2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım botanikecza diye bir siteden aldım güvenilir bir site.25tl ye aldım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teşekkür ederim...vereyim siparişi:)

valla canım bende anlamadım sanki artıyor gibi benım...sabah bulantıları bitti gün içinde fena bulanıyor simdi de

katılıyorum benimde şuan bulantılarda patlama var...sanırım bitecek artık.

Ağzımda aft var çok acıyor tavsiye edebileceğiniz birşey var mı size iyi gelen

eskiden ben de çok çıkardı hem de 3-4 tane birden. ve kocaman. halen bir tanesinin izi yanağımın içinde duruyor resmen oyulmuştu.
kara dut bol bol yemen lazım. birde bağışıklığı zayıf olanlarda çok çıkıyor. o yüzden yemene içmene çok dikkat edeceksin sağlam vitamin alacaksın.
B vitaminlerinden birinin eksikliği olduğu için çıkar. acısını çok iyi bilirim.
tuzlu suyla çalkalardım ağzımı en faydalısı. daha neler yapardım ama çürütüyordu resmen o yüzden sana söylemiyim onları

günaydın kızlar, hayırlı pazarlar hepinize kabız olmaktan çok korkan biriyim ve sonunda oldum. acil tavsiyelerinize ihtiyacım var (kayısı dışında).

bol bol su,,,activia yoğurt,, lifli gıdalar,,, kuru erik,(prune da deniyor)

Beyaz ekmek, makarna, pirinç, hamur işi bunları tamamen kes,,,,birde bol bol su

Son düzenleme:
Günaydın

Aşk olsun kızlar dün acele çıkıcam halde bebişimin fotosunu koydum yorum yapan az olmuş( ben herkese yorum yapıyorum ama bakıyorum beni takan yok

Tatlım maşallah bebiş bayağı belli olmuş cinsiyet tahmini yapmadı mı doktor ?? 12 haftalık foto mu o ?? Kaç cm olmuş? Bende 13. Haftada gidicem kontrole..

tam tersi doktorlar özellikle tavsiye ediyor hatta benim doktorum baklava tarzı şeyleri yasak listesine aldı tatlı istediğinde pekmeze saldır dedi

pekmezide çok abarttığında, yarım çay bardağı içenler falan oluyormuş, şekere sebebiyet verebiliyormuş,,, bu arada bende içerim pekmezi şeker krizim oldukça günde bir-iki kaşık,,,,

katılıyorum benimde şuan bulantılarda patlama var...sanırım bitecek artık.[/QUOTE]

ben dün ölüyorum sandım,, hatta gecenin birinde artık dayanamıyorum diye ağlamaya başladım,,,,sonra ya bütün hamileliğim böyle geççer diye korkup ağlamaya başladım,,, bugün bomba gibiyim,,,,

günaydın herkese...

Günaydın

Aşk olsun kızlar dün acele çıkıcam halde bebişimin fotosunu koydum yorum yapan az olmuş( ben herkese yorum yapıyorum ama bakıyorum beni takan yok

canım ben fotoyu görmemiştim atlamışım o sayfayı heralde yoksa maşallah demeden geçmem tüm fotolara..
ama arkadaş alıntılayınca gördüm maşallah bebişineee
ben de kızım olcak dedim ama ilk cinsiyetlerden olmasına rağmen pek yorum gelmedi..
heyecanlı bi topiğimiz sanırım herkes başka telden çalıyor

bu arada kızlar ben de hala mide bulantısı çekiyorum iştahım hiç yok 3 kg den fazla verdim....
ama geç olsa da dün farkettim ki acıkınca midem bulanıyor..
acıktığımı hiç hissetmiyorum ama midem bulanınca anlıyorum..
bir şeyler yiyebilirsem geçiyor...
paylaşmak istedim...

Bende senin yazını atlamisim demekki :) hayirli olsun cnm. Şanslı annelerdensin demekki. Umarım bende hayirlisiyla duyarim doktordan kızım olucagini. Mide bulantısı olanlarda hep oluyo bu kilo vermeler sanirm, bende hiç olmadı bulanti ve 2 kilo almisim:banghead: halbuki hedefim 3 ayda 1 kiloydu.. sık sık meyve falan yiyebilirsen hem bulantinin önüne geçersin hemde bebisine yarar cnm ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar, hayırlı pazarlar hepinize kabız olmaktan çok korkan biriyim ve sonunda oldum. acil tavsiyelerinize ihtiyacım var (kayısı dışında).

sağlık ocağındaki hemşire bana incir önermişti canım. kuru inciri yiyip üzerine de su içersem baya etkili oluyor bende

Canim kizin icin hayirli olsun demiştim tekrar diyeyim ekleyelim senin prensesi listeye :)
Mide bis olunca bulanti tavan yapiyor tabi kuru ekmekte olsa mideni bos birakma.bende midem bos olsada dolu olsada bulantim hrp var malesef ana son günlerde akşam üzerine doğru acayip bulantım oluyor bugun 11 haftayi doldurdum 12 e adım attım bakalım ne kadar sürecek daha ...
Ben 6 kg verdim artık durdu kilo vermem ..
bugün yataktan çıkamıyorum çok bitkin ve halsizim
Canim uzan dinlen napicaksin elden gelen birsey yok gecicek inşallah bu gunlerde ...
Günaydınn iyi pazarlarrr

Slm fistigim sen nasılsın oglusun abilige hazir mi :)
Ben benimkilere söyledim geçen gün küçük anlamadı sanırım büyük de genemi simdi iki kere oyuncsklarimi paylasmam lazım dedi :)))
Unuttular bile bidaha konusu geçmedi daha isin sakasinda benimkiler :))

Canim maşallah hersey yolundaymis merak etme 5 gun arayi kapatir bebegin gec dollenme olmuştur dedigin gibi ama yetişir :))
Benim ayağa kalkınca başım dönüyor, gözüm kararıyor sanki sizde oluyor mu? Nabzımi tutuyorum normal.siz tansiyonu ölçüyor musunuz devamlı
Canim tansiyonun düşüktür benimde düşük bendede oluyor arada. ..
Oyy masallah canım gözün aydın cok sevindim ikizlerine :))
Canim hepimiz yorgunuz dinc olan varmı desen ben varım yazan az olur kesin hepimiz koltuklara yapistik artık yatmadan:))
Dün akşama kadar bulanmadı diye sevindim, akşam eve dönerken bir başladı gece üçe kadar sonra biraz uyudum 6 da uyandım hala bulanıyor bu da geçecek bugünüme hamdolsun

Canim ben göremedim ya ultrason resimlerini alıntılar da dikkatimi cekti gözün aydın maşallah kocaman olmus bebişin:)
Cinsiyet tahmini yapamicam artık topikteki bebişler tum teorileri çökertti :))
Bekliyip gorucez artık hayırlısı neyse o olsun insallah canimm gerisi bos :))

Sılacım çok değişik bir modda ben hiç beklemiyordum.. Abimi olacaksın diyoruz .. Oldum nile diyor ... Çok sabırsız ama hadi gelsin kaç gün kaldı diyio duruyor..

inşallah gönlüne göre olur canımmm...
2.çocuk mu senin?
bulantın olmadığı için çok şanslısın..
olsun 2 kilo da çok değil kiiii...
bebişe yarasınnnn

Sılacımm evet sen demiştin hayırlı olsun diyee sözümüz meclisten dışarı diyim o zaman
içimizde en çok sen çektin mide bulantısından kıyamam ki...
ben de 3 kilo vermişim..sen ne güzel formda bi anne olcaksın
inşallah bulantılar geçer ama benim iştahım açılmaz...
10 kg hedefim...
sen diğerlerinde kaç kg almıştın?

Artık hayırlısıyla bebeğimi hissetmek istiyorumm ama ilk hamilelik ve 11.hafta bugün bitiyor, benim gibi olupta hisseden var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…