Aradıgında soleme gebe oldugunu orda hocayla konus cnm
Kızlar merhaba,
Bugün maalesef bir kanamam oldu ilk defa kahve rengi hastaneye gittim acile saat geç olduğu için. Doktor düşük riski olduğunu rahimde kan pıhtısı gözüktüğünü ve yatmam gerektiğini söyledi. Acilde iğne yaptılar Proluton diye. bir de protestan diye bir ilaç yazdı günde 3 kere iç dedi. Çok üzgünüm böyle bir şey yaşayan var mı((( ilacın bebeğe zararı olmazmı acaba ((
doktordan geldim kızlar rabbime hamd olsun bebeğim çok iyimiş doktor ultrasonu koyar koymaz iki bacağını attırdı ben ayyy demişim doktor yzüme bakıyor dedim kusura bakmayın çok korktum kaç gündür kendimde değilim uyku uyumuyorum dedim neden dedi dedim karnımın şişliği indi dedi normal gazın gitmiş lekem vardı kahverengi daha önce içinde kanaman olmuş yeni yeni dışarıya atıyor göğüs hassaslığım gitti sık duş alıyorsan ondan olur dedi herşey çok iyi rahim ağzın kapalı suyun yerinde bebeğin kalp atışı 164 dedi diğer kese etrafındaki kanlanma gitmiş dedi ağlıyorum ama bebeğimi gördükçe kuzum benim allahımın emaneti o bana allah herkesin evladını bağışlasın progestanı kesti folic asiti kesti elevit verdi bitki çayı iç dedi kabız olmamaya bak bol bol su tüket dedi süt iç yoğurt ye hamur işi yasak dedi ilişki hala yasak ( içimden zağten isteyen kim ) doktorumu değiştim çook mutluyum diğeri beni sinir etti bu doktorumuzda özel tavsiyeyle gittim aracı kimsede hastane personeliydi çok ilgilendi sağolsun
kızlar progestanı ağızdan mı yoksa vajinal mi kullanıyorsunuz? ben birkaç gün ağızdan kullandım ama bana acayip sersemlik yaptı şimdi diğer şekilde kullanıyorum ama ağızdan kullanmayı tercih ederdim şahsen.
ne güzel bir duygudur kim biliirrKızlar cok mutluyum deliyim doluym aglıyorum suanda bi acayibim
Az önce bebegimin ilk hareketini hissettim Allahım içerden ben burdayım dedi böle sırt üstü yatıyodum kızımla çizgi film seyrederken tam kasıgımın biraz üstünde tam ortada içerden bebişim bana bi dokunda bnde o arada ayy diye bi irkildim
Kızımdan anladım nerden anladınız derseniz kızımda ilk 15 haftalıken aynen böle olmustu 2 hafta sonra sürekli içerde kazı calısmaları barmıs gibi hateketler vardı
Allahım sana şülürler olsun ya sizde ikl hareketini anlayınca görüceksiniz seyirmeye gaşan benzemıyo ya bu acayıp bişi ... Allahım bebwişimmm ben burdayımm dediiiii
doktordan geldim kızlar rabbime hamd olsun bebeğim çok iyimiş doktor ultrasonu koyar koymaz iki bacağını attırdı ben ayyy demişim doktor yzüme bakıyor dedim kusura bakmayın çok korktum kaç gündür kendimde değilim uyku uyumuyorum dedim neden dedi dedim karnımın şişliği indi dedi normal gazın gitmiş lekem vardı kahverengi daha önce içinde kanaman olmuş yeni yeni dışarıya atıyor göğüs hassaslığım gitti sık duş alıyorsan ondan olur dedi herşey çok iyi rahim ağzın kapalı suyun yerinde bebeğin kalp atışı 164 dedi diğer kese etrafındaki kanlanma gitmiş dedi ağlıyorum ama bebeğimi gördükçe kuzum benim allahımın emaneti o bana allah herkesin evladını bağışlasın progestanı kesti folic asiti kesti elevit verdi bitki çayı iç dedi kabız olmamaya bak bol bol su tüket dedi süt iç yoğurt ye hamur işi yasak dedi ilişki hala yasak ( içimden zağten isteyen kim ) doktorumu değiştim çook mutluyum diğeri beni sinir etti bu doktorumuzda özel tavsiyeyle gittim aracı kimsede hastane personeliydi çok ilgilendi sağolsun
kızlar progestanı ağızdan mı yoksa vajinal mi kullanıyorsunuz? ben birkaç gün ağızdan kullandım ama bana acayip sersemlik yaptı şimdi diğer şekilde kullanıyorum ama ağızdan kullanmayı tercih ederdim şahsen.
yeri biraz ters bize mamaktayım ben. ama arabayla çok sürmez sanırım. testleri devlette yaptırması da iyiymiş. teşekkür ettim bilgiler için:)
Nedir benim bu kv den çektiğimbiktim artik ya. Hamileyim Halsizim kimin umrundaa. Tutturmus eltimlere gidicez bi kac gun kalicaz bende ben gelmiyorum diyorum bu sefer kp yi araya koyuyo oda gel diyo. Esimde yarin bi kac gunlugune yurtdisina gidiyo. Of ne yapicam ben yaa akil verin bana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
istemiyosan gitme tatlım,rahatsızım evimde yatıcam de.
bu ısrar da neyin nesi anlamıyorum.
Anlamiyolarkiesimde evde tek nasil kalicaksin diyo. Kv yuzunden esimlede tartistik
Nedir benim bu kv den çektiğimbiktim artik ya. Hamileyim Halsizim kimin umrundaa. Tutturmus eltimlere gidicez bi kac gun kalicaz bende ben gelmiyorum diyorum bu sefer kp yi araya koyuyo oda gel diyo. Esimde yarin bi kac gunlugune yurtdisina gidiyo. Of ne yapicam ben yaa akil verin bana
aynı binada mı oturuyosunuz kayınvalidenle?
sen karalı bir şekilde hayır dedikteen sonra seni zorla götürecek halleri yok ya,,,,
Ayni evde
o zamn hiç gitme kafanı dinle evde:))))
Siz bilmiyosunuz bu kadinicok tehlikeli. Büyükleri filan araya sokuyo isi hallediyo
Aynen öle dogum yaptıktan bi kac ay sonra böle hamileleri görünce özlüyodum hamileleik günlerimi şükür rabbime bidaha yasattı bana....Mervecim muhteşem bir duygu dimi.... bende sendenim arada hissediyorum bebişimi çokkk güzelTadını çıkartalım bu hareketlerin dogumdan sonra çok özleyecegiz içimizdeki hareketleri oğlumda ben öyle olmuştum çünkü
Amin canım.. Hos geldin aramıza allah oglunuda sana bagıslasın inşGunaydin :) kendimi ne kadar cok subata bagladiysam ocak ayini unutmusuz :) nasipse ocak sonu subat basi ama sanirim kesinlikle ocakta gelecek bebegim :) insallah o gunler cokkk yakin 8, hafta icindeyiz cok sukur hersey iyi. Bir oglum var 3,5 yasinda :) rabbim hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin.
Gerçwkten ya dün böle hemde misafirlerim gelicekti eflalimde hadi cinsiyet tahmini falan yapalım dedim... O arada aklımdan heön sn geçtin dedim 19 yasında olan kızın oglu mu var acaba dedim b iç güdü.. 6. His yaniCiddimisinn :))) hayirli saglikli olsun insaallah :)) ben surekli okuyorum ama pek yazmiyorum :) senin cinsiyet daha belli degil dimi
Canım ya cok sevindim senin adına bebeşin hareket ediyo du demek he masallaah insan bi acayip oluyo öle görncedoktordan geldim kızlar rabbime hamd olsun bebeğim çok iyimiş doktor ultrasonu koyar koymaz iki bacağını attırdı ben ayyy demişim doktor yzüme bakıyor dedim kusura bakmayın çok korktum kaç gündür kendimde değilim uyku uyumuyorum dedim neden dedi dedim karnımın şişliği indi dedi normal gazın gitmiş lekem vardı kahverengi daha önce içinde kanaman olmuş yeni yeni dışarıya atıyor göğüs hassaslığım gitti sık duş alıyorsan ondan olur dedi herşey çok iyi rahim ağzın kapalı suyun yerinde bebeğin kalp atışı 164 dedi diğer kese etrafındaki kanlanma gitmiş dedi ağlıyorum ama bebeğimi gördükçe kuzum benim allahımın emaneti o bana allah herkesin evladını bağışlasın progestanı kesti folic asiti kesti elevit verdi bitki çayı iç dedi kabız olmamaya bak bol bol su tüket dedi süt iç yoğurt ye hamur işi yasak dedi ilişki hala yasak ( içimden zağten isteyen kim ) doktorumu değiştim çook mutluyum diğeri beni sinir etti bu doktorumuzda özel tavsiyeyle gittim aracı kimsede hastane personeliydi çok ilgilendi sağolsun
Ayy hemde nasıl zeynep böle resmen artık rahat duruuuun ben burdayım diyo sanki ... Oyyy yawrusu yawrusu yawrsune güzel bir duygudur kim biliirrinşallah biz de duyalım kısa zamanda bende sabırsızlanmaya başladım:)
bak annesi boşuna stres üzüntü yapmıssın kendine.maşallah bebeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?