2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
iyi akşamlar arkadaşlar bugün ikili testi sordum hastaneye 80 miş sevindim açıkçası yine kan tahilleri ile 200 ü bulur ama olsun artık haftaya cuma gideceğim herhalde bende aslında 30 u ama eşim de yanımda olucak cuma
2 gün önce gideceğim

baş ağrısı çektim tüm gün

göğüs ağrım geçti sivilcelerim geçti bu arada ama bulantılar az d olsa devam

Merhaba kızlaar.. :)) 30 haziranda bebeğimizin kalp atısını duymaya gidecegiz. Bi önceki kontrolde sadece keseyi görmüştük . Doktor dayanabilirsen 1 ay sonra gel kalp stıslarını duyarız dayanamazsan ıstediğin zaman gel bebegi görürüz demişti. Dayanırım diyerek 1 ay sonrasına aldı. Yani 30 una tam da eşimin dpgum gunu.. Ama sabrım kalmadıı biran önce kalp atışlarını duyup sağlıklı oldugunu duymak istiyorum :))

Ay kızlar bugub tum gün yattım uyudum uyandın desem yeri cok fenayım suan bile ayakta uyuyorum 😳😳

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ben 5.haftadan beri kullanıyorum o hormon ilacı rahim duvarını sıkılaştıran bir ilaç.en ufak zararı yok

kesinlikle tek başına gidemez misşn ? bu erkeklerin kavramaları biraz zaman alıyor tatlım tabi birde hormonlar tavan,,,,

Canım evim merkeze uzak otobüsle gidebilirim ama beni otobüs tutuyor malum bulantım var o yüzden cesaret edemedim yoksa bir dakka durmazdım, halloldu yazıcam şimdi:)

Günaydın herkese, hemen yazıp kaçıcam bütün gün yokum canım ablalarım geliyor gurbetten bolca hasret gidericez inşaallah

Kızlar dün dayanamadım eşimi aradım o da izin almaya çalışayım dedi, sonra müdürü yok demiş kardeşini gönderiyormuş ben yine çoştum gelmesin sende sakın gelme diye neyse mevzu uzun, bu alttan aldı üstten çıktı:) ikna etti, eşimle gittik hamdolsun bebeğim çok iyi foto eklemeye çalışıcam ama vaktim yok, 11+1 çıktı, 10+6 dık, maşaallahı vardı, kalp atış hızı 166 doktoru çok sevdim ama tıp merkezi doğum orda olmuyor karar vericem artık:) sağolun desteğiniz için

arkadaşlar dün ben gül kokladım annem aşerme dönemindesin burnuna değirme iz çıkar dedi tedirgin oldum sizce?

Canım aynen olay bendede oldu ama ben fotoğraf çektirirken kokular gibi mi yaptım kokladım mı hatırlamıyorum arkadaşım fotoğrafı görünce uyardı sakın koklama leke çıkar diye ama iş işten geçti pembe güldü benim ki acaba gerçekten doğru mu bu ???

Allah de ötesini bırak...

Tatlim benimde kanamam oldu ayni iğne de n oldum ayrıca o ilaçtan 3-4 kutu tuttum 3 ayi doldurdum daha dun biraktirdi doktor bebisim gayet iyi 30 gün yattim ben halada dikkatli davraniyorum bol bol dinlen inş en kisa surede biter kanama alani

Çok geçmiş olsun Rabbim inş. Bebişlerini sana bağışlar...ilacın zararı olmaz canım zaten düşük önleyici ilacı progestan ben tedavi gördüğüm için 3 ay günde 3 tablet progestan içicem şuan 3. Aydan gidiyoruz inş. 2 hafta sonra dolacak 🙏🙏🙏 takma kafana canım çoğu kişide lekelenme oluyor inş. Rabbim beb işini kucağına almayı nasip edér🙏🙏

Allah de ötesini bırak...

Hadi gözün aydın canımmm bebişinede kocaman maşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…