2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

tabiki de yaparsın tatlım, istedikten sonra, evet epidural olunca da pek bir şey hissedilmiyormuş,,, ben aslında sezeryandan korkuyorum,, gerçi benim gibi normal doğum isteyenlerin sonu sezeryan olur ama doktorumda normal doğum yanlısı bir doktor hatta doktor seçerken onu dikkate aldım ben,,,
hepimiz için hayırlısı,,,,,

Biz doktordan geldiikk😊
9+2'yiz bugün. Kıpır kıpır gördüm bebeğimi. Her şey yolundaymış çok şükür.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm.nub teorisini doğru anladiysam.acaba erkekmi ki nee

sağol canım cevabın için. uçak yolculuğu tehlikeli değil mi bu aylarda acaba.:26:

Doktorun dha iyi bilir tabi ama ben 5 haftalikken karsa gidip gelmistim 2.5saat ucakla.elimdede 9 kiloluk valiz. Hep kendim indirip kaldrmistim ucakta o üst dolaplara koyarken. çok şükür bisi olmadi ozaman. Doktorun da umarım olur verir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zakkum_06
Arkadasim sen Fatma Reside hanima gidiyordun degil mi? Muayenehanesinde ultrasonu vs nasil yeni bi cihaz mi? Uc boyutlu ultrasonu falan var mi? Ben de oraya gitmeyi dusunuyorum da ankya dondugumde. Bir de eslerle birlikte girmeye musade ediyo mu?

inşaallah canım.. Rabbim izin verirse bir sorun olmaz ama yine de endişeleniyor insan bakalım hayırlısı

Cnm.nub teorisini doğru anladiysam.acaba erkekmi

Ben de o teoriye göre ne görünüyor dedim doktora da daha o bile belli değil dedi. 3,5 hafta sonra muayenemiz, çoook bekliycez daha.
Yeni eklenecek bebiş resimleriyle avunıcaz artık.

arkadaşlar dün ben gül kokladım annem aşerme dönemindesin burnuna değirme iz çıkar dedi tedirgin oldum sizce?

arkadaşlar dün ben gül kokladım annem aşerme dönemindesin burnuna değirme iz çıkar dedi tedirgin oldum sizce?

Ben de az önce tezgahtan bi tane üzüm koparıp yedim, sonra bebişte doğum lekesi olur diye beğenmediğim üzümü almak zorunda kaldım. Ne olacak bu batıl inançlarla bizim işimiz 😄😄😄

inş. iz olmasın yaaa

Son düzenleme:

Evet canim fatma hocaya gidiyorum yani 3 boyutlu cihazinin oldugunu sanmiyorum oldukca mutevazi bir muayenesi var ultrasonu yeni esinlede girmeye musade ediyor hatta esim benden daha cok soru soruyor☺ kese nerde bebek nerde diye sabirla tek tek anlatir ultrasonla bakarkende ☺ ama dedigim gibi son model cihazlar yok muayenesinde . daha once gittin mi bilmiyorum bebeginle ilgili aklina takilan herseyi sana anlatiyor saatlerce ☺7/24 te arayabiliyorum ben sorun etmiyorum bu kadar memnun oldugum icin 3 boyutluyu ilerleyen haftalarda 3 boyutlu cekim yapan doktorumun önerdiği yerde onuda yaptirmayi dusunuyorum. Yeter ki bu hasas donemlerimizde bizi her yonden anlayan guvendigimiz bir doktorumuz olsun ☺

4 haftada bir kontrol çok uzun ya, 3 hafta kaldı ama sabredebilirmiyim bilmiyorum. Aklıma kötü düşünceler geliyor sürekli. Benim de göğüs ağrılarım geçti.

sağol cnm inş öyledir benim ilkim kayıptı dşük yaptım hep acabalarım var işte

Ah canım o İnan ki hep var... Bi kere o korkuyu yaşadıktan sonra... Ben de doktora cinsiyetini öğrenmek için gitmiştim düşük yapmışım meğer.. Ondan beri artık korkuyla gidiyorum.. Ama bunun faydası değil zararı oluyor..

canım nerede fatma hanımın muaynehanesi? bir de muayene ücreti ne kadar? ben normalde başka şehirdeyim ama 2li test zamanında ankarada olacağım. muayene ücretleri için de 300-400 liradan bahsediyorlar. üniversite hastanesine mi gitsem özele mi karar veremedim

düşüğü hissetmedinmi cnm kanama falan anlamadınmı

eminim çok zordur. tüh zamanlama kötü olmuş. eşin bir iki kişi getirseydi keşke yardıma. ağır birşey sakın kaldırma Allah korusun

Evet zamanlama kötü oldu katınvalifm yardım ediyo sağolsun ama yine herşey elimden geçiyo haliyle yoruluyorum

cnm ben baskent hastanesıne gıdıom muayene ucretı 122 tl ıstersen oraya gıt...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…