2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

sorma dilber,o yorgunluk hissi çok zor çoğul gebeliklerin en büyük sıkıntısı o sanırım,seninki de hayırlı olsun,sağlıkla alırsın kucağına umarım

bebeğimi hissediyorum yoksa gaz sançışımı bilemedim göbek deliğimin solunda seyrime gibi bişiy var sizce bebekmidir

Anlamiyolarki esimde cephe aldi bana olmaz diyo tek kalamazsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok canım sıkılıyor napsam bilemedim eşimde evde değil yukarda bir görmce var ne kokar ne bulaşır uuuf

Arkadaşlar şuan 10+5 haftalık hamileyim 30 Haziran'da 2li test yapılacak çok korkuyorum bişey çıkacak die bir de ankarada tıp fakültesinde batuhan özmen hocaya giden varmı merak ediyorum yorumlarınızı bekliyorum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

12. haftaya girdik

Canim gözün aydın kac gündür bosuna stres yapmışsın dedim sana birşey yoktur iyidir bebeğin diye için rahat etmiş oldu hemde bebisi gördün :))
12 haftaya girdiysen artık bebegin hareketlerini azda olsa hissetmeye başlarsın hep diyorum erken hareket eden bebek erkek oluyor diye sanada bi oğluş geliyor belkide :))

Kalp durduğunda sende ne kanama, ne ağrı hiç bir belirti olmamış miydi? Ve bebek tüp bebek miydi? Dr. Uyar mismiydi durabilir dinlen filan diye?

Hayır canım normal yolla hamile kaldım sürpriz yaptı bize bebek ne ağrı ne kanama oldu cinsiyetini öğrenmek için laylaylom gittiğimizde öğrendik.. Hatta oradan tatile gidecektik.. Doktor uyarmadı gayet de sağlıklı ilerliyordu.. Şimdi onun korkusu var evde dinleniyorum sürekli allahım bir daha bana ve kimseye yaşatmasın bebişlerimizi alalım kucağımıza.. Doktora gider gitmez ilk soru yaşıyor mu diyoruz o da beni de panik yaptınız diye kızıyor :))

Anladim canim. Cok tesekkur ederim ilgilendigin icin. Ayrintilari da gidince konusurm ben de artik bakalim.

Canim muhakkak onlar icin bir isten ibaret ama benim icin oyle degil. Ben rahatsiz olurum bu durumda. Saha rahat edecegim bir ortam saglanabilecekse onu tercih ederim tabiki.

inş cnm eli ayağı sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunda kız erkek fark etmez ilk bebeğim zağten cinsiyetinin önemi yok

Rica ederim canim :) gidince haber verir misin seninde goruslerini merak ediyorum:)

12. haftaya girdik

Benim oglanlarda ikinci aydan itibaren o seyirmeleri hep hissettim gorumcemde oglundda öyleydi kaynanam erkek bebekler ikinci ayda canlanir diyor 5 oğlu var biliyordur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…