2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Aynen benim de acıkınca midem bulanıyor canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de kendini erkeğe hazırlamıştım erkek ismi erkek odası aklımdaydı o yüzden şaşkınlık oldu, şu saçma şeyler insanı yönlendiriyor ister istemez :)) ama sağlıklı olsunlar hayırlı akıllı evlat olsunlar da gerisi gerçekten boş...

11+1 degilmi cnm bel agrisi geldi 3 gun oldu

Ah ah 11+3 üm bel ağrısından öldüm bittim... Bu daha başlangıçta ilerisini düşünemiyorum...

İki bebek annesi olacaksın desene :))) ikiz bebek ne güzel :))) Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)) bir deüçüz annemiz var ne güzel :)) ben de hep ikiz isterdim :)) ama hamileliği zor geçiyormuş Allah yardımcın olsun canımcım

inşallah gönlüne göre olur canımmm...
2.çocuk mu senin?
bulantın olmadığı için çok şanslısın..
olsun 2 kilo da çok değil kiiii...
bebişe yarasınnnn

Nasip olursa ilk bebeğim cnm ama esimde bende eriyoruz kiz cocuklarina. Bide diyorum ilki kız olursa ikinciye cesaretim olur. Yani tabiki hayırlısı ve sagliklisini istiyoruz Allahtan ama 10 kızım olsa 11.de erkek olsun demem
Bide ben tombik hamileyim zati 70le kaldım cnm oyüzden cok almamam lazım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
maşallah canımm
benim de 1 hafta ileride ama doktor bu zamanlarda ileri ya da geri olması çok sıkıntı yaratmaz doğum tarihini de değiştirmez dedi...
içini ferah tut canım [/QUOTE]
Valla içimi rahatlattın benm riskim olduğu için evden çıkamıyorum da sürekli yatıyorum bide bunları sarıyorum kafama iyice ruhsal olarak yoruldum yani

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Alalhın takdiri hangisini verse mutlu olurum ama kesenin sağı takvimler vs derken kendime erkek olduğunu inandırmışım, o yüzden şaşırdım bi :)) Rabbim hayırlı sağlıklı akıllı ahlaklı evlatlar versin de... Ilk çocuğum olacak nasipse :)) 7. Haftada ultrasonda kıpır kıpırdı sonra da hareketini hissettim hatta emin olamadım doktordaydık, annem de kız çocuğu sahibi ve 12. Hafta olmadan hissedersin dedi.. Ben şu an 11+3 üm :)
Hamilelik öyle zor geçiyor ki hala daha elimde poşetle oturuyorum 3 çocuk çoook zor :)) sana helal olsun valla :))

Merhaba kızlar bişey danışmak istiyorum
Çok yoruldım dünden beri iki odamızı ve mutfagı boyadık eşyaları dışarı cıkar içeri al bulaşıkların tümünü yıka tozunu al derken bide oğlum hastalandı ateşi cıktı iki kez dr a götürdük feci yorgunum sabahdan hiç bişey yemedim sayılır iştahım yok karnım bana yapışdı resmen dün gece bebegimle ilgili kötü kötü rüyalar gördüm
Sizce bişey ılmuş mıdur bebegime ?
9haftalık olması gerek şimdi ama
Kalçam cok agrıyo lekem faln yok ama ben yinede dr a gitmek istiyorum sizce gitsem mi?

Bebeğini hisseden arkadslar hareket etmediğinde tedirgin oluyor musunuz? Ve hareket etmesini bekleme hali oluyor mu
Canim daha hissedemeyiz bebegi 12 inci hafta dolduktan sonra yavas yavas başlarız inşallah hissetmeye az daha sabır :)
Maşallah canım merak etme hemen kapatir bebegin arayı çok çabuk büyüyorlar önemli olan sağlıklı olmalari inşallah hepimizin bebegi sağlıkla doğar ...
bende ıce tea içiyorum şeftali içince canım yerine geliyor sanki içtikçe içesim geliyor
Canim ice tea okadar şekerli ki gereksiz yere fazladan seker almis olursun daha sağlıklı birsey bul serinlemek icin :)
Arkadaşlar kola icmek kesinlikle yasak mi? Ya ben kolayi cok icerdim simdi icmiyorum ama canim felaket cekiyor
Canim gecen cola ile ilgili bir video izledim gözlerime inanamadım birak hamileyken içmeyi normalde bile ağzıma almam artık ...
Hiç sorma bulantidan geçtim su halsizlik beni mahvetti artık hic dermanim yok yarın esim ise başlamak zorunda 1 aydır calismiyor benim rahatsizligim yüzünden artık mecbur simdiden kara kara düşünüyorum çocukları okuldan nasıl alcam diye
Hadi aldim evde ilgilenemiyorum onlarla babası herseyleriyle ilgileniyor onu nasıl yapıcam rabbim yardimcin olsun ..
Forma sayılmam 73 bucuk kiloydum ilk hamileligimde simdi 66 kusurlardayim.ben maleseff ilk başlarda kilo verip sonrasında fazlasıyla aliyorum canim.diger hamileliklerimde 25 kilo almıştım :)))

kızlar soğuk birsey istiyorsanız ya ayran için yada kendiniz limonata yapın oghhhh mis:)ben öyle yapıyorum valla:)

Canim icini ferah tut iyidir bebeğin ama niye bu kadar yoruyorsun kendini sonrada böyle uzuluyorsun işte artık tek değilsin senin her yaptığından etkilenebilecek bi can daha tasiyorsun o yüzden her yapacağını 2 kez düşünmen gerek ki sonrasında böyle uzuntulerin pismanliklarin olmasın.
Doktora gidip gitmemek senin kararın sen kendi bedenini daha iyi tanirsin.
ama bundan sonra daha dikkatli ol lütfen artık bol bol dinlen yorma kendini :))
Demekki bütün tahmin yöntemleri bos önemli olan rabbimin ne taktir ettigi :)
Benimde heryerde erkek çıkıyor sen böyle yazinca umutlandim bak :))
Benim üçüncü kez başımdan geçiyor aynı şeyler ve başıma geliceni bile bile üçüncüyu yaptım bak :)
Ama inan dogsun hic aklına bile gelmicek bu zor günlerin :)

Oyy masallah canım gözün aydın cok sevindim ikizlerine :))

Teşekkürler arkadaşlar. Hamilelik de yetiştirmek de zor olacak ama 1 seferde 2 tane yetişecek inşallah.

Kızlar ağzımda aft var kantoron çayı ile gargara yaptım daha yapsam zararı olur mu iyi gelecek gibi

Haklısın elbet ama be yapim
Benim evim bide kv demle altlı üstlü oturuyoruz oda yardım etti ama yaşlı kadın bide yani öyle bizim gibi yapmıyor kimi bekliyeyim yapsın diye
Yani evim onların dibinde olmasa kardeşim ablam gelir yardıma ama onlarda ancak bi saat liğine faln geliyorlar haklılar yani biri hidiyor biri geliyor rahat etmiyorlar
Ana ne yapim ben yünede gidicem dr a içim rahat etsin

Teşekkürler arkadaşlar. Hamilelik de yetiştirmek de zor olacak ama 1 seferde 2 tane yetişecek inşallah.

Olsun canım bir kerede kurtulacaksın inşallah sağına soluna bebeklerini alacaksın inşallah:) mutlaka zorluğu da olacak Allah yardımcın olsun..

dün çok kötü miğde bulantım vardı bu sabah kalktım bir şeyim yoktu hatta oturdum bir güzel kahvaltı yaptım öğlene doğru yavaş yavaş miğde bulantım başladı şu anda tavan yapmış durumda,,,,,yani önceden de oluyordu ama şu birkaç gündür ölüyorum sanki,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…