Maşallah ne mutlu cnm sana. Tecrübeli anne olunca ayirt ediyosun ne güzel bide 17 haftdan önce hissedilmez diyolar. Hep kimil kimil olsun annesi bebisin ins. :sly:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar cok mutluyum deliyim doluym aglıyorum suanda bi acayibim
Az önce bebegimin ilk hareketini hissettim Allahım içerden ben burdayım dedi böle sırt üstü yatıyodum kızımla çizgi film seyrederken tam kasıgımın biraz üstünde tam ortada içerden bebişim bana bi dokunda bnde o arada ayy diye bi irkildim
Kızımdan anladım nerden anladınız derseniz kızımda ilk 15 haftalıken aynen böle olmustu 2 hafta sonra sürekli içerde kazı calısmaları barmıs gibi hateketler vardı
Allahım sana şülürler olsun ya sizde ikl hareketini anlayınca görüceksiniz seyirmeye gaşan benzemıyo ya bu acayıp bişi ... Allahım bebwişimmm ben burdayımm dediiiii
13+1 haftalık canım
Walla onlar anca kocaman olunca göbişimiz o zaman hissedicekler .....
Bu arada sen 19 yasında olansın dimi...
Dün aklımdan sen geçtin ne zmandırda görmüyom seni geçmişte yazdıysan geçmişi okuyamıyom ben direk yazıyom bu aralar.. Dedım içimden sanki bu kızın oglu olcak öle aklımdan geçti yani :) ne hikmetse öle içine dogdu
Kızlar sabah bi ilk defa kahve pembe karışımı lekelenmem oldu,adet ağrısı gibide ağrım vardı.. Koşa koşa acile gittik,çok şükür bebeğim iyi 4 cm olmuş :) ama doktor tedbir amaçlı progestan verdi.. İlk defa bu kadar çok korktum,Allahım bi daha yaşatmasın.. Bu kanama gibi şey ilaçtan sonra geçer değilmi?
Gunaydin :) kendimi ne kadar cok subata bagladiysam ocak ayini unutmusuz :) nasipse ocak sonu subat basi ama sanirim kesinlikle ocakta gelecek bebegim :) insallah o gunler cokkk yakin 8, hafta icindeyiz cok sukur hersey iyi. Bir oglum var 3,5 yasinda :) rabbim hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin.
Canım 2010 eylül annesimisin ? benim oğluşumda 3,5 yaşında :))
günlük sütler var cam şişede daha düşük ısıl işlem görmüş ve son kullanma tarihleri de dolayısıyla daha kısa onlardan kullanıyorum ben. yarım kg olanlardan alıyorum 2 günde içiyorum. süthane sütlerine hem ulaşmak zor hemde evde kaynatmayla da gereksiz sürelerde işlemler yapıp sütün besin değerini düşürürüz diye düşünüyorum yine fabrikalara daha çok güveniyorum. zaten günlük sütlerin gününü geçir hemen kokusu değişiyor.Geçmiş olsun. Sütü nerden alıp tüketiyorsunuz paket sütlere zararli diyorlar...
doktordan geldim kızlar rabbime hamd olsun bebeğim çok iyimiş doktor ultrasonu koyar koymaz iki bacağını attırdı ben ayyy demişim doktor yzüme bakıyor dedim kusura bakmayın çok korktum kaç gündür kendimde değilim uyku uyumuyorum dedim neden dedi dedim karnımın şişliği indi dedi normal gazın gitmiş lekem vardı kahverengi daha önce içinde kanaman olmuş yeni yeni dışarıya atıyor göğüs hassaslığım gitti sık duş alıyorsan ondan olur dedi herşey çok iyi rahim ağzın kapalı suyun yerinde bebeğin kalp atışı 164 dedi diğer kese etrafındaki kanlanma gitmiş dedi ağlıyorum ama bebeğimi gördükçe kuzum benim allahımın emaneti o bana allah herkesin evladını bağışlasın progestanı kesti folic asiti kesti elevit verdi bitki çayı iç dedi kabız olmamaya bak bol bol su tüket dedi süt iç yoğurt ye hamur işi yasak dedi ilişki hala yasak ( içimden zağten isteyen kim ) doktorumu değiştim çook mutluyum diğeri beni sinir etti bu doktorumuzda özel tavsiyeyle gittim aracı kimsede hastane personeliydi çok ilgilendi sağolsun
cnm ben polat dursuna gıdıyorum takıp artık almıomus ama sen sekreterınden randevu alırken hamıle oldugunu soleme oraya gıdınce polat hocayla konusursun yardımcı olurr dıye tahmın edıyorum...
kızlar ne bizim fiyat bunlar ya.sgk liyim çalışanım ve Muayene 12tl sadece
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de seni merak ediyordum canım, çok sevindim bebeğinin iyi olmasına. 13:30da da benim randevum var, ben de güzel haberlerle dönerim inşallah.
Muayne ucreti 120 tl canim demetevlerde ivedik cad. Uzerinde . 2 li test icin sana alternatif sunuyor fatma hoca anlasmali oldugu bir yerde var yada devlette surda su sekilde yaptirabilirsin diyo tatlim ☺
rabbim yardımcın olsun cnm oda annesini özlemiştir benimki yan gelip yatıyormuş meğer ultrason cihazına nasıl tepki verdi iki ayağıyla birden inanamadım rahatsız oldu kuzu
normalde ben de 12tlye muayene oluyorum canım da ankara biraz farklı. Gerçi orada da var 20tlye özel hastaneler ama bebek söz konusu olunca insan kıyıyor paraya:)
tamam canım ararım bi olmazsa. tek defalık gideceğim takip değil benimki. kabul eder belki
amin canım. ben pek özletmiyorum kendimi gerçi 10 gün önce gitmiştim:) ama rahat etmiyo içim kaç gündür kasık ağrısı fln kalmadı. sürekli endişelenmektense gidip göreyim dedim. iyidir inşallah bebeğim
senden haber bekliyorum merak etme iyidir annesi rabbime emanetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?