- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- 373
Aynen arkadaşım bende senin gibi şaşkın ve bilgisizim
Yarın kese için doktora gidicem bakalım bana ne diyecekler :26:
Hoşgeldin canim pc başına geçince eklerim listeye inşallah
Hoşgeldin canim senide eklicem aldım mesajıni suan iyi hissetmiyorum malesef
Bncede canm dikkat et kendineSlm kızlar aksama doğru fena bi ağırlık çöktü üstüme bas ağrimda var iki gündür cok iyiydim nazar degirdim kendime iyiyim diye diye
Kod:
Sıla da 100 okumuştu, açılışı öyle yapmıştık sanırım.
Ben de 100 tane okudum. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla hayırla kolaylıkla kucağımıza almayı onları hayırlı sağlıklı akıllı imam sahibi olarak yetiştirmemizi nasip etsin inş. Korkmadan huzurla mutlulukla kolaylıkla şu ayları atlatıp bebeklerimizi kucağımıza alırız inş. Âmin âmin âmin... Rabbimin yardımıyla her şey olur, ufacık bi canı ona emanet ettik.
canım seni alıntıladım sanmıştım atlamışım
yarın hayırlı haberlerle dönersin inşallah...
sen ne kadarlık evlisin?
bu arada doktorun dediklerini paylaş bizimle olur mu ne öğrensek kar
Slm kızlar aksama doğru fena bi ağırlık çöktü üstüme bas ağrimda var iki gündür cok iyiydim nazar degirdim kendime iyiyim diye diye
seninde ağrıların çok mu? ben iki gündür yatıyorum evde,,, ayağa kalkıyorum 5 dakika sonra sancı, birde akıntım var kanamam oldu sanıp korkuyorum, seninde kasıkların da ağrı mı var??
aaa başladı mı bulantılarınn
Vmhome canim seninle yasimiz ve sat gunlerimiz ayni bakalim bebislerimizin cinsiyetide tutacak mi
Canım haziranda 5 sene olacak senin ne kadar oldu:26:
İnşallahhhh güzel haberlerle gelirimmm doktor amca ne dediyse a dan z ye hepsini yazıcam cnm benim
Cin takvimine gore erkek cikiyor benim bebisim:))) sen baktin mi??
canim yat dinlen fazla ayaktta kalma doktorunun numarasi varsa bi ara istersen insallah bidaha gelmez kan falan benimde hic bi bilgim yok icini ferah tut kac gun gecmisti sat in ?Kızlar bugün kan verdim sonucu alamadım makina bozulmuşbiraz öncede tuvalette peçeteye çok hafif açık pembe kan geldi biraz ve ben çok korkuyorum. Bundan önceki kimyasal olduğu için. Salı günü değerim 157.74 idi.artışlar normaldi 48 saatte bir. Ne Olabilir yardım lütfen (
Salavatı tefriciye listesi8 mayıs 2014
Salavatı tefriciye listesi
Mrv5534:100 tefriciye
Cupcakelove: 100 tefriciye
mrssuperfine:100 tefriciye
Canım ihlasla beraber okuyalım isterseniz katılın ona da. Ihlas da çok faydalı ben ona da başlıcam cnm.
Kızlar benim baya bi sancım var sanki,adet sancısından daha şiddetli.. Özellikle sol kasığımdaki batmaları daha çok hissediyorum.. Bide progesteronu koyarken doğrumu yapıyorum emin değilim,çok faZla ileri ittiremiyorum,sorun olurmuki..
günaydın kızlar
reflü, faranjit , bahat allerjisi derken şimdide boynum sırtım ve belimde kocaman alerji kabarcıkları çıktı çok kaşınıyor
biri bitiyor biri başlıyor
cumartesi doktorla görüştüğümde bi çare soracağım
canim yat dinlen fazla ayaktta kalma doktorunun numarasi varsa bi ara istersen insallah bidaha gelmez kan falan benimde hic bi bilgim yok icini ferah tut kac gun gecmisti sat in ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?