Maşallah size kız keşke ben de cesaretli olabilsem.Vajnismusu zor yendim ben, doğum da öyle olucak diye çok korkuyorum. Ama belki epidural doğuma cesaret edebilirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm.nub teorisini doğru anladiysam.acaba erkekmi ki neeBiz doktordan geldiikk😊
9+2'yiz bugün. Kıpır kıpır gördüm bebeğimi. Her şey yolundaymış çok şükür.
sağol canım cevabın için. uçak yolculuğu tehlikeli değil mi bu aylarda acaba.:26:
Doktorun dha iyi bilir tabi ama ben 5 haftalikken karsa gidip gelmistim 2.5saat ucakla.elimdede 9 kiloluk valiz. Hep kendim indirip kaldrmistim ucakta o üst dolaplara koyarken. çok şükür bisi olmadi ozaman. Doktorun da umarım olur verir :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm.nub teorisini doğru anladiysam.acaba erkekmi
arkadaşlar dün ben gül kokladım annem aşerme dönemindesin burnuna değirme iz çıkar dedi tedirgin oldumsizce?
Ben de az önce tezgahtan bi tane üzüm koparıp yedim, sonra bebişte doğum lekesi olur diye beğenmediğim üzümü almak zorunda kaldım. Ne olacak bu batıl inançlarla bizim işimiz ������
Zakkum_06
Arkadasim sen Fatma Reside hanima gidiyordun degil mi? Muayenehanesinde ultrasonu vs nasil yeni bi cihaz mi? Uc boyutlu ultrasonu falan var mi? Ben de oraya gitmeyi dusunuyorum da ankya dondugumde. Bir de eslerle birlikte girmeye musade ediyo mu?
Bakalim benimki ne olacak :). Bende esimde erkek istiyoruz.Rabbim hayirli saglikli olmasini nasip etsin en basta :))
sağol cnm inş öyledir benim ilkim kayıptı dşük yaptım hep acabalarım var işte
Evet canim fatma hocaya gidiyorum yani 3 boyutlu cihazinin oldugunu sanmiyorum oldukca mutevazi bir muayenesi var ultrasonu yeni esinlede girmeye musade ediyor hatta esim benden daha cok soru soruyor☺ kese nerde bebek nerde diye sabirla tek tek anlatir ultrasonla bakarkende ☺ ama dedigim gibi son model cihazlar yok muayenesinde . daha once gittin mi bilmiyorum bebeginle ilgili aklina takilan herseyi sana anlatiyor saatlerce ☺7/24 te arayabiliyorum ben sorun etmiyorum bu kadar memnun oldugum icin 3 boyutluyu ilerleyen haftalarda 3 boyutlu cekim yapan doktorumun önerdiği yerde onuda yaptirmayi dusunuyorum. Yeter ki bu hasas donemlerimizde bizi her yonden anlayan guvendigimiz bir doktorumuz olsun ☺
Yarin sabah randavum var okadar korkuyorumki rabbim hayirlisini versin ne diycemi bilemiyorum hic rahat olamadim zağten
Ah canım o İnan ki hep var... Bi kere o korkuyu yaşadıktan sonra... Ben de doktora cinsiyetini öğrenmek için gitmiştim düşük yapmışım meğer.. Ondan beri artık korkuyla gidiyorum.. Ama bunun faydası değil zararı oluyor..
eminim çok zordur. tüh zamanlama kötü olmuş. eşin bir iki kişi getirseydi keşke yardıma. ağır birşey sakın kaldırma Allah korusun
canım nerede fatma hanımın muaynehanesi? bir de muayene ücreti ne kadar? ben normalde başka şehirdeyim ama 2li test zamanında ankarada olacağım. muayene ücretleri için de 300-400 liradan bahsediyorlar. üniversite hastanesine mi gitsem özele mi karar veremedim
cnm ben baskent hastanesıne gıdıom muayene ucretı 122 tl ıstersen oraya gıt...
düşüğü hissetmedinmi cnm kanama falan anlamadınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?