2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Artık hayırlısıyla bebeğimi hissetmek istiyorumm ama ilk hamilelik ve 11.hafta bugün bitiyor, benim gibi olupta hisseden var mı

benimde onbir hafta bugün bitiyor işin ilginç yanı ilk iki ay hep sağ tarafımda bebeği hissederken son iki haftadır hiçbir şey hissetmiyorum:S:S:S

ya bende bir sinir bir gerginlik var,,, sinirlenince dünyayı görmüyor gözüm,,, hormonşar mı buna sebebiyet,,, ya çok miğdem bulanıyor, miğdem bulanmadığı zamanlarda da çok agresif oluyorum,,, var mı benim gibi olanlar?????

Arkadaşlar kola icmek kesinlikle yasak mi? Ya ben kolayi cok icerdim simdi icmiyorum ama canim felaket cekiyor

benimde onbir hafta bugün bitiyor işin ilginç yanı ilk iki ay hep sağ tarafımda bebeği hissederken son iki haftadır hiçbir şey hissetmiyorum:S:S:S

bebeğin kesesi yükseliyor canım benimde göbek deliğimin etrafında seyrime var 2 gündür yakında seninde olur merak etme cnm

Arkadaşlar kola icmek kesinlikle yasak mi? Ya ben kolayi cok icerdim simdi icmiyorum ama canim felaket cekiyor

Canm benm doktorum çok çok canın isterse iç dedi bebeği strese sokma dedi ama normal kola iç dedi kesinlikle zero yada light içme dedi.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kola normalde de yasak zaten faydalı birsey değil ama can çekerse içebilirsin zehir degil alkol degil el kadar cocuklara verııorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben hamile kalalı 3. cü içişim. eskiden çok fazla içerdim. öyle canım çekiyorki anlatamam. o yüzden nefsimi arada köreltiyorum. ben de ice tea içiyorum inşallah onun zararı olmaz çünkü burada hava çok sıcak içim yanıyor

bende ıce tea içiyorum şeftali içince canım yerine geliyor sanki içtikçe içesim geliyor

merhaba arkadaşlar bu da benm bebişim 8+4 oldum ama ultrasonda 1 hafta geri gözüküyor dr sorun değil sen 8+4 sün dedi o yakalıcak dedi ama işte insan tedirgin oluyor tüp bebekle hamile kalınca ...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebeğini hisseden arkadslar hareket etmediğinde tedirgin oluyor musunuz? Ve hareket etmesini bekleme hali oluyor mu

Gözün aydın canım minicik masallah bebeğine :) bende görmek için sabırsızlanıyorum

canım ben de doktoruma sordum da çok canın isterse iç dedi....
ben hamilelikten önce aramazdım hiç kolayı ama şimdi içim o kadar yanıyor ki
arada kaçamak yapıp içiyorum
ya da eşiminkinden kocaman yudum alıyorum

maşallah canımm
benim de 1 hafta ileride ama doktor bu zamanlarda ileri ya da geri olması çok sıkıntı yaratmaz doğum tarihini de değiştirmez dedi...
içini ferah tut canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…