hmm benimkilerde fena ben hamile olduğumu söylemedim bile, söylemem de zaten,,, çok hastayım,,, kendimi iyi hissetmiyorum de,, onlarda gidemesin tatlım,,,
Anlamiyolarkiesimde evde tek nasil kalicaksin diyo. Kv yuzunden esimlede tartistik
Esim izin vermiyo bu sefer
Anlamiyolarkiesimde evde tek nasil kalicaksin diyo. Kv yuzunden esimlede tartistik
Kızlar merhaba,
Bugün maalesef bir kanamam oldu ilk defa kahve rengi hastaneye gittim acile saat geç olduğu için. Doktor düşük riski olduğunu rahimde kan pıhtısı gözüktüğünü ve yatmam gerektiğini söyledi. Acilde iğne yaptılar Proluton diye. bir de protestan diye bir ilaç yazdı günde 3 kere iç dedi. Çok üzgünüm böyle bir şey yaşayan var mı((( ilacın bebeğe zararı olmazmı acaba ((
Aynen öle dogum yaptıktan bi kac ay sonra böle hamileleri görünce özlüyodum hamileleik günlerimi şükür rabbime bidaha yasattı bana....
Amin canım.. Hos geldin aramıza allah oglunuda sana bagıslasın inş
Gerçwkten ya dün böle hemde misafirlerim gelicekti eflalimde hadi cinsiyet tahmini falan yapalım dedim... O arada aklımdan heön sn geçtin dedim 19 yasında olan kızın oglu mu var acaba dedim b iç güdü.. 6. His yani
Yok canım en son 11 haftalıkken gitmiştim işte ozamanda sırtını donmustunasip olursa inş 3 hafta sonra gidicem ozMan belli olur dedi doktor
Canım ya cok sevindim senin adına bebeşin hareket ediyo du demek he masallaah insan bi acayip oluyo öle görnce
Ayy hemde nasıl zeynep böle resmen artık rahat duruuuun ben burdayım diyo sanki ... Oyyy yawrusu yawrusu yawrsu
Canım neden gidiyosunuz biliyorum .... Ama şölede düşün ewde kımse olmıcak heralde bak hamilesin hasta falan olursun allah korusun ya bi tansıyonun düşer birden bayılır kalırsın havalarda sıcak yani hamileleikte hersey birden gelişiyo hiç farketmessin bile... Sen git bak ablanı dinle:) bnm senin yasında kardeşim var ... Senide kardeşim yerine koyup öle sölüyorum..
Tamam senide anlıorum ama boswer kv nı kp dedıı olsun... Hem biraz dısarıya cıkmak sanada iyi gekicektir hiç bişi yapmassın ama onların yanında olman daha iyi özellikle senin için bitanem... Stres yok sıkıntı yok ... Böle şeleri kafana takma ne şartlarda hamilelik yasayanlar var kuzucum ...boswer ...
Ee canım öle ama eltinle aranda bi problem mi var.. Neden gitmek istemiyosun ?? Yada sana zor agır bi iş yaptırmazlar heralde.. Bak gercekten seni cok ii anlıyorum onlarlamı takılcam sürekli diyosun heralde.. Ama gülüm eşinle tartısıp kendinni bevegini strese sokmaya degmez ... Gayet rahat ol sakın ol ...
Sen istesende istemesende seni zorla götürecek bu kadın belli ... Eger öle olursa bak nasılda dedigimi yaptırdım dicek... Ama sen kendin yola koyul agzına lafı verme be canım ...
Relaxxxx... Tuba mıydı ismin yanlışmı hatırlıyorum
Ya ben orda rahat etmeyecegimi biliyorumbana orda rahat vermeyecek. Ben evimde daha rahatım diyorum esim yurtdışından donsun oyle gidin diyorum yok diyo simdi gidicez. Zaten ben surekli uzanmak uyumak istiyorum orda oyle bisey mumkun olmayacak
Walla yok öle oraya götürüpte rahat vermemek ... Sen hiç elini bile uzatma geç baska odaya yat uzan... Bişi dersede kendin istedin dersin ...
Bastan söle madem bu sekılde konusuyo ...
Canım bn senin için sölüyorum ... Allah korusun sekerin tansoypnun düser bayılırsın bişi olur ... Ewde kımse yok eşin yurtdısında ... Yinede sen bilirsin kuzucum benim.. Üzme kendini
Aynen öle dogum yaptıktan bi kac ay sonra böle hamileleri görünce özlüyodum hamileleik günlerimi şükür rabbime bidaha yasattı bana....
Amin canım.. Hos geldin aramıza allah oglunuda sana bagıslasın inş
Gerçwkten ya dün böle hemde misafirlerim gelicekti eflalimde hadi cinsiyet tahmini falan yapalım dedim... O arada aklımdan heön sn geçtin dedim 19 yasında olan kızın oglu mu var acaba dedim b iç güdü.. 6. His yani
Yok canım en son 11 haftalıkken gitmiştim işte ozamanda sırtını donmustunasip olursa inş 3 hafta sonra gidicem ozMan belli olur dedi doktor
Canım ya cok sevindim senin adına bebeşin hareket ediyo du demek he masallaah insan bi acayip oluyo öle görnce
Ayy hemde nasıl zeynep böle resmen artık rahat duruuuun ben burdayım diyo sanki ... Oyyy yawrusu yawrusu yawrsu
Canım neden gidiyosunuz biliyorum .... Ama şölede düşün ewde kımse olmıcak heralde bak hamilesin hasta falan olursun allah korusun ya bi tansıyonun düşer birden bayılır kalırsın havalarda sıcak yani hamileleikte hersey birden gelişiyo hiç farketmessin bile... Sen git bak ablanı dinle:) bnm senin yasında kardeşim var ... Senide kardeşim yerine koyup öle sölüyorum..
Tamam senide anlıorum ama boswer kv nı kp dedıı olsun... Hem biraz dısarıya cıkmak sanada iyi gekicektir hiç bişi yapmassın ama onların yanında olman daha iyi özellikle senin için bitanem... Stres yok sıkıntı yok ... Böle şeleri kafana takma ne şartlarda hamilelik yasayanlar var kuzucum ...boswer ...
Rica ederim canim yardimci olduysam ne mutlu :) bizim sali gunu randevumuz var heyecanla bekliyorum aklina bisey takilirsa sorabilirsin sali gunu ikili test icin bilgi alicam ins :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlim sen simdi fatma hanima gidiyosun ya dogum nasil olucak?
Hocanin anlastigi hastaneler var canim medicana Memorial tobb gibi onlardan birini tercih ediyorsun :)
Kadin diyoki ben ne olsada gidicemde gidicem. Ister gel ister gelme diyo,.
Ya ben dogumda sadece bayan personel olsun istiyorum. Gelen gecen bakiyor vs ya hosuma gitmiyo o durum. Oralarda saglayaniliyolar mi ki boyle bi ortami. Bir de dogum ucretleriyle ilgili bilgi verdi mi? Kendisi yaptiriyor degil mi dogumu bu hastanelerde.
Ya ben dogumda sadece bayan personel olsun istiyorum. Gelen gecen bakiyor vs ya hosuma gitmiyo o durum. Oralarda saglayaniliyolar mi ki boyle bi ortami. Bir de dogum ucretleriyle ilgili bilgi verdi mi? Kendisi yaptiriyor degil mi dogumu bu hastanelerde.
Lekelenmem oluyo karnmda agriyo .sss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?