canım nerede fatma hanımın muaynehanesi? bir de muayene ücreti ne kadar? ben normalde başka şehirdeyim ama 2li test zamanında ankarada olacağım. muayene ücretleri için de 300-400 liradan bahsediyorlar. üniversite hastanesine mi gitsem özele mi karar veremedim
Muayne ucreti 120 tl canim demetevlerde ivedik cad. Uzerinde . 2 li test icin sana alternatif sunuyor fatma hoca anlasmali oldugu bir yerde var yada devlette surda su sekilde yaptirabilirsin diyo tatlim ☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar hemen kahvaltı yapayım ben hazır bulantının sesi çıkmıyorken gerçi yedikten sonra başlıyor, cinsiyet tahmininde bulunsak birbirimize, benim ne olur hadi tahminleri alalım
Kizlar tek tek cvp yazmak istediklerim var ama 2 gundur bulantilar nakavt etti beni donemedim mesajlariniza. Insallah hepiniz iyisinizdir, cok opuyorum ozluyorum burayi.
Kızlar merhaba,
Bugün maalesef bir kanamam oldu ilk defa kahve rengi hastaneye gittim acile saat geç olduğu için. Doktor düşük riski olduğunu rahimde kan pıhtısı gözüktüğünü ve yatmam gerektiğini söyledi. Acilde iğne yaptılar Proluton diye. bir de protestan diye bir ilaç yazdı günde 3 kere iç dedi. Çok üzgünüm böyle bir şey yaşayan var mı ((( ilacın bebeğe zararı olmazmı acaba ((
Ben de idrar yaparken yanma vardı kötü koku vardı idrar tahlilinde çıktı birde idrar kültürü yaptırdım orada da bakteri üremesi olunda kullandım mecburen..
Kızlar merhaba,
Bugün maalesef bir kanamam oldu ilk defa kahve rengi hastaneye gittim acile saat geç olduğu için. Doktor düşük riski olduğunu rahimde kan pıhtısı gözüktüğünü ve yatmam gerektiğini söyledi. Acilde iğne yaptılar Proluton diye. bir de protestan diye bir ilaç yazdı günde 3 kere iç dedi. Çok üzgünüm böyle bir şey yaşayan var mı ((( ilacın bebeğe zararı olmazmı acaba ((
Kızlar merhaba,