2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Anlamiyolarki esimde evde tek nasil kalicaksin diyo. Kv yuzunden esimlede tartistik

Esim izin vermiyo bu sefer

Ee canım öle ama eltinle aranda bi problem mi var.. Neden gitmek istemiyosun ?? Yada sana zor agır bi iş yaptırmazlar heralde.. Bak gercekten seni cok ii anlıyorum onlarlamı takılcam sürekli diyosun heralde.. Ama gülüm eşinle tartısıp kendinni bevegini strese sokmaya degmez ... Gayet rahat ol sakın ol ...
Sen istesende istemesende seni zorla götürecek bu kadın belli ... Eger öle olursa bak nasılda dedigimi yaptırdım dicek... Ama sen kendin yola koyul agzına lafı verme be canım ...
Relaxxxx... Tuba mıydı ismin yanlışmı hatırlıyorum

Anlamiyolarki esimde evde tek nasil kalicaksin diyo. Kv yuzunden esimlede tartistik

Bencede git ben gurbette yalnızım insan evde tek başına olmaktan korkuyor, sabah başım döndü sarhoş gibiydim, git hem seyahat etmek iyi geliyor dünde ben geldim ilçeden...

Canım 6. Haftamda bende oldu. Önce kırmızı renk damla damla. Sonra kahve rengine döndü. Doktorumu aradım olabileceğini söyledi. 200 mg progestanı 6 satte bir al sabah da gel bakalım dedi. Bende de kanamalı bir alan vardı. Doktor seyahati ilişkiyi yasakladı. İstirahat verdi. Dünkü (9. Hafta)kontrolümüzde çok şükür bebişimizi gördük. Kanamalı alan da iyileşmiş. Benim çevremde kahve akıntısı olmayan yok gibi. Doktor kontrolünde isen endişe etme. Dualarını da esirgeme. Allahın izni ile bişey olmayacak...
Sağlıkla kalın hepiniz...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya ben orda rahat etmeyecegimi biliyorum bana orda rahat vermeyecek. Ben evimde daha rahatım diyorum esim yurtdışından donsun oyle gidin diyorum yok diyo simdi gidicez. Zaten ben surekli uzanmak uyumak istiyorum orda oyle bisey mumkun olmayacak

Kızlar vnden bu kadar... Birazdan cıkıcaz ewden..
Kendinize cok iyi bakın dikkat edin öpüyorum hepinizi.. herkese huırlı haftasonları
Allaha emanet olun inş

Evet canim tuba. Eltimle bi sorunumuz yok kadin annem yasinda zaten..

Walla yok öle oraya götürüpte rahat vermemek ... Sen hiç elini bile uzatma geç baska odaya yat uzan... Bişi dersede kendin istedin dersin ...
Bastan söle madem bu sekılde konusuyo ...
Canım bn senin için sölüyorum ... Allah korusun sekerin tansoypnun düser bayılırsın bişi olur ... Ewde kımse yok eşin yurtdısında ... Yinede sen bilirsin kuzucum benim.. Üzme kendini

Teskkur ederim canim dua edin bana..

Tatlim simdi sen fatma hanima gidiyosun ya. Dogum nasil olucak peki?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bak sıpaya:))))
seninkinin cinsiyeti belli değil sanırım ama bana erkek gibi geldi,erkek erken kımıldar der sayın kayınvalidem

Tatlim sen simdi fatma hanima gidiyosun ya dogum nasil olucak?

Tatlim sen simdi fatma hanima gidiyosun ya dogum nasil olucak?

Hocanin anlastigi hastaneler var canim medicana Memorial tobb gibi onlardan birini tercih ediyorsun :)

Kızlar doktor konusunda çok şanssız çıktım Ankara'da önerebileceğinz bayan doktor var mı devlet özel farketmez :2:

Hocanin anlastigi hastaneler var canim medicana Memorial tobb gibi onlardan birini tercih ediyorsun :)

Ya ben dogumda sadece bayan personel olsun istiyorum. Gelen gecen bakiyor vs ya hosuma gitmiyo o durum. Oralarda saglayaniliyolar mi ki boyle bi ortami. Bir de dogum ucretleriyle ilgili bilgi verdi mi? Kendisi yaptiriyor degil mi dogumu bu hastanelerde.

Kadin diyoki ben ne olsada gidicemde gidicem. Ister gel ister gelme diyo,.

tamam sende gelmiyorum de eşinde kızarsa rahatsızım annen illa gitmek istiyor benim dinlenmem gerek de ( aaa başlarım öyle kocayada benimki panikatak gibi sen nasıl istersen hayatım ) hamilesin ya birazda onlar çeksin nazını neymiş ister gel ister gelme kaldır kaşını gelmiyorum diye uzat :)

Kendisi yaptiriyor canim yani daha cok ayrintili konusmadik bebisimiz biraz daha büyüsun bunlari konusurz dedi hoca ama normal dogum 2-3 bin arasinda dedi hastaneyle konusuyormussun paket halindeymis icimde oda suslemeleri olan da var sanirim. medicana ile memorial icin bebek yogum bakimi olmasini onemsiyor mesela diger konuda hic bilgim yok tatlim :/ sormak lazim fatma hocaya saglanabiliyor mu diye özel oldugu icin fatma hocada bizzat doguma girdigi icin ekibini bayanlardan secebilir gibi geliyor bana cok anlayisli bir bayan zaten öle birseye imkan varsa kesin yapar zaten annenin psikolojisini cok dusunur :)

kadın doktor doğumda zorlanıyor yanına erkek asistan alıyo zağten cnm birde sen hastasın doğum yapıyorsun o an ve senin gibi kaç kişi doğuruyor cnm benim sen öyle şeylere takılı kalma onlar seni iş olarak görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…