Tabiki canim. Bu persembe ikamet ettigim yerde gidicem doktora. Sonra ankaraya gelicez. Doktorum ne zaman gitmemi tavsiye ederse artik o zaman gidicem Fatma hocaya. Burdan yazarim izlenimlerimi de.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de 8+2 yim. Geceleri çok uykum geliyor ama gündüz iyiyim. Bulantı arada bir oluyor ama kusmuyorum çok şükür ... Bugün gittik gördük eşimle yavrumuz çok iyiymiş.. İlk defa bebek gibi göründü gözümüze kafası vucudu belliydi.. Bu akşam tatile çıkıyoruz biz de :) herşey güzel olacak hepimiz için.. Allah dualarımızı kabul etsin..
slm kızlar, yemeklerden sonra gelen mide bulantısı ve mide yanmasından başka hiçbir gebelik belirtim yok, bir an önce hareketlerini hisssedeydim iyiydi :):) bu arada benim sabah ilk idrarımda biraz kabarcıklar oluyor köpük gibi dört beş tane, böyle bir durum yaşayan var mı hormonlardan mı acaba? onun dısında bir yanma kasınma yok
Benim oglanlarda ikinci aydan itibaren o seyirmeleri hep hissettim gorumcemde oglundda öyleydi kaynanam erkek bebekler ikinci ayda canlanir diyor 5 oğlu var biliyordur herhalde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay insallah sağlikli olsunda ama ben erkek evlat daha cok istiyorum kiz olursa kaynanamin adini koymak zorundayim esimide kiramadim erkek olursa sen koy dedi
Ay insallah sağlikli olsunda ama ben erkek evlat daha cok istiyorum kiz olursa kaynanamin adini koymak zorundayim esimide kiramadim erkek olursa sen koy dedi
Canim gözün aydın kac gündür bosuna stres yapmışsın dedim sana birşey yoktur iyidir bebeğin diye için rahat etmiş oldu hemde bebisi gördün :))
12 haftaya girdiysen artık bebegin hareketlerini azda olsa hissetmeye başlarsın hep diyorum erken hareket eden bebek erkek oluyor diye sanada bi oğluş geliyor belkide :))
Sılaaa :) 7. Haftada bebek kıpır kıpırdıyor kesenin sağındaydı erken de hareketini hissettim sen erkek dediköe oh oh diyordum :)) erkek istiyordum ben de kızmış bebeğim :)) bu kadar çektim çekiyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı olsunlar da gerisi boş..
selam kızlarrr
dün yazamadım size şimdi geçmişi okucam herkes iyidir umarım...
doktordan geldik..bebişimiz 10+4 ama usgde 11+5 çıktı
veee süpriizzzz doktor KIZ olabilir dedi
hiç cinsiyet tahmini beklemiyordum.....
hiç çıkıntı göremedim o yüzden kız diye tahmin ettim ama kesin değil dedi..
heyecan yaptımmm
çin ve rus takvimi erek diyordu ama hep ekşi yiyorum bakalım daha da heyecanlıyım şimdi...
haftaya da ense kalınığı vb. için gidicezzz....inşallah güzel çıkar sonuçlar
Kızlar ben de 11 haftalık üoldum.. İçimden geçen hep erkekti:) ikinci hamileliğim ama ilk çocuğum olacak Allah nasip ederse... Cinsiyeti kızmış.... Bi içim vuruldu doğrusunu söylemek gerekirse :) ama Rabbim neylerde güzel eyler hep dua ettim sağıklısını hayırlısını ver allahım diye..
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş kız erkek önemli değil özünde...
canımm ikimizin de yanı olmuş ben de ne yalan söyliyim herp erkek hissettim çevremdekiler erkek dedi
çin rus takvimi erkek...,
nerdeyse oğlum diye seviyordum karnımı
doktor kıza benziyor deyince çok şaşırdım....ama Allah sağlıklı nasip etsin de...
bi de ilk çocuk ne çıkarda bahtımıza
Kızlar çoğumuz bulaşık makinesinin kapağını açınca gelen kokudan tiksiniyoruz, ben artık dayanamıyodum elimde yıkıyodum hatta. Ama kayınvalidemin verdiği akıl çok işe yaradı siz de deneyin. Makinanın herhangi bir bölümüne yarım limon kesip koyun. Kirli bulaşıkların kokusunu alıyor. Tabi yıkıycağınız zaman limonu çıkarmayı unutmayın😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sabahleyin zorla müsli yedim,, şimdide azıcık müsli yedim,,, bütün gün aç gezdim,,, açlıkdan kolumu kaldıramıyorum ama canım hiçbir şey yeemek istemiyor,,,, ben çok yoruldum kızlar,,,,,
sabahleyin zorla müsli yedim,, şimdide azıcık müsli yedim,,, bütün gün aç gezdim,,, açlıkdan kolumu kaldıramıyorum ama canım hiçbir şey yeemek istemiyor,,,, ben çok yoruldum kızlar,,,,,
Cok sevindim. Buluruz tabiii isimiz ne esimde arada kaldi kasigim agriyor neden diyorum ertesi gun kesiliyi neden kesildi acaba diyorum insanogluyuz namkoruz cok