kızlar bizim f..... da bir sayfamız vardı galiba gizli bir grup kurmuştu arkadaşlardan biri neydi o grubun adı ? bilen ve dahil olan var mı?
Onu ne için sipariş ettin canımtatlım sipariş ettiğim saraçoğlunun soğuk pres keçiboynuzu geldi. tadı bir harika. dışarıdan aldıklarımın tadı pas gibiydi.
2 tatlı kaşığı yeterli mi olur acaba . sen ne kadar yiyorsun. bir de buzdolabında mı saklıyorsun
tavsiyen için çooook teşekkür ederim
İyi aksamlar kizlaaar. Bendede haberler coookkahverengi lekem durdu sukurler olsun bebegim beni artik cok az uyutuyo. Yani ilk haftalardaki gibi gunde 20 saat uyuma bitti. istahim cok yok hatta etten tiksiniyorum sizdede oldu mu haftada 2 kere balik yemege calisiyorum sut meyve falan bildiginiz gibi zaten. Ceviz kaju fistikta yiyorum. Ayrica folik asite devam ediyorum bunlarin disindasiz neler yapiyosunuz. Cinsiyetler belli olmaya baslamis masslaahh kafama takilan bisey varda doktora sormayi unuttum. Benim bebegimin usg yasi sat. Tarihime gore olan hesaptan 5 gun geri. gec dollenme anlamina mi geliyo bu. Bileniniz varsa cevaplarsaniz sevinirim. Opuyorum enn citir annisleri
Onu ne için sipariş ettin canım
doktordan geldim kızlar rabbime hamd olsun bebeğim çok iyimiş doktor ultrasonu koyar koymaz iki bacağını attırdı ben ayyy demişim doktor yzüme bakıyor dedim kusura bakmayın çok korktum kaç gündür kendimde değilim uyku uyumuyorum dedim neden dedi dedim karnımın şişliği indi dedi normal gazın gitmiş lekem vardı kahverengi daha önce içinde kanaman olmuş yeni yeni dışarıya atıyor göğüs hassaslığım gitti sık duş alıyorsan ondan olur dedi herşey çok iyi rahim ağzın kapalı suyun yerinde bebeğin kalp atışı 164 dedi diğer kese etrafındaki kanlanma gitmiş dedi ağlıyorum ama bebeğimi gördükçe kuzum benim allahımın emaneti o bana allah herkesin evladını bağışlasın progestanı kesti folic asiti kesti elevit verdi bitki çayı iç dedi kabız olmamaya bak bol bol su tüket dedi süt iç yoğurt ye hamur işi yasak dedi ilişki hala yasak ( içimden zağten isteyen kim ) doktorumu değiştim çook mutluyum diğeri beni sinir etti bu doktorumuzda özel tavsiyeyle gittim aracı kimsede hastane personeliydi çok ilgilendi sağolsun
iyi akşamlar anneler bende hiç iş yapamıyorumevi bok götürüyor resmen kayınvalidem kızıyla temziliğe gelicek salı günü şükürler olsun canmları sildircem perdeleri falan hem iş yaparız hem yemek yapar yerz dedi aynen dedim bende
Aynen canım gunduz uyudugum yetmiyormus gibi aksam da 10 da gözüm yatakta oluyor.. Eskiden tıkırtıya uyanırdım şimdi banamısın demiyorum :)
wayyyy, ne kadar şanslısın,,, kimseye anlatma walla nazar değer tatlım,,,,
Kızlar nasılsınızz?
Arkadaslar aranızda benim gibi kendini yorgun hisseden varmı? Hafta içi calısıyorum eve geldiğimde elim kolum kalkmıyor ütülerim dag oldu.. Haftasonu yaparım dedim bugün tüm gün yattım. Koltukta oturamıyorum bile başım gövdeme agır geliyor sanki sürekli uzanmak istiyorum(
Boyunuz kilonuz kaç ? ben 3 numara aldim boyum bi yetmiş kilom 64 filan dar mı aldım diye takildim kaldım eşim de bol diyo
İyi cnm seni sormali keyfin yerindemi doktor bana dogum tarihi 9 ocak dedi takvim 7 aralik diyordu
rica ederim canım şifa olsun bebişine ve sana.ben hergün 2tatlı kaşığı yiyorum bazen de 3ttlı kaşığı oluyor:)buzdolabına koyuyorum canım ev sıcak şekerlenme yapabilir diyetatlım sipariş ettiğim saraçoğlunun soğuk pres keçiboynuzu geldi. tadı bir harika. dışarıdan aldıklarımın tadı pas gibiydi.
2 tatlı kaşığı yeterli mi olur acaba . sen ne kadar yiyorsun. bir de buzdolabında mı saklıyorsun
tavsiyen için çooook teşekkür ederim
Midemi hiç bulandırmayan en favori üçlüm: ekmek, peynir, domates. Sadece bunlarla yaşamak istiyorum bu aralar.
😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabiki canim. Bu persembe ikamet ettigim yerde gidicem doktora. Sonra ankaraya gelicez. Doktorum ne zaman gitmemi tavsiye ederse artik o zaman gidicem Fatma hocaya. Burdan yazarim izlenimlerimi de.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)) ay öyle mi dersin, aslında yüzü dönük canım ama anlayamadım nub teorisine göre bakıyım dedim anlayamadım ama kafam karıştı arkasını mı dönmüşMasallah subhanallah sırtını dönmüş bize zilli kız bu kesin kız :))
sağol canım benimHadi gözün aydın canımmm bebişinede kocaman maşallahhhhh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşaalah güzel zaman geçirmiştirsiniz canımBuarada herkese günaydıııınn.......
Dün aksam erken yattık kızımla sabahta erken kalkıp babamıza kahvaltı hazırladık güzelce.. Evimide topladım .. Süprüm silcem sadece :)
Bunlar kaldı yani...
Ögleden sonraya eşim ben kıZım ve yawrumuz catalca yakıköye gidicez.. İnş güze bi haftasonu geçirmek istiyorum.. Alışweriş yapmam lazım ....
Bu arada kızların bazılar pek giremiyo ya nerdesiniz kızlar ne alemdesınız ...
Lebleyi gören varmı bahabasak
İkrts miydi ilknur yani hümeyraaa kızlar bedesiniİ
çok güzel olmuş sürprizinGunaydin sevgili annelerrrrr :)
Dun aksam kv ve kp e soyledik hamile oldugumu. Gozlerini kapattirip ikisinin de eline tutusturdum ultrason kagitlarini. Bunlar gecikmis annelee ve babalar gunu hediyeniz dedim. Gozlerini actiklarinda sok oldular inanamadilar :) kp bugune kadar aldigim en guzel babalar gunu hediyesi dedi :) bugun ogleden sonra da kendi ailemin yanina gidip bu sefer de onlara soylicez insaallah :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)) bende hissediyorum ama senin dediğin hareketi anladım henüz o kadar değil:)Kızlar cok mutluyum deliyim doluym aglıyorum suanda bi acayibim
Az önce bebegimin ilk hareketini hissettim Allahım içerden ben burdayım dedi böle sırt üstü yatıyodum kızımla çizgi film seyrederken tam kasıgımın biraz üstünde tam ortada içerden bebişim bana bi dokunda bnde o arada ayy diye bi irkildim
Kızımdan anladım nerden anladınız derseniz kızımda ilk 15 haftalıken aynen böle olmustu 2 hafta sonra sürekli içerde kazı calısmaları barmıs gibi hateketler vardı
Allahım sana şülürler olsun ya sizde ikl hareketini anlayınca görüceksiniz seyirmeye gaşan benzemıyo ya bu acayıp bişi ... Allahım bebwişimmm ben burdayımm dediiiii
maşallah canım çok sevindimdoktordan geldim kızlar rabbime hamd olsun bebeğim çok iyimiş doktor ultrasonu koyar koymaz iki bacağını attırdı ben ayyy demişim doktor yzüme bakıyor dedim kusura bakmayın çok korktum kaç gündür kendimde değilim uyku uyumuyorum dedim neden dedi dedim karnımın şişliği indi dedi normal gazın gitmiş lekem vardı kahverengi daha önce içinde kanaman olmuş yeni yeni dışarıya atıyor göğüs hassaslığım gitti sık duş alıyorsan ondan olur dedi herşey çok iyi rahim ağzın kapalı suyun yerinde bebeğin kalp atışı 164 dedi diğer kese etrafındaki kanlanma gitmiş dedi ağlıyorum ama bebeğimi gördükçe kuzum benim allahımın emaneti o bana allah herkesin evladını bağışlasın progestanı kesti folic asiti kesti elevit verdi bitki çayı iç dedi kabız olmamaya bak bol bol su tüket dedi süt iç yoğurt ye hamur işi yasak dedi ilişki hala yasak ( içimden zağten isteyen kim ) doktorumu değiştim çook mutluyum diğeri beni sinir etti bu doktorumuzda özel tavsiyeyle gittim aracı kimsede hastane personeliydi çok ilgilendi sağolsun
maşallah canım bebişeselam kızlarrr
dün yazamadım size şimdi geçmişi okucam herkes iyidir umarım...
doktordan geldik..bebişimiz 10+4 ama usgde 11+5 çıktı
veee süpriizzzz doktor KIZ olabilir dedi
hiç cinsiyet tahmini beklemiyordum.....
hiç çıkıntı göremedim o yüzden kız diye tahmin ettim ama kesin değil dedi..
heyecan yaptımmm
çin ve rus takvimi erek diyordu ama hep ekşi yiyorum bakalım daha da heyecanlıyım şimdi...
haftaya da ense kalınığı vb. için gidicezzz....inşallah güzel çıkar sonuçlar
ayy ne güzel bir haber çifte maşallah canımHanımlar merhaba. Bugün ilk doktor kontrolümüz vardı. Çok güzel geçti. 2 tane bebişimiz olacağını öğrendik. Şaşkınlık ve sevinç bir arada. Muayeneden önce kalp atışı duyar mıyız diye endişelenirken tam haftasında 2 sağlıklı bebek haberini alınca saatlerce ağladım. Çok şükür bende haberler güzel.Geçmişi okudum ama alıntılamadım ofizmir de güzel haberlerle dönmüş, çok sevindim.
Biraz gezdik yoruldum, yolumuz da uzundu eve dönünce istifra ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?