2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Rica ederim canim :) gidince haber verir misin seninde goruslerini merak ediyorum:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabiki canim. Bu persembe ikamet ettigim yerde gidicem doktora. Sonra ankaraya gelicez. Doktorum ne zaman gitmemi tavsiye ederse artik o zaman gidicem Fatma hocaya. Burdan yazarim izlenimlerimi de.

Darısı başıma benim randevum da Pazartesi. İnş bizimki de iyidir. Iyi tatiller size:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm kızlar, yemeklerden sonra gelen mide bulantısı ve mide yanmasından başka hiçbir gebelik belirtim yok, bir an önce hareketlerini hisssedeydim iyiydi :):) bu arada benim sabah ilk idrarımda biraz kabarcıklar oluyor köpük gibi dört beş tane, böyle bir durum yaşayan var mı hormonlardan mı acaba? onun dısında bir yanma kasınma yok

Ay insallah sağlikli olsunda ama ben erkek evlat daha cok istiyorum kiz olursa kaynanamin adini koymak zorundayim esimide kiramadim erkek olursa sen koy dedi

Ay insallah sağlikli olsunda ama ben erkek evlat daha cok istiyorum kiz olursa kaynanamin adini koymak zorundayim esimide kiramadim erkek olursa sen koy dedi

Allah gönlüne gore versin

Bende kizin olmasini istiyorum Allah hayirlisini versin

kızlar bizim f..... da bir sayfamız vardı galiba gizli bir grup kurmuştu arkadaşlardan biri neydi o grubun adı ? bilen ve dahil olan var mı?

Sılaaa :) 7. Haftada bebek kıpır kıpırdıyor kesenin sağındaydı erken de hareketini hissettim sen erkek dediköe oh oh diyordum :)) erkek istiyordum ben de kızmış bebeğim :)) bu kadar çektim çekiyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı olsunlar da gerisi boş..

selam kızlarrr
dün yazamadım size şimdi geçmişi okucam herkes iyidir umarım...

doktordan geldik..bebişimiz 10+4 ama usgde 11+5 çıktı
veee süpriizzzz doktor KIZ olabilir dedi
hiç cinsiyet tahmini beklemiyordum.....
hiç çıkıntı göremedim o yüzden kız diye tahmin ettim ama kesin değil dedi..
heyecan yaptımmm
çin ve rus takvimi erek diyordu ama hep ekşi yiyorum bakalım daha da heyecanlıyım şimdi...

haftaya da ense kalınığı vb. için gidicezzz....inşallah güzel çıkar sonuçlar

canımm ikimizin de yanı olmuş ben de ne yalan söyliyim herp erkek hissettim çevremdekiler erkek dedi
çin rus takvimi erkek...,
nerdeyse oğlum diye seviyordum karnımı
doktor kıza benziyor deyince çok şaşırdım....ama Allah sağlıklı nasip etsin de...
bi de ilk çocuk ne çıkarda bahtımıza

Kızlar çoğumuz bulaşık makinesinin kapağını açınca gelen kokudan tiksiniyoruz, ben artık dayanamıyodum elimde yıkıyodum hatta. Ama kayınvalidemin verdiği akıl çok işe yaradı siz de deneyin. Makinanın herhangi bir bölümüne yarım limon kesip koyun. Kirli bulaşıkların kokusunu alıyor. Tabi yıkıycağınız zaman limonu çıkarmayı unutmayın😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sabahleyin zorla müsli yedim,, şimdide azıcık müsli yedim,,, bütün gün aç gezdim,,, açlıkdan kolumu kaldıramıyorum ama canım hiçbir şey yeemek istemiyor,,,, ben çok yoruldum kızlar,,,,,

Canim gittim kontrole. Bir sorun yok cok sukur hersey yolunda. gerçi biz yine buluruz pimpiriklenecek biseyler ama hayırlısı:)

sabahleyin zorla müsli yedim,, şimdide azıcık müsli yedim,,, bütün gün aç gezdim,,, açlıkdan kolumu kaldıramıyorum ama canım hiçbir şey yeemek istemiyor,,,, ben çok yoruldum kızlar,,,,,

Canım 12.haftadan sonra rahatlıycaz inşallah. Ne yiyosam öğürerek yiyorum ben de

kızlar hepinize selam.doktor kontrolü güzel gecen arkadaslar adınıza cok sevindim.bu arada bel ağrıları yavaş yavaş geliyor gibi ne dersiniz 12+1olduk

Canim gittim kontrole. Bir sorun yok cok sukur hersey yolunda. gerçi biz yine buluruz pimpiriklenecek biseyler ama hayırlısı:)

Cok sevindim. Buluruz tabiii isimiz ne esimde arada kaldi kasigim agriyor neden diyorum ertesi gun kesiliyi neden kesildi acaba diyorum insanogluyuz namkoruz cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…