Kızlar özel hastanelerde ikili test fiyatlarını biliyormusunuz ?
Geçmiş olsun canım bnm inş gecer tabi ya lekenme hemen hemen herkeste oluyo inş bisey olmucak bebişine ... Acil şifalar canımKızlar sabah bi ilk defa kahve pembe karışımı lekelenmem oldu,adet ağrısı gibide ağrım vardı.. Koşa koşa acile gittik,çok şükür bebeğim iyi 4 cm olmuş :) ama doktor tedbir amaçlı progestan verdi.. İlk defa bu kadar çok korktum,Allahım bi daha yaşatmasın.. Bu kanama gibi şey ilaçtan sonra geçer değilmi?
Kızlar günaydınnnnnn
Bu arada devletin aciline gittik,ikili testi sordum yapıyolarmış.. Parada vermiyosun,işlem aynıysa eğer özelde yaptırmanın bi mantığı yok bence,devlette yaptırcam ben
Tabikide aynı kan alıp dısarı laboratuvara gönderiyolar daha ince ayrıntısıyla bakacak laboratuvara yani ...
Bide ense kalınlıgına bakıyolar işte bildigim kadarıyla usg ıle tmm ... Bncede bosuna para vermene gerek yok diye düşnüyoeum
Bende öyle düşünüyorum,devlet öyle bi hiZmet sunmuş bize yararlanmayalımmı :) iyi dileklerin için çok teşekkürler,ilk defa kanama tarzı bişey yaşayınca panik oldum biraz galiba.
Hayır canım düşük olmadı gittiğimizde kalbi durmuştu.. Kürtaj oldum ben de...korkusu üzüntüsü bu bebeğimi kucağıma alana dek devam edecek malesef...
Rabbim gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş,,
Kızlar cok mutluyum deliyim doluym aglıyorum suanda bi acayibim
Az önce bebegimin ilk hareketini hissettim Allahım içerden ben burdayım dedi böle sırt üstü yatıyodum kızımla çizgi film seyrederken tam kasıgımın biraz üstünde tam ortada içerden bebişim bana bi dokunda bnde o arada ayy diye bi irkildim
Kızımdan anladım nerden anladınız derseniz kızımda ilk 15 haftalıken aynen böle olmustu 2 hafta sonra sürekli içerde kazı calısmaları barmıs gibi hateketler vardı
Allahım sana şülürler olsun ya sizde ikl hareketini anlayınca görüceksiniz seyirmeye gaşan benzemıyo ya bu acayıp bişi ... Allahım bebwişimmm ben burdayımm dediiiii
Az önce bebegimin ilk hareketini hissettim Allahım içerden ben burdayım dedi böle sırt üstü yatıyodum kızımla çizgi film seyrederken tam kasıgımın biraz üstünde tam ortada içerden bebişim bana bi dokunda bnde o arada ayy diye bi irkildim
Kızımdan anladım nerden anladınız derseniz kızımda ilk 15 haftalıken aynen böle olmustu 2 hafta sonra sürekli içerde kazı calısmaları barmıs gibi hateketler vardı
Allahım sana şülürler olsun ya sizde ikl hareketini anlayınca görüceksiniz seyirmeye gaşan benzemıyo ya bu acayıp bişi ... Allahım bebwişimmm ben burdayımm dediiiii
Canimm bende dun hissettim bayagi bayagi hissettim yani. Esime soyledim inanmadi daha küçük dedi ama baska bisey degildi bu :)) kac haftalik seninki
Geçmiş olsun canım bnm inş gecer tabi ya lekenme hemen hemen herkeste oluyo inş bisey olmucak bebişine ... Acil şifalar canım
Günaydınnnn canımmmm
Kıyamam ben sana sıla yaa keşke yakın olsakta yardımım dokunsaSlm kızlar bakıp bakip çıkıyorum hic keyfim yok yine ne olcam ben böyle bilmiyorum yaa(
Kızlar merhaba,
Bugün maalesef bir kanamam oldu ilk defa kahve rengi hastaneye gittim acile saat geç olduğu için. Doktor düşük riski olduğunu rahimde kan pıhtısı gözüktüğünü ve yatmam gerektiğini söyledi. Acilde iğne yaptılar Proluton diye. bir de protestan diye bir ilaç yazdı günde 3 kere iç dedi. Çok üzgünüm böyle bir şey yaşayan var mı((( ilacın bebeğe zararı olmazmı acaba ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?