2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Muayne ucreti 120 tl canim demetevlerde ivedik cad. Uzerinde . 2 li test icin sana alternatif sunuyor fatma hoca anlasmali oldugu bir yerde var yada devlette surda su sekilde yaptirabilirsin diyo tatlim ☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ne bizim fiyat bunlar ya.sgk liyim çalışanım ve Muayene 12tl sadece

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gelirim balım işten kaçmam hiç:)) yakın olsak keşke görüşme imkanımız olsa ne güzel olur, arkadaşa hasretim

Ne mutlu sana mutlu anne mutlu bebek demek, ben hiç mutlu değilim hiç.....
Canım sabır de bıgunlerde gecicek inş
Allh buyuk

Kızlar hemen kahvaltı yapayım ben hazır bulantının sesi çıkmıyorken gerçi yedikten sonra başlıyor, cinsiyet tahmininde bulunsak birbirimize, benim ne olur hadi tahminleri alalım

Sennki kız olcak gibi geluo
bnde anlamDım nıye

Slm kızlar bakıp bakip çıkıyorum hic keyfim yok yine ne olcam ben böyle bilmiyorum yaa (

Kizlar tek tek cvp yazmak istediklerim var ama 2 gundur bulantilar nakavt etti beni donemedim mesajlariniza. Insallah hepiniz iyisinizdir, cok opuyorum ozluyorum burayi.

Kızlar merhaba,
Bugün maalesef bir kanamam oldu ilk defa kahve rengi hastaneye gittim acile saat geç olduğu için. Doktor düşük riski olduğunu rahimde kan pıhtısı gözüktüğünü ve yatmam gerektiğini söyledi. Acilde iğne yaptılar Proluton diye. bir de protestan diye bir ilaç yazdı günde 3 kere iç dedi. Çok üzgünüm böyle bir şey yaşayan var mı ((( ilacın bebeğe zararı olmazmı acaba ((

Ben de idrar yaparken yanma vardı kötü koku vardı idrar tahlilinde çıktı birde idrar kültürü yaptırdım orada da bakteri üremesi olunda kullandım mecburen..

Benim de tahlilde çıktı fakat bir de idrar kültürü yaptırdım canım. Haftaiçi alıcam onun sonucunu.

Cnm benim kahve akintim vardi banada depot iğne verdi birde progestan hap verdi birde kalkmuycan cnm full yaracaksin başka şansin yok cnm

Progestanı ben de kullandım canım günde 3 kez. Bebeğe hiçbir zararı yok. Çok geçmiş olsun. İnşallah iyi olucaksın.

Progestanı ben de kullandım canım günde 3 kez. Bebeğe hiçbir zararı yok. Çok geçmiş olsun. İnşallah iyi olucaksın.

İnşallah canım o rahimde gözüken kanama kaybolunca dusuk riski bitmismi oluyor?

Kızlar bendede su an ne ararsanız var mide bulantısı yanma baş ağrısı lekelenme

İnşallah canım o rahimde gözüken kanama kaybolunca dusuk riski bitmismi oluyor?

Evet canım öyle. Ben de pıhtı vardı. Kayboldu 15 gün sonra çok şükür. İlacı bıraktım.

Ben bol su içtiğim için şu anda bir şikayetim yok. Ama doktorum ilacı mutlaka kullanman lazım dedi. İlerde daha fazla sorun çıkartır dedi.

Tabi ki canım. İlacı içmek lazım. Rabbim meleklerimizi korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…