2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar bizim f..... da bir sayfamız vardı galiba gizli bir grup kurmuştu arkadaşlardan biri neydi o grubun adı ? bilen ve dahil olan var mı?

Canim ben kurmustum ama iptal oldu. Burdan bolunmelere sebep olabiliyormus o sebeple yasakmis.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Onu ne için sipariş ettin canım

İyi aksamlar kizlaaar. Bendede haberler coook kahverengi lekem durdu sukurler olsun bebegim beni artik cok az uyutuyo. Yani ilk haftalardaki gibi gunde 20 saat uyuma bitti. istahim cok yok hatta etten tiksiniyorum sizdede oldu mu haftada 2 kere balik yemege calisiyorum sut meyve falan bildiginiz gibi zaten. Ceviz kaju fistikta yiyorum. Ayrica folik asite devam ediyorum bunlarin disindasiz neler yapiyosunuz. Cinsiyetler belli olmaya baslamis masslaahh kafama takilan bisey varda doktora sormayi unuttum. Benim bebegimin usg yasi sat. Tarihime gore olan hesaptan 5 gun geri. gec dollenme anlamina mi geliyo bu. Bileniniz varsa cevaplarsaniz sevinirim. Opuyorum enn citir annisleri

Tatlım benim de sattan geriydi ilk gittiğimde tam bir hafta geri 2. Gittiğimde 5 güne düşmüştü en son gittiğimde günümüzle aynıydı açığı kapatmıştı yavrum kapanır seninki de canım 4. Aya kadar yetişmezse sat tarihini ileriye alıyorlar

iyi akşamlar anneler bende hiç iş yapamıyorumevi bok götürüyor resmen kayınvalidem kızıyla temziliğe gelicek salı günü şükürler olsun canmları sildircem perdeleri falan hem iş yaparız hem yemek yapar yerz dedi aynen dedim bende

Çok sevindim ya ,merak ediyordum seni bak korkulacak bişey çıkmamış Allaha şükür.canım ELEVİTTE domuz jelatini olduğu açıklandı,firma yalanlamadı bu haberi geçen seneydi sanırım haber sitelerine falan çıktı bilgin olsun

wayyyy, ne kadar şanslısın,,, kimseye anlatma walla nazar değer tatlım,,,,

Bendeeeee ((( ütüyu o yüzden eşim yapiyo.calistgm için eve gelnce sırf yatıyorum

Midemi hiç bulandırmayan en favori üçlüm: ekmek, peynir, domates. Sadece bunlarla yaşamak istiyorum bu aralar.
😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

rica ederim canım şifa olsun bebişine ve sana.ben hergün 2tatlı kaşığı yiyorum bazen de 3ttlı kaşığı oluyor:)buzdolabına koyuyorum canım ev sıcak şekerlenme yapabilir diye

Midemi hiç bulandırmayan en favori üçlüm: ekmek, peynir, domates. Sadece bunlarla yaşamak istiyorum bu aralar.
😊

Ne güzel canım.. Bende onlar da yok. Herşeyden tiksiniyorum

forumun bir yerinde kalp hastası olduğunuzu yazmışsınız,rahatsızlığınız nedir tam olarak acaba?? bende mitral yetmezlik hastasıyım ve şubat 2015 anne adayıyım..kalp hastası hamileler dikkatimi çekiyor =)

Masallah subhanallah sırtını dönmüş bize zilli kız bu kesin kız :))
:)) ay öyle mi dersin, aslında yüzü dönük canım ama anlayamadım nub teorisine göre bakıyım dedim anlayamadım ama kafam karıştı arkasını mı dönmüş
Hadi gözün aydın canımmm bebişinede kocaman maşallahhhhh

sağol canım benim
inşaalah güzel zaman geçirmiştirsiniz canım
çok güzel olmuş sürprizin
:)) bende hissediyorum ama senin dediğin hareketi anladım henüz o kadar değil:)
maşallah canım çok sevindim
maşallah canım bebişe
ayy ne güzel bir haber çifte maşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…