2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın

Aşk olsun kızlar dün acele çıkıcam halde bebişimin fotosunu koydum yorum yapan az olmuş( ben herkese yorum yapıyorum ama bakıyorum beni takan yok

ayy maşallah canım
Canım sabır de bıgunlerde gecicek inş
Allh buyuk

Sennki kız olcak gibi geluo
bnde anlamDım nıye
sağol canım geçicek inşallah geçicek ne dertler var deyip sabrediyorum çok sağol desteğin için, ayy bak sen kız mı canım dün ablamlar geldi benim oğluşla sekiz yeğen var :) sadece 3 ü erkek, ayyy o kızların kıyafetlerini yerleştiriyorlar sırf onun için kız istedim iyi bakın bunlar benim kızımın olacak dedim hayırlısı sağlıklı olması ne büyük önecliğim
Slm kızlar bakıp bakip çıkıyorum hic keyfim yok yine ne olcam ben böyle bilmiyorum yaa (
canım bir an önce iyileşmeni diliyorum, benim bulantılar çok arttı canım dr ilaç yazdı henüz alan olmasa da inşallah işe yara yoruyor gerçekten
Rabbim bebeğini sana bağışlasın

Dün akşama kadar bulanmadı diye sevindim, akşam eve dönerken bir başladı gece üçe kadar sonra biraz uyudum 6 da uyandım hala bulanıyor bu da geçecek bugünüme hamdolsun

günaydın kızlar, hayırlı pazarlar hepinize kabız olmaktan çok korkan biriyim ve sonunda oldum. acil tavsiyelerinize ihtiyacım var (kayısı dışında).

:)) ayy ne güzel bir haber çifte maşallah canım

Teşekkür ederim canım. Sen de bebişinin fotosunu eklemişsin ben nubdan anlamam ama daha bu haftalarda kolu, bacağı belli oyuncak gibi bebekleri gördükçe şaşkına dönüyorum Allah bağışlasın.

günaydın kızlar, hayırlı pazarlar hepinize kabız olmaktan çok korkan biriyim ve sonunda oldum. acil tavsiyelerinize ihtiyacım var (kayısı dışında).

Canım bu konu forumda epeyce konuşuldu, en çok üzerinde durulan çözüm kuru erik. 2-3 kuru eriği 4 e bölüp bir bardağın içine koy, üzerine su doldur bir saat kadar bekletip erikleri ye üstüne de suyu iç. Faydasını görürsün bir iki gün içinde. Daha taze kırmızı erikler çıkmadı, normalde onun kompostosu da çok etkili ve lezzetlidir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol canım, eriği denicem...

Günaydın canlar mutlu pazarlar 😘 bebişi hissedenler olmuş gece yattıgımda bnde hissettim sanki kelebek gibi böyle bişi cok garip tarifi mümkün değil ama işte öyle 😃

Ay insallah sağlikli olsunda ama ben erkek evlat daha cok istiyorum kiz olursa kaynanamin adini koymak zorundayim esimide kiramadim erkek olursa sen koy dedi

Allah gönlüne göre versin canim. Hersey iyi hoşta şu isim muhabbetleri gıcık tasıyan sıkıntıları çeken biziz sonrasi hrrkes biiiiişi söylüyo. Oğlumda eşim bi isim ben bi isim koyduk iki ismi var oglumun haktan doruk. Simdi esim diyoki ben koycam kızım olursa ebrar oğlun olursa alpkan (alpkanın sebebi sonunun "an"la bitio olması esiminin an'la bitioda😃&#128515 velhassıl bende sevmiyorum banane diyorum ama allah sonumuzu hayır etsin işim var gibi. . Kayınvalidem cok iyidir cok iyi anlasırız. Hamile oldugumu öğrenmedn önce kahve falı baktırmış onada bi hamile var kızı olcak adını nur koyun demiş kadın töbe töbee o gun dedi hatta nur koycak değiliz ya işte falan gülüştük geçtik😃 allahım dünde demesinmi nur koyalim yook dedim koymammmm ya dio koymasan bile yalandan desene koyarkm diye bende dddim anne kahve falınfa cıktıdiyr diosun koymam dedim 😃😃 yandım işim var gibi göÜküo vallahi 😃😃

Günaydın

Aşk olsun kızlar dün acele çıkıcam halde bebişimin fotosunu koydum yorum yapan az olmuş( ben herkese yorum yapıyorum ama bakıyorum beni takan yok

Bende misafrlikteydim yorum yapamadim diye catliyodum canm masallah buyutmussun yavrunu ya her bi yeri belli oluyo. Bende nub yorumu yapamiycam cnku yüzü bize dönük,yan değil ama dr anlamaliydi sanki ya.. belkide soylememistir benim gittiğim dr.da 16 haftadan önce soylemiyomus. Cok cok sağlıklı olsun bebisin cnm. Bi dahaki muayenede artk söylerler seninkinin cinsiyetini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

ben netten araştırdım ama fiyatlar arasında çok fark var...senin sipariş ettiğin siteyi yazabilir misin?
ben sürekli kansızlık yaşıyorum ve gebelik ilerledikçe iyice azalacak..şimdiden önlem alayım.
TEŞEKKÜR EDERİM

canım botanikecza diye bir siteden aldım güvenilir bir site.25tl ye aldım

Dün akşama kadar bulanmadı diye sevindim, akşam eve dönerken bir başladı gece üçe kadar sonra biraz uyudum 6 da uyandım hala bulanıyor bu da geçecek bugünüme hamdolsun

valla canım bende anlamadım sanki artıyor gibi benım...sabah bulantıları bitti gün içinde fena bulanıyor simdi de

gebelikte harnup pekmezinin bize bi zararı yok, rahat rahat yiyebiliriz dimi?

tam tersi doktorlar özellikle tavsiye ediyor hatta benim doktorum baklava tarzı şeyleri yasak listesine aldı tatlı istediğinde pekmeze saldır dedi

tam tersi doktorlar özellikle tavsiye ediyor hatta benim doktorum baklava tarzı şeyleri yasak listesine aldı tatlı istediğinde pekmeze saldır dedi

çok iyi o zaman,ağzımda aft var çok acıyor iyi gelir inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…