teşekkür ederim...vereyim siparişi:)canım botanikecza diye bir siteden aldım güvenilir bir site.25tl ye aldım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla canım bende anlamadım sanki artıyor gibi benım...sabah bulantıları bitti gün içinde fena bulanıyor simdi de
Ağzımda aft var çok acıyor tavsiye edebileceğiniz birşey var mı size iyi gelen
günaydın kızlar, hayırlı pazarlar hepinizekabız olmaktan çok korkan biriyim ve sonunda oldum. acil tavsiyelerinize ihtiyacım var (kayısı dışında).
Günaydın
Aşk olsun kızlar dün acele çıkıcam halde bebişimin fotosunu koydum yorum yapan az olmuş( ben herkese yorum yapıyorum ama bakıyorum beni takan yok
tam tersi doktorlar özellikle tavsiye ediyor hatta benim doktorum baklava tarzı şeyleri yasak listesine aldı tatlı istediğinde pekmeze saldır dedi
Günaydın
Aşk olsun kızlar dün acele çıkıcam halde bebişimin fotosunu koydum yorum yapan az olmuş( ben herkese yorum yapıyorum ama bakıyorum beni takan yok
günaydın herkese...
canım ben fotoyu görmemiştim atlamışım o sayfayı heralde yoksa maşallah demeden geçmem tüm fotolara..
ama arkadaş alıntılayınca gördüm maşallah bebişineee
ben de kızım olcak dedim ama ilk cinsiyetlerden olmasına rağmen pek yorum gelmedi..
heyecanlı bi topiğimiz sanırım herkes başka telden çalıyor
bu arada kızlar ben de hala mide bulantısı çekiyorum iştahım hiç yok 3 kg den fazla verdim....
ama geç olsa da dün farkettim ki acıkınca midem bulanıyor..
acıktığımı hiç hissetmiyorum ama midem bulanınca anlıyorum..
bir şeyler yiyebilirsem geçiyor...
paylaşmak istedim...
günaydın kızlar, hayırlı pazarlar hepinizekabız olmaktan çok korkan biriyim ve sonunda oldum. acil tavsiyelerinize ihtiyacım var (kayısı dışında).
sağlık ocağındaki hemşire bana incir önermişti canım. kuru inciri yiyip üzerine de su içersem baya etkili oluyor bende
oy oyy kocaman olmuş annesi maşallahh. Rabbim kucagına almayıda nasip etsin insallahbebişim kızlar maşaallahçok net değil
Eki Görüntüle 1163851 Eki Görüntüle 1163852 Eki Görüntüle 1163853
Canim kizin icin hayirli olsun demiştim tekrar diyeyim ekleyelim senin prensesi listeye :)günaydın herkese...
canım ben fotoyu görmemiştim atlamışım o sayfayı heralde yoksa maşallah demeden geçmem tüm fotolara..
ama arkadaş alıntılayınca gördüm maşallah bebişineee
ben de kızım olcak dedim ama ilk cinsiyetlerden olmasına rağmen pek yorum gelmedi..
heyecanlı bi topiğimiz sanırım herkes başka telden çalıyor
bu arada kızlar ben de hala mide bulantısı çekiyorum iştahım hiç yok 3 kg den fazla verdim....
ama geç olsa da dün farkettim ki acıkınca midem bulanıyor..
acıktığımı hiç hissetmiyorum ama midem bulanınca anlıyorum..
bir şeyler yiyebilirsem geçiyor...
paylaşmak istedim...
Canim uzan dinlen napicaksin elden gelen birsey yok gecicek inşallah bu gunlerde ...bugün yataktan çıkamıyorum çok bitkin ve halsizim
Slm fistigim sen nasılsın oglusun abilige hazir mi :)Günaydınn iyi pazarlarrr
Canim maşallah hersey yolundaymis merak etme 5 gun arayi kapatir bebegin gec dollenme olmuştur dedigin gibi ama yetişir :))İyi aksamlar kizlaaar. Bendede haberler coookkahverengi lekem durdu sukurler olsun bebegim beni artik cok az uyutuyo. Yani ilk haftalardaki gibi gunde 20 saat uyuma bitti. istahim cok yok hatta etten tiksiniyorum sizdede oldu mu haftada 2 kere balik yemege calisiyorum sut meyve falan bildiginiz gibi zaten. Ceviz kaju fistikta yiyorum. Ayrica folik asite devam ediyorum bunlarin disindasiz neler yapiyosunuz. Cinsiyetler belli olmaya baslamis masslaahh kafama takilan bisey varda doktora sormayi unuttum. Benim bebegimin usg yasi sat. Tarihime gore olan hesaptan 5 gun geri. gec dollenme anlamina mi geliyo bu. Bileniniz varsa cevaplarsaniz sevinirim. Opuyorum enn citir annisleri
Canim tansiyonun düşüktür benimde düşük bendede oluyor arada. ..Benim ayağa kalkınca başım dönüyor, gözüm kararıyor sanki sizde oluyor mu? Nabzımi tutuyorum normal.siz tansiyonu ölçüyor musunuz devamlı
Oyy masallah canım gözün aydın cok sevindim ikizlerine :))Hanımlar merhaba. Bugün ilk doktor kontrolümüz vardı. Çok güzel geçti. 2 tane bebişimiz olacağını öğrendik. Şaşkınlık ve sevinç bir arada. Muayeneden önce kalp atışı duyar mıyız diye endişelenirken tam haftasında 2 sağlıklı bebek haberini alınca saatlerce ağladım. Çok şükür bende haberler güzel.Geçmişi okudum ama alıntılamadım ofizmir de güzel haberlerle dönmüş, çok sevindim.
Biraz gezdik yoruldum, yolumuz da uzundu eve dönünce istifra ettim.
Canim hepimiz yorgunuz dinc olan varmı desen ben varım yazan az olur kesin hepimiz koltuklara yapistik artık yatmadan:))Arkadaslar aranızda benim gibi kendini yorgun hisseden varmı? Hafta içi calısıyorum eve geldiğimde elim kolum kalkmıyor ütülerim dag oldu.. Haftasonu yaparım dedim bugün tüm gün yattım. Koltukta oturamıyorum bile başım gövdeme agır geliyor sanki sürekli uzanmak istiyorum(
Dün akşama kadar bulanmadı diye sevindim, akşam eve dönerken bir başladı gece üçe kadar sonra biraz uyudum 6 da uyandım hala bulanıyorbu da geçecek bugünüme hamdolsun
Sılacım çok değişik bir modda ben hiç beklemiyordum.. Abimi olacaksın diyoruz .. Oldum nile diyor ... Çok sabırsız ama hadi gelsin kaç gün kaldı diyio duruyor..Canim kizin icin hayirli olsun demiştim tekrar diyeyim ekleyelim senin prensesi listeye :)
Mide bis olunca bulanti tavan yapiyor tabi kuru ekmekte olsa mideni bos birakma.bende midem bos olsada dolu olsada bulantim hrp var malesef ana son günlerde akşam üzerine doğru acayip bulantım oluyor bugun 11 haftayi doldurdum 12 e adım attım bakalım ne kadar sürecek daha ...
Ben 6 kg verdim artık durdu kilo vermem ..
Canim uzan dinlen napicaksin elden gelen birsey yok gecicek inşallah bu gunlerde ...
Slm fistigim sen nasılsın oglusun abilige hazir mi :)
Ben benimkilere söyledim geçen gün küçük anlamadı sanırım büyük de genemi simdi iki kere oyuncsklarimi paylasmam lazım dedi :)))
Unuttular bile bidaha konusu geçmedi daha isin sakasinda benimkiler :))
Canim maşallah hersey yolundaymis merak etme 5 gun arayi kapatir bebegin gec dollenme olmuştur dedigin gibi ama yetişir :))
Canim tansiyonun düşüktür benimde düşük bendede oluyor arada. ..
Oyy masallah canım gözün aydın cok sevindim ikizlerine :))
Canim hepimiz yorgunuz dinc olan varmı desen ben varım yazan az olur kesin hepimiz koltuklara yapistik artık yatmadan:))
Canim ben göremedim ya ultrason resimlerini alıntılar da dikkatimi cekti gözün aydın maşallah kocaman olmus bebişin:)
Cinsiyet tahmini yapamicam artık topikteki bebişler tum teorileri çökertti :))
Bekliyip gorucez artık hayırlısı neyse o olsun insallah canimm gerisi bos :))
Bende senin yazını atlamisim demekki :) hayirli olsun cnm. Şanslı annelerdensin demekki. Umarım bende hayirlisiyla duyarim doktordan kızım olucagini. Mide bulantısı olanlarda hep oluyo bu kilo vermeler sanirm, bende hiç olmadı bulanti ve 2 kilo almisim:banghead: halbuki hedefim 3 ayda 1 kiloydu.. sık sık meyve falan yiyebilirsen hem bulantinin önüne geçersin hemde bebisine yarar cnm ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim kizin icin hayirli olsun demiştim tekrar diyeyim ekleyelim senin prensesi listeye :)
Mide bis olunca bulanti tavan yapiyor tabi kuru ekmekte olsa mideni bos birakma.bende midem bos olsada dolu olsada bulantim hrp var malesef ana son günlerde akşam üzerine doğru acayip bulantım oluyor bugun 11 haftayi doldurdum 12 e adım attım bakalım ne kadar sürecek daha ...
Ben 6 kg verdim artık durdu kilo vermem ..
Canim uzan dinlen napicaksin elden gelen birsey yok gecicek inşallah bu gunlerde ...
Slm fistigim sen nasılsın oglusun abilige hazir mi :)
Ben benimkilere söyledim geçen gün küçük anlamadı sanırım büyük de genemi simdi iki kere oyuncsklarimi paylasmam lazım dedi :)))
Unuttular bile bidaha konusu geçmedi daha isin sakasinda benimkiler :))
Canim maşallah hersey yolundaymis merak etme 5 gun arayi kapatir bebegin gec dollenme olmuştur dedigin gibi ama yetişir :))
Canim tansiyonun düşüktür benimde düşük bendede oluyor arada. ..
Oyy masallah canım gözün aydın cok sevindim ikizlerine :))
Canim hepimiz yorgunuz dinc olan varmı desen ben varım yazan az olur kesin hepimiz koltuklara yapistik artık yatmadan:))
Canim ben göremedim ya ultrason resimlerini alıntılar da dikkatimi cekti gözün aydın maşallah kocaman olmus bebişin:)
Cinsiyet tahmini yapamicam artık topikteki bebişler tum teorileri çökertti :))
Bekliyip gorucez artık hayırlısı neyse o olsun insallah canimm gerisi bos :))
bebişim kızlar maşaallahçok net değil
Eki Görüntüle 1163851 Eki Görüntüle 1163852 Eki Görüntüle 1163853
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?