2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
tamam canım sağol:)
Kızlar kesem5 mm den 15 mm yükselmiş
Bebişi göremedik kalp atıslarınıda
İnş 15 gün sonra görcez onuda dedi dr um
5 6 haftalık dedi
Beden bebiş gözükmedi anlamadım
canım maşallah kese boyutun gayet iyi kalp atışınıda görürsün merak etme
oyy maşallah eflalim senin kuzuna bende baya bir süre söylemek istemiyorum yani şöle karnım çıksın öyle söylerim...gerçi benim kız deli gibi kardeş istiyor hemde 4 tane..:)
benimki istemiyor canım
sağol canıım öyle ne yapalım:)
benimde göğüsler dolgunlaştı acıyor, midem ağrıyor, kasık ağrılarım var uykum var akşamları:) üşüyorum:)
Off kizlar ben durmadan bişeyler yemek istiyorum ya daha oglen olmadi neler yedim

Bu istahla devam edersem yandım
ayyy aynı ben ne olacak halimiz
Nerdesniz kızlar
Hadi herkes bebişler için bir fatiha okusun
:))

Okudummm:)
okudum canım:)
hoşgeldin canım hayırlı olsun
aldım biraz önce değeri dün akşam üzeri 6 da vermiştim 317,25ti bugün öğlen 12de verdim 476,8 çıktı :) bakalım cumartesi ne çıkcak
gayet güzel
tamam canım vermişsin zaten:) yapacak bir şey yok:)
canım benimde kasıklarım ağrıyor hiç korkma çok normal yerleşiyor yavrun
ayni seyi bende dusunmustum mervemm ama ramazan ayinda nasil oruc tutucam diye simdiden dusunmeye basladim cok uzun o kadar sure susuz kalmaya dayanabilicekmiyim dayansam bebegim icin zararli olurmu bu korkular var icimde
bende bugün düşündüm nasıl tutucam diye:)
7 - 8 haftalık usg kağıtlarında cinsiyet tahmini yapıyorlar kızlar
usg kağıdını eline aldığında
bebek kesenin içinde sol taraftaysa erkek sağ taraftaysa kız oluyormuş :)
canım tam tersi sğ taraf erkek sol taraf kız, benim oğlum da sağdaydı:)
kızlar kan sonucum geldi değerim 213 batım yarın buarada
çok güzel canım maşaallah
evet canım haklısın
maydonoz nane tere nar karaciğer de abartılı şekilde yenmemeliymiş bugün telefonda doktorum söyledi. ilk kontrolümde ayrıntılı konuşurum yazarım kızlar
evet düşüğe sebep oluyor ilk üçü karaciğerde toxoplazma riskinden dolayı zararlı

hoşgelidn maşallah canım kesene

hoşbuldum canııımm,sağolsınnn:)sen daha gitmedin mi doktora?

akıntısı olan var mı ?
benim çok kasıklarım ağrıyor birde bugün akıntım fazlalaştı,,,
aynı dertten muzdarip olan var mI?
ben iki gündür yatıyorum en fazla 5 dakika sonra kramp giriyor kasıklarıma

canım bendede akıntı oluyor ama transferden sonraki günlerde ben hastaneyi arayıp sormuştum normal demişti bana hormonlarımız değişiyor ondan oluyormuş akıntı.

Ben de aranıza katıldım. SAT: 14 Nisan, Yaş:30, İkinci Çocuk. Bugün Beta Hcg: 45.31 çıktı

Son düzenleme:

aynı durumdayım yemeği yapasıya kadar kaç kez oturdum kalktım anlatamam
akıntılarım bebek yerleşirken çok fazlaydı. yani öyle düşünüyorum akıntım geçenlerde çok fazlaydı şimdi çok az

Slm kızlar aksama doğru fena bi ağırlık çöktü üstüme bas ağrimda var iki gündür cok iyiydim nazar degirdim kendime iyiyim diye diye

8 mayıs 2014
Salavatı tefriciye listesi
Mrv5534:100 tefriciye
Cupcakelove: 100 tefriciye mrssuperfine:100 tefriciye

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım ilk zaman heyecan stres yorgunluklara kamplar oluyor ama düzenli devam ederse doktoruna söyle mutlaka. Ben de yatıyorum, yatarken de bol bol tefriciye:)))

Kızlar bu donemde yogun akıntı olmasi normalmis hamilelikte ilk baslarda iciniz temizleniyormus akıntılarla hatta dun benden koyu bembeyaz bir akıntı geldi ablam bebegin etrafinin cevreleyen keseden oldugunu söyledi benim de ilk defa basima geldi ...

Slm kızlar aksama doğru fena bi ağırlık çöktü üstüme bas ağrimda var iki gündür cok iyiydim nazar degirdim kendime iyiyim diye diye

geçmiş olsun . benimde çok mideme bulantı girdi yemek kokusu baydı beni tüm iştahım kaçtı
bide eşim saçını kestirmiş orada kolonya dökmüş resmen kusacaktım normalde kolonya çok severim ama bilemedim içim kalktı resmen

Ben de aranıza katıldım. SAT: 14 Nisan, Yaş:30, İkinci Çocuk. Bugün Beta Hcg: 45.31 çıktı
Hoşgeldin canim pc başına geçince eklerim listeye inşallah

Hoşgeldin canim senide eklicem aldım mesajıni suan iyi hissetmiyorum malesef

Kod:
8 mayıs 2014
Salavatı tefriciye listesi
Mrv5534:100 tefriciye
Cupcakelove: 100 tefriciye

Sıla da 100 okumuştu, açılışı öyle yapmıştık sanırım.

Ben de 100 tane okudum. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla hayırla kolaylıkla kucağımıza almayı onları hayırlı sağlıklı akıllı imam sahibi olarak yetiştirmemizi nasip etsin inş. Korkmadan huzurla mutlulukla kolaylıkla şu ayları atlatıp bebeklerimizi kucağımıza alırız inş. Âmin âmin âmin... Rabbimin yardımıyla her şey olur, ufacık bi canı ona emanet ettik.

seninde ağrıların çok mu? ben iki gündür yatıyorum evde,,, ayağa kalkıyorum 5 dakika sonra sancı, birde akıntım var kanamam oldu sanıp korkuyorum, seninde kasıkların da ağrı mı var??

bende de akıntı var canım :26:
bazen kan görücem diye çok korkuyorum

ben de işten geldim yemek yapıyorum ama dinlene dinlene...
yoksa bütün gece sırtım ağrıyor..

geçmiş olsun canım...
biraz uyu istersen yorulmuundur..

aaa başladı mı bulantılarınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…