ayy maşallah canımBiz doktordan geldiikk😊
9+2'yiz bugün. Kıpır kıpır gördüm bebeğimi. Her şey yolundaymış çok şükür.
Resmimizi de ekliyorum. Eki Görüntüle 1163594 Eki Görüntüle 1163595
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım geçicek inşallah geçicek ne dertler var deyip sabrediyorum çok sağol desteğin için, ayy bak sen kız mı canım dün ablamlar geldi benim oğluşla sekiz yeğen var :) sadece 3 ü erkek, ayyy o kızların kıyafetlerini yerleştiriyorlar sırf onun için kız istedimCanım sabır de bıgunlerde gecicek inş
Allh buyuk
Sennki kız olcak gibi geluo
bnde anlamDım nıye
canım bir an önce iyileşmeni diliyorum, benim bulantılar çok arttı canım dr ilaç yazdı henüz alan olmasa daSlm kızlar bakıp bakip çıkıyorum hic keyfim yok yine ne olcam ben böyle bilmiyorum yaa(
Rabbim bebeğini sana bağışlasınKızlar merhaba,
Bugün maalesef bir kanamam oldu ilk defa kahve rengi hastaneye gittim acile saat geç olduğu için. Doktor düşük riski olduğunu rahimde kan pıhtısı gözüktüğünü ve yatmam gerektiğini söyledi. Acilde iğne yaptılar Proluton diye. bir de protestan diye bir ilaç yazdı günde 3 kere iç dedi. Çok üzgünüm böyle bir şey yaşayan var mı((( ilacın bebeğe zararı olmazmı acaba ((
:)) ayy ne güzel bir haber çifte maşallah canım
günaydın kızlar, hayırlı pazarlar hepinizekabız olmaktan çok korkan biriyim ve sonunda oldum. acil tavsiyelerinize ihtiyacım var (kayısı dışında).
Canım bu konu forumda epeyce konuşuldu, en çok üzerinde durulan çözüm kuru erik. 2-3 kuru eriği 4 e bölüp bir bardağın içine koy, üzerine su doldur bir saat kadar bekletip erikleri ye üstüne de suyu iç. Faydasını görürsün bir iki gün içinde. Daha taze kırmızı erikler çıkmadı, normalde onun kompostosu da çok etkili ve lezzetlidir.
bebişim kızlar maşaallahçok net değil
Eki Görüntüle 1163851 Eki Görüntüle 1163852 Eki Görüntüle 1163853
Sağol canım, eriği denicem...
Ay insallah sağlikli olsunda ama ben erkek evlat daha cok istiyorum kiz olursa kaynanamin adini koymak zorundayim esimide kiramadim erkek olursa sen koy dedi
Günaydın
Aşk olsun kızlar dün acele çıkıcam halde bebişimin fotosunu koydum yorum yapan az olmuş( ben herkese yorum yapıyorum ama bakıyorum beni takan yok
rica ederim canım şifa olsun bebişine ve sana.ben hergün 2tatlı kaşığı yiyorum bazen de 3ttlı kaşığı oluyor:)buzdolabına koyuyorum canım ev sıcak şekerlenme yapabilir diye
ben netten araştırdım ama fiyatlar arasında çok fark var...senin sipariş ettiğin siteyi yazabilir misin?
ben sürekli kansızlık yaşıyorum ve gebelik ilerledikçe iyice azalacak..şimdiden önlem alayım.
TEŞEKKÜR EDERİM
Dün akşama kadar bulanmadı diye sevindim, akşam eve dönerken bir başladı gece üçe kadar sonra biraz uyudum 6 da uyandım hala bulanıyorbu da geçecek bugünüme hamdolsun
günaydın kızlar, hayırlı pazarlar hepinizekabız olmaktan çok korkan biriyim ve sonunda oldum. acil tavsiyelerinize ihtiyacım var (kayısı dışında).
gebelikte harnup pekmezinin bize bi zararı yok, rahat rahat yiyebiliriz dimi?
tam tersi doktorlar özellikle tavsiye ediyor hatta benim doktorum baklava tarzı şeyleri yasak listesine aldı tatlı istediğinde pekmeze saldır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?