2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Merhaba canm bende aranıza teni katıldım uzun zamandır okuyodum ama yazmamıştım malum korkular olunca canım hiç korkma şuan 8+2 yim 2 hafta önce evde hiçbişeyim yokken inanılmaz bi sancıyla birlikte kanamam geldi ama öle böle değil her taraf battı kanla parça parçaydı ben düşük yapıyorum diye koşarak doktora gittim şükür bebekte bişey yoktu sadece senn gibi rahim içi kananamm vardı dr prolutondan bana da vurdu zaten tüp bebekle hamile kaldığım için sürekli progestan iğne hergün hapını da günde 3 defa kullanıyorum. Ama şükür geçti artık kanamam arada kahverengi çok çok az lekelerim gelio doktor hiç önemseme dedi sende korkma içini ferah tut emi :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar progestanı ağızdan mı yoksa vajinal mi kullanıyorsunuz? ben birkaç gün ağızdan kullandım ama bana acayip sersemlik yaptı şimdi diğer şekilde kullanıyorum ama ağızdan kullanmayı tercih ederdim şahsen.

gzün aydın arkadaşım boşuna üzdün kendinidarısı bzlere inşaALLAH

vajinal kullanıyorum daha etkili olduğu iin

ne güzel bir duygudur kim biliirrinşallah biz de duyalım kısa zamanda bende sabırsızlanmaya başladım:)

bak annesi boşuna stres üzüntü yapmıssın kendine.maşallah bebeğine

Benm doktorum çok sersemlettiği için vajinal kullan demişti ama zaten evde yattığım için ağızdan alıyom ben :) uyumadan vakit geçmiyo evden çıkamıom zaten

Bu arada herkese merhaba ismim saadet :) özelden yazamıyorum sat 23 nisan yaş 30 ilk çocuğum ve tahmini doğum 27 ocak eklerseniz sevinirim :)

yeri biraz ters bize mamaktayım ben. ama arabayla çok sürmez sanırım. testleri devlette yaptırması da iyiymiş. teşekkür ettim bilgiler için:)

Rica ederim canim yardimci olduysam ne mutlu :) bizim sali gunu randevumuz var heyecanla bekliyorum aklina bisey takilirsa sorabilirsin sali gunu ikili test icin bilgi alicam ins :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nedir benim bu kv den çektiğim biktim artik ya. Hamileyim Halsizim kimin umrundaa. Tutturmus eltimlere gidicez bi kac gun kalicaz bende ben gelmiyorum diyorum bu sefer kp yi araya koyuyo oda gel diyo. Esimde yarin bi kac gunlugune yurtdisina gidiyo. Of ne yapicam ben yaa akil verin bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

istemiyosan gitme tatlım,rahatsızım evimde yatıcam de.

bu ısrar da neyin nesi anlamıyorum.

sen karalı bir şekilde hayır dedikteen sonra seni zorla götürecek halleri yok ya,,,,

Aynen öle dogum yaptıktan bi kac ay sonra böle hamileleri görünce özlüyodum hamileleik günlerimi şükür rabbime bidaha yasattı bana....
Amin canım.. Hos geldin aramıza allah oglunuda sana bagıslasın inş
Ciddimisinn :))) hayirli saglikli olsun insaallah :)) ben surekli okuyorum ama pek yazmiyorum :) senin cinsiyet daha belli degil dimi
Gerçwkten ya dün böle hemde misafirlerim gelicekti eflalimde hadi cinsiyet tahmini falan yapalım dedim... O arada aklımdan heön sn geçtin dedim 19 yasında olan kızın oglu mu var acaba dedim b iç güdü.. 6. His yani
Yok canım en son 11 haftalıkken gitmiştim işte ozamanda sırtını donmustu nasip olursa inş 3 hafta sonra gidicem ozMan belli olur dedi doktor
Canım ya cok sevindim senin adına bebeşin hareket ediyo du demek he masallaah insan bi acayip oluyo öle görnce
ne güzel bir duygudur kim biliirrinşallah biz de duyalım kısa zamanda bende sabırsızlanmaya başladım:)

bak annesi boşuna stres üzüntü yapmıssın kendine.maşallah bebeğine
Ayy hemde nasıl zeynep böle resmen artık rahat duruuuun ben burdayım diyo sanki ... Oyyy yawrusu yawrusu yawrsu

Canım neden gidiyosunuz biliyorum .... Ama şölede düşün ewde kımse olmıcak heralde bak hamilesin hasta falan olursun allah korusun ya bi tansıyonun düşer birden bayılır kalırsın havalarda sıcak yani hamileleikte hersey birden gelişiyo hiç farketmessin bile... Sen git bak ablanı dinle:) bnm senin yasında kardeşim var ... Senide kardeşim yerine koyup öle sölüyorum..
Tamam senide anlıorum ama boswer kv nı kp dedıı olsun... Hem biraz dısarıya cıkmak sanada iyi gekicektir hiç bişi yapmassın ama onların yanında olman daha iyi özellikle senin için bitanem... Stres yok sıkıntı yok ... Böle şeleri kafana takma ne şartlarda hamilelik yasayanlar var kuzucum ... boswer ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…