2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar özel hastanelerde ikili test fiyatlarını biliyormusunuz ?

Adasım fiyatlar hast hastaneye degişiyor.. Sen hangi hastaneye gidiyosan orayı arayıp fiyat bilgisi alabilrsin sgk lı sgk sız verirler canım

Kızlar sabah bi ilk defa kahve pembe karışımı lekelenmem oldu,adet ağrısı gibide ağrım vardı.. Koşa koşa acile gittik,çok şükür bebeğim iyi 4 cm olmuş :) ama doktor tedbir amaçlı progestan verdi.. İlk defa bu kadar çok korktum,Allahım bi daha yaşatmasın.. Bu kanama gibi şey ilaçtan sonra geçer değilmi?

Buarada herkese günaydıııınn.......
Dün aksam erken yattık kızımla sabahta erken kalkıp babamıza kahvaltı hazırladık güzelce.. Evimide topladım .. Süprüm silcem sadece :)
Bunlar kaldı yani...
Ögleden sonraya eşim ben kıZım ve yawrumuz catalca yakıköye gidicez.. İnş güze bi haftasonu geçirmek istiyorum.. Alışweriş yapmam lazım ....

Bu arada kızların bazılar pek giremiyo ya nerdesiniz kızlar ne alemdesınız ...
Lebleyi gören varmı bahabasak
İkrts miydi ilknur yani hümeyraaa kızlar bedesiniİ

Bu arada devletin aciline gittik,ikili testi sordum yapıyolarmış.. Parada vermiyosun,işlem aynıysa eğer özelde yaptırmanın bi mantığı yok bence,devlette yaptırcam ben

Geçmiş olsun canım bnm inş gecer tabi ya lekenme hemen hemen herkeste oluyo inş bisey olmucak bebişine ... Acil şifalar canım
Kızlar günaydınnnnnn

Günaydınnnn canımmmm

Bu arada devletin aciline gittik,ikili testi sordum yapıyolarmış.. Parada vermiyosun,işlem aynıysa eğer özelde yaptırmanın bi mantığı yok bence,devlette yaptırcam ben

Tabikide aynı kan alıp dısarı laboratuvara gönderiyolar daha ince ayrıntısıyla bakacak laboratuvara yani ...
Bide ense kalınlıgına bakıyolar işte bildigim kadarıyla usg ıle tmm ... Bncede bosuna para vermene gerek yok diye düşnüyoeum

Sılam ya böle nereye kadar gidicek ne zordur senin için ya dikkat et canım bnm ya ... İlaçlarımı falan aksatma

Bende öyle düşünüyorum,devlet öyle bi hiZmet sunmuş bize yararlanmayalımmı :) iyi dileklerin için çok teşekkürler,ilk defa kanama tarzı bişey yaşayınca panik oldum biraz galiba.

Bende öyle düşünüyorum,devlet öyle bi hiZmet sunmuş bize yararlanmayalımmı :) iyi dileklerin için çok teşekkürler,ilk defa kanama tarzı bişey yaşayınca panik oldum biraz galiba.

Dogru canım ımsan panık olmaktan kendinı alıkoyamıyo ıster ıstemez sıkıntı yapıyosun
Ama. İnş ilaçlarını kullan kesilcek fazla senî yyırucak seylerden uzak dur fazla ayakta kalmaktan stresten uzak dur inş dga rahat olur senin için

Hayır canım düşük olmadı gittiğimizde kalbi durmuştu.. Kürtaj oldum ben de...korkusu üzüntüsü bu bebeğimi kucağıma alana dek devam edecek malesef...

Kalp durduğunda sende ne kanama, ne ağrı hiç bir belirti olmamış miydi? Ve bebek tüp bebek miydi? Dr. Uyar mismiydi durabilir dinlen filan diye?

Gunaydin sevgili annelerrrrr :)
Dun aksam kv ve kp e soyledik hamile oldugumu. Gozlerini kapattirip ikisinin de eline tutusturdum ultrason kagitlarini. Bunlar gecikmis annelee ve babalar gunu hediyeniz dedim. Gozlerini actiklarinda sok oldular inanamadilar :) kp bugune kadar aldigim en guzel babalar gunu hediyesi dedi :) bugun ogleden sonra da kendi ailemin yanina gidip bu sefer de onlara soylicez insaallah :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar cok mutluyum deliyim doluym aglıyorum suanda bi acayibim

Az önce bebegimin ilk hareketini hissettim Allahım içerden ben burdayım dedi böle sırt üstü yatıyodum kızımla çizgi film seyrederken tam kasıgımın biraz üstünde tam ortada içerden bebişim bana bi dokunda bnde o arada ayy diye bi irkildim
Kızımdan anladım nerden anladınız derseniz kızımda ilk 15 haftalıken aynen böle olmustu 2 hafta sonra sürekli içerde kazı calısmaları barmıs gibi hateketler vardı
Allahım sana şülürler olsun ya sizde ikl hareketini anlayınca görüceksiniz seyirmeye gaşan benzemıyo ya bu acayıp bişi ... Allahım bebwişimmm ben burdayımm dediiiii

Canimm bende dun hissettim bayagi bayagi hissettim yani. Esime soyledim inanmadi daha küçük dedi ama baska bisey degildi bu :)) kac haftalik seninki

Maşallah ne mutlu cnm sana. Tecrübeli anne olunca ayirt ediyosun ne güzel bide 17 haftdan önce hissedilmez diyolar. Hep kimil kimil olsun annesi bebisin ins. :sly:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canimm bende dun hissettim bayagi bayagi hissettim yani. Esime soyledim inanmadi daha küçük dedi ama baska bisey degildi bu :)) kac haftalik seninki

13+1 haftalık canım
Walla onlar anca kocaman olunca göbişimiz o zaman hissedicekler .....
Bu arada sen 19 yasında olansın dimi...
Dün aklımdan sen geçtin ne zmandırda görmüyom seni geçmişte yazdıysan geçmişi okuyamıyom ben direk yazıyom bu aralar.. Dedım içimden sanki bu kızın oglu olcak öle aklımdan geçti yani :) ne hikmetse öle içine dogdu

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun canım bnm inş gecer tabi ya lekenme hemen hemen herkeste oluyo inş bisey olmucak bebişine ... Acil şifalar canım

Günaydınnnn canımmmm

Oyoy maşallah kuzucuğa..gözün aydın darısı başımıza

Slm kızlar bakıp bakip çıkıyorum hic keyfim yok yine ne olcam ben böyle bilmiyorum yaa (
Kıyamam ben sana sıla yaa keşke yakın olsakta yardımım dokunsa

Canım korkma sadece ilaçlarını düzenli iç ve hiç kalkmadan yat sadece wc için kalk ...ben defalarca yaşadım...işi bıraktım düşün...hala yatıyorum..ilaç ve iğne oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…