Gitmene izin çıkarsa uçak ve hızlı trenle konforlu bir şekilde gidersin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?