2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ewet canım kızımda anlamaıstım hiç öle 15 haftamın sonlarında içimde böle biri vuruyo kacoyo gibi oluyodu... De uma söledim cocuk hareketi o dedi .. Nırmalde aslında 9. Haftadan itibaren hareket esiyoşar ama hatekeler 12. Haftadan sonra yawas yawas güçlenmeye baslıyo demişti dr um...
Awahım cok saol inş siDe bi an önce hissediın ohhhhhhh beee artık hamile oldugumu iyice kavradım... Bnde ne midw bulantısı ne bişi arada bi sancım kanama olmustu yoksa inanmıcam hamile olduguma amma bebişim burdayım dedi sinyal verdi

Mervecim muhteşem bir duygu dimi.... bende sendenim arada hissediyorum bebişimi çokkk güzel Tadını çıkartalım bu hareketlerin dogumdan sonra çok özleyecegiz içimizdeki hareketleri oğlumda ben öyle olmuştum çünkü

Gunaydin :) kendimi ne kadar cok subata bagladiysam ocak ayini unutmusuz :) nasipse ocak sonu subat basi ama sanirim kesinlikle ocakta gelecek bebegim :) insallah o gunler cokkk yakin 8, hafta icindeyiz cok sukur hersey iyi. Bir oglum var 3,5 yasinda :) rabbim hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ciddimisinn :))) hayirli saglikli olsun insaallah :)) ben surekli okuyorum ama pek yazmiyorum :) senin cinsiyet daha belli degil dimi

Geçer canım allahın izniyle geçen pazar aynısını bende yaşadım... dinlen kendini çok yorma

Canım 2010 eylül annesimisin ? benim oğluşumda 3,5 yaşında :))

Yaaa kızlar göbek deliğinin altından itibaren pek çıkmış ama ben daha bugün 11. Haftayı bitiriyorum bu şişkinlik gaz filan mi ki

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Sütü nerden alıp tüketiyorsunuz paket sütlere zararli diyorlar...
günlük sütler var cam şişede daha düşük ısıl işlem görmüş ve son kullanma tarihleri de dolayısıyla daha kısa onlardan kullanıyorum ben. yarım kg olanlardan alıyorum 2 günde içiyorum. süthane sütlerine hem ulaşmak zor hemde evde kaynatmayla da gereksiz sürelerde işlemler yapıp sütün besin değerini düşürürüz diye düşünüyorum yine fabrikalara daha çok güveniyorum. zaten günlük sütlerin gününü geçir hemen kokusu değişiyor.

doktordan geldim kızlar rabbime hamd olsun bebeğim çok iyimiş doktor ultrasonu koyar koymaz iki bacağını attırdı ben ayyy demişim doktor yzüme bakıyor dedim kusura bakmayın çok korktum kaç gündür kendimde değilim uyku uyumuyorum dedim neden dedi dedim karnımın şişliği indi dedi normal gazın gitmiş lekem vardı kahverengi daha önce içinde kanaman olmuş yeni yeni dışarıya atıyor göğüs hassaslığım gitti sık duş alıyorsan ondan olur dedi herşey çok iyi rahim ağzın kapalı suyun yerinde bebeğin kalp atışı 164 dedi diğer kese etrafındaki kanlanma gitmiş dedi ağlıyorum ama bebeğimi gördükçe kuzum benim allahımın emaneti o bana allah herkesin evladını bağışlasın progestanı kesti folic asiti kesti elevit verdi bitki çayı iç dedi kabız olmamaya bak bol bol su tüket dedi süt iç yoğurt ye hamur işi yasak dedi ilişki hala yasak ( içimden zağten isteyen kim ) doktorumu değiştim çook mutluyum diğeri beni sinir etti bu doktorumuzda özel tavsiyeyle gittim aracı kimsede hastane personeliydi çok ilgilendi sağolsun

ben de seni merak ediyordum canım, çok sevindim bebeğinin iyi olmasına. 13:30da da benim randevum var, ben de güzel haberlerle dönerim inşallah.

cnm ben polat dursuna gıdıyorum takıp artık almıomus ama sen sekreterınden randevu alırken hamıle oldugunu soleme oraya gıdınce polat hocayla konusursun yardımcı olurr dıye tahmın edıyorum...

tamam canım ararım bi olmazsa. tek defalık gideceğim takip değil benimki. kabul eder belki

kızlar ne bizim fiyat bunlar ya.sgk liyim çalışanım ve Muayene 12tl sadece

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

normalde ben de 12tlye muayene oluyorum canım da ankara biraz farklı. Gerçi orada da var 20tlye özel hastaneler ama bebek söz konusu olunca insan kıyıyor paraya:)

ben de seni merak ediyordum canım, çok sevindim bebeğinin iyi olmasına. 13:30da da benim randevum var, ben de güzel haberlerle dönerim inşallah.

rabbim yardımcın olsun cnm oda annesini özlemiştir benimki yan gelip yatıyormuş meğer ultrason cihazına nasıl tepki verdi iki ayağıyla birden inanamadım rahatsız oldu kuzu

yeri biraz ters bize mamaktayım ben. ama arabayla çok sürmez sanırım. testleri devlette yaptırması da iyiymiş. teşekkür ettim bilgiler için:)

rabbim yardımcın olsun cnm oda annesini özlemiştir benimki yan gelip yatıyormuş meğer ultrason cihazına nasıl tepki verdi iki ayağıyla birden inanamadım rahatsız oldu kuzu

amin canım. ben pek özletmiyorum kendimi gerçi 10 gün önce gitmiştim:) ama rahat etmiyo içim kaç gündür kasık ağrısı fln kalmadı. sürekli endişelenmektense gidip göreyim dedim. iyidir inşallah bebeğim

normalde ben de 12tlye muayene oluyorum canım da ankara biraz farklı. Gerçi orada da var 20tlye özel hastaneler ama bebek söz konusu olunca insan kıyıyor paraya:)

canım burda 30 tl 12 devlet gerisi hastane napalım mecburen veriyoruz okadar sıra bekle birde ilgilensin istiyorsun

senden haber bekliyorum merak etme iyidir annesi rabbime emanetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…