2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

11+1 degilmi cnm bel agrisi geldi 3 gun oldu

kızlar hepinize selam.doktor kontrolü güzel ogecen arkadaslar adınıza cok sevindim.bu arada bel ağrıları yavaş yavaş geliyor gibi ne dersiniz 12+1olduk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü
Evet canim ya sanki bulantılarım bitmiş gibi iki günden beri azcik ayakta kalayim acayip belim ağrıyor
Simdiden bu agrilar olursa karnım kocaman olunca napcam bilmiyorum ???
Canim ben onu hep yaparim bikac dilim sikilmis limonu kabuguyla birlikte en ustteki yerlerden birine takiyorum bulasik yikanirkende duruyor bulasik makinem miss gibi kokuyor cikarmana gerek yok bi kere de bak miss gibi oluyor :))
Canim erken hareket etmeye başlayan kiz ilk defa duyuyorum bence senin hareket diye hissetiklerin bebis degildi :)
Senin kaçıncı çocuktu niye erkek olsun istiyordun inşallah bidaha ki sefere rabbim gönlünce versin canım Allahin hakkı üçtur sende benim gibi üçüncüye kadar denersin :)))
Oyy canım maşallah cinsiyetler belli oluyor yavas yavas hadi bakalım 2015 OCAK ayi kiz ayini erkek ayımı olucak :)
Ben kiz ayi olsun benimde kizim olsun diyenlerdenim.sen yazinca her yerde erkek yaziyordu kiz diye sevindim valla cunki benimde nereye baksam erkek çıkıyor ama nasip bakalım bekleyip gorucez bakalım benim cinsiyeti ne zaman belli olur:)))
Bende kizin olmasini istiyorum Allah hayirlisini versin
.
Canim seninde benim gibi 2 oğlun vardı dimi inşallah rabbim ikimizede eli ayağı düzgün sağlıklı kiz evladı nasip eder inşallah :)))
Ay insallah sağlikli olsunda ama ben erkek evlat daha cok istiyorum kiz olursa kaynanamin adini koymak zorundayim esimide kiramadim erkek olursa sen koy dedi
Ay canım Kıyamam ya evladına istemediğin bir ismi vermek cok zor aynisini benim kayinvalidemde de demişti ilk oglumda kiz olursa benim adimi koyarsanız oglan olursa ne koyarsanız koyun dedi bende o yüzden hiç istememistim kiz olsun ve oglum oldu:)simdi kizim olsa bile asla onun adini koymucami cok iyi bildiği icin ağzıni bile açmıyor :))
İnşallah oglun olur senin de sonrasında kizin olsa bile koymasin zaten :))

Cilbab (ferace), pardesuye göre daha mi az belli eder ki göbeği 6-7 aylıkken?

Evet canim pardusolardan daha geniş oluyor onlar ama yazlık cok ince oluyor kisin zor olur.Ablam almak istiyordu onun icin bakmistik bikac yere ilk defa o zaman gördüm bende feraceyi.adini duymuştum ama nasıl birsey bilmiyordum:))

Evet canim pardusolardan daha geniş oluyor onlar ama yazlık cok ince oluyor kisin zor olur.Ablam almak istiyordu onun icin bakmistik bikac yere ilk defa o zaman gördüm bende feraceyi.adini duymuştum ama nasıl birsey bilmiyordum:))

Bende bi beden büyük ferace aldim yaz icin hem rahat olur hem belli etmez baya gider diye :)))))

Arkadaslar aranızda benim gibi kendini yorgun hisseden varmı? Hafta içi calısıyorum eve geldiğimde elim kolum kalkmıyor ütülerim dag oldu.. Haftasonu yaparım dedim bugün tüm gün yattım. Koltukta oturamıyorum bile başım gövdeme agır geliyor sanki sürekli uzanmak istiyorum (

ben çalışmıyorum tatlım, bütün gün yatıyorum, evde,, eşimde rahatsız hatta onunla hastanede kaldım bir gece refakatçi olarak iki gün kendime gelemedim,, hiç bir şeyde yapmadım yani,,, anca bir çorba yaparsam yapıyorum, evi süpürüyorum, bu kadar yaptığım şeyler,,,, ev dağınık ama yapacak bir şey yok,,, ilk 12 hafta böyleymiş,, geçsin diyorum başka bir şey demiyorum birde sanırsam yaşlada ilgili benim yaşım 33 ,,,, ve artık çok sıkıldım,,,,

canım ben çalışmadığım halde senin gibiyim bir de çalışsam ne olacak kim bilir

canım ben çalışmadığım halde senin gibiyim bir de çalışsam ne olacak kim bilir

Yanlız olmadıgıma sevindim.. Evden çalışmayı düşünmeye başladım artık o derece :)

Soğuklar kasım da mi başlıyordu? Öyle ise 7-8 aylık olacak göbeği belli eder mi ki

Hanımlar merhaba. Bugün ilk doktor kontrolümüz vardı. Çok güzel geçti. 2 tane bebişimiz olacağını öğrendik. Şaşkınlık ve sevinç bir arada. Muayeneden önce kalp atışı duyar mıyız diye endişelenirken tam haftasında 2 sağlıklı bebek haberini alınca saatlerce ağladım. Çok şükür bende haberler güzel. Geçmişi okudum ama alıntılamadım ofizmir de güzel haberlerle dönmüş, çok sevindim.
Biraz gezdik yoruldum, yolumuz da uzundu eve dönünce istifra ettim.

hayırlı olsun tatlım,,,

Benim ayağa kalkınca başım dönüyor, gözüm kararıyor sanki sizde oluyor mu? Nabzımi tutuyorum normal.siz tansiyonu ölçüyor musunuz devamlı

Bunu paylaştığın çok iyi oldu canım, sabahları hiç açamıyorum makineyi, hemen denicem.

tatlım sipariş ettiğim saraçoğlunun soğuk pres keçiboynuzu geldi. tadı bir harika. dışarıdan aldıklarımın tadı pas gibiydi.
2 tatlı kaşığı yeterli mi olur acaba . sen ne kadar yiyorsun. bir de buzdolabında mı saklıyorsun
tavsiyen için çooook teşekkür ederim

Az önce farkettim. göbeğimden başlayıp alta doğru inen bir çizgi oluşmuş. sizde de oluştu mu bu çizgi?

Canim bahsettigin cizgi linea nigra olabilir mi? Google dan bakabilirsin.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

canım istersen bir süre evden çalış en azından dinlenmiş olursun inan çok zor ben akşam 11i zor görüyorum

Aynen canım gunduz uyudugum yetmiyormus gibi aksam da 10 da gözüm yatakta oluyor.. Eskiden tıkırtıya uyanırdım şimdi banamısın demiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…